Bu kadar fazla transfer yapman oyunu gerçeklikten uzaklaştırıyor aynı Bienvenu'nun 6 gol atması gibiBenim görüşüm transferde nereye ihtiyacın varsa oraya transfer yapman
Bu kadar fazla transfer yapman oyunu gerçeklikten uzaklaştırıyor aynı Bienvenu'nun 6 gol atması gibiBenim görüşüm transferde nereye ihtiyacın varsa oraya transfer yapman
Görüşün için çok sagolasınbienvenü 6gol attı ondan sonra bidaha gol attıgını görmedim..
![]()
aldıgım oyuncuların hepsi genc gelişmeye açık onlardan para kazanmak istiyorum
zaten aşagı yukarı as kadrolarım belli
geniş bir oyuncu yelpazesi daha önce interde, portoda vs.. takımlardada var zaten geniş bir oyuncu yelpazesi
gelişecek oyuncularıda kaçırmak istemiyorm napim
![]()
He DÜşükdüklerimizi Başarabilirsek Kadro Full Degişebilir hertürlü Transfere açık olmak gerekir elimzide oyuncuda olmalıki Gidince sıkıntı yaşamayalım) önümüzdeki sezonlarda dahada gencleşebilir kadromuz..
çok iyi olur Mali açıdan ilk 5 e girmek![]()
tabi mali da bizim için çok önemli bazı oyuncular vardı bakdım çok fazla para istiyorlar almadım mali yönden işimize gelmeyenleri almadık.. birde iyi bir oyuncu vardı almak istedigim ve listede olan normal koşullarda gelmesi gerekirdi bi türlü sözleşme imzalamak istemedi aramızdaki buzları eritip onuda cazip bi fiyata alabilsek iyiolacak
)