Sayfa 222 / 436 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
6,631 ile 6,660 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sow gibi futbolcu bu sene bize gelse "Aha çilek'i bulduk." derdik. Aykut Kocaman ondan faydalanmıyor. Akıl karı değil.
    Sow benim bildigim sezon sonundaki sakatliktan oturu hazirlik kampinda digerlerinden gerideymis. 7-8 kilo fazlasi da var diyorlar. buna ilave oruc durumu da var. fit durumdaki Sow vazgecilmez olacak, merak etmeyin. simdilik 90 dakika icin hazir degil, hepsi bu. haberturkun yarattigi spekulasyonlarla alakasi yok oynamama sebebinin, iki taraf da birbirinden memnun.

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    aykut kocaman takım içinde kendini gösteren oyuncuyu sevmiyor olay bu cristian gibi olucan hiç kesilmezsin
    enseyi karartmayin, durum bu kadar da vahim degil. bunu yapmasi icin egosu cok cok yuksek olmali Kocamanin, bence oyle bir durum yok. calisan formayi kapar, 2 sezondur benim gordugum o.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun sebebi "teknik" detaylar değil bana kalırsa. Bunu Aykut Kocaman geldiğinden beri yapıyor. Stoch geldiğinde de yaptı bunu. Hiç oynatmıyordu, bazen kadro dışı bile bırakıyordu sonra kart-sakatlık vs olunca oynatmak durumunda kaldı ve bir daha vazgeçemedi. Şimdi aynısını Sow' da görüyoruz sanki. Kafasında ne var tahmin etmek çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Bunun sebebi "teknik" detaylar değil bana kalırsa. Bunu Aykut Kocaman geldiğinden beri yapıyor. Stoch geldiğinde de yaptı bunu. Hiç oynatmıyordu, bazen kadro dışı bile bırakıyordu sonra kart-sakatlık vs olunca oynatmak durumunda kaldı ve bir daha vazgeçemedi. Şimdi aynısını Sow' da görüyoruz sanki. Kafasında ne var tahmin etmek çok zor.
    aykut kocaman takım içinde kendini gösteren oyuncuyu sevmiyor olay bu cristian gibi olucan hiç kesilmezsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımı takip etmesek buna inandıracaksınız adamı. Stoch'un neden zaman zaman yedek kaldığını merak edenler açsın bu sene oynadığı hazırlık maçlarını izlesin Youtube'dan.

Sow konusunda kendisi diyor sakatlık nedeniyle yedek kalıyorum diye.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Takımı takip etmesek buna inandıracaksınız adamı. Stoch'un neden zaman zaman yedek kaldığını merak edenler açsın bu sene oynadığı hazırlık maçlarını izlesin Youtube'dan.

Sow konusunda kendisi diyor sakatlık nedeniyle yedek kalıyorum diye.
    kaç maç izledim iyi oynarken çıkardığını gördüm kesildiğini gördüm Alex forvet Bienvenü kanatda oynadı stoch kesik yedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    kaç maç izledim iyi oynarken çıkardığını gördüm kesildiğini gördüm Alex forvet Bienvenü kanatda oynadı stoch kesik yedi
    Stoch iyi oyuncu bence de ama hazırlık maçlarını izlediysen anlarsın neden oyundan çıkardığını -doğru yanlış-. Defansa yardıma gelmiyor, hücumda bile korkak oynuyor ayağını kısıyor sürekli. Vaslui maçında Kuyt'ın 2. golündeki kazandığımız frikik mesela korkaklığına örnek

O yüzden ara ara yedek kalması doğru bence cesaretini toplayıp dönüşü daha iyi olsun diye.

Dönüşleri de kart,sakatlık falandan olmadı doğru zaman gelince oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Stoch iyi oyuncu bence de ama hazırlık maçlarını izlediysen anlarsın neden oyundan çıkardığını -doğru yanlış-. Defansa yardıma gelmiyor, hücumda bile korkak oynuyor ayağını kısıyor sürekli. Vaslui maçında Kuyt'ın 2. golündeki kazandığımız frikik mesela korkaklığına örnek

O yüzden ara ara yedek kalması doğru bence cesaretini toplayıp dönüşü daha iyi olsun diye.

Dönüşleri de kart,sakatlık falandan olmadı doğru zaman gelince oldu.
    olabilir ama stoch varsa başalrsın kötüyse alırsın ama iyi oynarken yaparsan oyuncuyu kaybedersin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımı takip etmesek buna inandıracaksınız adamı.
    Stoch'un ilk geldiği zamanlardan bahsediyorum. Daha sonra oynadığı zaman takımı sırtlayan adam olmuştu bir anda. Noldu yani tırsak olan adam cesaret hapı mı aldı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoch'un ilk geldiği zamanlardan bahsediyorum. Daha sonra oynadığı zaman takımı sırtlayan adam olmuştu bir anda. Noldu yani tırsak olan adam cesaret hapı mı aldı?
    Hiç özgüven kazanan oyuncu görmedin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç özgüven kazanan oyuncu görmedin mi?
    Adam kademe kademe iyi oynamaya başlasa eyvallah ama adam çıkar çıkmaz üst düzey top oynamıştı. Maç oynamadan idmanda kendi kendine mi kazandı özgüveni?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ramazan'ın bitişiyle Sow takımdaki yerini alacaktır.. Merak etmeyin..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben mertin cok abartili formsuz oldugunu dusunmuyorum. yedigi gollerde super kupa macindaki hava topu disinda onda hata da goremiyorum. milli macta daha macin basinda 2-3 tane ustuste kaptirdigimiz topta kontra yedik, ustune defans cok riskli geri paslar yapinca pres altinda o vurusu yapabilir. 2. golde de defansin agirligi ve arkaya atilan topta karsikarsiya, ustelik henuz macin basinda yenilmis bir golun ardindan penalti yaptirdi. 2 gol de defansin asiri daginiklik ve lakayitliginden yenilmisti. hazirlik maclarinda ve gecen sezon oynadigi maclarda cok iyi bir mert izlemistik, bu devam edecektir. volkan mecburi olarak kaleyi terkederse sakatliktan oturu mertin kaleyi almasina cok sevinirim. karakter olarak da yetenek olarak da orayi hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ben mertin cok abartili formsuz oldugunu dusunmuyorum. yedigi gollerde super kupa macindaki hava topu disinda onda hata da goremiyorum. milli macta daha macin basinda 2-3 tane ustuste kaptirdigimiz topta kontra yedik, ustune defans cok riskli geri paslar yapinca pres altinda o vurusu yapabilir. 2. golde de defansin agirligi ve arkaya atilan topta karsikarsiya, ustelik henuz macin basinda yenilmis bir golun ardindan penalti yaptirdi. 2 gol de defansin asiri daginiklik ve lakayitliginden yenilmisti. hazirlik maclarinda ve gecen sezon oynadigi maclarda cok iyi bir mert izlemistik, bu devam edecektir. volkan mecburi olarak kaleyi terkederse sakatliktan oturu mertin kaleyi almasina cok sevinirim. karakter olarak da yetenek olarak da orayi hakediyor.
    Aynen öyle. Fenerbahçe kaleci kazanma konusunda usta bir kulüp. Volkan neydi ne oldu, hatırlarsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch ile ilgili düşüncelerini söylemişti, keza Stoch da o dönemde buna benzer şeylerle hocasına katılmıştı.

Yeterlidir ya da değildir bu tartışılabilir ama bir insanın her yaptığı hata ya da yanlış olmaz. Eğer her yapılana bu gözle bakılmaya başlandıysa orada art niyet vardır.

Sow da bu takımın forvetidir, oynayacaktır da. Hayali Gomis haberiyle bir anda Aykut Kocaman'a sallamalar, futbolu bilmediğini iddia etmeler falan çıkmıştı ortaya ki Gomis haberinin hayali olduğu da duyuruldu.

Üzüldüğüm nokta, geçen sene her türlü oyuna rağmen yıkamadılar birlik ve beraberliği ama bu sene basın çıkardığı kasıtlı haberlerle bu birlikteliği bozacak, geçen sene kenetlenmişken bu sene daha güzel geçmesi beklenen sezonda daha sezon başlamadan, lanet olsun Aykut Kocaman dşyecek seviyeye gelmiş taraftarları görmek çok üzücü.

Şu saatten sonra Mourinho'yu getirin, şampiyon yapamaz Fenerbahçe'yi. Yok öyle bir örnek takıma sonradan gelip de şampiyon yapan. O nedenle Aykut Kocaman gitsin demek de boş şu aşamada bence, hele bir maçlar oynansın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Stoch ile ilgili düşüncelerini söylemişti, keza Stoch da o dönemde buna benzer şeylerle hocasına katılmıştı.

Yeterlidir ya da değildir bu tartışılabilir ama bir insanın her yaptığı hata ya da yanlış olmaz. Eğer her yapılana bu gözle bakılmaya başlandıysa orada art niyet vardır.

Sow da bu takımın forvetidir, oynayacaktır da. Hayali Gomis haberiyle bir anda Aykut Kocaman'a sallamalar, futbolu bilmediğini iddia etmeler falan çıkmıştı ortaya ki Gomis haberinin hayali olduğu da duyuruldu.

Üzüldüğüm nokta, geçen sene her türlü oyuna rağmen yıkamadılar birlik ve beraberliği ama bu sene basın çıkardığı kasıtlı haberlerle bu birlikteliği bozacak, geçen sene kenetlenmişken bu sene daha güzel geçmesi beklenen sezonda daha sezon başlamadan, lanet olsun Aykut Kocaman dşyecek seviyeye gelmiş taraftarları görmek çok üzücü.

Şu saatten sonra Mourinho'yu getirin, şampiyon yapamaz Fenerbahçe'yi. Yok öyle bir örnek takıma sonradan gelip de şampiyon yapan. O nedenle Aykut Kocaman gitsin demek de boş şu aşamada bence, hele bir maçlar oynansın.
    sonuna kadar katılıyorum. Aykut hocanın üzerine oynanıyor , bizim taraftarda bu oyuna uyuyor. önce Aykut hocayı taktiksel açıdan yerin dibine soktular sonra evine kilit vuruldu haberleriyle geldiler. sonra da sabah gazetesi Engin'e 11 Aykut'a 0 ! diye manşet atarak nirvana yaptı. onlar kim ki Aykut Kocaman'a Aykut diyebiliyorlar. nereden buluyorlar bu cesareti ? her koldan saldırıyorlar , bizim Aykut hocaya destek vermemiz gerek.

takımı değerlendirecek olursak ; Aykut hocanın Stoch u şu haliyle oynatmamasına sonuna kadar katılıyorum. hazırlık maçlarında olumlu tek hareketini söyleyin. defansa gelmemesini geçtim hücumda da çok etkisizdi. hazırlık kampında da çok vurdumduymaz olduğunu söylediler. çalışmayana forma yok. Sow'a gelince adam sakat ne yapsın Aykut hoca yahu. Sow ' u 1-2 hafta sonra güzelce izleriz görürüz , o bu takımın ilk forveti. merak etmeyin senden benden çok istiyor Aykut hoca onu.. ortasaha transferini yapmayan yönetimdir. Aykut hocanın transfer istememe gibi bir durumu yok, olamaz. tino costayı lassana yı isteyen bu adam değil mi ? taraftar yönetime yüklenmesin diye Aykut hoca istemiyor gibi gösteriyorlar bize. Aykut hocaya güvenelim. ona saldıranlara uymamalıyız diye düşünüyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yarın ilk defa bi fb açına gideceğim maçın saatini dört bbeş onbeş gözle bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yahu stoch canerden her türlü iyidir caner 2 mac arka arkaya penalti yaptirdi volkan vaslui macinda penaltiyi kurtarmasaydi görürdüm ben sizi aykut hocayi yerden yere vururdunuz stochu niye oynatmadi diye.. stoch formda degil diye yedek kalmasini dogru buluyorsunuz.. elinde öyle bir adam varken hertürlü oynatman lazim.. caner ne yapti formayi kapacak? ramazan bittikten sonra sow kesin oynayacak gözüyle bakiyor herkes ama ben sanmiyorum kuyt su anda forvet olarak düsünülüyor alexide kesmeyi göze alamiyor sow bu sene yedek bekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Miroslav Stoch'da defansa az yardım ediversin. Koskoca fenerbahçe 1-2 tane hücum oyuncusunun defansif zaafını tolere edemeyecek takımsa vay halimize.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Miroslav Stoch'da defansa az yardım ediversin.
    Böyle bir mantık kabul edilemez. Madem Stoch az yapsın diyorsunuz neden Alex'e demediğiniz kalmıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Böyle bir mantık kabul edilemez. Madem Stoch az yapsın diyorsunuz neden Alex'e demediğiniz kalmıyor ?
    Öncelikle kes yapıştır yapmamalısın. Cümlenin devamında "koskoca fenerbahçe'nin 1-2 tane hücum oyuncusunun da defansif zaafı oluversin" yazıyor. Bu oyunculardan bir tanesi stoch'dur diğeri Alex'tir.

Ben Cristian'a yeteri kadar koşmuyor diye isyan ederim Alex'e bu sebepten sitem etmem.Mevkisinin önceliği değil sadece. Ha yaparsa popüler tabirle işin çileği olur.

Ayrıca ben ne zaman alex'i defansa yardım etmiyor diye eleştirmişim? Genele konuşuyorum diyorsan benden alıntı yapma rica ediyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Öncelikle kes yapıştır yapmamalısın. Cümlenin devamında "koskoca fenerbahçe'nin 1-2 tane hücum oyuncusunun da defansif zaafı oluversin" yazıyor. Bu oyunculardan bir tanesi stoch'dur diğeri Alex'tir.

Ben Cristian'a yeteri kadar koşmuyor diye isyan ederim Alex'e bu sebepten sitem etmem.Mevkisinin önceliği değil sadece. Ha yaparsa popüler tabirle işin çileği olur.

Ayrıca ben ne zaman alex'i defansa yardım etmiyor diye eleştirmişim? Genele konuşuyorum diyorsan benden alıntı yapma rica ediyorum.
    Alex'in takım savunmasına yaptığı zararları tartışırken ona bir kişi daha eklemek intihar olur. Ama bunu Stochu oynatmayalım diye demiyorum. Aykut onu çıkardığı zaman yada oynatmadığı zaman biraz adama hak vermeliyiz sadece bunu kastediyorum.

Aykut Hoca'nın takımda küstürmediği, sorun yaşamadığı adam kalmadı.

Alex, Sow, Stoch, Semih, Emre Belözoğlu, Andre Santos. İlk aklıma gelenler bunlar.

Daum'u bu yönüyle takdir ederim, adam ilk geldiği zaman Güiza formsuz olmasına rağmen ondan övgüyle bahsedip faydalanacağını söylemişti ve nitekim Güiza'yı kullandı ve iyi kötü takıma katkısı oldu. Gökhan Ünal'ı da takıma kazandırmıştı, faydalanıyordu. Son Trabzonspor maçında bile gol atmıştır her ne kadar eleştiri alsa da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ya arkadaş herşeye de amerika'nın oyunu kompleksi ile yaklaşmasanıza. Fenerbahçe taraftarı kimsenin oyununa gelmez.

Göz var göz! Takım doğru düzgün kendi sahasından çıkamıyor,2 senedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Taktik açıdan ya da oyun anlayışı açısından eleştirmek normaldir, buna tepkim yok, tepkim her yaptığına kulp bulunması, her yaptığına hatalı yanlış denmesi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Taktik açıdan ya da oyun anlayışı açısından eleştirmek normaldir, buna tepkim yok, tepkim her yaptığına kulp bulunması, her yaptığına hatalı yanlış denmesi.
    Aykut Kocaman oynatmaya çalıştığı futbolun başarısız olduğunu görene dek eleştiriler en sert biçimde olacaktır. Hayır anlamadığım bir oyun felsefesi 1 değil 2 değil 3-4-5 defa aynı denkteki veya güçlü takımlara karşı tutmuyorsa bir değişim sergile, olmuyorsa olmuyor zorlamanın mantığı ne ? Bu takımlara karşı sürekli başarısızlığı ve mahkum oyunu izlemeyi nasıl sindiriyor çok merak ediyorum. İşin kötü tarafı bu anlayıştan vazgeçmeyeceğe benziyor. Her gün 5'e 2 top çeviriyoruz. Sahada da adamlar bizi 5'e 2 çeviriyor, yazık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

iyi futbol oynamıyoruz beyler lamı cimi yok. hoca takımın potansiyelini tama yakın yansıtmasında çok etkili değil. belki elazığ maçı moral olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

topuz - topal

krasic - alex - stoch

sow

bunu yapmak çok mu zor?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    topuz - topal

krasic - alex - stoch

sow

bunu yapmak çok mu zor?
    yoo değil bak

krasic alex stoch

sow

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yoo değil bak

krasic alex stoch

sow
    ortasaha koreli yoo değil bak'a emanet o zaman
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    topuz - topal

krasic - alex - stoch

sow

bunu yapmak çok mu zor?
    aykut kocaman icin zor daha dogrusu kendine güveni yok gibi.. 10 kisi kalmis gs karsisinda bile tek forvet oynadi fatih terim ise 10 kisi kalmasina ragmen 4-5 hücumcuyla oynadi

Mesaj Yetkileri