Sayfa 21 / 578 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Ya arkadaşlar bu transferlerin hiç biri olmayacak.Ünal aysal da yapmayacak zaten.Yine Peter kenyon ve ekibi gelecek takımın içine edip gidecekler.

Yine derken bu adamlar ne zaman Gs'nin icinde oldular ben varsa da böyle bisey hatirlamiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Yine derken bu adamlar ne zaman Gs'nin icinde oldular ben varsa da böyle bisey hatirlamiyorum.
    Katılıyorum, Peter Kenyon -mudur nedir ismi de bir garip - en son Chelsea'de görev almamış mıydı?

edit: Peter Kenyon sadece Manchester United ve Chelsea'de çalışmış. Bu da kariyeri: http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Kenyon

http://ortakafagolblog.blogspot.com/...er-kenyon.html

Peter Kenyon hakkinda bi yazi yazilmis iyi bilgiler var-

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Böyle bir şey dediğimi sanmıyorum Berk.

Ben iyi bir araştırmacı olmak, futbol bilgini olmaktan da bahsetmiyorum. Birazcık futbol kültürü bunları bilmeyi öğretir. İtalya'da da maçlar şifreli fakat hiçbir Udinese taraftarı "Oo Gareth Bale'i alsak süper olur. Hem televizyondan dinledim süper topçu." demez.

"Kültür" için maçların şifresiz yayınlanması tek yol değil.
    Napalım Her Hafta Maçları İzlemeye Avrupaya mı Gidelim? Merak Ettim Kültürlü ve Bilgili Taraftar Nasıl Oluyor? Ne Yapmamız Lazım?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Napalım Her Hafta Maçları İzlemeye Avrupaya mı Gidelim? Merak Ettim Kültürlü ve Bilgili Taraftar Nasıl Oluyor? Ne Yapmamız Lazım?
    O FM oynadığın ve foruma yazı yazdığın aleti kullan mesela

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Peter Kenyon sadece seçim kozuydu.Galatasaray'da bir görev almadı.

Ntvspor Son Dakika : Cemal Özgörkey adaylıktan vazgeçmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

dogrusunu yapmış
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kazanamayacagi belliydi.Dogru olani yapmis.Belkide helvacinin listeye girecektir?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çok ciddi oyuncularla görüşüyormuş. İki seçenek var. Ya gerçekten iyi oyuncuları getirecek ya da başkanlığı kazanabilmesi için ortaya atılan bir stratejidir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu helvacı felan hani bir daha yönetimde yer alamayacaktı ? Aday olmuş bile.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mali genel kurul kararı iptal etmişti.O yüzden polat yönetiminden herkes aday olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mehmet Helvacı resmen aday

15 Nisan 2011 13:02 | NTV Spor
    Galatasaray Kulübü eski ikinci başkanı Mehmet Helvacı, olağanüstü seçimli genel kurulda kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nün eski ikinci başkanı Mehmet Helvacı, 14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü seçim genel kurulunda kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
    Mehmet Helvacı, yaptığı yazılı açıklamayla adaylığını resmen duyurdu.
    Uzun bir süredir Galatasaray'ın içine girdiği sıkıntılı süreçten bir an önce çıkması için tek çözüm yolunun olağanüstü bir seçim yapılması olduğunu vurgulayan Helvacı, adaylığını vurgulayarak, şunları kaydetti:''Mevcut yönetimi bu kararı vermeye davet ettim. Nitekim bu ihtiyaç ve çözüm, 27 Mart tarihli toplantıda Galatasaray'ın gerçek karar merci genel kurulumuz tarafından da teyit edilmiş ve mali genel kurul sonrasında yaşanan süreç sonucunda yönetim kurulu 13 Nisan 2011 tarihinde seçim takvimini açıklayarak seçim sürecini resmen başlatmıştır. Seçim sürecinin başlaması ile birlikte, uzun süredir karşı karşıya kaldığım ancak gerek hukuk adamı kimliğim, gerekse Galatasaray etiğine ve tüzüğüne olan bağlılığım dolayısıyla cevap veremediğim 'Aday mısınız?' sorusunu yanıtlama imkanına kavuşmuş bulunmaktayım.
    Son 7 yıldır yönetim kurulunun içinde görev almış, son 3 yıldır 2. başkanlık yapmış, kulübümüzün sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bilen biri olarak camiamızın desteği ve Divan Kurulu'na yeterli sayıda teslim edilmiş olan dilekçeler sonucu başkanlığa önerilmiş biri olarak Galatasaray Spor Kulübü başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna ilan etmekten memnuniyet ve onur duyuyorum.''
    Mehmet Helvacı, konuyla ilgili geniş açıklamayı 19 Nisan Salı günü saat 14.00'de İstanbul Hilton Oteli'nde düzenleyeceği basın toplantısıyla yapacağını bildirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Başka oluşumda yer almayacağım"

14 Nisan 2011 22:07 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray'da başkanlık adaylığını geri çeken Cemal Özgörkey, başka bir oluşumun içinde yer almak gibi bir düşüncesi olmadığını, adaylığını açıkladıktan sonraki gelişmelerin kendisini hedeflerinden uzaklaştırdığını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nde 14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü seçim genel kurulu öncesinde başkan adaylığından çekilen eski yönetici Cemal Özgörkey, adaylığını açıkladıktan sonraki gelişmelerin kendisini hedeflerinden uzaklaştırdığını ve bu nedenle adaylıktan çekilmeye karar verdiğini, başka bir yönetim veya oluşum içinde de yer almayacağını bildirdi.
    Cemal Özgörkey, yaptığı yazılı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün yönetiminin yalnızca başkanın değil, profesyonel bir yönetim kadrosunun sorumluluğu ve bir ekip işi olduğunu belirtti.
    Özgörkey, açıklamasını şöyle sürdürdü:''Galatasaray için en doğrusunu planlamaya çalıştığım bu günlerde, temasta bulunduğum kişi ve gruplar arasında yaşanan derin fikir ve görüş ayrılıkları, camiamızın geleceğine yönelik beni ciddi şekilde kaygılandırmıştır. Başkanlığa aday olduğum günden bu yana tek hedefim, Galatasaray Spor Kulübü'nü, Galatasaraylıların hak ettiği başarıya kavuşturmaktı. Ancak bugün hedeflediğim noktadan uzaklaşmaya başladığımı görerek adaylıktan çekilmeye karar verdim. Başka bir yönetimin veya oluşumun içerisinde yer almayacağımın özellikle altını çizmek istiyorum. Bu onurlu ve gururlu göreve seçilecek başkan ve yönetim kurulu üyelerine bugünden başarılar diler, seçim sürecinin Galatasaray Spor Kulübü için en hayırlı şekilde sonlanmasını temenni ederim.''
    Özgörkey, açıklamasını, ''Bugüne kadar vermiş oldukları destek için değerli kongre üyelerimize, çalışma arkadaşlarıma ve de siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederim'' diyerek tamamladı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Mehmet Helvacı'ya ne kadar küfretsek az gibi geliyor bana ama neyse

----------------------------------------------------------------------------------------------

İşte Ünal Aysal'ın listesi!

15:47 | 15 Nisan 2011

Galatasaray'da olağanüstü kongreye yaklaşık bir ay kala adaylar yönetim listelerini şekillendirmeye devam ediyor.
    Adaylığını resmen açıklayan Ünal Aysal'ın, listesine 10 ismi kattığı ve uzun süren uğraşlardan sonra Ali Dürüst'ü de ikna ettiği öğrenildi.
    Lig TV'nin haberine göre; Daha önce Ünal Aysal'ın yanında olması beklenen ancak yaşanan ikinci başkanlık krizinin ardından seçime girmekten vazgeçen Ali Dürüst, uzun görüşmeler ve
    Bu arada Ali Dürüst'ün Adnan Polat'la da bir görüşme yaptığı ve Polat'ın, "Alp Yalman'ın da içinde bulunacağı bir organizasyonla seçime katıl" teklifine olumsuz yanıt verdiği bildirildi.
    başkan yardımcılığı sözünün ardından ikna edildi. Endonezya'da tatilde bulunan Başkan Adayı Ünal Aysal'ın yakın arkadaşlarına "Ne yapıp edip, Ali Dürüst'ü ikna edin" ifadelerini kullandığı ve Ali Dürüst'ün listede olduğu haberini telefonla öğrendiği belirtildi.
    Ünal Aysal'ın listesinde ikinci başkanlık için Hayri Kozak ismi netlik kazanırken, Ali Dürüst'ün başkan yardımcısı olacağı öğrenildi.
    Ünal Aysal'ın listesinde şu isimler bulunuyor.
    ÜNAL AYSAL
    ALİ DÜRÜST
    ADNAN ÖZTÜRK
    HAYRİ KOZAK
    AKA GÜNDÜZ ÖZDEMİR

ALİ GÜRSOY
    ORHAN YÜZEN
    ALİ KİREMİTÇİOĞLU
    CELAL ERKUT
    REFİK ARKAN
    ABDURRAHİM ALBAYRAK

CELAL GÜRCAN
    MURAT CANAYDIN
    SEDAT DOĞAN

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adnan polat bidaha seçilirse hiç şaşırmam

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Seviyeli bir iki yeri takip etmek, gerekirse birkaç dergiye üye olmak ya da iki üç "iyi" köşe yazarını okumak ya da elindeki klavyeyle iki üç araştırma yapmak.

Futbol kültürü sadece maç izlenerek oluşuyor zannediyorsanız baştan tartışmayalım yani.

@Börk , @Revolution : Taraftarlık, cahilliğe mazeret değildir. Asıl taraftar bilgili olmalıdır. Yahu akıl, mantık olmadıkça taraftarda bu iş böyle gider. Sonuçta taraftarın gitgelleri biraz da bu işin sorumlusu. Bunun için de bilgi edinmek şarttır.

Eh çünkü Berk, Avrupa'da ortalama bir taraftar neyin olup neyin olmayacağını biliyordur.

Ben zaten patır kütür genç yıldızları saysın hepsi birer futbol bilgini olsun demiyorum ki. Neyin ne olduğundan haberdar olsun biraz.

Berk'in kültür nasıl oluşur sorusunu da en üstte cevapladım sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdurrahim Albayrak umarım çok etkili birisi olarak görev almaz yönetimde. Ayrıca Haldun Üstünel'in sportif direktör olarak gelmesini çok isterim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

2011'de deplasmanda puanı yok!

17 Nisan 2011 10:55 | NTV Spor ve Ajanslar
    Spor Toto Süper Lig'de yarın Manisaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, rakip sahada 120 gündür puan alamıyor.

Spor Toto Süper Lig mücadelesinde yarın Manisaspor'a konuk olacak Galatasaray, deplasmandaki puan hasretine son vermek istiyor.
    Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'ın başarısız performansı özellikle deplasman karşılaşmalarına daha fazla yansırken, sarı-kırmızılı takım ligde tam 120 gündür rakip sahalardan puan çıkaramadı.
    Süper Lig'de son deplasman galibiyetini, 17. haftada, 19 Aralık 2010 tarihinde Konyaspor maçında 1-0'lık sonuçla alan Galatasaray, ardından rakip sahada yaptığı 5 maçta da rakiplerine boyun eğmekten kurtulamadı.
    Galatasaray, Konyaspor galibiyetinin ardından rakip sahalarda yapılan maçlarda Bursaspor'a 2-0, Gaziantepspor'a 1-0, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1, Ankaragücü'ne 3-2 ve son olarak da Medical Park Antalyaspor'a 3-0 mağlup oldu.
    14 MAÇTA 4 GALİBİYET
    Bu sezon ligde bugüne kadar 14 deplasman maçına çıkan Galatasaray, beklentilerden çok uzak bir performans ortaya koydu.
    Rakip sahalarda yaptığı 14 lig maçının yalnızca 4'ünü kazanabilen sarı-kırmızılı ekip, 8 maçını yitirirken, 2 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı ve sadece 14 puan toplayabildi.
    Deplasman karşılaşmalarında rakip filelere 13 gol gönderen Galatasaray takımı, kendi kalesinde ise 19 golü engelleyemedi.
    LİGDE YARIN 10. RANDEVU
    Galatasaray ile Manisaspor, Süper Lig'de yarın 10. kez karşı karşıya gelecek.
    Lig tarihinde ilk kez 2005-2006 sezonunda karşılaşan iki ekip arasında geride kalan 9 maçtan 5'ini Galatasaray, 1'ini Manisaspor kazandı, 3'ü ise berabere bitti.
    Galatasaray'ın toplam 25 golüne, Ege temsilcisi 14 golle yanıt verdi.
    Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Manisaspor 2-0 kazandı.
    Galatasaray ile Manisaspor arasında yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
    2005-2006
    Manisaspor-Galatasaray: 1-4 (İzmir'de)
    Galatasaray-Manisaspor: 4-2
    2006-2007
    Manisaspor-Galatasaray: 2-2
    Galatasaray-Manisaspor: 4-0
    2007-2008
    Manisaspor-Galatasaray: 2-2
    Galatasaray-Manisaspor: 6-3
    2009-2010
    Galatasaray-Manisaspor: 1-1
    Manisaspor-Galatasaray: 1-2
    2010-2011
    Galatasaray-Manisaspor: 0-2

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Öztürk : "Her görevi kabul ederim"

Ünal Aysal'ın ekibinde seçime girmeye hazırlanan Adnan Öztürk, bu saatten sonra ne çekilmesinin, ne de başkanlığa adaylığını koymasının söz konusu olmadığını dile getirdi.

Öztürk, “Biz Ünal Aysal’ı desteklemek için yola çıktık. Sonuna kadar da arkasındayız. Ayrıca benim genel kurul üyelerine bir borcum var. Geçen seçimde bana 2300 oy vermişlerdi. Sırf bu nedenden dolayı yönetimde bulunmam gerekiyor” dedi. Adnan Öztürk, kendisine yönetim içerisinde ne görev verilirse verilsin, bir şey deme hakkı bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Fanatik

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Arda bir yıpratılma kampanyasının içinde"

18 Nisan 2011 14:41 | NTVSpor.net
    Galatasaray eski yöneticilerinden Haldun Üstünel, NTV Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Adı sürekli yönetim kurulu listelerinde anılan Üstünel "Hiçbir oluşum içerisinde yokum" derken Arda Turan'ın bir yıpratılma kampanyasının ortasında bulunduğunu söyledi.

Galatasaray eski yöneticilerinden Haldun Üstünel NTV Spor'da yayınlanan 14/16 programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Adı sürekli farklı adayların yönetim kurulu listelerinde geçen Haldun Üstünel kendini geriye çektiğini ve olayları dışarıdan izlediğini söyledi. Hiçbir oluşumda yer almayacağını sözlerine ekleyen Haldun Üstünel, Arda Turan'ın dün basında çıkan görüntüleri hakkında da yorumlarda bulundu.

"HİÇBİR OLUŞUMUN İÇİNDE YOKUM"
    Galatasaray'daki 4 yıllık yöneticilik görevine istifa ederek son veren Haldun Üstünel "Galatasaray'da yazılı olmayan kurallara çok dikkat edilir. Sportif başarılar tabii ki önemlidir ama Galatasaraylılık duruşu ve bakış açısı çok farklıdır" ifadesini kullanırken "Beni tanıyanlar çok iyi bilir. Ben görev ve sorumluluklardan kolay kolay vazgeçmem. Ama ayrıldım mı bir daha arkama bakmam. Seçim sürecini dışarıdan izliyorum. Adımı pazarlık masalarında kullanıldığını görüyorum ve bunlar beni çok üzüyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Ben kendimi geriye çektim ve hiçbir oluşum içinde yokum" açıklamasını yaptı.

"DEMODE İSİMLER BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYAMAZ"
    Haldun Üstünel "Ben yönetimde yıpranmış ve demode isimlerin Galatasaray'da birlikteliği sağlayacağına inanmıyorum. Kapalı kapılar ardından çok büyük kavgalar yaşanıyor. Kaygı ve üzüntüyle gelişmeleri takip ediyorum" dedi.
    "ARDA BİR YIPRATILMA KAMPANYASININ ORTASINDA..."
    Galatasaray eski yöneticilerinden Haldun Üstünel, dün basına sızdırılan Arda Turan'ın görüntüleri hakkında da konuştu. Arda'nın bir yıpratılma kampanyasının ortasında bulunduğunu iddia eden Üstünel "Arda camiamızın gözbebeğidir. Biz geleceği Galatasaray'dan yana oluştururken Arda'yı nasıl satarızdan çok yeni Arda'ları nasıl yetiştireceğimizi düşünmeliyiz. Arda'nın üzerine çok gidiliyor. Cefakar Galatasaray taraftarı şu an onu çok sahiplenmiş durumda. Bu da bizim hoşumuza gidiyor. Arda bir yıpratma politikasıyla karşı karşıya. Vahim olan bu tablo görüntülerin basına sızması" diye konuştu.
    Galatasaray taraftarının toleransının kalmadığını savunan Üstünel "Hazır oyuncuların takıma monte edilmesi şu an itbarıyla alt yapıdan daha önemli" dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Hedef 4 lig ve 1 Avrupa Şampiyonluğu"

