Hileci diye bir yaftada bulunmadım dikkat ederseniz. Ancak bugün bir Tokatspor'un 6 senede Şampiyonlar Ligi alması sizce gerçekçi bir olay mı?
Dediğine Aynen Katılıyorum Gerçek Bakarsak Olaya Tabi ki Gerçekçilikten Çok Çok Uzakta. Aslında Gerçekte de Oyunda Bizim Yaptığımız Gibi Sürekli Oyunu Geliştirecek Hamleler, Takımı Sürekli Geliştirebilecek İcraatlar Yapılsa İnanın Avrupa'da Zirveye Oynarız Her Yıl. Ama Gel Gör ki Sürekli Değişen Sistemler, Kulüplerin Birbirlerini Örnek Alacakları Yerde Sürekli Kavga-Çatışma ile Birbirlerini Yemeleri Kulüp Yöneticilerin ve Federasyonun Vizyonsuzluğu, Yayıncı Kuruluşun Daha Çok Para Kazanmak İçin Sürekli Belli Kulüplere Destek Olması Futbolumuzu Baltalıyor.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ben süper ligde ilk iki sezonumda bilerek yenildim. Hatta son haftalarda bilerek oyunu tatile aldım.
Söylediklerinde haklısın hocam. Bir süreden sonra oyun çok kolaylaşıyor. Heleki yabancı oyuncuların kaliteli olunca lige ambargo koyabiliyorsun. Avrupa da da başarı gelebiliyor. Ben bu yüzden sıfır yabancı ile oynuyorum. Ama buna rağmen zamanında frenleme yapmasam uçmuş gitmiştim. Bu yüzden maç başı galibiyet olmayan başarının çok zor geleceği bir lig bulup oranın en altından başlamak istiyorum.
Baga hocam tebrik ederim. Bakalım PTT de neler yapacaksın.
Hocam pttye çıkmışız arkadaşlarında dediği gibi takip etmesi oynaması daha zevkli olacaktır artık haydi başarılar![]()
Transferler şimdi daha kalite olacaktır. Özellikle Almanya'ya çıkarma yap derim. Bayern,Herta,Dortmund,Leverkusen,Stutgart bunlar kiralık kalite Türk kaynıyordur ama senin oyun sadece TR açık senin data'da daha az olabilir.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
@pusathan01 Sağolasın Üstadım, Bakalım Kimler Gelecek, Nasıl Bir Lige Düşeceğiz Merak Ediyorum.
@RagnarLothbrok Teşekkür Ederim, Umarım Daha Çok Keyif Alıp Bunu Herkese Yansıtabilirsek Ne Mutlu Bize
@Barak Almanya'ya Zaten Olabildiğince Bakıyorum İnşallah Daha İyilerini Bulur ve Kulübe Getirmeyi Kabul Ettirebilirsek Çok Güzel Olur. Geçen Sezon Semih, Bu Sezonda Duran Çok Önemli İşler Yaptı Alman Gurbetçilerimiz.
Sezonun Son Maçını Küme Düşmeme Mücadelesi Veren Arsinspor ile Sahamızda Karşılaşarak Taraftarlarımıza Güzel Bir Son Hazırladık. Maç Öncesi Arsin Teknik Direktörünün Demeçleri Takdir Edilesiydi Ama Maç Sonrasındaki Değerlendirmelerini Açıkçası Kendisine Yakıştıramadım.
Böylece Ligi Tamamladık. Bu Sonuçlara Göre Lig Tablosu Şu Şekilde Gerçekleşti;
Takıma Sezonluk Primleri Dağıttık. Yaklaşık 500.000 Lira Dağıtarak Maaş Bütçesinin 3'te 1'ini Vermişiz.
Federasyondan Hatırı Sayılır Bir Ödeme Aldık İlaç Gibi Geldi Valla Bu Para
Sezonluk Takım Performanslarımızda Bu Şekilde Gerçekleşti;
Genel Olarak Takım Halinde Dengeli Bir Performans Sergiledik.
