Sayfa 212 / 447 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
6,331 ile 6,360 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Havuzdan çıkma olayı karışık ve yapılması çok çok zor.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fenerbahçe'nin yada bir takımın havuzdan çıkması zor.Diğer takımlar madem Fenerbahçe havuzdan çıkıyor biz Fenerbahçe ile maç yapmak istemiyoruz diyebilir.Büyük ihtimal diyeceklerdir.Fenerbahçe ne yapacak o zaman?Anadolu kulüplerinin artık gözü açıldı.En ufak kaybının hesabını sorar.Ayrıca Ligtv kolay lokma değil izin vermez bazı şeylere.Onlarında havuzdan çıkma kararına karşı belli kozları vardır.
    Zaten Aziz Yıldırım'ın konuşmasında havuz meselesinde önemli bir nokta var.Yargıtay kararı Fenerbahçe lehine çıkarsa zaten hiç açılmaz havuz konusu.Aleyhine çıkarsa ancak bazı kararlar alırlar.
    Birde Fenerbahçe havuzdan çıkarsa sanki diğer takımlar iflas edecek öyle bir hava var.Sanırım öyle düşünenler heralde biz havuzdan çıktık Ligtv batacak oh ne güzel havasındalar.Fenerbahçe'nin havuzdan çekilmesiyle kimse iflas etcek değil.

Kişisel yorumum madem Fenerbahçe tek başına bir şeyler planlıyor.O zaman kendi takımlarını kursun kendi ligini yaratsın.Madem kendilerini böyle özelleştirecekler.Diğer 17 takımın maçlarına muhtaç olmasın o zaman.Herkes düşmanya Fenerbahçe'ye oynama o zaman bu takımlarla.
    Güzel kardeşim iflas etmez batmaz ama bir çok anadolu klübünün ayakta kalmasını sağlayan bir gelir kaynağının en önemli etkenlerinden olan Fenerbahçe havuzdan çıkarsa iflas edermi bilmem ama nasıl bir zarar gelir düşünmek gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

iğer takımlar madem Fenerbahçe havuzdan çıkıyor biz Fenerbahçe ile maç yapmak istemiyoruz diyebilir.Büyük ihtimal diyeceklerdir
    havuzla maç yapmanın ne alakası var ? yapmıyorsan 3-0 kaybetmeye mahkumsun..

Kişisel yorumum madem Fenerbahçe tek başına bir şeyler planlıyor.O zaman kendi takımlarını kursun kendi ligini yaratsın.Madem kendilerini böyle özelleştirecekler.Diğer 17 takımın maçlarına muhtaç olmasın o zaman.Herkes düşmanya Fenerbahçe'ye oynama o zaman bu takımlarla.
    havuzdan çıkacağım deyince anladığınız şeyler çok garip.. kendi ligimizi kuracakmışız tövbe tövbe
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by C h A o S View Post

Herkesin bize düşman olması bizi daha da motive ediyor.Hatır şikelerinin havada uçuştuğu Fener şampyion olmasın diye rakibine karşı esnek bir futbol Fener e gelince deli gibi motive olmuş 90 da gol yiyince ona buna saldıranları görüp onların tümünü yenip zafer elde etmenin tanımını, yaşattığı hissi Fenerbahçe'lilerden başka kimse bilemez o yüzden biz böyle iyiyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    havuzla maç yapmanın ne alakası var ? yapmıyorsan 3-0 kaybetmeye mahkumsun..
    Çok alakası var.Adamların geliri düşecekse sus pus oturacak değiller.Fenerbahçe'nin havuzdan çıkması diğer takımlara karşı alınmış bir tavır olarak değerlendirilebilir.O zaman onlarında gelirlerini karşılayacaksınki sana tavır almasınlar.
    havuzdan çıkacağım deyince anladığınız şeyler çok garip.. kendi ligimizi kuracakmışız tövbe tövbe
    Anladığım şey benim için garip değil.Fenerbahçe kendini özelleştiriyorsa pekala diğer takımlara ihtiyacı yoktur.Benim için Fenerbahçe'nin havuzdan çıkması demek tam olarak bu.Siz zaten diğer takımların size düşman olmasından memnunsunuz.İhtiyacınız yok bizlere.Bilmiyorum siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu olayı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim sana anlatmaya çalıştığım şey tam olarak şu: bahsettiğin şeylerle havuzdan çıkmanın alakası yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Havuzdan çıkınca lig tv yayınlamaya neden devam etmesin sadece Fenerbahçeli üyelerden kazandığı parayı başka klüplere paylaştırmaz direk Fb'ye verir olur biter bence çok yolu var bu işin.
    Ayrıca Fb'nin havuzdan çekilmesi demek direk olarak Gs'nin gelirininde düşmesi demektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

keşke çekilsek, daha önce lig tv'ye 1 kuruş vermemiş ben, 100 lira veririm ayda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazıp yazıp siliyorum.Tartışma hep aynı şeyleri söylenerek devam etcek.
    Sadece son olarak Aziz Yıldırım'ın bu sözleri sadece demesi gerektiği için söylediğinden eminim.Yani çoğu Fenerbahçe'li havuz sisteminden çekilelim demesini istiyordu.Bunu diyincede herkes memnun oldu.
    Ancak atlanmaması gereken nokta şu.
    "Biz temizlenene kadar havuzdan çekiliyoruz"diyerek zaten temelli bir çekilmenin olmayacağını işaret etti.Yargıtayın kararı bozması beklenilmiyor mu?Bekleniyor.O zaman sorun yok.
    Yargıtay kararı bozarsa zaten havuza devam Fenerbahçe için.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sadece kendi sahasında yayınlanacak maçlar için kulüplerin hakkı var diye biliyorum. Öyle bir durum olursa, deplasman maçları yine oynanılan takımın haklarını verdiği kanalda olur, özel anlaşmalar olmazsa.

Havuzdan çıkma fikri de tek başına kalma ile alakalı değil. Bana şikeci diyeceksin, bana bu ligde olmaman lazım diyeceksin, ben zarar göreyim diye türlü türlü işler yapacaksın sonra da benim de değerini arttırdığım yayın gelirlerinden, sayemde pay alacaksın. 3 lira ya da 5 lira ya da 1 kuruş, miktar önemli değil, Fenerbahçe bitsin, yok olsun mantığındayken, çıkarın söz konusu olduğunda Fenerbahçe ile ortak paydada buluşma, mesela bu.

Yoksa ha deyince çıkılacak bir şey olsa, zaten inceleteceğiz, bakacağız demez. Bu çok büyük risktir ki olacaksa da kısa süre içerisinde olacak, Yargıtay kararını verene kadar, sonrasında ya havuza dönülecek ya da şike yaptın dendi diye Fenerbahçe kendi içerisinde değerlendirme yapacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Twitter'da şu link paylaşılıyor; http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=216753

Benim metinden anladığım bu havuzdan çıkmanıza engel olacak bir şey değil ama, tam emin olamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

1 günde 106 bin forma satmışız.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aziz Yıldırım diyor ki madem bize şikeci diyorsunuz , bizi şikeci bellediniz o zaman bende en azından aklanana kadar havuzdan çıkıyorum.Bunda alıncak bişey yok diyor.Gayet mantıklı bi açıklama

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Aziz Yıldırım diyor ki madem bize şikeci diyorsunuz , bizi şikeci bellediniz o zaman bende en azından aklanana kadar havuzdan çıkıyorum.Bunda alıncak bişey yok diyor.Gayet mantıklı bi açıklama
    Havuz derken hocam ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelilkle Başkan'ın konuşmasını iyi irdelemek gerekiyor çünkü çoğu yaraya tuz gibi geliyor. Üstünüzdeki gömleği çıkarıp konuşmayı tekrar okumakta ve olayları geniş bir çerçevede ele alıp yorumlamakta fayda var. Aksi halde sarı için "Ovvv döktürmüş" olan konuşma kırmızı için "Yine sallamış" gibi algılanacaktır ve havada kalacaktır.

Yemeğine zehir atanlarla aynı masada oturulur mu ? *Selçuk Yula

Allah'ın her günü sırf sen zarar gör diye -teşbihte bulunmayacağım bir seviyeyle- Fenerbahçe'yi karalayanlar, Jurnalleyenler ve aleyhine hayal ürünü propaganda yapanlarla aynı masada oturmanın mantığı ne ? Senin taraftarın seni izlemek için para basacak, daha stadını bile dolduramayan adamlar para kazanacak, sonrada sana sallayacak ne güzel İstanbul.

Yayın sözleşmesini fesh etmek Fenerbahçe'ye hiç bir şey kaybettirmez. Arkasında büyük bir taraftar gücü var. Evdeki maçları FBTV gösterir, deplasman maçları gerekirse satın alınır paylaşımlı gösterilir, FBTV'ye abonelik sistemi getirilir ve abone ücretleri direk kasaya girer bu işten gram zarar görmez Fenerbahçe içiniz rahat olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Havuzdan çıkma kararını destekliyorum. Gerekirse bir kampanya başlatılsın. Havuzdan çıkıyoruz, buna karşılık şu kadar taraftar şu kadar para destek yapsın denilsin, ben o desteği yapmaya razıyım. Hatta kendi takımımın maçlarını hiç televizyonda izlememeye, radyoda dinlemeye de razıyım.

Sen şikeci diyeceksin, o zaman da derler, al sana şikeci. Şikeciyim ama üzerimden para kazanıyorsun. Öyle bir dünya yok.

Havuzdan çıkmamız konusunda başkan Digiturk Genel Müdür Yardımcısı ile konuştuğunu söyledi, başkan boş laf söylemez, eğer bunu diyorsa bir bildiği vardır.

F.Bahçeli işadamları da para desteği yapmaktan çekinmezler, taraftarıyla camiasıyla sonuna kadar arkasındayız, çıkın havuzdan koyun tavrınızı ortaya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

An itibariyle forma satışları 105.000 rakamını geçmiş, bu büyük çılgınlık!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    An itibariyle forma satışları 105.000 rakamını geçmiş, bu büyük çılgınlık!
    Az önce diğer başlıkta destekten falan bahsediyordum. Fenerbahçe'yi havuzdan çıkma gibi bir düşünceye rahatlıkla sevkeden durumlardan biri de bu: Taraftarın güçlü desteği. Fenerbahçe kendi kaynaklarını iyi kullanması durumunda, taraftarının bu güçlü desteği sayesinde ekonomik anlamda zorluk yaşamayacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

rakipler o kadar eminler ki kendilerinden, o yuzden cok istiyorum artik su havuzun bozulmasini. ama bu turk futboluna fena darbe vurur, rekabeti yukselten bir unsur cunku ordan kazanilan gelir. anadolu kluplerinin trabzonspor da buna dahil, en onemli gelir kaynaklari yayin geliri. buyursunlar FB nin olmadigi bir havuz kursunlar ve kazanclari paylassinlar, gercekten de biz bize yeteriz slogani hayata gecsin :]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

dün satışa çıkan formalarımızın bugün itibarı ile satış adedi: 105 bin
    Hedefleri 1 milyon olan Bjk 1 haftada 60 bin, Gs 3 günde 41 bin sattı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?
    divanda FB temizlenene kadar havuzda olmayacak dedi yalniz yanlis hatirlamiyorsam. bu karar icin yargitay beklenmeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    divanda FB temizlenene kadar havuzda olmayacak dedi yalniz yanlis hatirlamiyorsam. bu karar icin yargitay beklenmeyecek.
    ben bir yerden sonra açtım tv yi. ondan öncesini twitter dan takip ettim. abi eğer dediğin gibiyse; çıkmama durumu yok gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ayrica havuzdan cikma kararinin tehditle bir alakasi yok yapilan aciklamalara gore. klupler birliginin bu surecte arkalarinda durmayip, bazi rakiplerin surekli her firsatta aleyhte yer alip belaltindan vurmalarina icerledigi vurgusu yapildi ve bu kararin en onemli etkeni bu olmali bana gore.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

105.000 mi vay be

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Yani sadece bir günde Feneriumlar 10.5 milyon tl lik satış yaptı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Daha bunun içinde Manisa gibi 2-3 gün sonra formaların gideceği şehirler yok. He çok satarmı satmaz ama rakama katkıda bulunur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

geçen sene fenerbahçe ligden düşsün diye kampanyalar yürütülürken digitürk enteresan bir çıkışla abonelerimizin %57 si ya da %59'u fenerbahçe taraftarı demişti. yani her yıl digitürkten futbola gelen 320 milyon doların 200 milyonuna yakını fenerbahçe ye ait olması gerektirken fenerbahçe bu paranın çeyreğini alabiliyor.
    işin özü eğer fenerbahçe havuzu bozarsa 17 takım büyük mali sıkıntı yaşar ve büyük ihtimalle beşiktaş Türkiye'nin rangers'ı olur. Ankaragücünün FIFA'dan yediği ihtarı en az 10 takım daha yer.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alanlar 3 formadan da alıyor. ben böyle taraftar görmedim.

alabilirsem ben de bütün formaları alacağım.
    (/s)

Taraftar çok büyük, tarifi mümkün değil. Bu taraftar oldukça kulübün sırtı yere gelmez.

Mesaj Yetkileri