Egemen Korkmaz
Aradaki kucuk miktarlar yuzunden "cok sevdigi" (kendi agzindan) Trabzondan ayrilmak zorunda kaldi, 1 sene Besiktasta oynayip yine $ yuzunden ayrildi. Egemenin en az yonetim kadar hatasi vardi
Engin Baytar
Senol Gunes'in bittigi andi onu affetigi an. Sorunlu oyuncuydu gitmesi gerekirdi gitti. Yonetim dogru olani yapti
Selcuk Inan
Sadri Sener burdayda bende burdayim dedi , sezon sonu geldi sozlesmeye yanasmadi. Istanbulu secmesi yenge meselesi yuzunden. Kendisinde suc bulmuyorum ama o ilk basta ettigi lafi etmiyecekti. Yonetimin hatasi yine yok, Galatasarayin verdigi paranin yarisini zor veririz.
Burak Yilmaz
Sezon sonu geldiginde gitmeyi kafasina koymus bir isimdi. Avrupada nakit para veren olmadi oda sicak bakmadi oraya cunki hayallerini kurdugu ekipler yoktu talipler arasinda. Son sezonunda $2,400,000+primler cebe atti Trabzonda. Bir daha okadar para cebe atan olurmu Trabzonda ? Sanmam. (Hak etti okadar parayi orasi ayri mesele tabi) Yonetimin hatasi ilk basta 5 milyon maddesi koydurmakti, onlari tek kurtaracak sey Burakin bir sonraki satisindan gelecek 25%
Ceyhun
Tek hatamiz onun yerine Baris Ozbek gibi bir adam almamizdi, ikiside birbirinden duz adamdi.
Umut Bulut
Avrupa istedi gitti, mutsuzum dedi geri istedik Turkiye istemiyorum dedi Galatasaraya geldi. Onada kizmiyorum, SL'de oynamak istedi.
JaJa
Alkol sorunu varmista, antremana cikarken kafa 1 milyon oluyormus. Adamin ickiliyken oynadigi futbolu bugun 5 milyon verdigimiz adam ayik kafayla oyniyamiyor. Yonetimin en buyuk hatasidir.
Tabi bunlar haric bide 3 Temmuzla basliyan surec var
-82 puanla , bana gore sampiyon bitirdigimiz bir lig
-2-3 gun kala Sampiyonlar ligine alinmamiz
-bilmem kac mac sikeyle basliyan dosyanin yari yariya bir mac sayisina inmesi
- TFF DEGISIKLIGI
- Y.D'nin Sadri Seneri kandirmasi, veya Sadri Senerin buna mecbur edilmesi !?
-MEDYANIN HER FIRSATTA ADI GECEN TAKIMLARA vurmasi
En karli cikmamiz gerektigi yerde en zararli biz ciktik
Sonra surec daha epey zaman alacak dedik kafayi lige verelim dedik ondada Senol Gunese takildik. Muthis bir hoca olabilir ama kendi kurdugu takimlarla basarili olamiyor
Ve yapilan yanlistada agzini acmiyor takima zarar vermesin diye, eee hocam istifa ettikten sonra konustun bugune ne faydasi oldu ???
Gel gelelim bugune. Gunu kurtarmasi icin genc bir Tolunay getir, enkazi ondan toplamasini bekle ve onada yazik et.
Sezon sonuna kadar takimi vefa gostermedigin Unal Karamana teslim edecektin ve o Elazig macindan sonra kongre kararini ligin son macindan sonraya alacaktin.
Cok hata yapildi cok, hepsinin sebebi yonetim olmasada tek gidebilecekler onlar. Tolunay hocada demis Sadri Sener giderse bende gider. Bi zahmet sende gitte kendine yazik etme.
Simdi kongre karari cikti, kim olacak baskan? Adayligini koyabilecek butun adaylar su gunlerde Faruk Ozak'la gorusuyor, niye neden ? Cunki yine karari derin(dinazorlar) Trabzon verecek, onlarin sectigi adam baskan olacak
Ahmet Agaoglu
Ibrahim Haciosmanoglu
Hangisi Faruk bey ile anlasirsa