Sayfa 22 / 30 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

he amaç farklı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dünkü buluşma çok güzeldi kesinlikle.Çok eğlendim kendi adıma..

Batuhanlarla bulaşacağımız alana bi yarım saat kadar geç gittim ama geç gitmiş olmam çokta önemli değildi.Çünkü maç 2 saat ertelenmişti.Bi yarım saatte Avrupa tarafından gelen tayfayı bekledik.Yavaş yavaş diğerleride geldikçe sayımız arttı.Bu arada iskelenin orada halka oluşturup ne yapacağımızı konuşurken bir elemena geldi yanımıza.Önce Burak abiydi sanırım onun yanına geldi.Durdu durdu sonra küfürler sarf ederek üstümüze yürüdü.Orada halka hemen dağıldı tabii. Çok komikti gerçekten.Sonra adamdan uzaklaşırken Oğuz abi arkadan gelip dokunca irkildim.O adam sandım. Adam sarhoşmuş.Biz ilk başta anlamadık ama sonra sallana sallana üstümüze gelince ve hakaretler sarf edince çaktık..Neyse sonra bir çay bahçesi gibi bir yere gittik.Herkes bir çay söyledi.(Allah'tan çay söylemişiz ) Sonra bazı arkadaşlar aç olduklarını söyleyip yemek listesine bakınca çayların 2.5 tl olduğunu öğrendik.Tabii başka bir şey söylemeden biraz sonra mekanı terk ettik.. Biraz yürüdük.Karnı aç olanlar yemek yediler.Herkes bir grup oluşturup muhabbetlerini kurdular.Bu arada Serkan abiyle Kaan abi aramızdan ayrıldılar.Sonra taksilere binip stada doğru yol aldık..

Soyunma odasında maç için gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra (Bu arada Aykut katılabildi aramıza en sonunda ) Kadroları oluşturduk ve maça başladık.Bizim takımın savunması baya iyiydi.(Alican,Oğuz abi ve Serhat) Böyle olunca tabii bende savunmaya dönmeye fazla gerek görmedim. Zaten savunmayada gelsem 10 dakikada biterdim..Maçtan öncede bir dönem savunmada bir dönem ileride kalırım diye hesaplıyordum zaten.Ama savunma iyi olunca fazla dönmedim.İleride kaldım hep.Tabii ara ara geldim savunmaya ama ara ara.. Maçın başında Emrah abi ile Serkan yer değiştirince biraz daha dengelendi kadrolar ama biz savunma faktörüyle yinede daha iyi olan taraftık.Yinede ilk yarı 7-5 veya 7-6 bitti.Başa baştı yani maç.İkinci yarı biz bir ara farkı açtık ama sonra rehavetten olsa gerek fazla bastırmadık.Rakip farkı bire kadar indirdi bu arada.Sonra olayın ciddiyetine varıp tekrar sazı elimize aldık ve maçı 3 farklı önde bitirdik.Bu arada savunmanın bel kemiklerinden Oğuz abi kaleye geçince savunmada daha çok sıkıntımız oldu 2.yarıda.Yoksa 3 ten fazla farkta olabilirdi..

Videolara bakınca sanki hep karşı taraf atak yapıyor gibi gözüküyor ama Mustafa abi bir ara karşı taraf bastırdığı zaman çekmiş videoyu.Zaten kendiside diyor videoda karşı tarafa geçeyim orada daha çok gol oluyor diye. Maçtan hemen sonra ve maçtan sonra oturup yaptığımız sohbetlerde güzeldi..Zaten videolardada gözüküyor..

Maçtan sonra gruplar halinde dağıldık ve gideceğimiz yerlere yöneldik.Tarık abi Emrah abi Mehmet ile tren istasyonuna doğru gittik biz.O sıradada güzel bir sohbet ortamı oldu.

Kısacası çok güzel bir organizasyon oldu.Bunda çok kişinin katılımda bulunmasının katkısı fazlaydı tabii.Bir sonraki organizasyona katılmak için sabırsızlıkla bekliyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah karşıda değil de bu tarafta olur, ben de katılmak isterdim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gerçekten çok güzel geçti. Gelen herkese teşekkürler.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

an itibari ile eve geldim..sahayı bulmakta zorlandım ama deydi diyebirim..Çoğunlukla defans oynamama rağmen 1 gol 3 asist yaptım ama Batuhan abi sağolsun dün baya formundaydı..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ben sahayı ararken senle tanışamadım abi..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

@El Barto

Valla El Barto sasırttın beni,şoktayım

Serkan abi abim gibidir forumda,msnde değil gerçek dünyada da abimdir ama onun etkisi yok senden şüphelenmem de sallamasyon yapma

Sağolasın övgün için bu günü hayatımın sonuna kadar unutmayacam

@Emrah abi

Abi evet bu tür konusmalar oldu savunmayı geride kurduk,ama arkadaslar ileri cıkmadı sürekli telkinlerle ileri cıkmalarını söyledim...3 kez topu kestiler 1 kez pozisyon oldu o kadar da olur.

İlk yarı yediğim 5 golde 2 hatam vardı biri Anilton un frikiğinde dalgınlığıma geldi.Diğeri de senin attığın kafa golüydü..

Savunmamız harikaydı Serhat,Oğuz ve Alican ı kutluyorum

İlerdeki arkadaslar da ofansif olarak iyiydiler...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben nikimi söyledim bana seni tanıyorum zaten dedi.. Beni bir Emrah abi tanıyamadı zaten..

Videolara bakınca sanki karşı taraf daha iyi oynamış gibi gözüküyor ama tamamen çekimden kaynaklanan bir sorun. Tamam çok boş alanlar bulduk ileri alanda ama bütün pozisyonlarımız böyle değildi.Ayrıca karşı tarafta herkes forvete gidince topun orada daha çok olmasıda doğal sonuçta.Sonuç olarak oyunun hakimiyeti fazla bizde değildi ama sonucu biz tayin ettik..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

sonucu güiza tayin etti..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gerideki arkadaşlarda defansif olarak iyiydiler..

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    sonucu güiza tayin etti..
    Yav o kadar maçtan sonra açıklama yaptık fark açılınca maçı bıraktık diye. İleride artık fantazilere başlamıştık ama baktık farkı 1'e indirdiniz,ciddi geliyorsunuz hemen vitesi tekrar yükseltip farkı 3'e çıkardık.Batuhan o golü atsaydı maçı 2 farkla kaybedecektiniz o kadar..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Ekim.2009 at 02:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ortadaki arkadaşlarda herhalde orta oyununda iyidiler igib bir sonuç çıkacak yakında

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Ortadaki arkadaşlarda herhalde orta oyununda iyidiler igib bir sonuç çıkacak yakında
    Sorun orada abi ortasaha yoktu maçta..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Kadıköy'dede resim çekinmiştik.O eklenmemiş.Gerçi videolar yetiyor hatta artıyor bile ama..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaleciler maç sonuna kadar kamerayla oynamış, bir takımın ofans oyuncusu kendini diğer takımın defans oyuncusu sanmış, bütün defans oyuncularına Servet virüsü bulaşmış,evet farkettim,değişik sistemler, en bug lısından abisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şemsi hani çay içtigimiz cafe de çektigimiz fotolar mı onlarsa bende onlar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    @El Barto

Valla El Barto sasırttın beni,şoktayım

Serkan abi abim gibidir forumda,msnde değil gerçek dünyada da abimdir ama onun etkisi yok senden şüphelenmem de sallamasyon yapma

Sağolasın övgün için bu günü hayatımın sonuna kadar unutmayacam

@Emrah abi

Abi evet bu tür konusmalar oldu savunmayı geride kurduk,ama arkadaslar ileri cıkmadı sürekli telkinlerle ileri cıkmalarını söyledim...3 kez topu kestiler 1 kez pozisyon oldu o kadar da olur.

İlk yarı yediğim 5 golde 2 hatam vardı biri Anilton un frikiğinde dalgınlığıma geldi.Diğeri de senin attığın kafa golüydü..

Savunmamız harikaydı Serhat,Oğuz ve Alican ı kutluyorum

Tabi süperdiniz ama vidyolar, yani deliller öyle söylemiyor. Serhat'ın attığı tekme hakkında açıklama istiyorum. Hatta Mustafa abi söylemese ben bile farketmemişim. Nasıl da çaktırmadan tekmelemiş.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben nikimi söyledim bana seni tanıyorum zaten dedi.. Beni bir Emrah abi tanıyamadı zaten..

Videolara bakınca sanki karşı taraf daha iyi oynamış gibi gözüküyor ama tamamen çekimden kaynaklanan bir sorun. Tamam çok boş alanlar bulduk ileri alanda ama bütün pozisyonlarımız böyle değildi.Ayrıca karşı tarafta herkes forvete gidince topun orada daha çok olmasıda doğal sonuçta.Sonuç olarak oyunun hakimiyeti fazla bizde değildi ama sonucu biz tayin ettik..
    Bir ara savunmaya uğramışsın ama onda da kameraya oynamışsın. En son o zaman savunmada görmüşler seni. Erenle sen freni patlamış kamyon gibi koşuyordunuz.

Gerideki arkadaşlarda defansif olarak iyiydiler..

Yav o kadar maçtan sonra açıklama yaptık fark açılınca maçı bıraktık diye. İleride artık fantazilere başlamıştık ama baktık farkı 1'e indirdiniz,ciddi geliyorsunuz hemen vitesi tekrar yükseltip farkı 3'e çıkardık.Batuhan o golü atsaydı maçı 2 farkla kaybedecektiniz o kadar..
    Sen Guiza'nın kaçırdıklarını yanlış saydın galiba. Bir daha say, 3 olması lazım.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şemsi hani çay içtigimiz cafe de çektigimiz fotolar mı onlarsa bende onlar
    O fotoları acilen istiyoruz. Özellikle karede çaylar da varsa üstüne etiket falan koyalım, barkot markot.. Ne olduğu belli olsun. Zaten çay suyunu da denizden almışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet onlar.Onlardan başkasının olmasınında şansı yok zaten.. Eklede görelim nasıl çıkmışız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sırf ben çıkayım diye zor vaziyette fotoğraf çektiren Oğuz abimi öpüyorum buradan =D

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

ya serhat sanal ortamda 1 ler ve 0 lar arasında akıcı olabilir ama sahada sağ kanatta akamadi oyle.. ben diyorum ayağıma attığın tekme ne olacak o diyor çocuklarım ne olacak. Her şeye de bi cevabı var, cok terbiyesiz oldu bu çocuk

Bacaklarım hala ağrıyor. Şemsiyi kovaladım maç boyunca. O su içmeye gitse ben de gidiyordum o derece.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    ya serhat sanal ortamda 1 ler ve 0 lar arasında akıcı olabilir ama sahada sağ kanatta akamadi oyle.. ben diyorum ayağıma attığın tekme ne olacak o diyor çocuklarım ne olacak. Her şeye de bi cevabı var, cok terbiyesiz oldu bu çocuk

Bacaklarım hala ağrıyor. Şemsiyi kovaladım maç boyunca. O su içmeye gitse ben de gidiyordum o derece.
    Abi maç boyunca Şemsi'yi kovaladım diyorsun, adam gol kralı oldu ve hala benim performansıma eleştiriyorsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Abi hiç utanma falanda yok sende Ben dün sahada bahçeli bi evde çocuklarımla top oynama ihtimalimi, okul birincisi olduğunda aferin evlat deme ihtimalimi, Barcelona'ya transfer olduğunda bana hediye olarak alacağı tekneyi, ben geleceğimi kaybettim abi ve hepsi senin suçun ama sen hala ufak bir müdahalenin lafını yapıyorsun. yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Abi hiç utanma falanda yok sende Ben dün sahada bahçeli bi evde çocuklarımla top oynama ihtimalimi, okul birincisi olduğunda aferin evlat deme ihtimalimi, Barcelona'ya transfer olduğunda bana hediye olarak alacağı tekneyi, ben geleceğimi kaybettim abi ve hepsi senin suçun ama sen hala ufak bir müdahalenin lafını yapıyorsun. yazık...
    Ama sen zaten sadece bunların olma ihtimalini seviyordun öyle değil mi? Sorun yok o zaman. Ya sen kalk, benim bacak 347 derece dönmüş halde vole vururken önüme çekirge gibi zıpla, üstelik hiçbir korunma önlemi () alma; bizim takımdakilerin ağzından gol kelimesinin ilk iki harfi çıkmışken, üst direk ile yan direğin birleştiği noktadaki örümcek kaçmışken bazı uzuvlarınla topu yumuşatmaya çalış sonra bana ille de çocuklarım de, olacak iş mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ama sen zaten sadece bunların olma ihtimalini seviyordun öyle değil mi? Sorun yok o zaman. Ya sen kalk, benim bacak 347 derece dönmüş halde vole vururken önüme çekirge gibi zıpla, üstelik hiçbir korunma önlemi () alma; bizim takımdakilerin ağzından gol kelimesinin ilk iki harfi çıkmışken, üst direk ile yan direğin birleştiği noktadaki örümcek kaçmışken bazı uzuvlarınla topu yumuşatmaya çalış sonra bana ille de çocuklarım de, olacak iş mi?
    Bilerek atmadığın ne malum? Önce Burak abi dirsek atıyor sonra sen direk o bölgeme top atıyorsun. Bana hiç tesadüf gibi gelmiyor bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tabi süperdiniz ama vidyolar, yani deliller öyle söylemiyor. Serhat'ın attığı tekme hakkında açıklama istiyorum. Hatta Mustafa abi söylemese ben bile farketmemişim. Nasıl da çaktırmadan tekmelemiş.

Bir ara savunmaya uğramışsın ama onda da kameraya oynamışsın. En son o zaman savunmada görmüşler seni. Erenle sen freni patlamış kamyon gibi koşuyordunuz.

Sen Guiza'nın kaçırdıklarını yanlış saydın galiba. Bir daha say, 3 olması lazım.

O fotoları acilen istiyoruz. Özellikle karede çaylar da varsa üstüne etiket falan koyalım, barkot markot.. Ne olduğu belli olsun. Zaten çay suyunu da denizden almışlar.
    Bizdede neler kaçtı.Kaçanları işin içine sokacaksak..Hiç girmeyelim isterseniz..

Ben savunmaya geliyordum aslında.Sonuçta topun arkasında olduğun zaman savunmada sayılırsın. Defansa geldim bir ara kaleler değişti ondada.. Evet iyi koştum o maçta.Açıkcası o kadar fazla koşabileceğimi bende tahmin etmiyordum.Hadi Eren'i anladıkta bana ne oldu bilmiyorum.Maçtan sonra doping testi talebinde bulunmalıydınız bence.. Ama savunmaya yardıma gelseydim o kadar koşamazdım valla.Savunmamız sağolsun. Onlar durdurdu,biz kaçırdık pardon attık..

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Heyyyyyoooo kankacım bizde kadraja girebilmişiz. Fotomuzda güzel çıkmış hani
    Bu arada haticeye değil neticeye bakalım. Kazanan daima güzel oynamıştır benim gözümde

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Heyyyyyoooo kankacım bizde kadraja girebilmişiz. Fotomuzda güzel çıkmış hani
    Bu arada haticeye değil neticeye bakalım. Kazanan daima güzel oynamıştır benim gözümde
    Yerinde bir tespit.Kesinlikle katılıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bilerek atmadığın ne malum? Önce Burak abi dirsek atıyor sonra sen direk o bölgeme top atıyorsun. Bana hiç tesadüf gibi gelmiyor bunlar
    Biz aşağıdaki fair play çerçevesinde oynadık.

Bizdede neler kaçtı.Kaçanları işin içine sokacaksak..Hiç girmeyelim isterseniz..
    Batuhan sakatlanmış çocuk bir şey demiyoruz ama sırf Batuhan'ın kaçırdıklarıyla biz bu maçı alırdık yanında 3 maç daha alırdık yanii..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Maça gelmek vardı ancak sponsor bulamadık işte.. Keyifli olmuş belli..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Futbol , kaçıranların oyunu degil , atanların oyunu

Sayfa 22 / 30 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri