Gerçeklere bile laf soktu diyorsun ne adamsın
Of sanki gerçekleri söylemek için giriyosun dostum buraya yaKimin neyi neden söylediğini biliyoruz farklı farklı aksettirmeye çalışma boşuna
![]()
Tamam kardeşim
senin bahsettiğin takımlar futbolu barcelona'ya göre uyarlamak isteyen modern futbol takımları. galatasaray kazandığında ise dünyanın kalıplaşmış belli takımları, belli oyuncuları vardı. şu an ligleri şampiyon bitirenler ile o ligin en kötü ilk 6sına oynayan takımlar başa baş mücadeler verebiliyor.(barcelona dışında) o dönem kulüpler belli bi takımın uzay futboluna uyarlanmadan kendi prestijini yaratmıştı. bi şu anki milan'a bakınız bi de o dönemdeki. galatasaray kesin bi başarı sağlar demiyoruz ama mazinin ruhuyla ve gerekli kaliteyi sağlama çabasıyla başarı kazanabilir. galatasaray olmasın fenerbahçe olsun. sonuçta Türkiye bunu bi kere daha gösterebilir ki eskiye göre şu an bi nebze daha kolay bence.
Bu ülkede Avrupa'da kupa kazanmış hatta iki kupa kazanmış tek takımız. Şampiyonlar Liginde iki gruplu sistemi geçip üzerine çeyrek final oynamışız. Yani bir başarı gelecekse yine bunu yapmaya en yakın takım biziz.
Ama o sene bu sene değil, bu sene grup şansına göre gruptan çıkmak, yada 3. olarak Uefa'dan devam etmek başarı olacaktır.
Hele bi transferler bitsin, kadro şekillensin. Taraftar hazır, Fatih Hoca dünden hazır, herşey güzel olacak.
Aslında bu sene 3.olup UEFA'ya gitsek kupayı alma ihtimalimiz çok yüksek.
Ayrıca kuralarda 4.torbaya düşersek istenilcek en son takım oluruz bence yani 4.torbadan bizi çekmek isteyen olmaz heralde kuralarda![]()
Kusura bakmasın kimse ama bu sene Şampiyonlar Ligi'nde final filan oynamamız hayal. Amacımız da bu değil zaten bu sezon. Ünal Aysal da söyledi önce kalıcılığa sonra başarıya oynayacağız zaten.
@RasAnt;
Bu üslüpla konuşmak da sana düşmez, sonra "rakip taraftar böyle dedi, bizi kışkırttı" diye diye dolaşıyorsunuz etrafta.
Şampiyonlar Liginde final zaten bu tarz gidişatlarla Türk takımları için uzun bi süre hayal zatende şanslı bi kurayla çeyrek finali görebiliriz bu sene. Şahsen gruplarda 3. olup UEFA'da devam edersek daha hayırlı olur, orda final görme şansımız var.
Screw you guys, I'm goin' home
Mustafa belki o gunu hatirlamaz ama ben gayet iyi hatirliyorum. Abartili yazdigini soylemek isterim. Arsenal disinda hepsi bugunun Avrupa Ligine katilan takimlar seviyesinde, efsane kadrolar falan degil. Milan grup sonuncusu oldu, Chelsea zaten 5 atti. O Dortmund bugunku kadronun yarisi bile degildi, eski sampiyon takimin kirintilariydi. Bahsettigin Moller kariyerinin son yillarindaydi. Bologna su zamanin Udinese sinden farki yok. Mallorca dersen gecen sene UEFA yarifinali oynayan takim bu sene kume dustu biliyosun. 3-4 takim disinda Ispanyanin diger takimlari sira takimlaridir. Su anki elit takimlari bunlarla es tutabiliyorsan tarafsiz baktigina inanmam, kusura bakma. Mustafa o donemi cok iyi bilmiyor belki ama tespitine yuzde yuz katiliyorum, o gunlere sahit olan bir kisi icin. Keske SL yi kazansa da bizler de gururlansak. UEFA da hayaldi ama gercek oldu demeyin, bir degil cunku. Avrupa Ligine kalip orda sampiyon olmak daha gercekci bir hayal olur :]
Konu gene sapmaz umarim, transfer haberlerine devam :]
Su gereksiz muhabbeti kapatsak artik.
Konu sapmasın diyoruz ama öyle şeyler yazdın ki cevap yazmasam olmaz şimdi
Abi yapma gözünü seveyimMilan'ın kaçıncı olduğu önemli değil ki, o kadroyla bugünkü kadrosu bir mi Allahaşkına?
Shevchenko efsane değil mi? (111 kez A milli Ukrayna)
Arjantin Milli takımının formasını 115 kez giymiş Roberto Ayala efsane değil mi?
Maldini efsane değil mi? (126 kez A milli İtalya)
Costacurta efsane değil mi? (59 kez A milli İtalya)
Albertini efsane değil mi? (79 kez A milli İtalya)
Gattuso efsane değil mi? (73 kez A mili İtalya)
Zvonimir Boban efsane değil mi? (51+7 kez A milli Hırvatistan, Yugoslavya)
Leonardo efsane değil mi? (60 kez A milli Brezilya)
Bierhoff efsane değil mi? (70 kez A milli Almanya)
Abbiati, Taribo West, Chamot, Coloccini, Tonetto, Helveg, Ambrosini, Serginho, Guly gibi ünlü isimleri de ekle o kadroya ve tekrar kıyasla istersen. Öyle bir kadro grup sonuncusu oldu işte, bu zaten o dönem diğer takımların da ne kadar güçlü olduğunu ortaya koymuyor mu?
Dortmund'a gelelim;
Lehmann efsane değil mi? Schalke, Dortmund, Arsenal ve Almanya milli takımının kalesini korumuş bir kaleciden bahsediyoruz.
Jürgen Köhler, Wörns, Reuter ve Dede'den oluşan savunma hattını unuttun sanırım? Özellikle Köhler nasıl efsane olmaz.
Ricken, Nerlinger, Möller, Bobic bunlar dönemin Alman Milli takımı oyuncuları.
Bu kadroyu günümüz Dormund'u ile nasıl kıyaslıyorsun anlayamadım kiO oyuncularla kıyaslayabileceğin isimler Hummels, Götze ve Kagawa olabilir ancak, diğerlerini sayamazsın Lewandowski falan daha çok fırın ekmek yemesi gerekir.
Ya Chelsea? Desailly, Deschamps, Zola, Weah ve Vialli'nin olduğu bir kadro efsane kadro değilse ben futboldan zerre anlamıyorum arkadaş.
Şimdi tekrar saymayım o 8 takımı yoruldumLeeds'in ertesi sezon Şampiyonlar Liginde yarı final oynadığını da hatırlatayım bu arada.
Ben bugün Şampiyonlar ligini kazanabileceğimizi veya başarılı olabileceğimizi iddia etmiyorum aksine pek ümidim de yok. Orada anlatmak istediğim şey o dönemki kadroları ve bu vesileyle başarımızı küçümsemenin yanlış olduğuydu. Biz o dönem belki 100 yılda bir biraraya gelecek bir kadro, bir jenerasyon yakalamıştık ve bu sayede o müthiş takımların arasından çıkıp Uefa ve Süper Kupa zaferlerine ulaştık. Futbol değişti doğru ama o kadro bugün olsa gene başarılı olurdu ona da eminim.
Günümüze bakarsak evet ŞL çok zor hatta futbolumuzu Avrupayla kıyaslarsak imkansız bir hedef. Ama Uefa Avrupa Ligi öyle değil. Geçen sezon Beşiktaş o kadroyla (bana göre oyuncu yapısı çok kötü olan ve kötü oynayan bir kadroydu) oralara geldi ve kupayı kazanan takıma elendi. İyi bir Galatasaray'ın o kupayı rahatlıkla tekrar kazanabileceğini düşünüyorum. Ama şu anki kadro yetersiz, birkaç takviye şart.
Umut tatilde boş durmuyor
![]()
Galatasaray'ın Fransa'nın Toulouse takımından kiraladığı golcü oyuncu Umut Bulut, yeni sezona Ankaragücü Tesisleri'nde hazırlanıyor.
Tatilini Ankara'da bulunan ailesinin yanında geçiren milli oyuncu Umut Bulut, bir yandan sevdiklerinle hasret giderirken diğer yandan da yeni sezona formda girmenin hesaplarını yapıyor.
Golcü oyuncu, bir dönem formasını giydiği Ankaragücü Kulübü'nün yetkililerinden aldığı izinle, sarı-lacivertlilerin Beştepe Tesisleri'nde tek başına antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli kulüp çalışanlarıyla hasret gideren ve eski günleri yad eden Umut Bulut, antrenman sahasında koşu yaptıktan sonra, kondisyon salonunda özel çalıştı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından 10 Temmuz'a kadar izin verilen Umut Bulut'un buna rağmen sarı-kırmızılıların 6 Temmuz'daki Avusturya kampına katılacağı bildirildi.
LigTV
Screw you guys, I'm goin' home
Şampiyon sezonu açtı...
Semih Kaya 10 Temmuz'a kadar izinli olmasına rağmen antremanda.
Takıma yeni katılacak isimlerin Galatasaray'ın adına ve kalitesine yakışır isimler olması için çok titiz bir çalışma içinde bulunan Kulübümüz yakın zamanda tüm Galatasaraylıları heyecanlandıracak, mutlu edecek ve geleceğe daha umutla bakmalarını sağlayacak bu isimleri yine sitemizden duyurulacak.
Hadi artık laf değil birazda icraat istiyoruz.
Bütün Galatasaraylilar için hayirli bir sezon geçer umarim.
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/13858.php
Yeni antrenman formaları güzelmiş
Bu arada yumulun beyler Şampiyonluk Almanağı çıkmış yine
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18448
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dr.Gurkan Galatasaray Hakkinda Ara Sira Yaziyor Guzel Seyler Yazmis
GS'ın,transfer yaparken,şu bilgiyi asla unutmaması lazım;Geçen yıl R.Madrid hariç,kanattan gelen toplardan EN AZ GOL YİYEN LİG ŞAMPİYONU.
Ayrıca,GS, kanat orta-pası ile,M.City,Dortmund,Milan veBarcelona'dan DAHA FAZLA GOL ATTI.Bundan haberleri var mı?Benim gibi incelerse,olur![]()
kiyasladigi takimlarin oynadigi ligler ile türkiye liginide kiyaslayiversin bir zahmet![]()
galatasarayın toplam başarısıyla bir alakası yok o yorumun. kanat eksikliği düşüncesine gönderme yapılmış. ama sen herşeye galatasaray-fenerbahçe ekseninde baktığın için anlayamıyorsun.
ayrıca ligi zor olduğu için galatasaray'dan daha az kanat golü atan barça neden galatasaray 70 golü anca geçebilirken kendisi 114 gole ulaşabiliyor ?
o düz mantığı aşmak lazım.
ama bence bu istatistik kanat oyuncusu eksikliği düşüncesini çürütmez hala daha ofans-defans dengesini sağlayabilen bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var. bu adam assaidi gibi sadece hücum yönü kuvvetli bir oyuncu değil tabi.
ben objektif bakiyorum olaylara, ama sormadan edemeyecegim sen bu istatistiklere bakarak galatasarayin kanatlara ihtiyaci olmadigi kanaatine mi vardin? bence galatasarayin cok saglam kanatlara ihtiyaci var madem hedef SL'de biryerlere gelmekse, ona göre kadro kuracaksin.. türkiye liginde yakalanan istatistiklerin ne önemi var? her takim bi sekilde rekor kirabilir galatasaray necatinin gelmesiyle gecen sezon cogu macta 3 forvetle oynadi sence bunun bir etkisi olabilir mi o yakalanan istatistikte? forvetler daha cok kanat gibi oynadi zaman zaman hatta kanat olan emre colak direk forvet arkasi oynadi..
2 mesajı arka arkaya okuyunca "Kanake" nin mavi ekran verdiğinin farkına vardim. Kusura bakma. Arkadaşın mesajını daha iyi okumalısın![]()
Football is simple,but Football Manager is not
ben o son yazdigi 2 satiri görmemisim kusura bakmayok madem benimle ayni fikirdesin niye bana saldiriyorsun? ben gs yi kötülemek icinmi diyorum? tsl de yakalanan istatistikle avrupanin 4 büyük ligindeki takimlarin yakaladiklari istatistikleri karsilastirmak ne kadar dogrudur? böyle bi zihniyet var mi...
Son Şampiyon sahaya indiğine göre dağılabilirler , arkadaşlar...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Last edited by Fearless Coward : 05.Temmuz.2012 at 17:04
Deli oglan eboue yumuluyor![]()
![]()
Dudağa bak dudağa![]()