tiago ile almironun aynı anda oynama şansı yok mu hiç.
juventustan bugün fark bekliyorum.
tiago ile almironun aynı anda oynama şansı yok mu hiç.
juventustan bugün fark bekliyorum.
korktugum başıma geldi bu savunmayla 0-1
Juve yenik duruma düştü 47'de.Gole çabuk karşılık vermeli Juve.Golde defansın büyük hatası var.İlk gol:
http://www.d1g.com/video/show/?id=1385313
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çok sacma bir gol yemişiz yaAtmamız lazım artık
![]()
Savunmanın yakıcağı belli idi bizi...
Malesef 1-0 bitti maç.Juve beklenilen futbolu ortaya koyamadı.Savunma da çok kötüydü..
[SIGPIC][/SIGPIC]
cristito'nun oynadıgı her maçta defans saatli bomba.
Daha ligin başı.Kendi sahamızda yenilmek kötü tabiki de ama bu bizim için bir ders olur İnşallah.Savunmayı iyice görmüş olduk.
Juve'nin bu yenilgiyi unutturacağını düşünüyorum.Fazla büyütmeye gerek yok bence..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Olur böyle maçlar arada sırada.Beşiktaş'ta geçen sene Sivas'a İnönü'de yenilmişti.Fener'de Şükrü'de Bursa'ya.Galatasaray'da Samiyen'de Erciyes'e.Fazla üzerinde durmamak hatalardan ders çıkarmak lazım.Tek kötü nokta Özgür abi'nin doğum gününde Juve yenildi.
evet fazla abartmamak lazım bütün maçları kazanırsak sıkıcı olur.biraz da yenilelim.önemli olan maç sonu değil lig sonudur.
del piero 2 frikikte direğe nişanlamış .hele birisi Çataldan dönmüş![]()
Fransa milli takımının golcüsü David Trezeguet, şike skandalı yüzünden ikinci lige düşürülen Juventus'ta kalmaya mecbur bırakıldığını söyledi.
Trezeguet, Juventus teknik direktörü Didier Deschamps ve yönetimin katı tutumu yüzünden Serie B'ye düşürülen Torino kulübünde kaldığını söyledi.
Fransız golcü, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, "Didier bana 'burada kalıyorsun' dedi. Tabii ki kabullenmem biraz zaman aldı. Üsüste yedi kez Şampiyonlar Ligi'nde oynamış bir futbolcu için çok zor bir durum" ifadelerini kullandı.
2000 yılından bu yana Juventus'ta forma giyen Trezeguet, kulüpte kalmaktan başka bir seçeneği olmadığını belirtti: "Yöneticiler başından beri buradan ayrılmamam gerektiğini söylüyordu. Başka şansım yoktu."
Penaltılara giden Dünya Kupası finalinde bir penaltıdan yararlanamayan ve turnuva boyunca daha çok yedek kulübesinde oturan 28 yaşındaki forvet, 2006 finallerinin kendisi için hayal kırıklığı olduğunu söyledi:
"Bunu gizlemenin bir anlamı yok. Dünya Kupası benim için olumsuz geçti. İnsanlar devamlı kaçırdığım penaltıyı soruyor ama beni asıl hayal kırıklığına uğratan belki de son kupamda yedek oturmak oldu."
66 milli maçta 32 gol atmasına rağmen Fransa teknik direktörü Raymond Domenech'in fazla şans vermediği Trezeguet, 2006 Almanya'dan sonra milli takımdan emekli olmayı düşündüğünü de ifade etti.
Kaynak: cnntürk
---------------------------------------------------------
juve 2-1 yendi napoli 2-1 yenildi ooh ooh
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Juventus bugün saat 17.00'de başlayan maçı Alessandro Del Piero ve David Trezeguet'in golleriyle 2-1 kazandı.
işte maçın golleri
1-0 David Trezegol
http://www.hemenpaylas.com/download/...cenza.wmv.html
2-0 Alessandro Del Piero Serbet vuruşların Kralı
http://www.hemenpaylas.com/download/...cenza.wmv.html
haberi yazan arkadaşa değil lafım
Yukarıdaki heber tamamen balondur,Atılan golün videosunu izlerseniz hangi zorla oynayan oyuncu attığı golden sonra böylesine sevinir?Golden sonra Juventus forması ile ekrana gelen kadın Trezeguet'in annesidir,sanırım bu da haberin yalan olduğunu göstermeye yeterlidir.ayrıca cnn bu haberi triballfootball adlı yalancı siteden birebir kopyalamış
Maçın resimleride eklenecek.
ya şans olmayınca olmuyor işte.çok iyi oynadık bu maçta.chellini'ye yapılan %100'lük penaltı bi pozisyon var.nedved'in karşı karşıya kaçırdığı inanılmaz bi pozisyon.del piero'un 3 topu direkten döndü bu kadar olmaz.ikisi free kick, bi tanesi 6 pastan.attıkları golde defansın hatası büyük.bom boş kaldı adam buffon naapsın.l**uinta'nın attığı golde ofsaytdenilen bi şey yok niye verilmedi o gol anlamadım.heralde faul diye.sonuç olarak takım çok iyiydi sadece şans yanımızda değildi.bu takım şampiyon olur bu sene.inşallah tabi
Maçı izlemedim ama söylenenlere göre çok şansız v hakkı yenmiş bir Juve varmış sahada...
Trt 2 yada 3'de Del Piero belgeseli vardı dün
Juvenin bu maç puan kaybedeceği beLLiydi.
DeL piero beLgeseLi ise harikaydı.ÖzeLLikLe dikkat ettikLeri nokta penaLtı vuruşLarında ki becerisi ve sakatLıktan döndükten sonra yaptıkLarı harika ötesi..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hiçkimse trt'deki delpiero belgeselini kayıta almadı mı
dün trt'de delpiero belgeseli vardı demenin ne anlamı var ki.pff...
Tekrarını gösterirLer beLki iLerLeyen zamanLarda.Her hafta izLe bence![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Akla gelmeyecek bir nedenden ötürü windows çöktüğü için şimdi yazıyorum.
Camoranesi,Marchionni,Salihamidzic,Grygera,Zebina aynı anda gidince sağ kanat tamamen göçtü.
Nocerino ön libero olarak sağ kanatta hiçbirşey yapamadı,Birindelli'nin geçmişine saygımız var ama yaşı bir hayli ilerledi,savunmada tecrübesi yetsede hücumda yetmiyor.
Criscito'nun bir suçu yok.Sahadaki en iyi defanstı.
Almiron çok etkisizdi sezon öncesi formuna kavuşmasını diliyorum.Tiago'nun artık onun yerinde başlaması gerekiyor.Almiron biraz dinlendirilebilir.
Nedved topu çok iyi çekip karşı karşıya kaldığı net pozisyonu kaçırdı ve maçın önemli dakikalarından biri buydu.
Trezeguet asla oyundan çıkmamalıydı.90 dakika görünmeyip tek bir vuruşla 3 puanı getiren bir adam her dakika sahada kalmalı.
Del Piero'nun iki frikiği direkten döndü.Özellikle ikincisinin 92.dakikada çataldan dönmesi büyük şanssızlık oldu.
Milan'ın 91.dakikada 1 puanı kurtardığı haftada Juventus kaybetti.Ben Juventus taraftarı olarak mağlubiyetlere bir hayli yabancıyım.Juventus 2005/2006 sezonunda bir maç hariç ligi yenilmeden bitirdi.O maçtada bin türlü oyun vardı ama artık mazi oldu konuşmanın anlamı yok.
Ligin 3.haftasında gelen yenilginin oyuncuları uyandırıp daha fazla puan olarak geri dönmesini umuyorum.
![]()
Evet,İlk haftalarda alınan mağlubiyetler bazen takımlara olumlu yansıyabiliyor.Herşeyin daha iyiye gitmesi dileğiyle...
Camoranesi 45 gün yok.Marchionni'de öyle.Salihamidzic ve Grygera belirsiz.Zebina'nın cezası devam ediyor.
Nocerino'ya araba çarptı(!)
1 gün hastanede kalmış hafta sonu oynamayacak.
Acil şifalar dilerim Nocerino'ya.Umarım yakın zamanda iyileşir.
Juve , Cagliari maçındada ezik oynayıp kazanmıştı , Udineseye ise yenilmişler geçen hafta , bu haftada Roma'ya yenilirler .
Sakatlıklar başını derde sokacak, Juventus'a şans diliyoruz..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.