Başarılı olur umarım
Başarılı olur umarım
Sinan iyi futbolcu.Başarı olacaktır...
Appiah Almanya'da iş yapar. Kanımca takım farketmez
Parayı kullanmak önemli diyordumbence Bayern bu konuda transfer sezonunun en iyi olma yolunda,fakat gecen sene yasadıkları sorunları da unutup önlerine bakarlarsa bu sene Bayern'den korkulur..
appiah ın schalke ile işi yok..arsenal juventus gibi klupler varken ona kalmaz appiah..hem para yüzünden anlaşamamışlar.
Almanya Üçüncü Ligi'nde gol kralı olan Mahir Sağlık, Wolfsburg'a transfer olarak Bundesliga'da forma giyen gurbetçilerimizin arasına dahil oldu.
Bundesliga'da mücadele eden ve geçtiğimiz sezon oldukça iyi bir performans ortaya koyan Wolfsburg, Almanya Üçüncü Ligi'nde gol kralı olan Mahir Sağlık'ı transfer etti.
Kicker'e yaptığı açıklamada transferi doğrulayan Wolfsburg Teknik Direktörü Felix Magath, Mahir'in sezgileri güçlü bir forvet olduğunu belirtti. Magath konuşmasının devamında Mahir'in bu sezon olağanüstü işler başardığını, üçüncü lige 27 gol atmanın doğal bir şey olmadığını ifade etti.
Diğer takımlardan da transfer teklifleri alan Mahir, Magath'la konuştuktan sonra Wolfsburg'a gidebileceğine karar verdiğini belirterek, "Yeni teknik direktörümün bana olan güvenini haklı çıkartacağım," dedi.
Bu adam Altay'da oynamışmıydı ?*
Sanki FM den hatırlıyorum
Konuya gelince 3. ligden Bundesliga'ya atlamak müthiş bişey
İnşallah başarılı olur
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Gerçekten çok iyi olmuş Mahir için umarım Bundesliga'da da gollerini sıralar..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
heryerdeyiz yahu![]()
Almanyada her takımda en az bir türk var almanyayı fethettik inşlalah bunları alman milli takımına kaptırmayız başarılı olur umarım mahir
garanti bunu da almanlara kaptırırız
FM'den hatırlıyorum bu oyuncu.İyi bir oyuncu.Bundesliga'da başarılar diliyorum.
umarım 3.ligden Bundesliga'ya sıçraması olayını kaldırabilir.
İlk kez duydum adını başarılımı acaba
Werder Bremen kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, geride kalan sezonda sakatlıktan dolayı fazla forma şansı bulamayan sağ bek oyuncusu Patrick Owomoyela'nın Dortmund'a transferine izin verildiği bildirildi.Werder Bremen kulübü sportif direktörü Klaus Allofs, resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Patrick Owomoyela'yı satmayı düşünmüyorduk ancak yapılan uzun görüşmelerden sonra kendisine duyduğumuz saygı nedeniyle Borussia Dortmund'a gitme isteğini kabul ettik. Patrick, Dortmund'da daha fazla forma şansı bulacağı konusunda bizi ikna etti" dedi.2005 yılında Arminia Bielefeld'den Werder Bremen renklerine bağlanan Nijerya asıllı Alman futbolcu, toplam 80 resmi maçta Bremen temsilcisine yardımcı olurken, geride kalan sezonda ise 5'i yedekten olmak üzere 12 maçta sahaya çıkabilmişti.Werder Bremen kulübüyle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun, Dortmund'la prensipte 3 yıllık anlaşma yaptığı ve transfer bedeli olarak da 2.5 Milyon Euro ödeneceği iddia edildi.Daha önce Lüneburger, Osnabrück ve Paderborn takımlarında da ter döken sağ bek oyuncusu, Almanya Milli takım formasını ise 11 defa giymişti.mackolik
Bremen gibi hedefleri büyük bir takım için gereksiz bir oyuncuydu akıllı iş yapmışlar ...
Degen in yerine oynar...
almanya kupasinida 1.FC Nürnberg aldi![]()
bi fenerli olarak çok sevindim:![]()
SCHALKE son haftalarda kaçırdı Şampiyonluğu tebrikler
Yıldıray'ın takımıİnşallah seneye de Bayern,Schalke,Stutgart üçlüsünden biri olur. Üçünde de Türkler var çünkü
Porto'da oynadığı zamandan beri izliyorum büyük oyuncu olucak büyük klüplere gidecek
Hakketiği bi ödüldü,yolu açık olsun..
Tebrikler bu ödülü haketmişti.
Köln'den Song'a çengel
Galatasaray Yönetimimizin ücretinde indirime gitmesi talebine şiddetle karşı çıkan Rigobert Song’a Christoph Daum’un çalıştırdığı Almanya İkinci Lig takımı Köln talip oldu. Daha önce de Fenerbahçe’den Ümit Özat ve Galatasaray’dan Mondragon’u renklerine bağlayan Köln’ün, Kamerunlu futbolcuyla anlaşma sağlaması halinde Sarı-Kırmızılı yönetimle masaya oturacağı öğrenildi. Song gibi yeni sözleşmeye yanaşmayan Tomas’ın Galatasaray’dan aldığı parayı, başka kulübün vermeyeceğini düşündüğü, bu nedenle de takımdan ayrılmamakta kararlı olduğu öğrenildi. Hırvat yıldızın, gerekirse yedek kalmayı bile göze aldığı ifade edildi.
Kaynak: Akşam
İlk kez duydum bende
Fransa Milli Takımı'nın orta sahasında oynayan yıldız oyuncu Franck Ribery yaklaşık 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacak. Ribery, Fransa’nın Salı günü İtalya'yla oynadığı maçın ilk bölümlerinde sakatlanmıştı.
Bayern Münih kulüp doktorunun yaptığı açıklamada bileğinde dönme meydana gelen Ribery’nin yedi ila sekiz hafta arası futbol oynayamayacağını açıkladı. Aynı zamanda Almanya milli takımının da doktoru olan Müller-Wohlfahrt’a göre, Salı günü oynanan maçta Ribery’nin sol ayak bilek bağlarında zedelenme meydana geldi.
Beckenbauer'den Klose müjdesi!
Futbol dünyasının efsane isimlerinden Franz Beckenbauer, 2006 Dünya Kupası'nın gol kralı olan Miroslav Klose'nin Bayern Münih'e transferinin an meselesi olduğunu söyledi.
Bayern Münih Kulübü Başkanı Franz Beckenbauer, ünlü Alman futbolcu Miroslav Klose'nin Bayer Münih'e yakın bir zamanda transfer olacağını söyledi.
Beckenbauer, Alman haber ajansı DPA'ya yaptığı açıklamada, "Klose'nin bu yaz takıma katılacağını tahmin ediyorum" dedi. 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde beş gol atarak turnuvanın en golcü ismi olan 29 yaşındaki Klose'nin, takımı Werder Bremen'le 2008 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Daha önce Bayern'e transfer olmak istediğini açıklayan Klose için kulübü Werder Bremen'in 10 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği bildiriliyor.
Bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığını uğratan ve sezonu dördüncü sırada tamamlayarak 11 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalan Bayern Münih, son olarak Fransız yıldız Franck Ribery, İtalya'yla Dünya Kupası kaldıran Luca Toni ve Alman savunma oyuncusu Marcell Jansen'i renklerine bağlayarak rakiplerine göz dağı vermişti.
19.06.2007
Kaynak: İHA
Dizle ilgili bir probleminin olduğu duymuştum ayak bileğiymiş . Çok yazık oldu