Sayfa 21 / 48 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1411 sonuç

Konu: Finallerin Kaybedeni FCUM İlk Kez Avrupa'da + Arjantin | Sezon 9 |

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    City'ye iyi direnmişiz yine hocam olsun o kadar yapacak bir şey yok.. Lig tablosu nasıl
    Beni 6-8 bekliyordum. Lig tablosunu ekledim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrikler çok iyi gidiyosun az kaldı EPL'e
    Scorfield kendini geliştirememiş hatta bazı özellikleri düşmüş halbuki ben gelişir diye bekliyordum potansiyelli bir oyuncu. Bu arada ben yeni yeni yönettiğim için garip geliyor takımıma 2 tane 18 yaşında amatör kontratlı adam aldım ve hiçbir ücret almadan oynuyorlar artı pyhsioteraphy 14 olan bir doktor yine bedavaya çalışıyor bu çok garip değil mi? Acaba yine de biraz para ödeniyor mudur bunlara?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Üst üste 4.kez şampiyonluğu garantiliyoruz.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Tebrikler çok iyi gidiyosun az kaldı EPL'e
    Scorfield kendini geliştirememiş hatta bazı özellikleri düşmüş halbuki ben gelişir diye bekliyordum potansiyelli bir oyuncu. Bu arada ben yeni yeni yönettiğim için garip geliyor takımıma 2 tane 18 yaşında amatör kontratlı adam aldım ve hiçbir ücret almadan oynuyorlar artı pyhsioteraphy 14 olan bir doktor yine bedavaya çalışıyor bu çok garip değil mi? Acaba yine de biraz para ödeniyor mudur bunlara?
    Yıllık 3.300 civarı bi kontrat ödeniyordur en fazla Scorfield üzerinde hiç durmadım. Aziz Dean-Conteh ve Blackman yıllardır orayı götürdü.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Üst üste 4.kez şampiyonluğu garantiliyoruz.
    Tebrik ederim, sıkılmadan başarıyla yoluna devam ediyorsun, bu şekil devam etmen dileğiyle yeni sezonda başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıllık 3.300 civarı bi kontrat ödeniyordur en fazla Scorfield üzerinde hiç durmadım. Aziz Dean-Conteh ve Blackman yıllardır orayı götürdü.
    3.3k benim şu anda yıldız oyuncularıma ödediğim miktar Nerde yazıyodur ki bu ?
    Maaş kısmında N/A yazıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tebrik ederim, sıkılmadan başarıyla yoluna devam ediyorsun, bu şekil devam etmen dileğiyle yeni sezonda başarılar.
    Teşekkürler umarım sıkılmam.

3.3k benim şu anda yıldız oyuncularıma ödediğim miktar Nerde yazıyodur ki bu ?
    Maaş kısmında N/A yazıyor.
    Acaba sözleşmesi bitti de takımda mı duruyor hala.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler umarım sıkılmam.

Acaba sözleşmesi bitti de takımda mı duruyor hala.
    Yok yok direk yeni transfer, sanırım sadece futbol oynamak için amatör kulüplerde oynayan para almayan futbolcuları yansıtmışlar oyuna, adam böyle büyük bir kulübe geldiğim için çok memnunum falan dedi bi de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk çok iyi hocam. Transfer çalısmalarını, revizyonu merakla bekliyorum..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eyvallah dostum, 4 yıldır yeterince transfer çalışması yaptım elimde 200-300 kişilik bir liste var eksik mevkilerimi biliyorum o yönde çalışmalarım olacak. Öncelik orta saha orta bölgesin için.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

nannar' ın kariyerinden sonra takip ettiğim en iyi kariyer diyebilirim. baştan sona bir kerede okudum acilen fm kurmam lazım

bedava değil maç başına ücret alıyordur.kontrat sekmesini tıklayıp dikkatli bakmak lazım.yada buraya koy profilinden bakalım.

Eyvallah dostum, 4 yıldır yeterince transfer çalışması yaptım elimde 200-300 kişilik bir liste var eksik mevkilerimi biliyorum o yönde çalışmalarım olacak. Öncelik orta saha orta bölgesin için.

npwoer2 de maaş bütçen ne kadardı.

ben blyth ile 450 bin eur ben 500 bin eur kullandım ve istediğim oyunucuları alamıyorum bu yüzden.ilk sezonda 21 olarak bitirdim.kadro kalitesi olarak çok alttayım diğer takımlara göre.

sende durumlar nasıl maaş bütçen ne kadardı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Xlazi View Post
    nannar' ın kariyerinden sonra takip ettiğim en iyi kariyer diyebilirim. baştan sona bir kerede okudum acilen fm kurmam lazım
    Eyvallah çok teşekkür ettim

Quote Originally Posted by CaTaL View Post
    bedava değil maç başına ücret alıyordur.kontrat sekmesini tıklayıp dikkatli
    bakmak lazım.yada buraya koy profilinden bakalım.
    Olabilitesi fazla bencede.

npwoer2 de maaş bütçen ne kadardı.

ben blyth ile 450 bin eur ben 500 bin eur kullandım ve istediğim oyunucuları alamıyorum bu yüzden.ilk sezonda 21 olarak bitirdim.kadro kalitesi olarak çok alttayım diğer takımlara göre.

sende durumlar nasıl maaş bütçen ne kadardı ?
    800.000 euro kadro kalitesi için çok uğraştım 4 sezonda toplamda 30 saatten fazla transfere ayırdım. Özellikle Blue Square Premiere çıktıktan sonra. Hala o kadrodan 7 kişi ilk 11'de değişilmez oyuncum. Ondan sonra sürekli üzerine inşa ettim. Ve genelde her sene 1 tane yüksek kontratlı oyuncu transfer ettim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu kariyer senin için antreman olsun , çok iyi kariyerler yada planlar bizi bekliyor Ahmet
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

@kalemci transfer için nasıl bir taktik izliyorsun.scout programı kullanmıyorsan paylaşırsan sevinirim.Scout programı kullanmayı ben sevmiyorum.kendim bulmam lazım oyuncuları.

ingiltere dışına scout gönderemiyorum work permit çıkmıyor o yüzden ab vatandaşı olması lazım oyuncuların.öncelikle search kısmında da scouting rangemi bağlı olarak bütün oyuncular çıkmıyor.

Ben u19-020-u21 bakıyorum boşta olan oyuncuları trial olarak takıma katıp denyip sözleşme imzalamaya çalışıyorum.orta sahaya bir hollandalı bir yunanlı oyuncu kattım böylece.Ancak forvet hattında çok büyük sıkıntı yaşıyorum.Efsane Jamil adam'ı alamadım.Forvet konusunda omar komara sanırım ismi buydu bunu aldım premierde çok iş gördü ama npowerda iş yapmadı.defans desen aynı şekilde dökülüyor.Şimdi transfer sezonuna girdim.Bu seozn düşmekten kurtulduk seneye seninde dediğin gibi daha iyi bir araştırma yapayım.Bakalım sonuç değişecek mi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bedava değil maç başına ücret alıyordur.kontrat sekmesini tıklayıp dikkatli bakmak lazım.yada buraya koy profilinden bakalım.
    Yok hiçbir ücret almıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@kalemci transfer için nasıl bir taktik izliyorsun.scout programı kullanmıyorsan paylaşırsan sevinirim.Scout programı kullanmayı ben sevmiyorum.kendim bulmam lazım oyuncuları.

ingiltere dışına scout gönderemiyorum work permit çıkmıyor o yüzden ab vatandaşı olması lazım oyuncuların.öncelikle search kısmında da scouting rangemi bağlı olarak bütün oyuncular çıkmıyor.

Ben u19-020-u21 bakıyorum boşta olan oyuncuları trial olarak takıma katıp denyip sözleşme imzalamaya çalışıyorum.orta sahaya bir hollandalı bir yunanlı oyuncu kattım böylece.Ancak forvet hattında çok büyük sıkıntı yaşıyorum.Efsane Jamil adam'ı alamadım.Forvet konusunda omar komara sanırım ismi buydu bunu aldım premierde çok iş gördü ama npowerda iş yapmadı.defans desen aynı şekilde dökülüyor.Şimdi transfer sezonuna girdim.Bu seozn düşmekten kurtulduk seneye seninde dediğin gibi daha iyi bir araştırma yapayım.Bakalım sonuç değişecek mi
    Ülkeler hakkında scouting knowledge'ını yükseltip, kendin arayabilirsin searchten, ben de sevmiyorum ca pa aratarak oyuncu bulmayı. Scoutlarına dikkat et hangi ülkeleri biliyorlar diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öncelikle scout programı kullanmıyorum dostum. İzlediğim taktik seninkine çok benziyor aslında. Bütün takımların u-19 dan başlayarak genç takımlarına bakıyorum. Oradan iş çıkabilme ihtimali olan bütün oyuncuları listeme atıyorum. Hepsine belli periyotlarla gözlemci gönderiyorum. Bir oyuncuyu en az 3 kere izletiyorum. Mesela x oyuncusunu 2011de listeme aldıysam en erken 2012'de transfer ederim. Senede 10 transfer yapıyorsam en az 6sında başarı sağlıyorum.

Ayrıca oyundaki bütün akademilere bakıyorum yaklaşık 60-70 tane var. Oradaki oyuncuları listeme alıyorum. İskoç 2.ligi, İrlanda ligleri futbolcu cenneti onlara 3-4 ayda bir muhakkak bakıyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok hiçbir ücret almıyorlar.

Zahmet olmazsa birde futbolcunun sözleşme detaylarını ekleyebilirmisin.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu kariyer senin için antreman olsun , çok iyi kariyerler yada planlar bizi bekliyor Ahmet
    Arada kaynamasın eyvallah dostum

Ülkeler hakkında scouting knowledge'ını yükseltip, kendin arayabilirsin searchten, ben de sevmiyorum ca pa aratarak oyuncu bulmayı. Scoutlarına dikkat et hangi ülkeleri biliyorlar diye.
    Ülkerler üzerinde araması pek faydalı olmuyor çünkü permite takılıyor. Benim tavsiyem ingiltere ligini iyi bilen 2-3 scout ile çalışman.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Crewe Alexandra npower league 2'de olması lazım.Muazzam bir altyapıları var kesinlikle sık sık scout göndermeniz gereken bir takım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İngiltere liginde sözleşmesi elinde olmadan adam almak akıl karı değil 3 ken 5 istiyor oyuncular kulüpten tamamen ayrılınca 3 ken 1e tav oluyorlar. O yüzden İskoç ve İrlanda ligleri çok iyi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Abi İrlanda ligi Semi-Professional lig değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet dostum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

İrlanda liglerinde altyapısı iyi olan bir takım var mı bildiğin ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

St. Joseph Boys, Dulwich Hamlet, Sunderland ve St. Pat's Atletic İrlandadan bak derim. Aklıma gelenler bunlar oyunu açınca çoğaltırım bu listeyi.
    eto'o bitmiş.

Sayfa 21 / 48 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri