Havuzdan çıkma olayı karışık ve yapılması çok çok zor.
Havuzdan çıkma olayı karışık ve yapılması çok çok zor.
havuzla maç yapmanın ne alakası var ? yapmıyorsan 3-0 kaybetmeye mahkumsun..iğer takımlar madem Fenerbahçe havuzdan çıkıyor biz Fenerbahçe ile maç yapmak istemiyoruz diyebilir.Büyük ihtimal diyeceklerdir
havuzdan çıkacağım deyince anladığınız şeyler çok garip.. kendi ligimizi kuracakmışız tövbe tövbeKişisel yorumum madem Fenerbahçe tek başına bir şeyler planlıyor.O zaman kendi takımlarını kursun kendi ligini yaratsın.Madem kendilerini böyle özelleştirecekler.Diğer 17 takımın maçlarına muhtaç olmasın o zaman.Herkes düşmanya Fenerbahçe'ye oynama o zaman bu takımlarla.![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Herkesin bize düşman olması bizi daha da motive ediyor.Hatır şikelerinin havada uçuştuğu Fener şampyion olmasın diye rakibine karşı esnek bir futbol Fener e gelince deli gibi motive olmuş 90 da gol yiyince ona buna saldıranları görüp onların tümünü yenip zafer elde etmenin tanımını, yaşattığı hissi Fenerbahçe'lilerden başka kimse bilemez o yüzden biz böyle iyiyiz.
Anladığım şey benim için garip değil.Fenerbahçe kendini özelleştiriyorsa pekala diğer takımlara ihtiyacı yoktur.Benim için Fenerbahçe'nin havuzdan çıkması demek tam olarak bu.Siz zaten diğer takımların size düşman olmasından memnunsunuz.İhtiyacınız yok bizlere.Bilmiyorum siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu olayı.
benim sana anlatmaya çalıştığım şey tam olarak şu: bahsettiğin şeylerle havuzdan çıkmanın alakası yok.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Havuzdan çıkınca lig tv yayınlamaya neden devam etmesin sadece Fenerbahçeli üyelerden kazandığı parayı başka klüplere paylaştırmaz direk Fb'ye verir olur biter bence çok yolu var bu işin.
Ayrıca Fb'nin havuzdan çekilmesi demek direk olarak Gs'nin gelirininde düşmesi demektir
keşke çekilsek, daha önce lig tv'ye 1 kuruş vermemiş ben, 100 lira veririm ayda.
Yazıp yazıp siliyorum.Tartışma hep aynı şeyleri söylenerek devam etcek.
Sadece son olarak Aziz Yıldırım'ın bu sözleri sadece demesi gerektiği için söylediğinden eminim.Yani çoğu Fenerbahçe'li havuz sisteminden çekilelim demesini istiyordu.Bunu diyincede herkes memnun oldu.
Ancak atlanmaması gereken nokta şu.
"Biz temizlenene kadar havuzdan çekiliyoruz"diyerek zaten temelli bir çekilmenin olmayacağını işaret etti.Yargıtayın kararı bozması beklenilmiyor mu?Bekleniyor.O zaman sorun yok.
Yargıtay kararı bozarsa zaten havuza devam Fenerbahçe için.
Sadece kendi sahasında yayınlanacak maçlar için kulüplerin hakkı var diye biliyorum. Öyle bir durum olursa, deplasman maçları yine oynanılan takımın haklarını verdiği kanalda olur, özel anlaşmalar olmazsa.
Havuzdan çıkma fikri de tek başına kalma ile alakalı değil. Bana şikeci diyeceksin, bana bu ligde olmaman lazım diyeceksin, ben zarar göreyim diye türlü türlü işler yapacaksın sonra da benim de değerini arttırdığım yayın gelirlerinden, sayemde pay alacaksın. 3 lira ya da 5 lira ya da 1 kuruş, miktar önemli değil, Fenerbahçe bitsin, yok olsun mantığındayken, çıkarın söz konusu olduğunda Fenerbahçe ile ortak paydada buluşma, mesela bu.
Yoksa ha deyince çıkılacak bir şey olsa, zaten inceleteceğiz, bakacağız demez. Bu çok büyük risktir ki olacaksa da kısa süre içerisinde olacak, Yargıtay kararını verene kadar, sonrasında ya havuza dönülecek ya da şike yaptın dendi diye Fenerbahçe kendi içerisinde değerlendirme yapacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Twitter'da şu link paylaşılıyor; http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=216753
Benim metinden anladığım bu havuzdan çıkmanıza engel olacak bir şey değil ama, tam emin olamadım.
1 günde 106 bin forma satmışız.
(/s)
Aziz Yıldırım diyor ki madem bize şikeci diyorsunuz , bizi şikeci bellediniz o zaman bende en azından aklanana kadar havuzdan çıkıyorum.Bunda alıncak bişey yok diyor.Gayet mantıklı bi açıklama
Öncelilkle Başkan'ın konuşmasını iyi irdelemek gerekiyor çünkü çoğu yaraya tuz gibi geliyor. Üstünüzdeki gömleği çıkarıp konuşmayı tekrar okumakta ve olayları geniş bir çerçevede ele alıp yorumlamakta fayda var. Aksi halde sarı için "Ovvv döktürmüş" olan konuşma kırmızı için "Yine sallamış" gibi algılanacaktır ve havada kalacaktır.
Yemeğine zehir atanlarla aynı masada oturulur mu ? *Selçuk Yula
Allah'ın her günü sırf sen zarar gör diye -teşbihte bulunmayacağım bir seviyeyle- Fenerbahçe'yi karalayanlar, Jurnalleyenler ve aleyhine hayal ürünü propaganda yapanlarla aynı masada oturmanın mantığı ne ? Senin taraftarın seni izlemek için para basacak, daha stadını bile dolduramayan adamlar para kazanacak, sonrada sana sallayacak ne güzel İstanbul.
Yayın sözleşmesini fesh etmek Fenerbahçe'ye hiç bir şey kaybettirmez. Arkasında büyük bir taraftar gücü var. Evdeki maçları FBTV gösterir, deplasman maçları gerekirse satın alınır paylaşımlı gösterilir, FBTV'ye abonelik sistemi getirilir ve abone ücretleri direk kasaya girer bu işten gram zarar görmez Fenerbahçe içiniz rahat olsun.
...
Havuzdan çıkma kararını destekliyorum. Gerekirse bir kampanya başlatılsın. Havuzdan çıkıyoruz, buna karşılık şu kadar taraftar şu kadar para destek yapsın denilsin, ben o desteği yapmaya razıyım. Hatta kendi takımımın maçlarını hiç televizyonda izlememeye, radyoda dinlemeye de razıyım.
Sen şikeci diyeceksin, o zaman da derler, al sana şikeci. Şikeciyim ama üzerimden para kazanıyorsun. Öyle bir dünya yok.
Havuzdan çıkmamız konusunda başkan Digiturk Genel Müdür Yardımcısı ile konuştuğunu söyledi, başkan boş laf söylemez, eğer bunu diyorsa bir bildiği vardır.
F.Bahçeli işadamları da para desteği yapmaktan çekinmezler, taraftarıyla camiasıyla sonuna kadar arkasındayız, çıkın havuzdan koyun tavrınızı ortaya.
An itibariyle forma satışları 105.000 rakamını geçmiş, bu büyük çılgınlık!
Az önce diğer başlıkta destekten falan bahsediyordum. Fenerbahçe'yi havuzdan çıkma gibi bir düşünceye rahatlıkla sevkeden durumlardan biri de bu: Taraftarın güçlü desteği. Fenerbahçe kendi kaynaklarını iyi kullanması durumunda, taraftarının bu güçlü desteği sayesinde ekonomik anlamda zorluk yaşamayacaktır.
...
rakipler o kadar eminler ki kendilerinden, o yuzden cok istiyorum artik su havuzun bozulmasini. ama bu turk futboluna fena darbe vurur, rekabeti yukselten bir unsur cunku ordan kazanilan gelir. anadolu kluplerinin trabzonspor da buna dahil, en onemli gelir kaynaklari yayin geliri. buyursunlar FB nin olmadigi bir havuz kursunlar ve kazanclari paylassinlar, gercekten de biz bize yeteriz slogani hayata gecsin :]
Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?
dün satışa çıkan formalarımızın bugün itibarı ile satış adedi: 105 bin
Hedefleri 1 milyon olan Bjk 1 haftada 60 bin, Gs 3 günde 41 bin sattı
ayrica havuzdan cikma kararinin tehditle bir alakasi yok yapilan aciklamalara gore. klupler birliginin bu surecte arkalarinda durmayip, bazi rakiplerin surekli her firsatta aleyhte yer alip belaltindan vurmalarina icerledigi vurgusu yapildi ve bu kararin en onemli etkeni bu olmali bana gore.
105.000 mi vay be
Yani sadece bir günde Feneriumlar 10.5 milyon tl lik satış yaptı
Daha bunun içinde Manisa gibi 2-3 gün sonra formaların gideceği şehirler yok. He çok satarmı satmaz ama rakama katkıda bulunur.
geçen sene fenerbahçe ligden düşsün diye kampanyalar yürütülürken digitürk enteresan bir çıkışla abonelerimizin %57 si ya da %59'u fenerbahçe taraftarı demişti. yani her yıl digitürkten futbola gelen 320 milyon doların 200 milyonuna yakını fenerbahçe ye ait olması gerektirken fenerbahçe bu paranın çeyreğini alabiliyor.
işin özü eğer fenerbahçe havuzu bozarsa 17 takım büyük mali sıkıntı yaşar ve büyük ihtimalle beşiktaş Türkiye'nin rangers'ı olur. Ankaragücünün FIFA'dan yediği ihtarı en az 10 takım daha yer.
alanlar 3 formadan da alıyor. ben böyle taraftar görmedim.
alabilirsem ben de bütün formaları alacağım.
(/s)
Taraftar çok büyük, tarifi mümkün değil. Bu taraftar oldukça kulübün sırtı yere gelmez.