Sayfa 22 / 26 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

ah ento ah ne şanslı adamsın o grup bana çıksa darma duman ederim kars sporda güçlü ekip kesn çıkman lazım artık yani bu grupdan dag bekde güzel olmuş mizah katmış konuşmalar röportajda gzl bende ntv sporla %100 prog katılcakdımda boşver dedm aslında keşke galatsary tv katılsaydım o an aklıma gelmediydi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Böyle bir grup bende beklemiyordum. Barcelona , Real Madrid felan gelir bende sunumu yaparken dünya devlerini Kars'a getirdik derim diye düşünüyordum ama kolay bir grup çıktı. İlk senemiz Avrupada bu biraz zorlayacak bizi tecrübesizlik ama belki oyuncularım şaşırtır beni

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Şeker gibi grup.En az 3.lük bekliyorum.
    Gerçekten güzel bir grup oldu ama Avrupa arenası başkadır. Ne olur ne olmaz belli değil

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Bence çok zor bir grup, çünkü hiçbir büyük takım yok(Bu hem avantaj hem de dezavantaj). Tahminimce çoğu başarıya aç ve bir kademe sıçramak için gruptan çıkmak istiyorlar. İlk hedef UEFA Avrupa Ligi olmalı diyorum ben, durumlar uygun olursa üst tur yine düşünüleblir.

Edit: Tahminimce çoğu başarıya aç ve bir kademe sıçramak için gruptan çıkmak istiyorlar derken onların kadrolarının senin kadrondan daha üstün olduğunu düşünerek yorum yaptım. Eğer kadronun onlardan daha kaliteli olduğunu düşünüyorsan Avrupa Ligi cepte demektir.
    Kalite konusunda çok fark yok arada. Ve benim çoğu oyuncum da ilk defa çıkacak bu sahneye kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Ama yabancı oyuncularımı lig maçlarında hep dönüşümlü oynatacağım o yüzden form tutmaları zor olacak bu bir handikap bizim için

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Şampiyonlar ligi için kolay grup
    Gerçekten kolay bir grup oldu. Bir de katılan diğer takımları düşününce fazla bir kalite farkı yok

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    ah ento ah ne şanslı adamsın o grup bana çıksa darma duman ederim kars sporda güçlü ekip kesn çıkman lazım artık yani bu grupdan dag bekde güzel olmuş mizah katmış konuşmalar röportajda gzl bende ntv sporla %100 prog katılcakdımda boşver dedm aslında keşke galatsary tv katılsaydım o an aklıma gelmediydi
    Sen Galatasaraysın ben Karssporum tabi ki darma duman etcen Galatasaray Tv iyi fikirmiş yapsaymışsın bak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

1. Hafta

Ligin açılış maçında yeni stadyumumuzda Galatasarayı ağırladık. Yeni stadyumumuzdaki ilk maçımızdan galibiyetle ayrılmak isterdik ama olmadı. Muslerayı bir türlü geçemedik. Çok kritik kurtarışlar yaptı. 2-1 geriye düştük Sabri Sarıoğlu kırmızı kart gördü bu bizi biraz da olsun ümitlendirdi. Beraberlik golünü de bulduk ama sonrasında muslerayı geçemedik

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kusura Bakmayın

Kusura bakmayın. Kafam dağınık hazırlık maçlarını ve transferleri paylaşmadım. Biraz geç de olsa paylaşıyım

Hazırlık maçları ;

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Transferler ;

Gil ;

Ferreira ;

Chammoro ;

Reyes ;

Servet Çetin ;

Nordfords ;

Ferraro ;

Emre Can

Değerli yorumlarınızı beklerim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2. Hafta

Ferreira maça fırtına gibi girdi. ilk 20 dakikada 3 gol attı ama sonra sakatlandı. Onu değiştirdikten sonra ve farkında verdiği rahatlıktan dolayı takım durgunlaştı ve maç bu skorla bitti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar ligi için oranlar açıklandı. Barcelona favori onu 5.00 la Man Unt. Takip ediyor. Bana 101.00 oranını vermişler. Ben 1milyon felan verirler sanıyorum yine de iyi bir oran yani

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3. Hafta

9. Default

Entolik kariyerin adını degiştirmissin bende 15 dk.dır kariyeri arıyorum baktım.Biten hikayelere bakıcaktım ki Karsspor yazısını gördüm konuya daldım transferler iyi

