Sayfa 229 / 896 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
6,841 ile 6,870 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Alex'ten vazgeçemedikçe bu sistem imkansız . Yani en az 1 senemiz daha var çağdaş futbolu yakalamak için Belki 2 ..
    Cagdas futbol Aziz Yildirim yönetiminde zor.. Alex ile alakasi yok, Alex bu takimda yedekte kalir zaten parasini kurusu kurusuna aliyor 33 yasina gelmis bu saatten sonra yedek kalmayi sorun etmeyecektir. Asil sorun transferde yönetim dogru dürüst oyuncu transfer edemiyor ön libero istediler Xabi,Poulsen,Sisokko gibi adaylarin arasindan tutup Cristian'i getirebildiler. Hooijdonk gitti gideli takimda forvet sIkintisi var adamlar hala Güiza'nin patlama yapmasini bekliyor ve takimdaki en önemli 2. forvet Semih'i futbola küstürüyorlar. Sezon basinda Mehmet Topuz'a 9 milyon € + büyük umutlarla transfer edilen G.Emreciksin veriliyor Mehmet Topuz'un takima katkisi 30+ mac 1 gol 1 asist bumu 9 milyon küsürlük futbolcu? Ondan sonra Deivid gidecekken adamin sözlesmesini 3 sene daha uzatiyorlar neye güvenip uzatiyorlarsa.. adam koskoca sezon yatti.. A.Yildirim transferden elini cekmeli transferi profesyonel kisilere birakmali mesela Aykut Kocaman'a belirli bir bütce verilmeli Aykut Kocaman da gelecek olan teknik direktörle oturup alinacak isimleri konusmali daha sonrasinda transferi Aykut Kocaman halletmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

aziz yıldırım futboldan elini çekmez çünkü sıkılır.tek neden bu adam kendi yapmak kendi seçmek kendi belirlemek kendi kazanmak istiyo.ben başkan olarak geri planda kalıyım maddi destek sağlayım aykut kocamn veya teknik direktör istediklerini alsın istediklerini satsın demiyo, demez.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Yahu başkan Allah rızası için şu Hamiti al. 4-3-3 oynayalım. Sağa Krasic, Sola Dzsudzsak forvete de Gignac. O kadar para veriyoruz kulübe. Siz transferi yapın bonservisleri bizden.
    aziz yıldırım isterse üçünü birden getirir. ama hamit'e bence ihtiyaç yok. hamit'le mehmet topuz aynı tip oyuncu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Umut çok zor. Önümüzde 3 ay var ve bunu sonuna kadar kullanacaktır yönetim ve büyük ihtimal -bana göre- wc2010 sonrasına aksayacak transferler. Barcelona,Valencia bu yüzden büyük takım bu yüzden 1.sınıf takım sıfatı taşıyorlar.

Daha hiç birşey belli değil. Haziran'a geliyoruz. Daum efendi tatilde. Yönetim burada harıl harıl çalışıyormu bilmiyoruz. Onlarda tatildedir. Dur bir rahatlıyalım havasındalar.

Günü kurtaracağız,göreceksiniz. Hiç güvenmiyorum bu yönetime.
    Daha önce de böyle oldu. Şimdi çok iyi isimler almayı düşünüyorlardır, eminim. Ancak transferler sarkacak son güne kadar. Son günlerinde de yine zorlama yabancılar alınacak gibi sanki.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hamitin şuanda türkiyeye geleceğini hiç sanmıyorum geçende bir açıklaması vardı zaten bayernde mutluyum kalmamı istiyorlar diye ayrıca yazıda bende göremedim geliyorum diye bir sözünü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

4-3-3 oynarken hamit emre mehmet topuz 3lü orta sahası iş yapmaz mı sizce 3ü de mücadeleci isimler bayern munihte ön liberoda van bommel oynuyo bizim emreden çok koşmuyo o adam yani barçadan keitayı alamıycaksak hamiti alalım bu şekilde 3lü orta saha yapalım...başkan bunu yapmazda en azından fm 2011 için taktik vermiş oluruz birbirimize :P

not:keita barça isteğim ironiden ibaret
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

TURKEY/ FENERBAHCE‚ Negotiating for Mutu
    10:57| Claudio Colla | read 21
    Source: GSP TV
    foto di Giacomo Morini

Interviewed by GSP TV‚ Fiorentina Romanian forward Adrian Mutu´s (31) agent Victor Becali stated: "Adrian will surely leave Fiorentina‚ since the club executives and I reach the conclusion he can´t be part of them anymore. He´ll keep on playing in Europe‚ and Fenerbahçe´s chance are still holding good"
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    4-3-3 oynarken hamit emre mehmet topuz 3lü orta sahası iş yapmaz mı sizce 3ü de mücadeleci isimler bayern munihte ön liberoda van bommel oynuyo bizim emreden çok koşmuyo o adam yani barçadan keitayı alamıycaksak hamiti alalım bu şekilde 3lü orta saha yapalım...başkan bunu yapmazda en azından fm 2011 için taktik vermiş oluruz birbirimize :P
    O orta 3'lüye bir tane de savunmacı gerekiyor. Eldeki Selçuk, pek uymasa da Baroni gibi. Yoksa o 3'lü ile orta alan savunması sıkıntı yaratır. 3'ü de ileri oynayan, oynamayı seven oyuncular.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by sananes View Post
    aziz yıldırım futboldan elini çekmez çünkü sıkılır.tek neden bu adam kendi yapmak kendi seçmek kendi belirlemek kendi kazanmak istiyo.ben başkan olarak geri planda kalıyım maddi destek sağlayım aykut kocamn veya teknik direktör istediklerini alsın istediklerini satsın demiyo, demez.
    iste demiyecegi icinde diyorumki baskan transferden elini ayagini cekmedigi sürece biz daha cok sampiyonluklar kaciririz.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    TURKEY/ FENERBAHCE‚ Negotiating for Mutu
    10:57| Claudio Colla | read 21
    Source: GSP TV
    foto di Giacomo Morini

Interviewed by GSP TV‚ Fiorentina Romanian forward Adrian Mutu´s (31) agent Victor Becali stated: "Adrian will surely leave Fiorentina‚ since the club executives and I reach the conclusion he can´t be part of them anymore. He´ll keep on playing in Europe‚ and Fenerbahçe´s chance are still holding good"
    Menajeri Mutu'nun Fiorentina'dan kesinlikle ayrılacağını Avrupa'dan bir takımda oynayacağını söylüyor.Son olarak da Fenerbahçe'nin şansının oldukça fazla olduğunu söylüyor.

Mutu transferi kapalı kutu bence alınırsa sevinirim alınmazsa üzülmem.Yalnız Mutu gelipte sadece futbola odaklanırsa , takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by di canio View Post
    O orta 3'lüye bir tane de savunmacı gerekiyor. Eldeki Selçuk, pek uymasa da Baroni gibi. Yoksa o 3'lü ile orta alan savunması sıkıntı yaratır. 3'ü de ileri oynayan, oynamayı seven oyuncular.

evet ama 3lü orta saha yapıyosak baroni yada selcuk gibi tek yönlü oyuncular olmamalı bence diyorumya barçadan keitayı alalım işte diye.bence 3ü disiplinli oynadıklarında orada başarılı olabilirler ama tabi hayal bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Menajeri Mutu'nun Fiorentina'dan kesinlikle ayrılacağını Avrupa'dan bir takımda oynayacağını söylüyor.Son olarak da Fenerbahçe'nin şansının oldukça fazla olduğunu söylüyor.

Mutu transferi kapalı kutu bence alınırsa sevinirim alınmazsa üzülmem.Yalnız Mutu gelipte sadece futbola odaklanırsa , takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.
    ben mutu hayranı biriyim ama mutu ne zaman tamamen futbola konsantre oldu ki futbola konsantre olsaydı arshavini barçaya yollayıp mutuyu alırdı mesela arsenal

İstanbul'a gelipte tamamen futbola konsantre olabilecek oyuncu sayısı oldukça az

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

FB yerinde olsam hic dusunmeden Kewell'i alirim.

1 Adam bonservissiz, maliyeti dusuk.
    2 Tam gereken bolgeye nokta transfer (solacik).
    3 Kendini Turkiye lignde ispat etmis, Turkiye'yi taniyan kaliteli oyuncu.
    4 GS taraftarinin sevgilisi ve olasi bir Semih transferinde cok iyi misilleme olur.

Sakatligi ciddi degilse hemen almali FB. Ben zaten uc buyukler arasi transferlerde o kadar tantana cikmasini dogru bulmuyorum, ihtiyacin varsa alacaksin. Ben bir BJK'li olarak cogu taraftarin aksine Necati veya Semih'i takimda gormek isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"Fenerbahçe'de forma giyebilir"

Rumen futbolcu Adrian Mutu'nun menajeri Giovanni Becali, oyuncunun bu yaz sezonunda Fiorentina'dan ayrılacağını ve gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giyebileceğini söyledi.

Becali, GSP TV'ye yaptığı açıklamada, Fiorentinalı yetkililerle görüştüğünü ve Mutu'nun İtalyan kulübünden ayrılmasında karar kıldıklarını belirtti. Mutu'nun Avrupa'da oynamaya devam edeceğini vurgulayan Becali, ''Yeni takımı Fenerbahçe olabilir'' diye konuştu.

Adrian Mutu, bu yıl başında yapılan doping testinin pozitif çıkması üzerine futboldan 9 ay men cezasına çarptırılmıştı. Fiorentina Kulübü'nün, cezası Ekim ayında sona erecek futbolcunun maaşında kesinti yaptığı, menajerinin de yeni bir kulüp arayışında olduğu belirtiliyordu.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Mutu'nun menajeri daha 1,5 ay önce yalanlamisti Fenerbahce'yi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mutu'yu almak Güiza'yı kadroda tutmaktan bile saçma bir hareket . Adam vukuatlarından başını kaldıramıyor .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

antu'da daha önce emre belözoğlu duyumunu veren üye şimdi de diego forlan duyumu verdi.

sözde güiza+paraya anlaşmışız atletico ile.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Mutu yu hiç beğenmiyorum Kazım gibi zihniyeti var futbola gönül vermiş oyununa odaklanmış oyuncular bizi iyi yerlere taşır Appiah gibi,Mutu gibi bir uyuşturucu düşkününü istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atletico Madrid herhangi bir kupaya katılamıyor dimi ? Şampiyonlar liginde oynayacak , iyi para kazanıcak bir Fenerbahçeye neden gelmesin ...Forlan hayallerimi süslüyor

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

antu'da daha önce emre belözoğlu duyumunu veren üye şimdi de diego forlan duyumu verdi.

sözde güiza+paraya anlaşmışız atletico ile.

Hayatta inamam. Guiza'yi aldigi icin 10 milyon euro, Forlan icin de 25 milyon euro diye dusunursek toplam 35 milyon euro, bu parayi FB'nin odeyebilecegini zannetmem....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FB o parayı öder de , O kadar pahalıya patlamaz guiza + 15 en fazla

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Forlana 15 M veririz yaşı 30 sonuçta daha fazla etmez,guizada 10 M eder al sana 25 M €

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hayatta inamam. Guiza'yi aldigi icin 10 milyon euro, Forlan icin de 25 milyon euro diye dusunursek toplam 35 milyon euro, bu parayi FB'nin odeyebilecegini zannetmem....

forlan için 25 milyon euro mu? adam 31 yaşında yahu.

güiza + 5.5 m euro ödenecek hemen hemen.

bonservis ve adamın yıllık alacağı para ile birlikte toplam 15 m euro çıkacak kasadan.

25 milyonmuş
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yani abartma abi ne 25 M eurosu biz 15 M bile çok söyledik belki,sonuçta guiza bizim için beş para etmesede ispanyada ünlü bir oyuncu 10 M eder yani.

Nesil
    2006

Forlan gelsin, Güiza'da çift forvet olsun. Hatta yanına o Salzburg'lu forvette gelsin, target man olarak oynasın. Arkasına, Topuz Emre ve Hamit ortadan gelsin, bak bakalım Fenerbahçe tutuluyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza'nın bu haline 10 milyon euro sayarlar mı szce arkadaslar?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Forlan gelsin, Güiza'da çift forvet olsun. Hatta yanına o Salzburg'lu forvette gelsin, target man olarak oynasın. Arkasına, Topuz Emre ve Hamit ortadan gelsin, bak bakalım Fenerbahçe tutuluyor mu?

Keşke ... hamit zor ama onun ayarında oyuncu olur özer , cristian rotasyona girerler .... guiza hakkında hiç öyle çok kötü kelam etmedim hala ve hala gitmesini istememe rağmen semih ve gökhan ünal'dan çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum , ilerde o kadar basmasa , mücadele etmese Alex bu kadar öne çıkamazdı. dediğin gibi olsa keşke

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

forlan için 25 milyon euro mu? adam 31 yaşında yahu.

güiza + 5.5 m euro ödenecek hemen hemen.

bonservis ve adamın yıllık alacağı para ile birlikte toplam 15 m euro çıkacak kasadan.

25 milyonmuş

Forlan icin Madrid gecen sene 30 milyon euro istemisti, bu parayi Barcelona ve Liverpool odeyememisti. Bu sene de 1 sene yaslanmasina ragmen performansiyla fiyatinin dustugunu sanmam, yani nerden baksan 25 milyon euro'dur fiyati, ki UEFA ve Ispanya'da (18 gol 7 asist) performansi cok cok iyiydi.

@Universal

3 santrforlu 4-3-3 kagit uzerinde guzel gozukur, ama modern futbolda maalesef imkansizdir. Kaldi ki Alex oldugu surece birak 3 forveti, cift forvet bile imkansiz.

@anil luque

Bence Ispanyollar pek Turkiye ligini takip etmiyor. Gerci C+ Eventos ligi canli veriyor, ama Ispanya milli takimina da 2de 1 cagirdiklarina gore takip etmiyorlar demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Doğru bir duyumsa müthiş bir transfer olur. Forlan, A. Madrid'in kupayı almasında %90 pay sahibidir. Çünkü kritik noktalarda turun kapılarını açacak golleri atmıştır. Galatasaray maçı, Liverpool maçı vs.

Eminim ki aramızdaki çoğu kişi bu seneki performansından ötürü Guiza'yı bedava bile olsa almazdı. Bu durum transferin doğruluğuna gölge düşürsede neticede İspanyol bir oyuncu ve ülkesine dönüyor. Olabilir yani.

Mesaj Yetkileri