Onların ne düşünerek oyuncuyu sattığını bilemeyiz tabii ki ama dediğim gibi 3milyon onlar için iyi bir para.Bence bunlara takılmamamız lazım Vaslui'yi rahat geçmemiz lazım.Bizim rakibimiz olamaz ama bizim Türk takımları rakip yabancı oldu mu gözünde fazla büyütüyor.İnşallah ilk maçı farklı alırız.
Bir de Badelj Hamburg ile anlaşmış.
@KanaKe
Dediğiniz gibi ama Galatasaray'da Semih Kaya, Beşiktaş'ta Necip Uysal çıktı mesela. Gerçi biraz da oyuncularla ilgili bir durum olabilir. Sonuçta ilk 11 kalitesinde değilse oyuncu, yaşının önemi olmadan fazla süre almaması normal.
[YOUTUBE="dMTR8eN8Q6E"]Ne Sevmek Ne Sevilmek[/YOUTUBE]
Video güzel olmuş. İzlemenizi tavsiye ederim.
Gece 22.00'dan itibaren formalar Fenerium internet sitesinden satışa çıkacak.Fenerium mağazalarında da yarın satışa çıkar büyük ihtimal bugün imkansız
Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Rumen temsilcisi Vaslui ile yapacağı rövanş maçını yönetecek hakem de açıklandı.
UEFA'nın resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, 8 Ağustos'ta oynanacak karşılaşmayı Rus hakem Sergei Karasev yönetecek.
Piatra Neamt kentindeki Ceahlaul Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak.
KAYNAK : NTVSPOR
tanıtılmasına gerek kalmadı.
çok güzel olmuş formalar bence.
![]()
(/s)
beyaz forma çok hoş
Çubukluya aşık oldum bir kez daha.. Vaslui maçına gittiğim gün alırım artık kısmetse.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
uzaktan ve yanlış açıdan gördüğümüz resimlerle rezalet dedik ama gerçekten 3 forma da güzel olmuş.
koyu çubuklu formada göğüste iki göz mü var ben mi benzetiyorum
peki çubukludaki Türkiye haritasını gördüm diyenler? Bakalım kaç kişi farketmiş
bu çubuklu alınır beyler![]()
(/s)
Yakından bakınca formalar hakkındaki görüşler tamamen değişcek kanımca.Süper olmuş formalar
mavi lacivert tamamen sade olsaymış daha güzel olabilirmiş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Formalar yakından güzel de maçlarda falan öyle futbolcuların dibinden çekim olmayacak.İzlerken futbolcuların üstünde yine kötü duracaktır formalar.
aygün ve teşhisleri...
hele bir sahaya çıksınlar da, görürüz![]()
(/s)
Aygün düz mantıkta zirveye ulaşmış![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Valla ben formayı sokakta giydiğimde Lig TV beni 40 metreden kamerayla çekmeyeceği için bi problem olmaz kötü dursa bile..
ya alabildiğine kötü olsun veya kötü dursun. yine seve seve 100 liraya alıp, giymeyecek miyiz?![]()
(/s)
100 lira dimi küsuratı olmasın aman diyim
gerçi ben isim yazdıracağım için biraz artacak ama olsun sorun yok![]()