Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 22 / 39 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Origi için biraz daha keş para alaymışsın iyi olurmuş ama yine de iyi paraya gitmiş. Yeni gelen regen yerini doldurur gibi

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    şerefsiz paranın kokusunu alınca hemen kaçıyorlar rep'i kötü takım yönetmenin en berbat yönü bulursun yetiştirirsin oynatırsın ve hooop bir bakmışsın ya sen ya o gitmiş
    o buffonların nedvedlerin kafası yok bu oyunda peeh
    Ya istesem satmazdım ama dediklerin senin evlad bizde de var onlardan 1-2 tane

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Tebrikler hocam ne avrupası arkadaşlara bakma EPL yi kazanmışız daha ne olsun Gitmek isteyen oyuncular takımız genç-potansiyelli oyunculardan oluşuyor ilerde çok iyi olacağız gibi bir seçenek var onu seçince hiçi sorun çıkarmıyorlar.Benim pedersen liverpool, Jang Ki-chun u Real Madrid istedi ikna ettim ama yine de şahane bir paraya satmışsın origiyi
    Gitmek isteyeni değerini bulursak satarız Ama sen pedersen gibisini o seviyede ve TR liginde zor bulursun sen tutmaya çalış tabiki

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Sezona sıkıntılı girdik. O sıralar AL yedekler rüzgar gibi eserken ligde inişli çıkışlı bir grafik vardı. Sonra her şey rayına oturup şampiyonluk hikayesi oluşturdun. AL gruptan çıktından sonra Barça gibi bir dev tabiki zor olur adamlar ŞL kadroları var. Diğer sezon ligde yine bir başarı kazanırız ama avrupada adımızı duyurmanın vakti geldi. AL kupasını kazanmak ile başlayabiliriz
    Şampiyonluk için tebrikler hocam
    Teşekkür ederimde Avrupa Ligine gitmem bu saatten sonra

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    Ooooo şampiyonluk gelmiş. Origi'nin gitmesine üzülme iyi bir fiyata satmışsın. İsimler gelip geçicidir asıl olan takımın ta kendisidir
    Yok üzülmedim de alışmıştım harika adam eksiltiyodu. İşin pis kısmı Avrupa Şampiyonusda gider ayak Gol kralı oldu
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    Yoğunluktan dolayı hem oyuna hem siteye hem de senin kariyere uzun zamandır bakmamıştım. Nasıl gidiyor diye bir bakıyım dedim premier league şampiyonluğu gelmiş, ben en son bıraktığımda league 2deydik. Tebrik ederim
    Zaten o sıralar söylemiştim bizim için SKY BET 2 herşeyin başlangıcıydı Ne çektiysem 2.ligin bir altından çektim

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Origi için biraz daha keş para alaymışsın iyi olurmuş ama yine de iyi paraya gitmiş. Yeni gelen regen yerini doldurur gibi
    Yok 3-4 sene doldruma z yerini ona güvenip yola çıkmam
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

origi -n

Nesil
    2014

Transfere Personel'i yenilemekten başladık. 24 tane canavar antrenör kadrom olduğu gibi gözlemci sayımda fena

Origi'yi biraz ani bir şekilde elimizden çıkartınca yerini onunla aynı kalitede biriyle dolduramadık ama Wesley'den beklentimde yüksek

Spoiler: Profil 

Bu sezon en büyük beklentimiz Bilal'den 2.takımım kililt ismi ama belki ilk takımda sol tarafa da monte edebilirim. Ama her şekilde benim için nokta atışı oldu.

2.Türk takviyemiz'de transfer listesine konan Alper oldu. Alen Halilovic'n yedeği olduğu gibi 2.takımın kilit isimlerinden

Bu yıl kiralık oyuncu takviyesini ise 2 ile sınırladık. Miguel'i sanırım bu yıl 4. kez kiralayacağız. Harika bir sol açık bu yıl Bilal ile o bölgede 1.takıma girme mücadelesi verecek. Bu sezon sonu eğer transfer yaparsam sadece Miguel ve David'i kadroma katmayı düşünüyorum.

David ise 3. sezona girecek kiralıkta geçen sezon son 5 ay sakattı ama profili çokta düşmedi. Origi'nin boşluğu Wesley ile dolduramazsak en önemli silahımız

6 tane'de genç oyuncu aldık 5 tanesi Britanyalı, hatırlayanlar olacaktır. Geçen sezon kadroda büyük bir revizyona gitmiştim ama parasal sıkıntım olduğu için 11 dışında kalanları kiralamıştık. Şimdi 13-14 As takıma rahat girebilecek oyuncum olduğu gibi yedek takımı gençlerle takviyeledik. Yıllardır bu kadroyu kurmaya çalışıyordum

Aldığımız 6 gencin 5'i Britanyalı bu bizim için önemliydi yerli genç oyuncu sıkıntımız oluşmaya başladı.

Her zaman söylerim yıldızlara çok takılmam sadece genç oyuncu alırsam potansiyeli benim için önemli ama 26-27 yaş oyuncu alıyorsam aradığım özellikler, oyuncunun mevcut aldığı yıldız değeri değil. Daha çok geçmişte ne yapmış sakatlık durumu yıllara vurunca ne çıkıyor. Takımın karakterine uygun mu değil mi gibi onun için aşağıdaki kadro görünümü sizi yanıltmasın takım fena

Spoiler: Kadro görünümü 

Şimdilik kafamda 11'e bölünmüş kadro bu şekilde soldaki 1. kadromuz bu yıl oraya ilk 11'e 2 kişi katıldı. Origi'nin yerine Wesley, sağ bekte de Lascelles'in 2.takımın stoperine geçmesiyle genç bir sağ beki oraya çektik. Burada Bilal'i ilk takımın sol tarafına çekmeyi düşünüyorum ama Miguel'de kolay kolay kesilecek oyuncu değil. Orada ciddi forma yarışı olacak

1. takımın stoperlerinden Ginter sezon öncesi hazırlık kampında 3 hafta sakatlandı. Hazırlık dönemini kaçırdı. Bizim 10 puan alan meşhur storimiz Fabio Andre'de Brezilya Milli Takımında 1 ay sakatlandı.

Önümüzde Arsenal ile oynayacağımız Community shıelds final maçına 2 stoperden yoksun çıkacağız... Son olarak 2 ayrı takımla mücadele etmek cidden çok zevkli

Spoiler: Transfer Geçmişi  

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bilal ve Alper çok sağlam topçular Özellikle Bilal muazzam oynuyor.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Bilal iyidir. ''84 küsür harcama yapılmış burdan ŞL başarı gelsezse yolcusun'' başganın konuşması
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014

Bilal ve Alper çok sağlam topçular Özellikle Bilal muazzam oynuyor.
    Bakalım ikisiylede ilk defa oynuucam

Bilal iyidir. ''84 küsür harcama yapılmış burdan ŞL başarı gelsezse yolcusun'' başganın konuşması
    İngiltere'de büyük takımların alayı bu kadar transfer yapıyor
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

2 stoperimiz dışında maça tam kadro çıkıyoruz. Ginter sakatlıktan yeni döndü. Fabio Andre sakat

Spoiler: İlk 11'ler 

Bugünlük burada noktalıyorum yarın bu müthiş final ve tarihimizde ilk defa mücadele edeceğimiz şampiyonlar ligi grupları ile görüşmek üzere iyi geceler
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gençler akacak gibi duruyor inşallah bakalım
    dengeli ve kaliteli bir oluşum olmuş kadro hadi hakkımızda hayırlısı

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler güzel. Arsenal maçında galibiyet bekliyorum 2 tane farklı 11 i olan bir takıma 2 eksik bahanesini kabul etmiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hocam bir şey soracağım, taktiğe baktığımda DOS ve SOS oyuncularını asimetrik yerleştirmişsin. Ortaya değil de birini sola birini sağa. Neden olduğunu sorabilir miyim?

Nesil
    2014

gençler akacak gibi duruyor inşallah bakalım
    dengeli ve kaliteli bir oluşum olmuş kadro hadi hakkımızda hayırlısı
    Kadroyu biraz daha değiştirdim. Çünkü Şampiyonlar Liginde çok sağlam kura çektik. 2.takım biraz daha zayıf kaldı.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler güzel. Arsenal maçında galibiyet bekliyorum 2 tane farklı 11 i olan bir takıma 2 eksik bahanesini kabul etmiyorum
    Arsenal'in ne kadar güçlü olduğunu bir bilsen

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Hocam bir şey soracağım, taktiğe baktığımda DOS ve SOS oyuncularını asimetrik yerleştirmişsin. Ortaya değil de birini sola birini sağa. Neden olduğunu sorabilir miyim?
    3 amacı var birincisi maç öncesi rakip takımın sihirli ayaklarına full pres uyguluyoruz. Önceliğimiz rakibin orta sahasına hiç bir şekilde oyun kurdurmamak sahaya yayılış amacımız bu, ikincisi rakip AMC ile çıkıyorsa DM'deki oyuncumuz bu oyuncuyu marke ediyor zaten rakipte AMC dışında hiç bir oyuncuyu marke ettirmiyorum. Üçüncüsü defans çizgimizi orta sahaya kadar çekiyorum. Araya atılacak toplarda veya defansın arkasına atılması düşünülen topları bu bölgede engelliyoruz ayrıca defans çizgimiz orta sahaya yakın olduğu için sahada oyuncular bir birne çok yakın zaman zaman DM'deki oyuncum bizim AMC'mize yada kanattaki oyuncularımzın koşu yollarına harika fırsatlar çıkartabiliyor. Senin asıl soruna gelecek olursak sol'da sağda olmasının çok önemli bir nedeni yok klasik 4-2-3-1 gibi düşünerek yaptım bu taktiği ama yukarıdaki belirttiğim nedenlerden dolayı orta sahanın birini geri çekmek durumunda kaldım
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neler değişti bakalım dun kafayı yedim ya ginter ve zouma yı almıştım şampiyonluk tamamdı hoop oyun dondu şevkimi kırdı uyuz oldum

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Kadroyu biraz daha değiştirdim. Çünkü Şampiyonlar Liginde çok sağlam kura çektik. 2.takım biraz daha zayıf kaldı.

Arsenal'in ne kadar güçlü olduğunu bir bilsen

3 amacı var birincisi maç öncesi rakip takımın sihirli ayaklarına full pres uyguluyoruz. Önceliğimiz rakibin orta sahasına hiç bir şekilde oyun kurdurmamak sahaya yayılış amacımız bu, ikincisi rakip AMC ile çıkıyorsa DM'deki oyuncumuz bu oyuncuyu marke ediyor zaten rakipte AMC dışında hiç bir oyuncuyu marke ettirmiyorum. Üçüncüsü defans çizgimizi orta sahaya kadar çekiyorum. Araya atılacak toplarda veya defansın arkasına atılması düşünülen topları bu bölgede engelliyoruz. Ama bu sadece oyuna başlangıç dizilişimiz maçın gidişine göre taktik çok daha farklı olabiliyor.
    Yok mesela DOS ve SOS üst üste dursalar, neden biri sağda biri solda oluyor?

Nesil
    2014

Neler değişti bakalım dun kafayı yedim ya ginter ve zouma yı almıştım şampiyonluk tamamdı hoop oyun dondu şevkimi kırdı uyuz oldum
    Olum gece uyurken whatsap'tan yataktan zıplattın beni başlarım oyununa
    Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Yok mesela DOS ve SOS üst üste dursalar, neden biri sağda biri solda oluyor?
    Abi klasik 4-2-3-1'de de orta sahanın biri solda bir sağda olması gereken yerde sadece MC'yi bir tık geri çektim onun dışında başka bir amacım yoktu
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ne ara uyudun lan 😊

Nesil
    2014

Ne ara uyudun lan ğŸ˜Å*
    İşten eve zor atıyorum kendimi bu ara Koltukta uyuyoz artık
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yatağa yatmışsındır kalkıp işte fua edeceğine neler diyor😊

Nesil
    2014

Yatağa yatmışsındır kalkıp işte fua edeceğine neler diyorğŸ˜Å*
    Kusura bakmada kanka kalkar kalmaz Galatasaraya küfür ettim O ara rüyaya dalmışım GS bize Kadıköyde koyuyodu Melo saha ortasında ışıklar sönmüştü
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zuhaha yok şan anca rüyada olur o 15yıldır yenemiyoruz😊

Nesil
    2014

Zuhaha yok şan anca rüyada olur o 15yıldır yenemiyoruzğŸ˜Å*
    16 kanks Yanlış olmasın

Kupa maçına Arsenal başladı biz bitirdik. Oyuna sonradan aldığım Bilal'in performansı harikaydı. Alper'ide orta saha merkeze monte etmeyi düşünüyorum. Şuan Bilal'in lige de başlangıcı çok iyi Alper'de aynı çıkışı yakalarsa bu takım tutulmaz. Sadece forvette Origi'yi biraz arayacak gibi duruyoruz. Ligde Wesley pek istediğim gibi başlamadı. Umarım alışma dönemidir.

Leeds united maçı öncesi beklenen soru bende bir tedirginlikle başlıyorum açıkçası girişlerimiz hep çok kötü oldu

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Leeds i hiç sevmem ama seni de sevmiyorum

Nesil
    2014

Leeds i hiç sevmem ama seni de sevmiyorum
    ahaahah Valla işyerinde hala gülüyorum Adamsın
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

PREMIER LİG 1.HAFTA

PREMIER LİG 2.HAFTA

Rakibin 49.dakikaya kadar çektiği toplam şut sayısı olan 4'tü 4'üde gol oldu.

PREMIER LİG 3.HAFTA

Yarıştığımız tüm kulvarlarda Şampiyonluk istiyoruz. 4. torbadan geldiğimiz için haliyle dişli grup çektik. En başta belirttiğim gibi takımı 2'ye bölmüştüm ve takımları dengelemiştim 1.takım sadece EPL'de 2.takım ise geride kalan turnuvalarda yarışacaktı. Fakat 2. takımımda Alper ve Bilal 1.takıma geçiş yaptılar o yüzden 2.takımım biraz zayıf kaldı. Şampiyonlar Liginde de 1.takımla mücadele edeceğiz.

Spoiler: ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI TAMAMI 

Spoiler: RAKİPLERİ TANIYALIM / ATL.MADRİD 

Spoiler: RAKİPLERİ TANIYALIM / MONACO 

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

ŞL grubu zorlu ama çıkarız Allah'ın izniyle.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vay soton nabmış öyle sinirden klavyeyi yemedin mi
    zorlu grupmuş sen o gruptan çıkamazsan oynama bu oyunu

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Arsenal gibi devi devirdik. Leeds den hoşlanmıyorum malum filmin yan etkileri
    ŞL grubu nedir öyle, ÖLÜM GRUBU
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014

ŞL grubu zorlu ama çıkarız Allah'ın izniyle.
    Normal şartlarda çıkabilirdik de olağan dışı durumlar mevcut işim çok zor

vay soton nabmış öyle sinirden klavyeyi yemedin mi
    zorlu grupmuş sen o gruptan çıkamazsan oynama bu oyunu
    Moruk grubun zorluğundan daha zor bir sınavdan geçiyoz şuan ekliycem birazdan

Arsenal gibi devi devirdik. Leeds den hoşlanmıyorum malum filmin yan etkileri
    ŞL grubu nedir öyle, ÖLÜM GRUBU
    4.torba takımı için beklenen bir grup aslında
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

PREMIER LİG 4. HAFTA

City maçına Milli takımlardan yorgun gelen Prowse ve Halilovic dışında tam kasor ile çıktık. Biraz daha gidecek olursak, transferi çok konuşulan hani şu İnter'deyken 10 puan alan stoperimiz takım içinde yeterince rekabet yokdiyerek transfer dönemi kapanır kapanmaz takım huzurunu bozmya başladı. Maça etkisi oldukça fazla oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.MAÇ

Maça geçmeden maçın etkenlerini anlatayım. İlk etken kadro uyumu %41'de şuan

4 kilit oyuncumuz. Fabio Andre'nin başı çektiği ayaklanmayı destekliyor.

Bu etkenlerin üstüne rakibin çok güçlü kadrosu eklenince başta Dünya'nın en iy oyuncularının başında gelen Depay, en az 2-3 kez Depay'ı Avrupa'da yılın oyuncusu ödülünü aldığını biliyorum.

Onun yanında Ocampos, Coutinho, Tielemans, Lucas Mouro ve harika Curro ( Curra cidden harikanın ötesi ) Tabi buna karşılık bizimde elimizde bu oyunculara denk bir ofans hattı mevcut, bu maça normal şartlarda takım uyumu olarak daha iyi çıkabilseydik. Monaco'yu sahamıza gömerdik. Bu maç kadar kötü olanı ise Atl. Madrid, Cska Moskova'ya kaybetti. Son olarak Monaco 2 yıl öncesinin Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve geçen sezonun finalisti

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 22 / 39 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri