750K 48 Ay Taksitle Kadromuza Katılmıştır..
U19 Takımımız Avrupa Şampiyonu Kupasını Kazandı..
Samsun Sporla Türkiye Kupası Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi Beklerim..Belki Çok genc Futbolcuları Oynatabilirim Hazırlarsa..
![]()
Ligde uzun süren bir galibiyet serin var en son ne zaman yenildin : ) ?
...
İyi coach,Youth Coach Öneren varmı :/
Geçen sene Kendi Sahamda Mersin İdman Yurduna 3 1 Yenilmişdim ya onların Oyuncusu Amoah Hat-rick Yapmışdı ya3- 4 tane 11 çıkarabilcek kadro kurcam demişdim kurdumda oyuncu yorgunlunda fln veya düşük performans gördün mü müdahale etcek alternatifler elimde bulunmalıki sorunsuz o dönemi geçebileyim su zamana kadar pek iyi oynamadımız maçlarda oldu ama o maçlarıda 1 0 gibi skorlarla kazanmayı başardık ve yenilgi almadık busezon hiç ama 0 1 yendigimiz chelsea maçından sonra takım oyununda düşüklük oldu onu eski haline getirmem lazım
![]()
2 antrenörümde emekli olucaklar önemli antrenörlerdi ya :// yerini dolrducak antrenörler lazım bana![]()
Last edited by Gratel : 22.Şubat.2012 at 06:50
ŞOK ŞOK ŞOk![]()
Vorsah'a Real Madrid'den Transferin SOn Gününde Hatta Son Saatinde Şok Transfer Teklifi 21M euro Teklif Verdi Ama Malesefİptal etmek Zorunda kaldım.. Şampiyonlar ligini DÜşünerek
Bu kadar fazla transfer yapman oyunu gerçeklikten uzaklaştırıyor aynı Bienvenu'nun 6 gol atması gibiBenim görüşüm transferde nereye ihtiyacın varsa oraya transfer yapman
Görüşün için çok sagolasınbienvenü 6gol attı ondan sonra bidaha gol attıgını görmedim..
![]()
aldıgım oyuncuların hepsi genc gelişmeye açık onlardan para kazanmak istiyorum
zaten aşagı yukarı as kadrolarım belli
geniş bir oyuncu yelpazesi daha önce interde, portoda vs.. takımlardada var zaten geniş bir oyuncu yelpazesi
gelişecek oyuncularıda kaçırmak istemiyorm napim
![]()
He DÜşükdüklerimizi Başarabilirsek Kadro Full Degişebilir hertürlü Transfere açık olmak gerekir elimzide oyuncuda olmalıki Gidince sıkıntı yaşamayalım) önümüzdeki sezonlarda dahada gencleşebilir kadromuz..
çok iyi olur Mali açıdan ilk 5 e girmek![]()
tabi mali da bizim için çok önemli bazı oyuncular vardı bakdım çok fazla para istiyorlar almadım mali yönden işimize gelmeyenleri almadık.. birde iyi bir oyuncu vardı almak istedigim ve listede olan normal koşullarda gelmesi gerekirdi bi türlü sözleşme imzalamak istemedi aramızdaki buzları eritip onuda cazip bi fiyata alabilsek iyiolacak
)
En büyük Yatırımı ALt yapıya yapıcamda o seçenek hale aktif olmadı :/: /
Yine gelen giden dengesinde dengesizlik yapmışsınonun dışında maçlar iyi seri tutturmuşsun
![]()
Basketde Aslanlar İlk 8e Koşuyor.. GALATASARAY M.P. 64-56 Anadolu Efes
Galatasaray Medical Park, Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu beşinci maçında Anadolu Efes ile karşılaştı.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden 'Mahmuti'nin Aslanları' 64-56'lık skorla galip ayrıldı.
Bu skorun ardından sarı-kırmızılılar 3. galibiyetini aldı ve grupta 2. sıraya yerleşti. Anadolu Efes ise 1 galibiyette kaldı ve gruptan çıkma şansını kaybetti.
Galatasaray grubun son haftasında Yunanistan'da Olympiakos ile karşılaşacak ve bu mücadeleyi kazanması durumunda ilk kez katıldığı Euroleague'de adını son sekiz arasına yazdırarak büyük bir başarıya imza atacak.
1. periyot sonucu: Galatasaray MP 20-13 Anadolu Efes
İlk yarı sonucu : Galatasaray MP 39-32 Anadolu Efes
3. periyot sonucu: Galatasaray MP 50-45 Anadolu Efes
2. Sezon Devre Arasından Sonraki Kadromuz
Ne bu yabancılar böyle mülteci kampı gibi olmuş : )
...
dönüşümlü kullanırken aynı oyuncuların birarada oynayıp birbirlerine alışamamaları problem yaratmıyor mu?
yok fazla problem oluşturmuyor çünkü defansları birbirne alışdırdım en ilk etapda öle yapdımki dönüşümlü oynadıklarında problemleri minimum indirmek için sonra zaten oyuncuların nerdeyse hepsi birbirine yakın özellikde, yetenekde yani uyumda fazla sıkıntı olmuyor onları önceden düşündüm öle düşünerek mali açıdanda uyum açısındanda sportif açıdanda düşünerek aldım her oyuncuyu bazı bedava gelenler var onlar pek problem degil![]()
olmadı satarız mutsuz olsada önemi yok..
![]()
![]()
ama arada bi hazırlık maçı yapdırıp bütün oyuncuları maximum hazır halde tutsam daha iyi olur tabiki
![]()
GALATASARAY - Fenerbahçe Derby Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi Beklerim..
Debi Maçın Gollerinide KOyacam