Origi için biraz daha keş para alaymışsın iyi olurmuş ama yine de iyi paraya gitmiş. Yeni gelen regen yerini doldurur gibi![]()
Origi için biraz daha keş para alaymışsın iyi olurmuş ama yine de iyi paraya gitmiş. Yeni gelen regen yerini doldurur gibi![]()
Ya istesem satmazdım ama dediklerin senin evlad bizde de var onlardan 1-2 tane
Gitmek isteyeni değerini bulursak satarızAma sen pedersen gibisini o seviyede ve TR liginde zor bulursun sen tutmaya çalış tabiki
Teşekkür ederimde Avrupa Ligine gitmem bu saatten sonra
Yok üzülmedim de alışmıştım harika adam eksiltiyodu. İşin pis kısmı Avrupa Şampiyonusda gider ayak Gol kralı oldu
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
origi -n![]()
Transfere Personel'i yenilemekten başladık. 24 tane canavar antrenör kadrom olduğu gibi gözlemci sayımda fena
Origi'yi biraz ani bir şekilde elimizden çıkartınca yerini onunla aynı kalitede biriyle dolduramadık ama Wesley'den beklentimde yüksek
Spoiler: Profil
Bu sezon en büyük beklentimiz Bilal'den 2.takımım kililt ismi ama belki ilk takımda sol tarafa da monte edebilirim. Ama her şekilde benim için nokta atışı oldu.
2.Türk takviyemiz'de transfer listesine konan Alper oldu. Alen Halilovic'n yedeği olduğu gibi 2.takımın kilit isimlerinden
Bu yıl kiralık oyuncu takviyesini ise 2 ile sınırladık. Miguel'i sanırım bu yıl 4. kez kiralayacağız. Harika bir sol açık bu yıl Bilal ile o bölgede 1.takıma girme mücadelesi verecek. Bu sezon sonu eğer transfer yaparsam sadece Miguel ve David'i kadroma katmayı düşünüyorum.
David ise 3. sezona girecek kiralıkta geçen sezon son 5 ay sakattı ama profili çokta düşmedi. Origi'nin boşluğu Wesley ile dolduramazsak en önemli silahımız
6 tane'de genç oyuncu aldık 5 tanesi Britanyalı, hatırlayanlar olacaktır. Geçen sezon kadroda büyük bir revizyona gitmiştim ama parasal sıkıntım olduğu için 11 dışında kalanları kiralamıştık. Şimdi 13-14 As takıma rahat girebilecek oyuncum olduğu gibi yedek takımı gençlerle takviyeledik. Yıllardır bu kadroyu kurmaya çalışıyordum
Aldığımız 6 gencin 5'i Britanyalı bu bizim için önemliydi yerli genç oyuncu sıkıntımız oluşmaya başladı.
Her zaman söylerim yıldızlara çok takılmam sadece genç oyuncu alırsam potansiyeli benim için önemli ama 26-27 yaş oyuncu alıyorsam aradığım özellikler, oyuncunun mevcut aldığı yıldız değeri değil. Daha çok geçmişte ne yapmış sakatlık durumu yıllara vurunca ne çıkıyor. Takımın karakterine uygun mu değil mi gibi onun için aşağıdaki kadro görünümü sizi yanıltmasın takım fena
Spoiler: Kadro görünümü
Şimdilik kafamda 11'e bölünmüş kadro bu şekilde soldaki 1. kadromuz bu yıl oraya ilk 11'e 2 kişi katıldı. Origi'nin yerine Wesley, sağ bekte de Lascelles'in 2.takımın stoperine geçmesiyle genç bir sağ beki oraya çektik. Burada Bilal'i ilk takımın sol tarafına çekmeyi düşünüyorum ama Miguel'de kolay kolay kesilecek oyuncu değil. Orada ciddi forma yarışı olacak
1. takımın stoperlerinden Ginter sezon öncesi hazırlık kampında 3 hafta sakatlandı. Hazırlık dönemini kaçırdı. Bizim 10 puan alan meşhur storimiz Fabio Andre'de Brezilya Milli Takımında 1 ay sakatlandı.
Önümüzde Arsenal ile oynayacağımız Community shıelds final maçına 2 stoperden yoksun çıkacağız... Son olarak 2 ayrı takımla mücadele etmek cidden çok zevkli
Spoiler: Transfer Geçmişi
Bilal ve Alper çok sağlam topçularÖzellikle Bilal muazzam oynuyor.
Bilal iyidir. ''84 küsür harcama yapılmış burdan ŞL başarı gelsezse yolcusun'' başganın konuşması![]()
ADANA DEMİRSPOR
gençler akacak gibi duruyor inşallah bakalım
dengeli ve kaliteli bir oluşum olmuş kadro hadi hakkımızda hayırlısı
Transferler güzel. Arsenal maçında galibiyet bekliyorum 2 tane farklı 11 i olan bir takıma 2 eksik bahanesini kabul etmiyorum![]()
Hocam bir şey soracağım, taktiğe baktığımda DOS ve SOS oyuncularını asimetrik yerleştirmişsin. Ortaya değil de birini sola birini sağa. Neden olduğunu sorabilir miyim?
Kadroyu biraz daha değiştirdim. Çünkü Şampiyonlar Liginde çok sağlam kura çektik. 2.takım biraz daha zayıf kaldı.
Arsenal'in ne kadar güçlü olduğunu bir bilsen
3 amacı var birincisi maç öncesi rakip takımın sihirli ayaklarına full pres uyguluyoruz. Önceliğimiz rakibin orta sahasına hiç bir şekilde oyun kurdurmamak sahaya yayılış amacımız bu, ikincisi rakip AMC ile çıkıyorsa DM'deki oyuncumuz bu oyuncuyu marke ediyor zaten rakipte AMC dışında hiç bir oyuncuyu marke ettirmiyorum. Üçüncüsü defans çizgimizi orta sahaya kadar çekiyorum. Araya atılacak toplarda veya defansın arkasına atılması düşünülen topları bu bölgede engelliyoruz ayrıca defans çizgimiz orta sahaya yakın olduğu için sahada oyuncular bir birne çok yakın zaman zaman DM'deki oyuncum bizim AMC'mize yada kanattaki oyuncularımzın koşu yollarına harika fırsatlar çıkartabiliyor. Senin asıl soruna gelecek olursak sol'da sağda olmasının çok önemli bir nedeni yok klasik 4-2-3-1 gibi düşünerek yaptım bu taktiği ama yukarıdaki belirttiğim nedenlerden dolayı orta sahanın birini geri çekmek durumunda kaldım
Neler değişti bakalım dun kafayı yedim ya ginter ve zouma yı almıştım şampiyonluk tamamdı hoop oyun dondu şevkimi kırdı uyuz oldum
Ne ara uyudun lan 😊
Yatağa yatmışsındır kalkıp işte fua edeceğine neler diyor😊
Zuhaha yok şan anca rüyada olur o 15yıldır yenemiyoruz😊
16 kanksYanlış olmasın
Kupa maçına Arsenal başladı biz bitirdik. Oyuna sonradan aldığım Bilal'in performansı harikaydı. Alper'ide orta saha merkeze monte etmeyi düşünüyorum. Şuan Bilal'in lige de başlangıcı çok iyi Alper'de aynı çıkışı yakalarsa bu takım tutulmaz. Sadece forvette Origi'yi biraz arayacak gibi duruyoruz. Ligde Wesley pek istediğim gibi başlamadı. Umarım alışma dönemidir.
Leeds united maçı öncesi beklenen soru bende bir tedirginlikle başlıyorum açıkçası girişlerimiz hep çok kötü oldu
Leeds i hiç sevmem ama seni de sevmiyorum
PREMIER LİG 1.HAFTA
PREMIER LİG 2.HAFTA
Rakibin 49.dakikaya kadar çektiği toplam şut sayısı olan 4'tü 4'üde gol oldu.
PREMIER LİG 3.HAFTA
Yarıştığımız tüm kulvarlarda Şampiyonluk istiyoruz. 4. torbadan geldiğimiz için haliyle dişli grup çektik. En başta belirttiğim gibi takımı 2'ye bölmüştüm ve takımları dengelemiştim 1.takım sadece EPL'de 2.takım ise geride kalan turnuvalarda yarışacaktı. Fakat 2. takımımda Alper ve Bilal 1.takıma geçiş yaptılar o yüzden 2.takımım biraz zayıf kaldı. Şampiyonlar Liginde de 1.takımla mücadele edeceğiz.
Spoiler: ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI TAMAMI
Spoiler: RAKİPLERİ TANIYALIM / ATL.MADRİD
Spoiler: RAKİPLERİ TANIYALIM / MONACO
ŞL grubu zorlu ama çıkarız Allah'ın izniyle.
vay soton nabmış öyle sinirden klavyeyi yemedin mi
zorlu grupmuş sen o gruptan çıkamazsan oynama bu oyunu![]()
Arsenal gibi devi devirdik. Leeds den hoşlanmıyorum malum filmin yan etkileri![]()
ŞL grubu nedir öyle, ÖLÜM GRUBU
ADANA DEMİRSPOR
PREMIER LİG 4. HAFTA
City maçına Milli takımlardan yorgun gelen Prowse ve Halilovic dışında tam kasor ile çıktık. Biraz daha gidecek olursak, transferi çok konuşulan hani şu İnter'deyken 10 puan alan stoperimiz takım içinde yeterince rekabet yokdiyerek transfer dönemi kapanır kapanmaz takım huzurunu bozmya başladı. Maça etkisi oldukça fazla oldu.
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.MAÇ
Maça geçmeden maçın etkenlerini anlatayım. İlk etken kadro uyumu %41'de şuan
4 kilit oyuncumuz. Fabio Andre'nin başı çektiği ayaklanmayı destekliyor.
Bu etkenlerin üstüne rakibin çok güçlü kadrosu eklenince başta Dünya'nın en iy oyuncularının başında gelen Depay, en az 2-3 kez Depay'ı Avrupa'da yılın oyuncusu ödülünü aldığını biliyorum.
Onun yanında Ocampos, Coutinho, Tielemans, Lucas Mouro ve harika Curro ( Curra cidden harikanın ötesi ) Tabi buna karşılık bizimde elimizde bu oyunculara denk bir ofans hattı mevcut, bu maça normal şartlarda takım uyumu olarak daha iyi çıkabilseydik. Monaco'yu sahamıza gömerdik. Bu maç kadar kötü olanı ise Atl. Madrid, Cska Moskova'ya kaybetti. Son olarak Monaco 2 yıl öncesinin Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve geçen sezonun finalisti