Sayfa 21 / 27 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 808 sonuç

Konu: MKE KIRIKKALESPOR: "Süperligin İlk İlçe Takımı" 40 Yıl Sonra Süperlig'de [5.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Barış kardeşim, genel bir anektod idi ki, sen profesyonel olduktan sonra, bir kaç sezon içerisinde Avrupa'nın gediklilerinden oldun. Tabii bu senin oyun becerinle oldu, hile falan yapmadın.
    İsimler aklıma gelmediği için öyle oldu. Mesela bir arkadaş Tokatspor ile 6. sezonunu oynuyor ve "Şampiyonlar Ligi" almış. Zevk vermiyor demek istedim. Yoksa senin kariyerin gene zevkliydi.
    İyi ki bir ŞL kazandım arkadaş adımız hileci ye çıktı

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hileci diye bir yaftada bulunmadım dikkat ederseniz. Ancak bugün bir Tokatspor'un 6 senede Şampiyonlar Ligi alması sizce gerçekçi bir olay mı?

3. Default

Dediğine Aynen Katılıyorum Gerçek Bakarsak Olaya Tabi ki Gerçekçilikten Çok Çok Uzakta. Aslında Gerçekte de Oyunda Bizim Yaptığımız Gibi Sürekli Oyunu Geliştirecek Hamleler, Takımı Sürekli Geliştirebilecek İcraatlar Yapılsa İnanın Avrupa'da Zirveye Oynarız Her Yıl. Ama Gel Gör ki Sürekli Değişen Sistemler, Kulüplerin Birbirlerini Örnek Alacakları Yerde Sürekli Kavga-Çatışma ile Birbirlerini Yemeleri Kulüp Yöneticilerin ve Federasyonun Vizyonsuzluğu, Yayıncı Kuruluşun Daha Çok Para Kazanmak İçin Sürekli Belli Kulüplere Destek Olması Futbolumuzu Baltalıyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hileci diye bir yaftada bulunmadım dikkat ederseniz. Ancak bugün bir Tokatspor'un 6 senede Şampiyonlar Ligi alması sizce gerçekçi bir olay mı?
    Pardon yanlış anlamışım Oyun çok kolay diyelim o zaman.Gerçekci olsun diye bilerek yenilecek değilim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Pardon yanlış anlamışım Oyun çok kolay diyelim o zaman.Gerçekci olsun diye bilerek yenilecek değilim.
    Ben süper ligde ilk iki sezonumda bilerek yenildim. Hatta son haftalarda bilerek oyunu tatile aldım.
    Söylediklerinde haklısın hocam. Bir süreden sonra oyun çok kolaylaşıyor. Heleki yabancı oyuncuların kaliteli olunca lige ambargo koyabiliyorsun. Avrupa da da başarı gelebiliyor. Ben bu yüzden sıfır yabancı ile oynuyorum. Ama buna rağmen zamanında frenleme yapmasam uçmuş gitmiştim. Bu yüzden maç başı galibiyet olmayan başarının çok zor geleceği bir lig bulup oranın en altından başlamak istiyorum.

Baga hocam tebrik ederim. Bakalım PTT de neler yapacaksın.

Hocam pttye çıkmışız arkadaşlarında dediği gibi takip etmesi oynaması daha zevkli olacaktır artık haydi başarılar

Nesil
    2014

Transferler şimdi daha kalite olacaktır. Özellikle Almanya'ya çıkarma yap derim. Bayern,Herta,Dortmund,Leverkusen,Stutgart bunlar kiralık kalite Türk kaynıyordur ama senin oyun sadece TR açık senin data'da daha az olabilir.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

8. Default

@pusathan01 Sağolasın Üstadım, Bakalım Kimler Gelecek, Nasıl Bir Lige Düşeceğiz Merak Ediyorum.

@RagnarLothbrok
    Teşekkür Ederim, Umarım Daha Çok Keyif Alıp Bunu Herkese Yansıtabilirsek Ne Mutlu Bize

@Barak Almanya'ya Zaten Olabildiğince Bakıyorum İnşallah Daha İyilerini Bulur ve Kulübe Getirmeyi Kabul Ettirebilirsek Çok Güzel Olur. Geçen Sezon Semih, Bu Sezonda Duran Çok Önemli İşler Yaptı Alman Gurbetçilerimiz.

9. Default

Sezonun Son Maçını Küme Düşmeme Mücadelesi Veren Arsinspor ile Sahamızda Karşılaşarak Taraftarlarımıza Güzel Bir Son Hazırladık. Maç Öncesi Arsin Teknik Direktörünün Demeçleri Takdir Edilesiydi Ama Maç Sonrasındaki Değerlendirmelerini Açıkçası Kendisine Yakıştıramadım.

Böylece Ligi Tamamladık. Bu Sonuçlara Göre Lig Tablosu Şu Şekilde Gerçekleşti;

Takıma Sezonluk Primleri Dağıttık. Yaklaşık 500.000 Lira Dağıtarak Maaş Bütçesinin 3'te 1'ini Vermişiz.

Federasyondan Hatırı Sayılır Bir Ödeme Aldık İlaç Gibi Geldi Valla Bu Para

Sezonluk Takım Performanslarımızda Bu Şekilde Gerçekleşti;

Genel Olarak Takım Halinde Dengeli Bir Performans Sergiledik.

Bu da Son Durumlara Göre Şekillenen Mali Tablomuz;

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

butce fena değil bakalın nasıl yabancıları alacaksın

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Kasada bu para varken öncelikle eğitime git. Göndermek istediğin hocalar varsa onlarıda eğitime gönder. Oyuncu yetiştirmeyi artır. Bir de daha önce söylemiştim ama yine hatırlatayım. PTT de maç başı para yok ama TV gelirleri bayağı rahatlatıcı oluyor.

Nesil
    2014

Tamam şampiyon transfer dönemine girelim artık bırak teffarruatlarla uğraştırma bizi zaten mali tabloda iyi
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

13. Default

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    butce fena değil bakalın nasıl yabancıları alacaksın
    Bakalım Kırıkkale'ye Zenci Kültürünü Bizde Aşılayabileceğiz mi?

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Kasada bu para varken öncelikle eğitime git. Göndermek istediğin hocalar varsa onlarıda eğitime gönder. Oyuncu yetiştirmeyi artır. Bir de daha önce söylemiştim ama yine hatırlatayım. PTT de maç başı para yok ama TV gelirleri bayağı rahatlatıcı oluyor.
    Valla Ben Şuan Eğitimdeyim Kıtasal C Eğitimi. Takımdaki Antrenörler Benden Hızlı Eğitimlerini Hiç İhmal Etmiyorlar Zaten

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Tamam şampiyon transfer dönemine girelim artık bırak teffarruatlarla uğraştırma bizi zaten mali tabloda iyi
    Hayat Teferruatlarda Gizlidir Teferruatı Yaşamak Onları Dinlemek Lazım

Sezon Ödülleri de Sahibini Buldu. Bütün Ödülleri Tek Başına Toplayıp Rekorlar Kıran Veli Yalabık Sezonun Oyuncusu Oldu. Yalnız Yılın Takımında Muhsin, Duran, Ersin ve Tolga'yı da Bekliyordum Hayal Kırıklığına Uğradım.

Teklifler Devam Ediyor... [MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] Hocama Yapılanları Unutmadığımız İçin Ret Oğlu Ret Diyoruz

14. Default

Takımda İlk Etapta Devam Etmek İstediğim Kaleci Mücahit, Bek Ersin Kaya ve Kanat Oyuncumuz Yunus ile Sözleşme İmzalayacağız.

Berk ve Ersin Maaşlarında İndirim Yaparak Sözleşmelerini 1 Yıl Uzattık. Yunus'da Ufak Pürüzler Var Onu Halledebilirsek O da 1 Yıllık Sözleşmeye İmza Atacak.

15. Default

Antreman Tesislerinin Gelişmesi Konusunda Bir Türlü İsteğimizi Kabul Ettiremiyoruz. Ama Zorla da Olsa Saha Zemininin Geliştirilmesini Kabul Ettirebildik. Ayrıca Artık Yavaş Yavaş Büyümeye Başladığımız İçin Pilot Kulüp İsteğini Yönetime Kabul Ettirdik.

Sezonuda bitirdik ödülleride toplamışız mali durum gayet güzel tv geliri falan süper ligde çıktığımızda iyi bir alt yapı oluşur maliyede. Forvetten güzel verim almışsın hocam tek st oynamana rağmen, ben bu seride tek santraforda hiç verim alamadım taktiklerimde

17. Default

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Sezonuda bitirdik ödülleride toplamışız mali durum gayet güzel tv geliri falan süper ligde çıktığımızda iyi bir alt yapı oluşur maliyede. Forvetten güzel verim almışsın hocam tek st oynamana rağmen, ben bu seride tek santraforda hiç verim alamadım taktiklerimde
    Bakalım Ama Süperlige Çıkmadan Bu Alt Yapı ve Antreman Tesislerini Geliştirmemiz Lazım Bir An Önce Kendi Oyuncularımızı Yetiştirebilmemiz İçin Çok Önemli En Azından Takım Yapılanmasını Sağlamlaştırıp Üzerine Koyarak İlerlediğimizde Kimse Bizimle Boy Ölçüşemez. Veli Yalabık Gerçekten Efsane Bir Sezon Geçirdi Teşekkür Ederim.

Bu Sanırım Yanlış Hatırlamıyorsam Devre Arasında Geliştirilmesi İçin Yönetimden Söz Almıştık Başgan Sözünü Tuttu ve Dediğini Yaptı.

Bugünlük Bu Kadar Arkadaşlar Fazla Paylaşımda Bulunamayacağım Bu Hafta İşte 08-17 Çalışacağım İçin Çok Fazla İlerlemeden Devam Edeceğim. Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

başkanlar fena kasada para var alt liglerde yıne yapmıyorlar alt yapı fılan

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oley Oley Oley, Haydi Kırıkkale , Saldır Kırıkkale , Durma Kırıkkale

Bu arada yukarıda dediğinin altına imzamı atarım abi. Eğer bizim oyunda yaptıklarımızı adam gibi gerçeğe aktarıp ince ince işleseler, Türk Futbolu 5 senede uçar gider. Ama söz de Türk futbolunun yöneticileri birbirleriyle tükrük(anladın sen ) yarıştırmaktan başka birşey yapmıyor.

Nesil
    2014

İç transfer bitmiş tesisleşmede güzel bakalım gelenler nasıl olacak
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

21. Default

başkanlar fena kasada para var alt liglerde yıne yapmıyorlar alt yapı fılan
    Biz Vazifemizi Yaparız Teklifimizi İletiriz Artık Onlara Kalmış Gelişmek

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Oley Oley Oley, Haydi Kırıkkale , Saldır Kırıkkale , Durma Kırıkkale

Bu arada yukarıda dediğinin altına imzamı atarım abi. Eğer bizim oyunda yaptıklarımızı adam gibi gerçeğe aktarıp ince ince işleseler, Türk Futbolu 5 senede uçar gider. Ama söz de Türk futbolunun yöneticileri birbirleriyle tükrük(anladın sen ) yarıştırmaktan başka birşey yapmıyor.
    İçimde Birden Es Es Sevgisi Oluştu Acaba Neden?

Quote Originally Posted by Barak View Post
    İç transfer bitmiş tesisleşmede güzel bakalım gelenler nasıl olacak
    Evet Yunis Hizir'la da Devam Dedik

İç Transferde Yunus ile de Anlaştık. Takımda Fenerbahçe'den Kiraladığımız Özgür Gelişimine Son Hızla Devam Ediyor Onunla ve Başakşehir'den Devre Arasında Kiraladığımız Uğur Çiftçi ile de Kiralık Sözleşmelerini Uzatmaya Çalışacağız.

Kasamıza Bu Sene Bayağı Bir Para Girmiş, İnşallah Daha da Fazlasını Göreceğiz.

Bu Oyuncularımızla da Eğer Kiralık Sözleşmelerini Uzatabilirsek Muhteşem Bir Kazanç Olur Bizim Adımıza;

Bunların Dışında Kalan Gol Kralımız Veli Yalabık Dahil Herkesle Yollarımızı Ayıracağız.

Bayaa kapsamlı bir rotasyon yapıcaz galiba hocam parayı bulduk tabi özgür ayarında 1 2 stoper daha bulabilirsek bi süre götürür bizi

23. Default

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bayaa kapsamlı bir rotasyon yapıcaz galiba hocam parayı bulduk tabi özgür ayarında 1 2 stoper daha bulabilirsek bi süre götürür bizi
    İnşallah Ufaktan Ufaktan Başladık Transferlere

Emre Yeşilova ile Uzatıp Uzatmama Konusunda Kararsız Kaldım Ama Düşük Maaş İstemesi ve Rotasyonda Kullanılabilecek Kalitede Bir Oyuncu Olabilir.

Üst Liglerden Teklifler Gelmesi İhtimaline Karşı Başkana Rahat Ol Dedik Burayı Kolay Kolay Bırakmaya Niyetimiz Yok

Bunlarda Görmezlikten Geldiğimiz Teklifler (:

İlk Dış Transferimiz Önemli Sayılabilecek Bir İsim. Beşiktaş Alt Yapısından Yetişen Bek ve Ön Libero Oynayabilen Cumali Bişi Oldu.

24. Default

Gecenin ve Bugünün Son Güncel SS'ini İlk Pilot Kulübümüz Olma Şerefini Gösteren 3.Lig Takımı Niğde Belediyespor Oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Gecenin ve Bugünün Son Güncel SS'ini İlk Pilot Kulübümüz Olma Şerefini Gösteren 3.Lig Takımı Niğde Belediyespor Oldu.

Dokunulmazlık Sembolünü BAGA TARKAN KAZANIYOOORRRRRR

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

cumaliyi severim fmde cok kullanırım guzel transfer bu ligde nasıl pilot takım aldın ben hiç alamıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam transferler hayırlı olsun devamınıda bekliyoruz Cumali de baya iyiymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayırlı uğurlu olsun aynen devam

29. Default

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Dokunulmazlık Sembolünü BAGA TARKAN KAZANIYOOORRRRRR
    Bize Dokunan Belasını Bulur

cumaliyi severim fmde cok kullanırım guzel transfer bu ligde nasıl pilot takım aldın ben hiç alamıyorum
    Bende Çok Umutluyum Cumali'den Tek Endişem Sakatlanmaya Meyilli Biri Olması Biraz Şüphelendiriyor? Pilot Kulüp Konusunda İlk Defa Teklifte Bulundum Yanlış Hatırlamıyorsam Tabi Onda da Kabul Ettiler Sanırım Mali Tablolarımız İyi Olduğundan Kabul Ettiler.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam transferler hayırlı olsun devamınıda bekliyoruz Cumali de baya iyiymiş.
    İnşallah. En Az Cumali Kalitesinde 8-10 İsim Kadroya Katmam Lazım. Umarım Başarabiliriz Bunu

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Hayırlı uğurlu olsun aynen devam
    Aynen Son Hızla Devam Edelim

Alt Yapı Tesislerinin Gelişimine Başlanmıştı Birde Bunun Üzerine Daha İyi Gençler Çıkarabilmek İçin Genç Antrenörlerin İmkanını da Biraz Yükselttik.

Uğur Çiftçi'nin de Kiralık Sözleşmesini Başakşehirle Anlaşarak 1 Yıl Daha Uzattık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çalışmalara devam gidişat yardır yardır

Sayfa 21 / 27 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri