Fotomaçtan bi farkımız kalmadı![]()
Fotomaçtan bi farkımız kalmadı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
şaka yapıyoruz
![]()
Keita yakışmıyordu Galatasaray'a. Ayrıca %100 verim de alınamadı.
Hani bi ara facebookta videolar çıkmıştı görsün Galatasaraylılar çirkef oyuncularını diye. Şimdi anlamışlardır ki Galatasaray büyük kulüptür.
baros ta topu eliyle kontrol ederk goller atıyo atmaya çalışıyo kendini yere atıyo senin mantığına göre oda yakışmıyo ben futbolcunun performansına bakarım şahsen
Keita bizde 2 Sene daha kalsa Cebimizden para verip anca yollardık.8.150M Euro ve 200 Bin Alacağındanda vageçmiş.Bu zamanda çok çok iyi para.
GS Yönetimi yerini dolduramayacak olsa Keita'yı satmazdı.Çok kaliteli en az 2 Yabancı alınıp hem Taraftarın kalbi alınır hemde TT Arena Doldurulur.
Keita hakkında okuduğum en iyi yorum bu.Biz genelde böyle para karşılığı oyuncu satmaya alışık olmadığımız için garipsiyoruz. Ama işte iyi oyuncuyu formda olduğu bir zamanda satabiliyorsun ancak. Verilen para da 2 tane öyle alacak kadar büyükse hemen satmak en akıllıcası.
Ama yeri dolmazsa ise orası ayrı...
İtalyan medyası, Elano'yu almak için ısrarcı olan Juventus'un bu futbolcu için Tiago'yu Galatasaray'a önerebileceğini iddia etti.
(CNNTURK.COM) -- İtalyan medyası, geçtiğimiz sezon da Elano'ya talip olan Juventus'un bu oyuncunun transferinde kararlı olduğunu savunuyor.
Juventus'un Brezilyalı orta saha oyuncusu için Galatasaray'a para ve Portekizli Tiago'yu önerebileceği iddia ediliyor.
Galatasaray'ın Elano için en az 12 milyon euro istediği, bunu fazla bulan Serie A kulübünün, Atletico Madrid ile anlaşamayan Tiago'yu verebileceği belirtiliyor.
Defansif orta saha oyuncusu Tiago, kiralık olarak oynadığı Atletico Madrid dışında Benfica, Chelsea ve Lyon'da da forma giydi
http://www.cnnturk.com/2010/spor/fut...4.0/index.html
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Muntari-Elano takası yazılıyor birde.
keita gitti elano gitmez diye düşünüyorum.
diarra deilde annan gelse daha iyi olur ve annan transferi diarra dan daha mantıklı
Transfermarkt.de'den sağ kanatta oynıyabilecek oyunculara bakıyorumda 5M€ bonservisli Susaeta var, 3,5M€ bonservisli Obertan var, 3M€'luk Jonathan Legear var, 1,5M€ bonservisli Vladimir Weiss ve David Hoilett var, bunlar hem geleceğe dönük hemde iyi transferler olarak değerlendirilebilir aslında...
Screw you guys, I'm goin' home
Elano'ya karşılık Tiago + 7M Euro hiç de fena olmaz.Eğer gerçekten Elano'yu istiyosa Juventus bi ara yol bulunur.
Vladimir Weiss kadar torpilli adam görmedim ben.![]()
I'm back...
11 Temmuza kadar 2 ya da 3 transferin açıklanacağını düşünüyorum ben
Screw you guys, I'm goin' home
Kallsröm cuma günü istanbula gelebilirmiş.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
KEİTA NEDEN SATILDI?
Galatasaray taraftarının sarı kırmızılı yönetimden kadronun güçlendirilip, yeni transferler yapılmasını beklerken Keita'nın satılması adeta soğuk duş etkisi yaptı.
Ancak Keita'nın satışı Dünya Kupası sonrasında beklenen bir gelişmeydi.
Sarı-Kırmızılı yönetim Mehmet Topal'ı 5 milyon euroya sattıktan sonra, Keita'yı da 8 milyon 150 bin euroya elden çıkarıp 12 milyon euroya aşan bir transfer bütçesi oluşturdu. Ayrıca Keita'da Mehmet Topal gibi 200 bin euro alacağından feragat etti.
DHA'dan Kadri Çetinçalı'nın haberine göre; Keita'nın transferini geçen yıl 7,5 milyon euroya 3 taksitte 2 yıl vadeli olarak gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetim bu kez peşin 8.150 milyon euroya satarak öncelikle ekonomik anlamda kar etmiş oldu. Keita'nın transferini gerçekleştiren Haldun Üstünel futbol şubesindeki görevinden istifa etti. Üstünel'in yetkilerini devralan sportif direktör Adnan Sezgin ise Üstünel'in aldığını kolayca sattı.
Keita'nın satılmasının tek nedeni sadece para değil elbette. Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartı, teknik direktör Frank Rijkaard da yöneticiler de bir türlü unutamadı. Çünkü maç önncesi 1 hafta süreyle Keita'ya F.Bahçe maçındaki atmosfer anlatıldı. Tahriklere, provakasyonlara kapılmaması için sıkı sıkı uyarıldı. Ancak Keita, Roberto Carlos'a yaptığı hareketle takımını 10 kişi bırakıp yenilgide belki de en büyük etkeni oluşturdu.
Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da yer alan yıldız oyuncu izin zamanlarında İstanbul'dan ayrıldığı zamanlarda sürekli geç geldi. Bu konuda da uyarıldı ancak Keita aynı alışkanlığını sürdürüp, izinlerinden geç dönmeye devam etti.
G.Saray'ın mali durumunu bilmeyen yok. Futbolcu alacaklarında zaman zaman gecikmeler yaşandı. Ancak geçen yıllarla kıyaslandığında hiç de abartılacak bir durum yoktu. Sarı kırmızılı kulüpte yakın geçmişi bilmeyen Keita, transfer ödemelerinde birkaç günlük gecikme dahi olsa tepki gösteriyor, sorun çıkarıyordu. Ödeme yapılana kadar antrenmanlarda isteksiz çalışıyor ve takım arkadaşlarını da etkiliyordu.
Ali Sami Yen'de oynanan iç saha maçlarında üst düzey performans gösteren Keita, yine yönetime göre deplasman oyunlarında ise oldukça etkisizdi. Bu konudan teknik direktör Frank Rijkaard ayrıca sıkıntı duyuyordu.
Keita'nın saha içindeki bazı centilmenlik dışı hareketleri de sarı kırmızılı yönetimi rahatsız etti. Bazı maçlarda rakipleri ile gereksiz tartışmalar içine girmesi ve hakemi aldatıcı hareketlerde bulunması sıkıntı yarattı.
Son olarak Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili-Brezilya maçında hakemi aldatıp, Kaka'nın atılmasına neden olması bile başkan Adnan Polat ve diğer yöreticileri rahatsız etti. Bütün bu etkenler ve sıcak para bir araya gelince Keita'nın satılması önlenemez bir hal almıştı. Ve beklenen satış gerçekleşti.
bi bildikleri vardır inşallah demekten başka yapacak bir şey yok . fiyaskoyla sonuçlanmaz inşallah .
Robinho için bir gelişme var mı diye sporx'e girdiğimde Keita'nın satıldığı haberini gördüğümde şaşırdım açıkcası.Bugüne kadar basında tek bir haber bile görmemiştim gideceği hakkında.Yeni transfer ya da transferler için satıldığı aşikar.Bu satışın iyi mi olduğu ya da kötü mü olduğu yönünde bir ön görüde bulunmak pek sağlıklı değil bence.Yapılacak hamleler ve hamlelerin getireceği fayda ile bu konuda edineceğimiz fikir daha sağlıklı olacaktır.Kısacası zamanla anlayacağız.
So what?
Saike
Keita gitmiş. Yahu oldu olacak bizim takım alsaymış... Krasiç'le, bilmem kimle uğraşacaklarına... Bonservis ücreti de çok makul... Madem bir çizgi oyuncusu istiyorlar sağ açığa...
Galatasaray ''SAVASCI'' bir takim olusturma zihniyeti ile yureksiz ve devamliligi olmayan oyunculari satiyor ve saticakda o yuzden yarin Elano'nun satildigini gorursek kimse sasirmasin , asil onemli olan Elano'yu makul bir takas + para tarzi transferde yada 10m euro lar civarinda satmakdir.
Gundemimizde olan Annan ve Diarra konusuna gelince ben kesinlikle Annan'dan yanayim dunya kupasinda izleme firsati buldum , kesinlikle GS'nin aradigi bir defansif orta saha , rakibi yipratir , cevik ve gozu korkmadan her topun onune atiyor kendisini , ve eger Elano giderse ki sahsi fikrim kesinlikle 1 hafta yada 10 gun icinde oda gider yerine topu 2 yonlu oyniycak Kallstrom un monte edilmesidir ardindan kanata Keita'nin yerine bir alternatif bulunmali
Avatarımı değiştirmek gelmiyor içimden... Sağlıklı düşünce yönetimin tutumu mantıklı, ancak işin içine duygular girince yok artık ya diyor insan. Haldun Üstünel istifa ettiğinde önce Kewell şimdi Üstünel sıradaki kim dedim, bir daha sorarsam. Adnan Polat'a herşeye rağmen destek bitmez, çünkü kimse mükemmel değil ama iyi transferler yapmalılar takımın gücü oldukça azaldı.
O kadar doluyum ki Keita'nın satılması hakkında hiç konuşmayayım daha iyi.. Baros'la Arda satılsa bu kadar üzülürdüm.. Keita'nın yerine kim bilir kim gelecek 8 milyon'a böyle bir çizgi oyuncusunu bulamayız.
Keita'nın satılmasına çok şaşırdım . Yönetimin bir bildiği vardırdan fazla bir şey diyemiyorum . Santos Kewell Keita'dan hatta Aydın'dan sonra kanatlar iyice boşaldı . Yönetim Serdar Özkan'a mı güveniyor bilinmez ..
beni galatasaray ın başına getirseler ilk göndereceğim adam keita sonra baros.
güzel para ama para kazanmak namına iş yapmamalı bence hep başarıyı düşünen klup.
keita klube uyumunu tam manada sağlamış en üst düzey verim alınacak kıvama gelmişti.
yeni gelecek adamın bu denli uyum sağlayacağı soru işareti.
Elano sağ açık gibi oynamadı mı dünya kupasında? Belki Rijkaard'da onu sağ açık olarak kullanmayı düşünüyor olabilir.