wolfsburg super ıkı transfer yaptı bunların dısında bır ısım daha vardı o da cok kalıtelı bırısı onu hatırlamıyorum sımdı ama bu ıkısı gercekten mukemmel
wolfsburg super ıkı transfer yaptı bunların dısında bır ısım daha vardı o da cok kalıtelı bırısı onu hatırlamıyorum sımdı ama bu ıkısı gercekten mukemmel
Helal Olsun Wolsburg'a süper transferler.
açıkçası barzagli yi fm nin yanıldığı nadir oyunculardan biri olarak görüyorum.
yine de güzel transferler tabi..
Wolsburg çok iyi iş yapmış uzun seneler faydalanır artık onlardan
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Bochum, Bursaspor'da oynayan Sinan Kaloğlu'nu transfer etti.VfL Bochum'un internet sayfasında yer alan haberde, VfL Bochum'un Bursaspor'da oynayan ve geçen sezon oynadığı 20 karşılaşmada 5 gol atan Sinan ile 30 Haziran 2010 tarihine kadar sözleşme yaptığı belirtildi. Haberde, Sinan için bonservis ücreti ödenmediği ifade edildi. Sinan'ın, oynadığı takımlarda golcü bir futbolcu olduğunu ispatladığı ve Süper Lig'de oynadığı 159 karşılaşmada 43 gol attığı ifade edilen haberde, Sinan'ın bir kez milli takımda ve Beşiktaş'ta oynadığına, 2003-2004 sezonunda da bir kez Şampiyonlar Ligi maçında oynadığına işaret edildi. VfL Bochum Teknik Direktörü Marcel Koller, güçlü vücut yapısı, kale önünde tehlike yaratması, tuttuğunu koparan bir kişi olması ve hızlılığı nedeniyle Sinan'ın, istedikleri oyuncu profiline uygun olduğunu belirtti.mackolik
İnşallah başarılı olur
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Hersene bize en az bi tane atıyodu gitti kurtulduk valla![]()
Başarılı olur inş..Bursaspor taraftarıda üzülmüştür gittiğine.
Sinan Fener'in genellikle kabusu olmuştur. Hayırlı olsun Bochum'a
ınsallah orada yeteneklerını 'istikrarlı' bi şekilde sergiler..
Alman Bundesliga ekibi Energie Cottbus, Yunan ekip Larissa'nın ortasaha futbolcusu Christian Bassila'yı da renklerine bağlayarak 8. transferini yaptı.
Cottbus genel menajeri Steffen Heidrich yaptığı açıklamada, "Ortasahada savunmaya yardım edecek bir oyuncu arıyorduk ve Christian bu açığımızı kapatacak" dedi.
Daha önce West Ham ve Sunderland takımlarının da formasını giyen 30 yaşındaki Fransız futbolcunun transferinin ekonomik boyutuyla ilgili bir açıklama ise yapılmadı.
Bundesliga temsilcisi Cottbus daha önce, Efstathios Aloneftis, Stanislav Angelov, Dimitar Rangelov, Ovidiu Burca, Kristijan Ipsa, Michael Lerchi ve Toni Wachsmuth'u renklerine bağlamıştı.
çok sevindim valla lejyoner sayımız arttı![]()
vay be Boluspor'umuzdan çıkmıştı bu şimdi bochumla başarılar sinan
Valla her sene oynadığı Fenerbahçe maçlarında hayatının futbolunu oynuyor,sıralıyordu golleri,iyi ki gitti![]()
ALmanya'daki futbol yaşamında başarılı olmasını dilerim,1 futbolcumuzu daha gönderdik Avrupaya,lejyoner sayımız arttı.![]()
Fenerbahce sürgüne gönderdi adamı en sonV.manisadayken hat-rick yapmıştı her sene banko golü var..Ben başarılı olacağına inanıyorum..
İnşallah başarılı olur.
Çok sakatlanan istikrarsız bir oyuncu Umarım başarılı olur ...
Niye gitmişler ki wolfsburg'a.çok daha iyi takımlara gidebilirlerdi.ne olursa olsun wolfsburg süper iş yapmış ama
Çok iyi transferler.Magaht seneye ligde daha iyi yerde bitirtir bu takımı.
Wolfsburg un Barzagli ve Zaccardo gibi iki iyi futbolcuyu alması büyük şans. Daha büyük klüpler varken neden Wolfsburg a gitmişler anlamış değilim.
Valla Zaccardo'yu bilmiyorum ama Barzagli'yi Euro 08'de İtalya'nın ilk maçında seyrettim ve fm de verilen özellikler kadar iyi bir oyuncu olmadığı fikrine vardım..
Yinede iyi transferler.Wolfsburg'un böyle bir transfer hamlesi yapması şaşırttı beni açıkcası..
Wolfsburg gömü buldu galibaWestHam ın zamanında Mascherano ve Tevez transferi gibi önemli 2 isim almışlar
Seney Wolfsburglşa turnuvalara katılmak güzel olacaktır.Helal olsun aamlara süper defans bölgesi oldu
WoLfsburg zaten ALmanya nın en zengin kLüpLerinden biridir. OnLar için para sorun değiL. ArkaLarında Dünyanın en büyük Otomotiv firması WoLfswagen var![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Wolfsburg süper transferler yapmış.Ne yalan söyleyim çok şaşırdım açıkcası,bu ikiliyi daha büyük kulüplere giderler diye tahmin ediyordum![]()
yaptıkları hiçbir transferi tanımıyorum
Görünce şok oldum.Çok kaliteli 2 transfer ikiside yıldız oyuncular İtalya Milli Takımında oynuyor Barzagli.Wolfsburg seneye büyük işler yapacak gibi duruyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beşiktaş'ta beğenilmemişti.Bursaspor'da iyi oynadı ve Avrupaya 1 futbolcumuzu daha yolladık inşallah başarılı olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hayırlı olsun.İnşallah başarılı olur.