Murat Transferini Çok Beğendim Abi
Ayrıca İnşallah Şampiyonlar Liginde Grubundan Çıkarsın
Murat Transferini Çok Beğendim Abi
Ayrıca İnşallah Şampiyonlar Liginde Grubundan Çıkarsın
Ukraynalılarda bi bozukluk var abi alma,sezonda 5 golün üstüne çıkamıyolar,vudu mu yapmışlar ne
Tabi sen 10 da yaptırırsın 20 de inancımız tam
Tebrik ederim Kaan abi lige yine bomba gibi başlamışsın.ŞL grubunda 3.olabilirsin artık Zeytinburnuspor'un sahasının çimlerinde Liverpool gibi Avrupa Devi oynayacak![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İlhan'ı yedek bıraktı abisi.Bencede Murat en iyi transferlerden biri hep olumlu oynuyor ,çok katkısı var.
Geleceğin Shevchenko'su diyodu atladım üzerine performansına bakıp abisi,eğer rakip defanslarda geleceğin Servet'leri varsa çok can yakarız![]()
![]()
Adamlarada ayıp olacak abisi daha çimleri temizlemedik,kulup temiz diyo ama cimriliklerinden herhalde![]()
![]()
![]()
Zeytinburnuspor kafilesi belediye otobüsüyle dünya turu yaparken görüntülendi !!
Sadece bizim yakalayabildiğimiz bir kare ile herşeyi anlatabildiğimizi düşünüyoruz.
Bu takım alayına gider..
![]()
Gaz nerde gaz
MOGAAAZZ!![]()
Grup gerçekten zor bu oyuncularla henüz pek umutlu değiliz. Klübümüze girecek her paranın önemli olduğunu düşünerek uefaya kalmanı bekliyoruz Kaan abim![]()
Abi o takımı kamyon garajından cıkartıp buralara anca sen getirirdin zaten.Küçük takımlarla da basarılı olunabiliyormus demek ki![]()
Ligde Gençlerbiriliği'ni ağırlıyorduk.3 gün sonraki Liverpool maçını düşünerek çok agresif oynamadığımız maçta golcülerimizle işi bitirdik,ben bu Kalu'yu hiç bir yere vermem![]()
![]()
Avrupa'da ilk maçımızın heyecanı vardı.Liverpool'u ağırlıyorduk çoşkulu taraftarımızın sesiyle şahlanan takımımız karşısında Liverpool yine mi bu Türkler diyordu![]()
![]()
Bu arada diğer surpriz sonuç Kopenhag'dan geliyor Fionun deplasmanda tek kale oynadığı maçta Kopenhag'a 5-1 mağlup oluyordu
![]()
![]()
Ankara deplasmanına zafer sarhoşu giden takımımız çok da etkili oynamadığı maçta galip gelmesini bildi, ligde rahat rahat ilerliyoruz![]()
![]()
Kendi sahamızda Sivas'ı ağırlıyorduk.Bu sefer geçen seneki maç gibi 5-3 'lük bir düello olmadı.Sağlam bir oyunla rahat bir galibiyet aldık,bu sefer Kalu 2 asist ile coşuyor İskender sakatlanan Morales'i ligde aratmıyordu ama sadece ligde![]()
![]()
Şampiyonlar Ligi 2. maçında zorlu Fiorentina deplasmanındaydık. Morales'in olmadığı yetmezmiş gibi 2 oyuncumuzun sakatlanıp kondüsyonlarının aşırı düşmesi ve sonra Spolli'nin sakatlanması oyunumuzu iyicene bozdu, Fiorentina dalga dalga geldi ileride İskender uyuyordu ama 85. dakikada uyanıp yaptığı güzel asistle bu zorlu deplasmandan beraberlikle dönmemizi sağladı,bu arada tabiki SS'den de görüleceği üzere kalecimiz Ufuk muhteşemdi![]()
![]()
hocam skorlar 10 numara tebrikler![]()
Çok teşekkürler abisi ,arada birazda bal olacak ama ne yapalım maç başlarken kasaplık yapan rakibe son dakika şoku mustahak![]()
![]()
![]()
Abi onlara da yazık,arada Zeytinburnusporla oynadığını hatırla da yavaşla![]()
Bu ne Kaan abi Türkiye'den sonra Avrupayı da sallamaya başlamışsın skorlara inanamadımHelal olsun.
Evladım seni allah ıslah etsin başka biş demicem bu kadar insanlar maskara edilmez ki
ben takip etmiyorum artık
moralim bozuluyo ağbi, senin kariyer depresyona sokuyor fm oyuncularını![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Kitliyim mi ?
Şimdi şampiyonlar ligini falanda alırsın diye düşünmeye başladım![]()
Bu ne yahu böyle.
Ben hatırlasam bile futbolcular hatırlamıyor abisi,rahat oynayın stres yapmayı paşa paşa fark yiyin diyorum ama onlar ters anlıyor![]()
![]()
Uefa için gücümüz olduğuna inanmaya başladım en azından çeyrek için,bu yüzden umarım yanlışlıkla CL'de 2. tura kalmayız abisi![]()
![]()
Ne yapayım tamamen konsantre olmuş durumdayım kankacım![]()
![]()
Ama çok başına geçip oynayamıyorum.Bugün bir sorun olmazsa şimdi başlarım yoksa gene gece.
Başarılar tesadüf abisi mühim olan bunu devam ettirebilmek![]()
![]()
, Zeytinburnu bug'u varmış oyunda şimdi yapımcılara iletiriz düzeltirler
![]()
![]()
Çakma bir mesaj gelip de kariyerimi bitirmek istiyorum denirse bilin ki o ben değilimdir kapamayın![]()
![]()
Ufuk yine insanüstü amuda falan kalkıp kurtarırsa anca abisi![]()
![]()
Kariyer abisi![]()
![]()
![]()
Özellikle Liverpool Maçı Müthiş Olmuş Abi
Abi süpersin maçlara nasıl gazla çıkıyosun banada söyle :d
Mogazla çıkıyo![]()
Cemaat biraz rahat durun yahu![]()
![]()
Bencede ,bende asistana bırakır kaçarım o fark yesin abisi![]()
![]()
Bu arada kayıt dosyası 93 megabyte olmuş.
Evet abisi ,çok iyi başladık sonra skoru korumak istedik,çünkü Liverpool bir anda 4 atabilecek bir takım,en azından onlar kadar pozisyon bulduk.
Gerekli motivasyonu hep ramazan sonrası faaliyet olarak verdim ama yerine getiremeyeceğimi idrak edinceye kadar ben kaçarım abisi![]()
![]()
Ligin en güzel maçlarından biriydi Kayseri deplasmanı.Geçen sene 2-2 bu senede 3-3 bitti.Yenileceğimizi tahmin ediyordum çünkü göbekte 2 sakat 1 cezalı vardı.1 ağır,1 genç ve bir bekten bozma defans ile çıktık,Morales yoktu ama hücum hattımız İskender Kalu ikilisiyle de güzel, son saniyede talihsiz bir gol yemesek maçtan galip de ayrılabilirdik ama Mustafa Denizli gibi bende maç öncesi defterime beraberlik yazmışım![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye kupası grup kuraları çekildi,çok ilginç bir gruba düştük,bu grup bitmez![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 12.Eylül.2009 at 17:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fortiste GÖZ-GÖZ Karşıyaka Aynı Gruba Düşmüşler
12 Puan Yapacağını Düşünüyorum Kaan Abi
Hedefimiz diğer tüm takımları yenip 35.5 e fark atıp Göztepe'ye maçı satmak mı acaba?![]()
![]()
![]()
Abi, tüm kupalara talibiz. Özellikle CL.![]()
Rahat çıkarsın gruptan Kaan abi![]()