19 Nisan 2011 15:38 | NTVSpor.net
    Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan Mehmet Helvacı, projelerini yaptığı basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. Mehmet Helvacı, çok iddialı açıklamalar yaparken hedeflerinin 6 yıl içinde 4 Türkiye ve 1 Avrupa Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Galatasaray'da yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylarından Mehmet Helvacı, hedeflerini açıkladı.
    Hilton Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, "Biz bir aileyiz" sloganıyla basın mensuplarının karşısına çıkan Mehmet Helvacı, "Galatasaray, Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri. Bu kulübü yönetmek sıradan bir karar değil, sorumluluk gerektiren bir karar. Tüm kararlarımı verirken sorumluluk gösteren biriyim. 30 yıldan fazladır adalet ve vicdan gibi kelimelerle haşır neşir olan biri olarak bu benim için önemli" dedi.
    "Galatasaray Kulübü başkan adayı olarak bugün karşınızda duruyorum" ifadesini kullanan Helvacı, "7 yıllık bir yöneticilik deneyimim var. Kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım ve Galatasaray ailesinin bir üyesiyim. Aşağı yukarı 15 yıldır Galatasaray platformunun içinde görev aldım. Galatasaray'ın içinde çalışmaya başladıktan sonra sorunları ve bunların çözüm yollarını gördükten sonra, son 8 senesini bu sorumluluk çerçevesinde Galatasaray'a vakfetmiş biri olarak duruyorum" diye konuştu.
    Konuşma yaptığı platformun arkasında yazılı olan, "Biz bir aileyiz" sloganına dikkati çeken Helvacı, "Galatasaray her şeyden önce bir ailedir, bunun hatırlanması gerek. Daima ilklerin ve yeniliklerin, başarının sembolü olmuş, yeri gelmiş kendi taraftarının değil tüm Türkiye'nin moral kaynağı olmuş büyük bir ailedir. Onun arkasında da binlerce kişinin emeği ve alın teri vardır. Yüz binlerce kişinin helal kazancı vardır. Milyonlarca vatandaşın hayır duası vardır. Galatasaray bunun için büyüktür ve büyük olmak zorundadır. Gücünü sonuçlardan almaz. Çalkantılar bütünlüğü tehdit etse de gücünü azaltmaz. Galatasaray'ın, yani bu ailenin gücü, kendini çalkantılardan çıkaracak kabiliyete sahiptir. Galatasaray, Türkiye'nin merkezinde bulunan büyük bir kurumdur. Bu sorumlulukla hareket edecek üyelere, yöneticilere ihtiyaç vardır. Bu bir zorunluluktur. Galatasaray'ın başkanı, bütün Galatasaraylılar'ın başkanıdır. Kendi boynunu büktürmez, hiçbir ferdinin de boynunun bükülmesine müsaade etmez. Galatasaray başkanı iyi bir aile babasıdır. Hiçbir üyesinin hakkını kimseye yedirmez. Galatasaray'ın başkanı Ali Sami Yen'in koltuğunda oturduğunu bilir. O koltuğun değerini bilir ve gerektiğinde terk etmek onun görevlerindendir" dedi.
    "MUKTEDİR BİR BAŞKAN OLMAK İÇİN OY YETMEZ"
    Mehmet Helvacı, "Galatasaray'a başkan olmak için üyelerin oyları yetebilir ama muktedir bir başkan olmak için bilgi, deneyim, yürek ve ekiple bu işe soyunmak gerekir" derken, "İcazetle, kaynağı belirsiz yardımlarla başkan olunamaz. Güç odaklarıyla ilişki kurulamaz. Galatasaray'ın şöhretli yöneticilere, yıldızlar karmasına, nakit paraya ihtiyacı yoktur. Galatasaray, dürüst ve ahlaklı yöneticilere ihtiyaç duymaktadır. Galatasaray başkanı Galatasaraylılar'ı tanır. Onları en çok üzecek konuların başında onların hür iradelerine son vermek gelir. Yetkisini ve gücünü genel kuruldan alır. Bunu tüm Galatasaraylılar'a karşı sorumluluk duyarak kullanır. Tüzüğü, anayasa olarak kabul eder. Tüzük harici hiçbir işlem yapmaz. Galatasaray sevgisini kişisel çıkarlarının önünde tutar. Kısaca; adil, hak yemeyecek ama hiçbir platformda da Galatasaray'ın hakkını yedirmeyecek bir yönetim anlayışı gerekir" şeklinde konuştu.
    "ÖNCELİK SPORTİF BAŞARIDIR"
    Galatasaray'ın bir spor kulübü olduğunun hatırlanması gerektiğine dikkati çeken Helvacı, önceliğin ekonomik değil, sportif başarı olduğunu vurgularken, "Bu nedenle ekonomik büyüme de sportif başarıya endeksli olarak gelişir. Yapılması gereken şey sporu teşvik edecek, iyi sporcu yetiştirecek, iyi sporcularla iyi sonuçlar elde edecek projelerdir. Bu o zaman ekonomik başarıyı getirecektir. Galatasaray'da para sıkıntısı yoktur, yönetim sıkıntısı vardır" ifadelerini kullandı.
    Helvacı, Galatasaray'ın sadece futbol kulübü olarak da görülmemesi gerektiğini savurarak, futbola göre çok daha küçük bütçelerle amatör branşlarda önemli başarıların elde edilebileceğini belirtti ve bayan basketbol takımı ile tekerlekli sandalye basketbol takımının başarılarını örnek gösterdi.
    "BÜTÇE 300 MİLYON DOLAR, 6 YIL DA 4 ŞAMPİYONLUK"
    Mehmet Helvacı, Galatasaray taraftarının gurur duyacağı bir takım yaratma düşüncesinde olduklarını kaydederken, bütçeyi 300 milyon dolara çıkaracaklarını, 6 yılda 4 şampiyonluk kazanacaklarını ileri sürdü.
    Hiç kimsenin Galatasaray'dan daha zengin olmadığının altını çizen Helvacı, "Bu nedenle kişilere değil yönetime ihtiyaç vardır. Galatasaray'ın bütçeleri 190 milyon dolar civarıdır. Biz bütçeyi 300 milyon mertebesine çıkartma düşüncesindeyiz. Bu futbol ve amatör sporlarda başarı için yeterlidir. Aynı zamanda Galatasaray'ın mevcut borçlarını da ödemek için yeterlidir. Mevcut borçlarımızı ödemiş olmakla övüneceğiz. Borcumuzu 5 yılda bütçenin altına çekeceğiz. Bunları yaparken de kişilere bağlı olmayacağız. Siyasete entegre olmak zorunda kalmayacağız. Galatasaray bir zümrenin takımı değil, tüm Türkiye'nin takımı olacaktır. Gerçekçi olan hedef 6 yılda 4 Türkiye şampiyonluğunun elde edilmesidir. Üçüncü Avrupa kupasının Türkiye'ye getirilmesidir. İlk ikisini Galatasaray elde etmişti. Üçüncüsünü de Galatasaray'dan başka elde edecek bir takımın Türkiye'de olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Seni seçecek kadar düşmemişdir umarım kongre üyeleri Mehmet Helvacı!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mehmet Helvacı seçilirse işimiz iş...Umarım Ünal Aysal seçilir...

Kongre üyeleri 150 imza toplayip Adnan Polat'i aday göstereceklermis kurtalamayacagiz bu adamlardan.
    Last edited by Lucas Neill : 20.Nisan.2011 at 14:58

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guzel guzel ciksin adaylar boyle Unal Aysal ezici cogunlukla secilecektir.

serhat ulueren: "galatasaray'ın başkan adayı ünal aysal'ı kanaltürk'e programımıza davet ettik ama bize sert cevaplar verdi yakışmadı" dedi.

ünal aysal'ın avukatı açıklama yaptı : "büyük galatasaray ailesine küfür eden topluluğun programında ünal beyin olması imkansızdır"

Eger böyle bisey varsa helal olsun böyle bi baskan lazim artik bize, pisirik sesini cikaramayanlardan cok cektik.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ünal Aysal başkan olursa Gerets geliyormuş...NtvSpor alt yazı geçti...

Mesaj Yetkileri