hani nrde forma![]()
artık şu şikeyi bırakalım da sezon başlıyor. devler ligi bizi bekler. süper kupa maçımız var. eminim bu sezona bomba gibi başlayacağız![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 14-16 Temmuz tarihlerinde Brüksel’de düzenlenecek olan 3’lü turnuvaya katılacak olan Fenerbahçemizde turnuva kadrosu belli oldu. Takımımızın 20 kişilik Brüksel kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Orhan Şam, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Sezer Öztürk, Hasan Erbey, Miroslav Stoch, Daniel Güiza, İssiar Dia, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Semih Şentürk.
Fenerbahçemiz 3’lü turnuvanın ilk maçında 14 Temmuz Perşembe günü Hollanda temsilcisi Twente ile; ikinci maçında ise16 Temmuz Cumartesi günü Belçika ekibi Standard Liege ile karşılaşacak. Tubize Stadyumu’nda oynanacak her iki karşılaşma da yerel saat ile 20.00’de başlayacak.
Kafilemiz, bugün saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Belçika’ya hareket edecek.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...campaign=fb.sk
Gençleri neden kampa almamışlar?
Çok iyi olmuş forma.
Niang mı bu yüzü gözü gözükmüyor ki çok karanlıkForma buysa pek güzel değil bence
![]()
İlginç bir forma olmuş.Pek başarılı değil bana göre.Karmaşık bir şey olmuş.
Sıradışı bir forma olmuş.Kesin kararı vermek için çıplak gözle de görmek lazım,sonradan daha güzel gözükebilir.Sanırım bu 4.cü forma filan olacaktır geçen seneki palamut forma gibi.
geçen seneki mavi formayı çok beyenmiş ilk defa lisanslı bi forma almıştım bakalım bu sene nasıl olacak formamız
Daha güzeli yapılabilirmiş gibi ama yine de sahada bir görmek lazım. Ayrıca sızmaması gerekirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Değişik bir şey olmuş ama ben beğenmedim.Beğenip beğenmemem de önemli değil tabii.![]()
So what?
Saike
mavi rengini sevdiğim için midir bilmem ama bana güzel geldi![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
sadece birinci ve sonuncu çubuktaki renkten oluşsa şahane olurmuş. yahut renklerin tam tersi olması gerekirdi. ortadaki rengi anlamadım. ille bir arjantin sıkıştıracaklar araya.
Arjantin milli takımının forması gibi![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Forma korkunç olmuş.
Bu yıl siyah bir forma yapılması lazım...
Bende beğenmedim formayı geçen seneki mavi bundan daha iyidi,çubuklu yapılcaksa 1 tane yapılır oda sarı-laci olur buna gerek yoktu keşke değişik yapsalarmış![]()
Formayı hiç beğenmedim. Belki gördükçe alışırız![]()
bizde hep şu olmuştur
her sene bi cins forma çıkarırız o formayı giydiğimiz ilk maç yeniliriz bir daha o formayı giymeyiz![]()
Beyler ben de her sene formaları beğenmem vs ama mağazaya gidince hepsi gözüme hoş gelir. Siz de fenerium'lara gidince beğeneceksiniz bence formayı.
bu 4. forma.
diğer 3 forma da en az bunun kadar iyi olacaktır.
(/s)