(SERVET'i nie aldın )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Entolik kariyerin adını degiştirmissin bende 15 dk.dır kariyeri arıyorum baktım.Biten hikayelere bakıcaktım ki Karsspor yazısını gördüm konuya daldım transferler iyi

(SERVET'i nie aldın )
    Her sezon öncesi değiştiriyorum Servetin avrupa tecrübesi var ve takıma abilik yapar diye aldım

11. Default

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Her sezon öncesi değiştiriyorum Servetin avrupa tecrübesi var ve takıma abilik yapar diye aldım
    (BENCE) Dogru bir transfer degil.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

(BENCE) Dogru bir transfer degil.
    kadro dönüşümü için aldım. Salih Dursun vardı onun maaşı fazlaydı. Hem onu satarak bonservis geliri elde ettim hem de maaş bütçesini azalttım. Servetin aldığı maaş onunkinin çeyreği

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gruplar 1. Maç

Bir sürpriz yapıyor Karsspor. İmkansızı başarıyor adeta. Schalke karşısında deplasmandan galibiyetle dönüyor. Maça biz atak başladık. bir ara pasında golü buldu Ferreira. Schalke lilerin ofsayt itirazlarına hakem aldırmadı. Sonra defans oyuncusu hata yaptı ilk golden hemen sonra ikinci golü bulduk ve ilk yarı böyle bitti. Sonra bir korner pozisyonundan 3. golü bulduk. 3-0 öne geçtik. Ama bundan sonra Schalke liler çirkeflik yaptı. üst üstte 3 oyuncumu sakatladılar ve değişiklik hakkım olmadığı için 8 kişi bitirdik maçı. 2 gol bulduktan sonra bastırdılar ama 8 kişiyle kale önüne geçince beraberlik golünü bulamadılar ve ilk avrupa maçından galibiyetle ayrıldı Karsspor

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Tebrikler ilk maçını kazanman süper olmuş.Bu arada Servet santraforda mı oynuyormuş ya

15. Default

Şampiyonlr ligine müthiş başlangıç

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Tebrikler ilk maçını kazanman süper olmuş.Bu arada Servet santraforda mı oynuyormuş ya
    Teşekkürler Sen diyene kadar farketmedim var ya Maçlarda son anda gerideyse kafa toplarını indirsin diye Fatih Terim oynatmıştır. eee 4 yıl onunla çalışıyor bir şeyler öğrenmiştir

Şampiyonlr ligine müthiş başlangıç
    Gerçekten de öyle oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

4. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

5. Hafta

Tamamen üstün olan bizdik ve Beşiktaşa karşı çok iyi bir galibiyet aldık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

5 Hafta sonunda oluşan puan tablosu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

6. Hafta

Bu maçı nasıl alamadık anlamıyorum. tamamen biz baskılıydık. Bu arada yoğun maç trafiğine artık oyuncularım dayanamıyor kondisyonları hep düşüşte

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar liginde Porto maçına giriyorum. Bakalım ne olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gruplar 2. Maç

Beklenen bir skordu. Maç 2 takımında karşılıklı ataklarıyla başladı. Sonra porto ağırlığını ortaya koydu ve öne geçti. İkinci yarı çabaladık ama olmadı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

7. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

8. Hafta

Yarısını biz attık yarısını onlar

25. Default

Beşiktaşım aşşagılarda puan tablosunda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maç şike kokuyor
    Ben zaten son 4 maçın skorunu biliyordum
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beşiktaşım aşşagılarda puan tablosunda
    Pek iyi gittiği söylenemez. Şu anda 9. sırada

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu maç şike kokuyor
    Ben zaten son 4 maçın skorunu biliyordum
    Ne şikesi yaa hakkımızla çıktık kazandık
    Nerden biliyordun ki

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gruplar 3. Maç

Şimdi ne desem inanmayacaksınız hile felan yapıyor diyeceksiniz ama Valla yapmadım bir şey. Hatta zaten fark yeriz diye maçı izlemedim spiker anlattı. Bir baktım ilk yarı 3-1 bitti totem yapıyım dedim bakmadım. Bir daha girdiğimde kırmızı kart görmüştük taktiği ayarladım sonra yine bakmadım sonuç bu Bu arada not Anderlecht daha puan alamadı ve çok kötüler

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

9. Hafta

Fenerbahçe gerçekten çok iyi oynadı. Galibiyet haklarıydı. Puan farkını 5e çıkardılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bienvenu'dan gol mü yedin, ver istifayı
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 22 / 26 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri