Sayfa 220 / 578 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
6,571 ile 6,600 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Abi o amanı senin kadar hatırlamam imkansız gençtik o zamanlar.O takımlara,takımlardaki isimlere saygım sonsuz ama o zamanla bu zaman gerçekten bir değil.Kadro olarak eşdeğer olabilir ama oyunlarda çok farklılık var.

Mesela şimdi Barcelona,Real,Manu,City,Munih,Chelseea,Milan,Juve ,PSG,Porto,Arsenal,Dortmund,Tottenham,Valencia,Ben fica,A.Madrid,Napoli,Marsilya vs vs bu takımların yanında bizim takımların esamesi okunmaz durumda.Hadi bunlardan 1,2 tanesini geçtin diyelim ama o dünya devleri dediğimiz takımları bırakın yenmeyi karşısında direnemezler bile.O yüzden hayal dünyasında yaşamanın alemi yok.

Burak'ta GS denince şampiyonluklar hayal olmaktan ıkar diyerek mübaalanın kralını yapmış.
    Yok Mustafa yazdıklarına kısmen katılıyorum ama anlatmak istediğim şey farklıydı. Neyse dediğin gibi konu dağılıyor uzatmayayım bende.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gerçeklere bile laf soktu diyorsun ne adamsın

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Of sanki gerçekleri söylemek için giriyosun dostum buraya ya Kimin neyi neden söylediğini biliyoruz farklı farklı aksettirmeye çalışma boşuna

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tamam kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Abi o amanı senin kadar hatırlamam imkansız gençtik o zamanlar.O takımlara,takımlardaki isimlere saygım sonsuz ama o zamanla bu zaman gerçekten bir değil.Kadro olarak eşdeğer olabilir ama oyunlarda çok farklılık var.

Mesela şimdi Barcelona,Real,Manu,City,Munih,Chelseea,Milan,Juve ,PSG,Porto,Arsenal,Dortmund,Tottenham,Valencia,Ben fica,A.Madrid,Napoli,Marsilya vs vs bu takımların yanında bizim takımların esamesi okunmaz durumda.Hadi bunlardan 1,2 tanesini geçtin diyelim ama o dünya devleri dediğimiz takımları bırakın yenmeyi karşısında direnemezler bile.O yüzden hayal dünyasında yaşamanın alemi yok.

Burak'ta GS denince şampiyonluklar hayal olmaktan ıkar diyerek mübaalanın kralını yapmış.
    senin bahsettiğin takımlar futbolu barcelona'ya göre uyarlamak isteyen modern futbol takımları. galatasaray kazandığında ise dünyanın kalıplaşmış belli takımları, belli oyuncuları vardı. şu an ligleri şampiyon bitirenler ile o ligin en kötü ilk 6sına oynayan takımlar başa baş mücadeler verebiliyor.(barcelona dışında) o dönem kulüpler belli bi takımın uzay futboluna uyarlanmadan kendi prestijini yaratmıştı. bi şu anki milan'a bakınız bi de o dönemdeki. galatasaray kesin bi başarı sağlar demiyoruz ama mazinin ruhuyla ve gerekli kaliteyi sağlama çabasıyla başarı kazanabilir. galatasaray olmasın fenerbahçe olsun. sonuçta Türkiye bunu bi kere daha gösterebilir ki eskiye göre şu an bi nebze daha kolay bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Eee kaç yıldır girilemeyen bir şampiyonlar ligi var bırakında hayal kursunlar bence garipsememek lazım
    Siz 40 yıl Türkiye Kupasının hayalini kurdunuz sonunda kazandınız.Belki biz de ŞL'yi kazanırız hayal kura kura

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu ülkede Avrupa'da kupa kazanmış hatta iki kupa kazanmış tek takımız. Şampiyonlar Liginde iki gruplu sistemi geçip üzerine çeyrek final oynamışız. Yani bir başarı gelecekse yine bunu yapmaya en yakın takım biziz.

Ama o sene bu sene değil, bu sene grup şansına göre gruptan çıkmak, yada 3. olarak Uefa'dan devam etmek başarı olacaktır.

Hele bi transferler bitsin, kadro şekillensin. Taraftar hazır, Fatih Hoca dünden hazır, herşey güzel olacak.

Aslında bu sene 3.olup UEFA'ya gitsek kupayı alma ihtimalimiz çok yüksek.

Ayrıca kuralarda 4.torbaya düşersek istenilcek en son takım oluruz bence yani 4.torbadan bizi çekmek isteyen olmaz heralde kuralarda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmasın kimse ama bu sene Şampiyonlar Ligi'nde final filan oynamamız hayal. Amacımız da bu değil zaten bu sezon. Ünal Aysal da söyledi önce kalıcılığa sonra başarıya oynayacağız zaten.

@RasAnt;
    Bu üslüpla konuşmak da sana düşmez, sonra "rakip taraftar böyle dedi, bizi kışkırttı" diye diye dolaşıyorsunuz etrafta.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Liginde final zaten bu tarz gidişatlarla Türk takımları için uzun bi süre hayal zatende şanslı bi kurayla çeyrek finali görebiliriz bu sene. Şahsen gruplarda 3. olup UEFA'da devam edersek daha hayırlı olur, orda final görme şansımız var.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Tek bir soru Mustafa: Aşağıdaki futbolcuları hatırlıyor musun?

Bu isimlerin neredeyse hepsi efsane futbolculardır. Dortmund'un 1999-2000 kadrosu son iki sezondur şampiyon olan şimdiki kadrosuyla kıyaslanamaz bile. Andreas Möller tek başına hepsine bedel zaten. Keza o dönemki Arsenal kadrosu günümüz Barcelona'sına rakip olabilecek düzeyde müthiş bir kadroydu. Leeds'in efsane kadrosu, Kewell'ın en iyi dönemleri, Mallorca'nın çıkış yaptığı dönemin Arsenal'e giden Lauren'li Deportivo'da harikalar yaratan Tristan'lı kadrosu, Milan'ın Shevchenko'lu Chelsea'nin Zola'lı bugün aynı kadrolarla katılsalar rahatlıkla final oynayabilecek süper kadroları, Serie A'nın en iyi lig olduğu dönemin Bologna'sı...

Sanırım biraz tahmini bir yorum yaptın, o zamanki yaşını bilmiyorum ama o kadroları hatırlayan bir kişi bu şekilde yazmazdı onu biliyorum
    Mustafa belki o gunu hatirlamaz ama ben gayet iyi hatirliyorum. Abartili yazdigini soylemek isterim. Arsenal disinda hepsi bugunun Avrupa Ligine katilan takimlar seviyesinde, efsane kadrolar falan degil. Milan grup sonuncusu oldu, Chelsea zaten 5 atti. O Dortmund bugunku kadronun yarisi bile degildi, eski sampiyon takimin kirintilariydi. Bahsettigin Moller kariyerinin son yillarindaydi. Bologna su zamanin Udinese sinden farki yok. Mallorca dersen gecen sene UEFA yarifinali oynayan takim bu sene kume dustu biliyosun. 3-4 takim disinda Ispanyanin diger takimlari sira takimlaridir. Su anki elit takimlari bunlarla es tutabiliyorsan tarafsiz baktigina inanmam, kusura bakma. Mustafa o donemi cok iyi bilmiyor belki ama tespitine yuzde yuz katiliyorum, o gunlere sahit olan bir kisi icin. Keske SL yi kazansa da bizler de gururlansak. UEFA da hayaldi ama gercek oldu demeyin, bir degil cunku. Avrupa Ligine kalip orda sampiyon olmak daha gercekci bir hayal olur :]

Konu gene sapmaz umarim, transfer haberlerine devam :]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Su gereksiz muhabbeti kapatsak artik.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ...
    Konu gene sapmaz umarim, transfer haberlerine devam :]
    Konu sapmasın diyoruz ama öyle şeyler yazdın ki cevap yazmasam olmaz şimdi

Abi yapma gözünü seveyim Milan'ın kaçıncı olduğu önemli değil ki, o kadroyla bugünkü kadrosu bir mi Allahaşkına?

Shevchenko efsane değil mi? (111 kez A milli Ukrayna)
    Arjantin Milli takımının formasını 115 kez giymiş Roberto Ayala efsane değil mi?
    Maldini efsane değil mi? (126 kez A milli İtalya)
    Costacurta efsane değil mi? (59 kez A milli İtalya)
    Albertini efsane değil mi? (79 kez A milli İtalya)
    Gattuso efsane değil mi? (73 kez A mili İtalya)
    Zvonimir Boban efsane değil mi? (51+7 kez A milli Hırvatistan, Yugoslavya)
    Leonardo efsane değil mi? (60 kez A milli Brezilya)
    Bierhoff efsane değil mi? (70 kez A milli Almanya)

Abbiati, Taribo West, Chamot, Coloccini, Tonetto, Helveg, Ambrosini, Serginho, Guly gibi ünlü isimleri de ekle o kadroya ve tekrar kıyasla istersen. Öyle bir kadro grup sonuncusu oldu işte, bu zaten o dönem diğer takımların da ne kadar güçlü olduğunu ortaya koymuyor mu?

Dortmund'a gelelim;

Lehmann efsane değil mi? Schalke, Dortmund, Arsenal ve Almanya milli takımının kalesini korumuş bir kaleciden bahsediyoruz.

Jürgen Köhler, Wörns, Reuter ve Dede'den oluşan savunma hattını unuttun sanırım? Özellikle Köhler nasıl efsane olmaz.

Ricken, Nerlinger, Möller, Bobic bunlar dönemin Alman Milli takımı oyuncuları.

Bu kadroyu günümüz Dormund'u ile nasıl kıyaslıyorsun anlayamadım ki O oyuncularla kıyaslayabileceğin isimler Hummels, Götze ve Kagawa olabilir ancak, diğerlerini sayamazsın Lewandowski falan daha çok fırın ekmek yemesi gerekir.

Ya Chelsea? Desailly, Deschamps, Zola, Weah ve Vialli'nin olduğu bir kadro efsane kadro değilse ben futboldan zerre anlamıyorum arkadaş.

Şimdi tekrar saymayım o 8 takımı yoruldum Leeds'in ertesi sezon Şampiyonlar Liginde yarı final oynadığını da hatırlatayım bu arada.

Ben bugün Şampiyonlar ligini kazanabileceğimizi veya başarılı olabileceğimizi iddia etmiyorum aksine pek ümidim de yok. Orada anlatmak istediğim şey o dönemki kadroları ve bu vesileyle başarımızı küçümsemenin yanlış olduğuydu. Biz o dönem belki 100 yılda bir biraraya gelecek bir kadro, bir jenerasyon yakalamıştık ve bu sayede o müthiş takımların arasından çıkıp Uefa ve Süper Kupa zaferlerine ulaştık. Futbol değişti doğru ama o kadro bugün olsa gene başarılı olurdu ona da eminim.

Günümüze bakarsak evet ŞL çok zor hatta futbolumuzu Avrupayla kıyaslarsak imkansız bir hedef. Ama Uefa Avrupa Ligi öyle değil. Geçen sezon Beşiktaş o kadroyla (bana göre oyuncu yapısı çok kötü olan ve kötü oynayan bir kadroydu) oralara geldi ve kupayı kazanan takıma elendi. İyi bir Galatasaray'ın o kupayı rahatlıkla tekrar kazanabileceğini düşünüyorum. Ama şu anki kadro yetersiz, birkaç takviye şart.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umut tatilde boş durmuyor

Galatasaray'ın Fransa'nın Toulouse takımından kiraladığı golcü oyuncu Umut Bulut, yeni sezona Ankaragücü Tesisleri'nde hazırlanıyor.

Tatilini Ankara'da bulunan ailesinin yanında geçiren milli oyuncu Umut Bulut, bir yandan sevdiklerinle hasret giderirken diğer yandan da yeni sezona formda girmenin hesaplarını yapıyor.

Golcü oyuncu, bir dönem formasını giydiği Ankaragücü Kulübü'nün yetkililerinden aldığı izinle, sarı-lacivertlilerin Beştepe Tesisleri'nde tek başına antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli kulüp çalışanlarıyla hasret gideren ve eski günleri yad eden Umut Bulut, antrenman sahasında koşu yaptıktan sonra, kondisyon salonunda özel çalıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından 10 Temmuz'a kadar izin verilen Umut Bulut'un buna rağmen sarı-kırmızılıların 6 Temmuz'daki Avusturya kampına katılacağı bildirildi.

LigTV
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyon sezonu açtı...

Semih Kaya 10 Temmuz'a kadar izinli olmasına rağmen antremanda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takıma yeni katılacak isimlerin Galatasaray'ın adına ve kalitesine yakışır isimler olması için çok titiz bir çalışma içinde bulunan Kulübümüz yakın zamanda tüm Galatasaraylıları heyecanlandıracak, mutlu edecek ve geleceğe daha umutla bakmalarını sağlayacak bu isimleri yine sitemizden duyurulacak.

Hadi artık laf değil birazda icraat istiyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bütün Galatasaraylilar için hayirli bir sezon geçer umarim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/13858.php

Yeni antrenman formaları güzelmiş

Bu arada yumulun beyler Şampiyonluk Almanağı çıkmış yine

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18448
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dr.Gurkan Galatasaray Hakkinda Ara Sira Yaziyor Guzel Seyler Yazmis

GS'ın,transfer yaparken,şu bilgiyi asla unutmaması lazım;Geçen yıl R.Madrid hariç,kanattan gelen toplardan EN AZ GOL YİYEN LİG ŞAMPİYONU.

Ayrıca,GS, kanat orta-pası ile,M.City,Dortmund,Milan veBarcelona'dan DAHA FAZLA GOL ATTI.Bundan haberleri var mı?Benim gibi incelerse,olur

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kiyasladigi takimlarin oynadigi ligler ile türkiye liginide kiyaslayiversin bir zahmet

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    kiyasladigi takimlarin oynadigi ligler ile türkiye liginide kiyaslayiversin bir zahmet

galatasarayın toplam başarısıyla bir alakası yok o yorumun. kanat eksikliği düşüncesine gönderme yapılmış. ama sen herşeye galatasaray-fenerbahçe ekseninde baktığın için anlayamıyorsun.

ayrıca ligi zor olduğu için galatasaray'dan daha az kanat golü atan barça neden galatasaray 70 golü anca geçebilirken kendisi 114 gole ulaşabiliyor ?

o düz mantığı aşmak lazım.

ama bence bu istatistik kanat oyuncusu eksikliği düşüncesini çürütmez hala daha ofans-defans dengesini sağlayabilen bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var. bu adam assaidi gibi sadece hücum yönü kuvvetli bir oyuncu değil tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben objektif bakiyorum olaylara, ama sormadan edemeyecegim sen bu istatistiklere bakarak galatasarayin kanatlara ihtiyaci olmadigi kanaatine mi vardin? bence galatasarayin cok saglam kanatlara ihtiyaci var madem hedef SL'de biryerlere gelmekse, ona göre kadro kuracaksin.. türkiye liginde yakalanan istatistiklerin ne önemi var? her takim bi sekilde rekor kirabilir galatasaray necatinin gelmesiyle gecen sezon cogu macta 3 forvetle oynadi sence bunun bir etkisi olabilir mi o yakalanan istatistikte? forvetler daha cok kanat gibi oynadi zaman zaman hatta kanat olan emre colak direk forvet arkasi oynadi..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

2 mesajı arka arkaya okuyunca "Kanake" nin mavi ekran verdiğinin farkına vardim. Kusura bakma. Arkadaşın mesajını daha iyi okumalısın
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben o son yazdigi 2 satiri görmemisim kusura bakma yok madem benimle ayni fikirdesin niye bana saldiriyorsun? ben gs yi kötülemek icinmi diyorum? tsl de yakalanan istatistikle avrupanin 4 büyük ligindeki takimlarin yakaladiklari istatistikleri karsilastirmak ne kadar dogrudur? böyle bi zihniyet var mi...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben o son yazdigi 2 satiri görmemisim kusura bakma yok madem benimle ayni fikirdesin niye bana saldiriyorsun? ben gs yi kötülemek icinmi diyorum? tsl de yakalanan istatistikle avrupanin 4 büyük ligindeki takimlarin yakaladiklari istatistikleri karsilastirmak ne kadar dogrudur? böyle bi zihniyet var mi...
    Sakin ol...

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/13858.php

Yeni antrenman formaları güzelmiş

Bu arada yumulun beyler Şampiyonluk Almanağı çıkmış yine

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18448
    emre çolak fizik olarak biraz daha ilerlemiş hadi tosunum şu cocugu besleyin büyütün

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Son Şampiyon sahaya indiğine göre dağılabilirler , arkadaşlar...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Last edited by Fearless Coward : 05.Temmuz.2012 at 17:04

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Deli oglan eboue yumuluyor