Bu da Son Durumlara Göre Şekillenen Mali Tablomuz;
![]()
butce fena değil bakalın nasıl yabancıları alacaksın
Kasada bu para varken öncelikle eğitime git. Göndermek istediğin hocalar varsa onlarıda eğitime gönder. Oyuncu yetiştirmeyi artır. Bir de daha önce söylemiştim ama yine hatırlatayım. PTT de maç başı para yok ama TV gelirleri bayağı rahatlatıcı oluyor.
Tamam şampiyon transfer dönemine girelim artık bırak teffarruatlarla uğraştırma bizi zaten mali tabloda iyi![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Bakalım Kırıkkale'ye Zenci Kültürünü Bizde Aşılayabileceğiz mi?
Valla Ben Şuan Eğitimdeyim Kıtasal C Eğitimi. Takımdaki Antrenörler Benden Hızlı Eğitimlerini Hiç İhmal Etmiyorlar Zaten
Hayat Teferruatlarda GizlidirTeferruatı Yaşamak Onları Dinlemek Lazım
Sezon Ödülleri de Sahibini Buldu. Bütün Ödülleri Tek Başına Toplayıp Rekorlar Kıran Veli Yalabık Sezonun Oyuncusu Oldu. Yalnız Yılın Takımında Muhsin, Duran, Ersin ve Tolga'yı da Bekliyordum Hayal Kırıklığına Uğradım.
Teklifler Devam Ediyor... [MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] Hocama Yapılanları Unutmadığımız İçin Ret Oğlu Ret Diyoruz
![]()
Takımda İlk Etapta Devam Etmek İstediğim Kaleci Mücahit, Bek Ersin Kaya ve Kanat Oyuncumuz Yunus ile Sözleşme İmzalayacağız.
Berk ve Ersin Maaşlarında İndirim Yaparak Sözleşmelerini 1 Yıl Uzattık. Yunus'da Ufak Pürüzler Var Onu Halledebilirsek O da 1 Yıllık Sözleşmeye İmza Atacak.
Antreman Tesislerinin Gelişmesi Konusunda Bir Türlü İsteğimizi Kabul Ettiremiyoruz. Ama Zorla da Olsa Saha Zemininin Geliştirilmesini Kabul Ettirebildik. Ayrıca Artık Yavaş Yavaş Büyümeye Başladığımız İçin Pilot Kulüp İsteğini Yönetime Kabul Ettirdik.
![]()
Sezonuda bitirdik ödülleride toplamışız mali durum gayet güzel tv geliri falan süper ligde çıktığımızda iyi bir alt yapı oluşur maliyede. Forvetten güzel verim almışsın hocam tek st oynamana rağmen, ben bu seride tek santraforda hiç verim alamadım taktiklerimde
Bakalım Ama Süperlige Çıkmadan Bu Alt Yapı ve Antreman Tesislerini Geliştirmemiz Lazım Bir An Önce Kendi Oyuncularımızı Yetiştirebilmemiz İçin Çok Önemli En Azından Takım Yapılanmasını Sağlamlaştırıp Üzerine Koyarak İlerlediğimizde Kimse Bizimle Boy Ölçüşemez. Veli Yalabık Gerçekten Efsane Bir Sezon Geçirdi Teşekkür Ederim.
Bu Sanırım Yanlış Hatırlamıyorsam Devre Arasında Geliştirilmesi İçin Yönetimden Söz Almıştık Başgan Sözünü Tuttu ve Dediğini Yaptı.
Bugünlük Bu Kadar Arkadaşlar Fazla Paylaşımda Bulunamayacağım Bu Hafta İşte 08-17 Çalışacağım İçin Çok Fazla İlerlemeden Devam Edeceğim. Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim.
başkanlar fena kasada para var alt liglerde yıne yapmıyorlar alt yapı fılan
Oley Oley Oley, Haydi Kırıkkale , Saldır Kırıkkale , Durma Kırıkkale
Bu arada yukarıda dediğinin altına imzamı atarım abi. Eğer bizim oyunda yaptıklarımızı adam gibi gerçeğe aktarıp ince ince işleseler, Türk Futbolu 5 senede uçar gider. Ama söz de Türk futbolunun yöneticileri birbirleriyle tükrük(anladın sen) yarıştırmaktan başka birşey yapmıyor.
İç transfer bitmiş tesisleşmede güzel bakalım gelenler nasıl olacak![]()
Biz Vazifemizi Yaparız Teklifimizi İletiriz Artık Onlara Kalmış Gelişmek
İçimde Birden Es Es Sevgisi OluştuAcaba Neden?
Evet Yunis Hizir'la da Devam Dedik![]()
İç Transferde Yunus ile de Anlaştık. Takımda Fenerbahçe'den Kiraladığımız Özgür Gelişimine Son Hızla Devam Ediyor Onunla ve Başakşehir'den Devre Arasında Kiraladığımız Uğur Çiftçi ile de Kiralık Sözleşmelerini Uzatmaya Çalışacağız.
Kasamıza Bu Sene Bayağı Bir Para Girmiş, İnşallah Daha da Fazlasını Göreceğiz.
Bu Oyuncularımızla da Eğer Kiralık Sözleşmelerini Uzatabilirsek Muhteşem Bir Kazanç Olur Bizim Adımıza;
Bunların Dışında Kalan Gol Kralımız Veli Yalabık Dahil Herkesle Yollarımızı Ayıracağız.
Bayaa kapsamlı bir rotasyon yapıcaz galiba hocam parayı bulduk tabiözgür ayarında 1 2 stoper daha bulabilirsek bi süre götürür bizi
İnşallahUfaktan Ufaktan Başladık Transferlere
Emre Yeşilova ile Uzatıp Uzatmama Konusunda Kararsız Kaldım Ama Düşük Maaş İstemesi ve Rotasyonda Kullanılabilecek Kalitede Bir Oyuncu Olabilir.
Üst Liglerden Teklifler Gelmesi İhtimaline Karşı Başkana Rahat Ol DedikBurayı Kolay Kolay Bırakmaya Niyetimiz Yok
Bunlarda Görmezlikten Geldiğimiz Teklifler (:
İlk Dış Transferimiz Önemli Sayılabilecek Bir İsim. Beşiktaş Alt Yapısından Yetişen Bek ve Ön Libero Oynayabilen Cumali Bişi Oldu.
![]()
Gecenin ve Bugünün Son Güncel SS'ini İlk Pilot Kulübümüz Olma Şerefini Gösteren 3.Lig Takımı Niğde Belediyespor Oldu.
![]()
cumaliyi severim fmde cok kullanırım guzel transfer bu ligde nasıl pilot takım aldın ben hiç alamıyorum
Hocam transferler hayırlı olsun devamınıda bekliyoruzCumali de baya iyiymiş.
Hayırlı uğurlu olsun aynen devam![]()
Bize Dokunan Belasını Bulur
Bende Çok Umutluyum Cumali'den Tek Endişem Sakatlanmaya Meyilli Biri Olması Biraz Şüphelendiriyor? Pilot Kulüp Konusunda İlk Defa Teklifte Bulundum Yanlış Hatırlamıyorsam Tabi Onda da Kabul Ettiler Sanırım Mali Tablolarımız İyi Olduğundan Kabul Ettiler.
İnşallah. En Az Cumali Kalitesinde 8-10 İsim Kadroya Katmam Lazım. Umarım Başarabiliriz Bunu
Aynen Son Hızla Devam Edelim
Alt Yapı Tesislerinin Gelişimine Başlanmıştı Birde Bunun Üzerine Daha İyi Gençler Çıkarabilmek İçin Genç Antrenörlerin İmkanını da Biraz Yükselttik.
Uğur Çiftçi'nin de Kiralık Sözleşmesini Başakşehirle Anlaşarak 1 Yıl Daha Uzattık.
![]()
çalışmalara devam gidişat yardır yardır![]()