Napcan, gitcen mi Arsenal'a abi![]()
ooo tebrikler Hocam FA Cup'ı da aldın
Artık darısı Oğuz Hocamın başına.. AL'ye bile gidemiyoruz..
Halil Hocamı ne Milan'lar ne Arsenal'ler istedi de göndermedik , bundan sonra hiç göndermeyiz![]()
Halil Hocam tebrikler..
Oğuz Hocam Nasri'nin yerine Belhanda.. (:
Halil hocam sendemi arsenal yoksa![]()
Gareth Bale adamım yacoşmuş bu sezon yine
İkinizden biri alsa şu adamı sonuna kadar desteklerim onu...
Halil Hocam ankette boşu boşuna size güvenmedik![]()
Bizi de istedi kardeşim merak etme,biz başkaları gibi reklam yapmıyoruz
Nasri"den memnunum moruk,Mesut"u getiriyordum Beni değil Roma"yı tercih etti
Gareth Bale,benim bitmek tükenmek bilmeyen hayallerimin sahibi![]()
Sayın Munzıra Soru Önergesi veriyorum
Sayın Munzır lütfen söyler misin diğer takımlar sana ne şekilde teklif de bulunuyor kimin alternatifi olarak ?
ooo benim çakmama bakın yaw yılın genç oyuncusu seçilmişLütfen Taklitlerimden Uzak Durun !
Hocam getirdiğin 2 regen ve kiyotake çok iyi transferler Valbuena'da sanırım rotasyon oyuncusu olacakYıldız yok ama geleceğe yönelik iyi transferler , gençlik gelişim sorumlusu olarak yeni geçlerimizi beğendim
halil paradese fena göz koymuş eskiden istemiyodualejandro gomez ucuza gitmiş franck tabanou da bedavaya gelip 10 milyon euro kazandırmış HALİL BEY
![]()
Evrakta sahtecilik senin işin,buna güvenerek iddaaya girmem ben
Kiyotake büyük bir yıldız,Bayern"in elinden kaptık kolay olmadı,diğer regenleri ise senin raporuna göre aldım kardeşim.Sana kolay gelsin işin zor
İlk başta dedim,halil leandro paredes"i alayım mı ? Yok moruk geliştiremezsin patlar elinde dedi.Almasam kendine alacaktı çakal![]()
Stelee Bedelsiz kadromuza kattık
Javi Garcia'yı 1 yıllık kiraladık , İspanyol olması ve aradığım özelliklerde olması bu yıl yaptığım transferler için de en iyi ilk 2 de maaş'ının %20'sini ödeyeceğiz
Sol bek'de Sanchez Mino'ya iyi bir alternatif bulduk , alman olması da avantajımız hemen yanında subotic ile istediği kadar muhabbet edebilir
4 kupa'da mücadele vereceğimiz için alternatif olarak 18 dışında bulunsun kiralık sonuçta
veee bir Baş yapıt , Panzerlerin Efendisi