Kiev ve Spartak harici diğer 3 takımı eleyebiliriz...
Kiev ve Spartak harici diğer 3 takımı eleyebiliriz...
Fenerbahçe - Spartak Moskova
Spartak Moskow geldi.Hadi hayırlısı.Emenike![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Zor bir kura oldu.Ama eminim spartak moskova'yı da geçmeyi bilecektir temsilcimiz.
keşke kopenhag gelseydi... olsun, dinamo kiev'den iyidir en azından. zamanında rangers'ı elemiştik. ona yakın zorlukta geçer maçlar.
Bence şartlar eşit. Deplasmanda ilk maç. İyi bir skorla dönersek neden olmasın.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Deplasmanda yenilmezsek eleyeceğimizi düşünüyorum.
Eee Emenike Türkiyeye gelebilecek mi? Zaten kendisi daha adımımı atmam demişti..
Oğlum Emenike! Kendine iyi bak, sakın sakatlanayım falan deme, başımıza iş açma… Para mara sayacaksan onu da kıyıda köşede say gözünü sevim.
İsin özü bu![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
gerekirse rus mafyası koruması altında gelirrusya oyuncusunu madur etmez bizim gibi.
Pino ve Emenikeli Spartak Moskova eşleşmesi ilginç olacak.F.Bahçe'nin turu geçeceğini düşünüyorum.
Spartak çıksın istiyordum, en azından buradaki maçta olmayacak Emenike, geleceğini sanmıyorum ikinci maça. Ama gelmedi diye acaba UEFA bizi şike yaptık sanıp de men eder mi, bence ikna edilsin gelsin.
İlk maçın deplasmanda olması iyi, beraberlik olursa turu geçeriz diye düşünüyorum, acabalarla iş yapacaksak hiç oynamayalım avrupada.
"YÜCE ATATÜRK"
Acaba Emenike maçlara çıkacak mı![]()
Kura pek iyi olmamış, bence ikinci maç esas tehlikeli olan. Spartak takımı çok etkili kontraya çıkıyor, hücum hattı etkili. Savunmaları ise vasat, Fenerbahçe'nin baskılı oynaması lazım. Şansları eşit görüyorum, futbol açısından iki güzel maç olacağı kesin. Umarım turu geçen temsilcimiz olur, şampiyonlar liginde Türk heyecanını hafta 2 gün yaşarız.
Suni Çimde oynuyorlar ve rusya ligi basladi galiba hazir takimlar , temsilcimize basarilar
emenike turkiyeye girebilirmis. ve emery - topal bulusmasi olcak tekrar![]()
Kadrolarına baktımda orta sahalarında Kallström,De Zeuew,Bilyaletdinov,Mcgready gibi adamları var.Hücum silahlarıda kuvvetli.Fenerbahçe orta sahaya iyi birini almazsa zor bana göre işleri.Bu orta saha Fenerbahçe'ye üstünlük sağlar.
Emenike'de geliyormuş.Menejeri söylemiş.
Last edited by C h A o S : 10.Ağustos.2012 at 16:01
Fenerbahçe için zor kura olmuş. Umarım geçerler ama ben pek sanmıyorum.
Deplasmandaki çok zor maç olacak. Suni çim, farklı hava koşulları,seyirci baskısı,rakibin sezonu erken açması falan derken tam bizimkilerin istemediği koşullar altında oynanacak. Zor kura zor
Emenike muhtemelen İstanbul'a gelmez. Kulübü ile konuşup Türkiye'ye gelmeyeceğini, adli sorunların olduğunu söyler ve gelmez diye düşünüyorum. Gelmemesi de bize yarar, çok tehlikeli futbolcu.
Spartak Moskova'yı daha doğrusu Rus ligini yakından tanıyan Krasic ve Caner var. Muhtemelen ikisi sağ ve sol kanatta oynar maçlarda. CSKA Moskova ile 2008'de yaptığımız deplasman maçında 2-2 berabere kalmıştık, inşallah öyle avantajlı bir skorla döneriz.
S.Moskova - Fenerbahçe maçı 21 ağustos salı günü Star ya da NTV'de...
Hakkımızda hayırlısı olsun.Eleyemeyeceğimiz bir takım değil
Ordan beraberlikle dönebilirsek turu geçme ihtimalimiz var aksi halde çok zor.Çok sakat kura çektik.Emenike atar bize en az bir tane kaderin cilvesi.
Mcgeady, De Zeeuw, Bilyaletdinov.. Zor kura. Umarım deplasmandan iyi sonuçla döneriz.
Kiev-Spartak ikilisini istemiyordum bende.Ama Spartak gelmese kesin Kiev gelirdi zatenİşin teknik kısmını yada şu olsa bu olmasaydı gibi varsayımları bir kenara bırakma vakti.Eğer ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayacam diyorsan, bu saatten sonra gelecek her rakibi elemelisin.Zor kura şüphesiz.Ama ilk Vaslui ile 2. Vaslui arasındaki oyun farkını görünce, bi 11 gün sonra nasıl olur?Turla ilgili iyimserim açıkçası.İlk maçın deplasman olmasıda avantajımıza.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Spartak'ı çok konuştuk o geldien zoru geldi adamlar Rusya ligine de fırtına gibi başladı işimiz çok zor...Emenike oynamasa bile adam çok onlarda...
Emenike gelirse ifade vermesi gerekiyormuş sanırım.
Last edited by Nedvedmania : 10.Ağustos.2012 at 18:06 Reason: anlam bozukluğu
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved