Sayfa 229 / 447 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
6,841 ile 6,870 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Hoca merti oynatmayi dusunmuyormus elazig macinda,gucun merte mi yetiyo kocaman.
    Başka yedek var mı ya?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Başka yedek var mı ya?
    Mert geçmezse kaleye; Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu var. 94'lü kalecemizi tanımıyorum. Süpriz yaşacağımızı da zannetmiyorum; Serkan geçecektir kaleye muhtemelen. Fm'de profili hiç fena değil.

Bilgi ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Hoca merti oynatmayi dusunmuyormus elazig macinda,gucun merte mi yetiyo kocaman.
    Yahu ne güzel atıp tutuyosunuz maşallah.Mert'in psikolojisi şu anda ne durumda acaba bi fikrin var mı?Aykut hocadan daha iyi bilemeyiz Mert'in içinde bulunduğu durumu.Belki de kendisi beni oynatma hocam dedi.Ya da Mert yarın oynayacak onu da bilmiyoruz henüz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    Mert geçmezse kaleye; Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu var. 94'lü kalecemizi tanımıyorum. Süpriz yaşacağımızı da zannetmiyorum; Serkan geçecektir kaleye muhtemelen. Fm'de profili hiç fena değil.

Bilgi ve saygılarımla...
    Aslında hazır Serkan da varken Mert bu sene oynayabileceği bir takıma kiralansa daha iyi olmaz mıydı? Kaleciler için maç tecrübesi çok önemli, Mert de 23 yaşına geldi artık. Volkan olduğu sürece sezonda taş çatlasa 10 maça çıkacak Mert.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında hazır Serkan da varken Mert bu sene oynayabileceği bir takıma kiralansa daha iyi olmaz mıydı? Kaleciler için maç tecrübesi çok önemli, Mert de 23 yaşına geldi artık. Volkan olduğu sürece sezonda taş çatlasa 10 maça çıkacak Mert.
    Volkan'dan sonra kaleyi, benim görüşüm Ertuğrul olacak ve o kiralanıyor zaten. Volkan'ın 6 ay gibi bir sakatlık durumu olursa Mert göstereceği performansla kaleyi kapabilir, aksi halde Volkan'ın arkasında en az 3 sene daha bekleme durumu olur ki 26 yaşına geldikten sonra da oynamayan bir kaleci için kaleyi almak güç olur, Ertuğrul bu nedenle daha önde bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu şu basket transfer haberlerini futbol alanında paylaşmayın insanın kafası karışıyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin 22 kişilik kadrosu belli olurken, maçın ardından İzmir'den direkt olarak Moskova'ya uçacak olan sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları süren Volkan Demirel ve Serdar Kesimal'ın yanı sıra Özer Hurmacı, Sezer Öztürk, Özgür Çek ve Salih Uçan yine kadroya alınmadılar.

Salih Uçan o kadar övülürken kadroya bile giremiyor.Selçuk Şahin'in yerinde kulübede olsa ne kaybeder ki Kocaman?Genç oyuncuya cesaret verir en azından.
    Şu Özgür Çek'ide bize Balta'nın alternatifi olarak alsak keşke.Fenerbahçe 1-2 milyon euroya bırakır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fenerbahçe'nin 22 kişilik kadrosu belli olurken, maçın ardından İzmir'den direkt olarak Moskova'ya uçacak olan sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları süren Volkan Demirel ve Serdar Kesimal'ın yanı sıra Özer Hurmacı, Sezer Öztürk, Özgür Çek ve Salih Uçan yine kadroya alınmadılar.

Salih Uçan o kadar övülürken kadroya bile giremiyor.Selçuk Şahin'in yerinde kulübede olsa ne kaybeder ki Kocaman?Genç oyuncuya cesaret verir en azından.
    Şu Özgür Çek'ide bize Balta'nın alternatifi olarak alsak keşke.Fenerbahçe 1-2 milyon euroya bırakır bence.
    Salih Uçan milli takım kampındaymış , ayrıca özgür çek'in forma numarası 60 yani 6-0 , formasının anlamı bu diye biliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hadi tartisalim ozgur çek tokatlidir , tokatin plakasi 60"dir ondan 60 numarali formayi giyiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hadi tartisalim ozgur çek tokatlidir , tokatin plakasi 60"dir ondan 60 numarali formayi giyiyor
    Arif'in dediği doğrudur.. Tokat-Erbaa'lı kendisi, bu yüzden 60 numarayı giyer.. Ancak bi taşla 2 kuş vurdum diye de düşünüyor olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hayır ne alakası var hep böyle yapıyorsunuz adam kadıköy göçmeni ailesi tokata yerleşmiş

şaka maka öyle biliyorum dedim zaten öyle haberler çok dolaşmıştı , yani bir manası o , bir manası o olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yahu şu basket transfer haberlerini futbol alanında paylaşmayın insanın kafası karışıyor
    Özür dilerim bu arada Salih milli takımla İspanya'ya turnuvaya gitti.Şu Aykut hocaya sallamadan önce bi araştırın artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

özgür çek ‏@ozgurcek60
    TÜRKİYE CUMHURİYETİN' DEKİ BÜTÜN TAKIMLARA SAYGIM SONSUZDUR. 60 NUMARALI FORMAYI GİYMEMİN SEBEBİ TOKATLI OLMAMDIR..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Özür dilerim bu arada Salih milli takımla İspanya'ya turnuvaya gitti.Şu Aykut hocaya sallamadan önce bi araştırın artık
    Salladığım felan yok.3 hafta önceden gitmemiş 2 gün önce gitmişler turnuvaya.Yani dediğim gibi bizim maçta ve Vaslui maçlarında kadroda olabilirdi.Milli takımdan gelse bile yine Selçuk Şahin oynar o oynamaz.Amacım Aykut Kocaman'a sallamak değil.Kampta çok övülen adamın şu ana kadar tercih edilmemesine eleştirim.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Salladığım felan yok.3 hafta önceden gitmemiş 2 gün önce gitmişler turnuvaya.Yani dediğim gibi bizim maçta ve Vaslui maçlarında kadroda olabilirdi.Milli takımdan gelse bile yine Selçuk Şahin oynar o oynamaz.Amacım Aykut Kocaman'a sallamak değil.Kampta çok övülen adamın şu ana kadar tercih edilmemesine eleştirim.
    Galatasaray maçını bilmem ama Vaslui maçlarında sakattı

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Eğer bana sorduysan; şuan kiralık gönderilmesi Mert için çok kötü olur. Şu ana kadar koruduğu inancı, çalışma azmi herşeyi düşer. Özellikle kaleye geçtiği 2 maçtan sonra. Gönderilme durumununda olmadığını söyleyebilirim. Biraz sakin olup, konsantre olduğu maçlarda takımına nasıl katkıda bulunduğunu tüm Türkiye görmüştü. Şuan kara bulutlar üzerinde ama en yakın zamanda bunu atlatacaktır. Volkan'ın da 5-6 sene önce hatalarıyla Mert'in hataları karşılaştırıldığında, Mert'in hataları daha az ve daha kolay kabul edilebilir durumda. Umarım bunu Avcı ve özellikle Aykut hoca görebilsin.

Fikir ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Düşündüğümüz zaman Mert'in Süper Lig tecrübesi dahi çok az. Serkan Kırıntılı Ankaragücü'nün as kalecisiydi. Serkan abinin dediği gibi Ertuğrul da Samsunspor'da koca sezon as oynadı. Serkan, Mert ve Ertuğrul'a bakarsak, en az maç oynayan Mert. Ertuğrul bence de gelecekte kaleyi devralacak, daha çok umut veriyor, geçen sene çok iyi maçlar çıkarmıştı.

Bence Mert yerine Serkan Kırıntılı oynamalı. Daha çok maç tecrübesine sahip bir isim. Mert son yaptığı hatalarla güven vermiyor maalesef.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence serkan sadece 2. ve 3. lig takimlarina karsi oynatilmali adam kaleciligi unutmus resmen.. mertten vazgecmemeli aykut hoca stochu sowu küstürdü bari merti küstürmesin su takima

Stochun ve sowun küstüğünü nerde biliyosun ?

Fenerbahçe’nin geçen sezonun devre arasında Lille’den transfer ettiği Moussa Sow merak edilenleri Fotomaç’a anlattı. Senegalli futbolcu; “Fener’de çok mutluyum hiç bir yere gitmiyorum” dedi.

İşte Sow’un çarpıcı açıklamaları;

Fransa’da da oruç tutuyordum. Bu kadar konu yapılmasını anlamıyorum. Oruç bana pozitif etki yapıyor. Maç günleri de tutmuyorum. Aykut Kocaman bana bu konuda tek bir uyarıda bulunmadı bir şey söylemedi. Futbol hayatım boyunca hep ilk 11 oyuncusu oldum şimdi yedek kalmam sakatlığımla ilgili. Ben de oynamak istiyorum. Rekabet iyidir. Rekabet takıma faydalı. Sakatlık takıma dönebilmek kolay değildir. Hala eksiklerim var, biliyorum. Ancak kendimi çok iyi hissediyorum.

Tek isteğim gol atmak takıma faydalı olmak. Gol attıkça işimi iyi yaptığımı düşünürüm. Gol krallığı da gelirse başımın üstünde yeri var. Takım başarılı olmazsa krallık ne işe yarar. Fakir bir ailenin çocuğuyum para beni değiştirmedi. Parayı Allah verir isterse geri alır. Ramazan’ın ruhunda iyilik var. Elimden geleni yapıyorum.

Futbola çok küçük yaşta başladım 9-10 yaşında mahalle arasında oynamaya başladım. Hayalim hep futbolcu olmaktı. Doğduğum mahallede ( Mantes-la-Jolie-Fransa) çok Türk vardı. Küçükken Henry ve Zidane kendime örnek alıyordum. Yıllar geçti iyi futbolcu oldum. Beni tanıyan Türkler beni ‘mahallenin gururu’ olarak gösteriyor. Bu beni gerçekten gururlandırıyor.

Gazetelerde sürekli yazıyorlar Moussa mutsuz gidecek… Nereden çıktı? Oradan bakınca mutsuz mu görünüyorum. Yüzümü kimse asık göremez. Fenerbahçe’den ayrılmayı aklıma bile getirmedim. Geleli daha 6 ay oldu. Kritik goller attım neden gideyim ki? Çok büyük bir takımdayım kabul görüyorum. Şu anda annem, babam, abim burada. Beni burada mutlu görüyorlar.

Burada mutluyum, bomba gibiyim. Allah izin verirse iyi bir sezon geçireceğiz, kupaları kaldıracağız. Spartak Moskova iyi takım ama onları eleyecek gücümüz de var. Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibimiz Galatasaray. Gerçekten çok iyi bir kadro kurdular. Bana ‘Galatasaray’a gol atınca gerçek Fenerli olursun’ dediler. Attım. Elhamdülillah güzel de bir gol attım. Atmaya da devam edeceğim.

Lille’de 4-3-3 oynuyorduk. Ancak orada Alex gibi bir 10 numara yoktu. Alex çok büyük futbolcu. İlk geldiğimde sahada iyi anlaşamadık ama şimdi iyiyiz. Onunla birlikte oynamak gerçekten büyük bir şans. Kuyt’da dünya çapında bir oyuncu. Tartışmaya bile gerek yok. Takıma çok şey katacağını düşünüyorum.

Yeni evlendim. Elhamdülillah çok mutluyum. Eşimle camileri, müzeleri, alışveriş merkezlerini geziyoruz. Sultanahmet’e, Ayasofya’ya gittik. Çocukları ikimiz de çok seviyoruz. Çocuk yapmak istiyoruz. Ancak biraz daha zamanımız var diye düşünüyoruz. Kalabalık Ramazan sofraları çok hoşuma gidiyor. İstanbul’da Ramazan’ı geçirmek güzel.

İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir. Fransa ile kıyaslanamaz bile. Türkiye’de tek sorunum dil. Onu da çözünce çokdaha iyi olacak. Yavaş yavaş Türkçe öğreniyorum. İstanbul’da kendimi çok iyi hissediyorum. İnsanlar sıcak davranıyor. Eşim de ben de burada çok mutluyuz. Fırsat buldukça şehri geziyoruz.

Sow, Fenerbahçe ile anlaşmaya varmadan önce vatandaşı Niang ile konuştuğunu Türkiye hakkında bilgi aldığını söyledi. Senegalli oyuncu şöyle konuştu: “Niang bana Türkiye Ligi çok sert aman dikkat et dedi. Gelir gelmez Beşiktaş maçına çıktım. Egemen de karşımda çekiyor, vuruyor. Aman Allahım nereye geldim diye düşündüm. İyi ki bize geldi. Egemen fizik gücü çok yüksen bir oyuncu böyle futbolcular forvetler için çok zordur. Ligde en çekindiğim oyuncuydu. Hala Egemen’e o maçı anlatıyor espriler yapıyorum. Şaka bir yana Egemen ile aynı takımda olmaktan çok mutluyum.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

merak etme küsmesede küsmesi yakındır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow gibi futbolcu bu sene bize gelse "Aha çilek'i bulduk." derdik. Aykut Kocaman ondan faydalanmıyor. Akıl karı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sow gibi futbolcu bu sene bize gelse "Aha çilek'i bulduk." derdik. Aykut Kocaman ondan faydalanmıyor. Akıl karı değil.
    doğrudur FT e bizim kadroyu versen 1-2 takviye ile uçurur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun sebebi "teknik" detaylar değil bana kalırsa. Bunu Aykut Kocaman geldiğinden beri yapıyor. Stoch geldiğinde de yaptı bunu. Hiç oynatmıyordu, bazen kadro dışı bile bırakıyordu sonra kart-sakatlık vs olunca oynatmak durumunda kaldı ve bir daha vazgeçemedi. Şimdi aynısını Sow' da görüyoruz sanki. Kafasında ne var tahmin etmek çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ramazan'ın bitişiyle Sow takımdaki yerini alacaktır.. Merak etmeyin..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Bunun sebebi "teknik" detaylar değil bana kalırsa. Bunu Aykut Kocaman geldiğinden beri yapıyor. Stoch geldiğinde de yaptı bunu. Hiç oynatmıyordu, bazen kadro dışı bile bırakıyordu sonra kart-sakatlık vs olunca oynatmak durumunda kaldı ve bir daha vazgeçemedi. Şimdi aynısını Sow' da görüyoruz sanki. Kafasında ne var tahmin etmek çok zor.
    aykut kocaman takım içinde kendini gösteren oyuncuyu sevmiyor olay bu cristian gibi olucan hiç kesilmezsin

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Sow benim bildigim sezon sonundaki sakatliktan oturu hazirlik kampinda digerlerinden gerideymis. 7-8 kilo fazlasi da var diyorlar. buna ilave oruc durumu da var. fit durumdaki Sow vazgecilmez olacak, merak etmeyin. simdilik 90 dakika icin hazir degil, hepsi bu. haberturkun yarattigi spekulasyonlarla alakasi yok oynamama sebebinin, iki taraf da birbirinden memnun.

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    aykut kocaman takım içinde kendini gösteren oyuncuyu sevmiyor olay bu cristian gibi olucan hiç kesilmezsin
    enseyi karartmayin, durum bu kadar da vahim degil. bunu yapmasi icin egosu cok cok yuksek olmali Kocamanin, bence oyle bir durum yok. calisan formayi kapar, 2 sezondur benim gordugum o.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımı takip etmesek buna inandıracaksınız adamı. Stoch'un neden zaman zaman yedek kaldığını merak edenler açsın bu sene oynadığı hazırlık maçlarını izlesin Youtube'dan.

Sow konusunda kendisi diyor sakatlık nedeniyle yedek kalıyorum diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yahu ne güzel atıp tutuyosunuz maşallah.Mert'in psikolojisi şu anda ne durumda acaba bi fikrin var mı?Aykut hocadan daha iyi bilemeyiz Mert'in içinde bulunduğu durumu.Belki de kendisi beni oynatma hocam dedi.Ya da Mert yarın oynayacak onu da bilmiyoruz henüz.
    asıl 2 maç kötü oynadığı için arkasında durulmaması Mert'in psikolojisini darmadağın edecektir. Ayrıca kalecilik oynayarak öğrenilir derler. Bu çocuk geçen sene oynadığı her maçta harikaydı yine öyle oynayacaktır. Yeter ki morali biraz düzelsin.

Volkan'ın zahmet edip 23 yaşındaki halini düşünsek Mert'in şu anki halinden çok daha vasat olduğunu görürüz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Takımı takip etmesek buna inandıracaksınız adamı. Stoch'un neden zaman zaman yedek kaldığını merak edenler açsın bu sene oynadığı hazırlık maçlarını izlesin Youtube'dan.

Sow konusunda kendisi diyor sakatlık nedeniyle yedek kalıyorum diye.
    kaç maç izledim iyi oynarken çıkardığını gördüm kesildiğini gördüm Alex forvet Bienvenü kanatda oynadı stoch kesik yedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    kaç maç izledim iyi oynarken çıkardığını gördüm kesildiğini gördüm Alex forvet Bienvenü kanatda oynadı stoch kesik yedi
    Stoch iyi oyuncu bence de ama hazırlık maçlarını izlediysen anlarsın neden oyundan çıkardığını -doğru yanlış-. Defansa yardıma gelmiyor, hücumda bile korkak oynuyor ayağını kısıyor sürekli. Vaslui maçında Kuyt'ın 2. golündeki kazandığımız frikik mesela korkaklığına örnek

O yüzden ara ara yedek kalması doğru bence cesaretini toplayıp dönüşü daha iyi olsun diye.

Dönüşleri de kart,sakatlık falandan olmadı doğru zaman gelince oldu.

Mesaj Yetkileri