Sayfa 23 / 220 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tayfur geLene kadar takımın başında Koch oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Aslında ben bikaç gün önceden bu haberi vermiştim twitter'dan ama...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İşte formaların satış tarihi!

01 Ağustos 2011 Pazartesi 15:14

Beşiktaş taraftarının merakla beklediği yeni sezon formaları bu hafta satışa çıkıyor.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre yeni sezonunun ilk forması olan beyaz formanın 3 ya da 4 Ağustos 2011 tarihinde Kartalyuvası mağazaları'nda satışa sunulacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geçen sene ki formadan bi farkını göremedim malesef ama illaki alırız 2 tane.Geçen sene Guti ve Q7 almıştım bu sene Simao ve Pektemek veya Necip alırım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Geçen sene ki formadan bi farkını göremedim malesef ama illaki alırız 2 tane.Geçen sene Guti ve Q7 almıştım bu sene Simao ve Pektemek veya Necip alırım.
    Resimdeki geçen sezonki forma zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tek fark Toyota yani bu forma mı olacak bu sene onu anlamadım
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Tek fark Toyota yani bu forma mı olacak bu sene onu anlamadım
    Yok o forma toyota ile yapılan anlaşmada örnek olarak kullanılmıştı.Farklı olacak bu sezon,aynısı olmayacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aman diyim bi tanıtsalarda görsek artık.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de çok merak ediyorum formalarımızı , almayı düşünüyorum bu sene. Geçen sene alamamıştık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A Bola'nin son dakika haberine gore Besiktas'in yeni hocasi Carvalhall.

@tribündergi.

Kimdir bu adam bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yönetim kurulu toplantısından yeni bir antrenör kararı çıktı.
    Yeni hocanın Portekizli Carvalhal olduğu ve az sonra resmi internet sitesinden konu hakkında açıklama yapılacağı öğrenildi.

Tayfur Havutçu'nun tutukluluk süresi tamamlanana kadar takımı Carvalhal'ın çalıştıracağı, Tayfur Havutçu'nun görevinin başına döndüğünde de Carvalhal'ın yardımcı antrenör olacağı öğrenildi

Haber 1903

Geçenlerde Mourinho önermis diye haberler vardi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk TV'den de yayınlama yapılmış. Tayfur Hoca dönene kadar Carlos Carlavhall'e emanetiz..

Daum'un gelmesinden iyidir. Daum gelince eğer tayfur aklanırsa Daum'a sen yardımcı ol diyemezdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bilal Meşe olaya açıklık getirdi. Zaten bu olaylar çıkmadan önce de geçen ay Carvalhal'ın antrenör olarak getirilmesi kararlaştırılmış fakat böyle birşey olunca bu kadar sarkmış ve geçici teknik direktörlüğe getirilmiş. Tayfur Hoca dönünce takım tekrardan ona emanet olacak.

*Yalnız yönetimimizin bu süreçte Tayfur'a sürekli destek olması,tavrı çok iyi,mutluluk verici.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Tayfur hoca dönünce carvalhall yardımcı olacak koch gençleremi bakıcak ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sözleşmesinde bile yardımcı antrenör yazacak diyorlar tivitırda.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Resmi açiklama geldi

Yönetim Kurulumuz'un 02.08.2011 tarihinde yaptığı toplantı neticesinde Futbol A Takımımız'ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu ve ekibinin görevine devam etmesi oy birliği ile karar altına almıştır.

Ancak hocamızın fiilen görevine devam etmesinin henüz mümkün olmadığı göz önüne alınarak, Futbol A Takımımız'ın Avusturya kampı sırasında kampa katılan, hocamız ile görüşüp yardımcı hoca olarak görev tanımı belirlenmiş, hocamız tarafından teknik ekip içinde yer alması talep edilmiş, A Takımımız'ın kamp bitiminde İstanbul’a dönüşü kendisinin göreve başlama tarihi olarak saptanmış, bununla birlikte kamuoyu tarafından takip edilen ve bilinen sebeplerle gelişi bir süre ertelenmiş olan Sayın Carlos Carvalhal‘ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu’nun yeniden görevine döneceği tarihe kadar, teknik direktör yetkileriyle göreve başlamasına oybirliği ile karar verilmiştir.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Portekizlilerin ve Jorge Mendes'in etkisi var bence Carvalhal'ın gelmesinde. Geçiş dönemi için bir hoca şarttı. Hayırlı olsun. Tayfur hocamızı bekliyoruz artık bir an önce.

Umarım hayırlı olur bizim için.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok mantıkLı bir hamLe. BöyLece oLası bir Portekiz huzursuzLaşması da engeLLenmiş oLacak ve ayrıca Tayfur hoca çıkınca takımın başına geri dönecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hocanın arkasında durmak adına alınmış bir karar.Tayfur hoca mahkemeden aklanınca (en az 6 ay deniyor) hemen görevinin başına geçebilecek mi acaba? (psikolojik sebeplerden dolayı) Carvalhal,Portekiz'in gezici hocalarından.13 senede 12 takım çalıştırmış.Geçmişi pek parlak değil yani.Tayfur hocanın yerine acaba iyi bir hoca ile anlaşsaydık daha mı iyi olurdu? Zaten Tayfur hocanın başarılı olup olamayacağı konusunda soru işaretleri çok fazlaydı. Açıkcası kafam karışmış durumda biraz.İnşallah bizim için hayırlı olur bu karar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2004-2005 sezonu başında Belenenses'in 8 maçta aldığı 5 yenilgi sonucu Lizbon ekibinden kovulmuştur.

Portekiz'de Marítimo'nun başına geçmiş, takım 11 maçta 1 galibiyet alınca kovulmuştur.

Beşiktaş'ın işi zor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Portekizin Yılmaz Vural'ını getirdik.Başarısızlıklarını yukarda Aygün saymış zaten ama başarılarıda var Vitória de Setúbal ile 2 yılda Liga Sagres'e çıkartıyor takımı 5.yapıyor ve Portekiz Kupasını da kazanıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre böyle bir adam getireceklerine Yılmaz Vural'ı getirselerdi daha iyiydi. En azından yerli avantajı olurdu... Aralarında fark yok çünkü...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Jose Mourinho ya yakın bir isim ve bizim yöneticiLerde sürekLi Mourinho iLe temas kuruyorLar zaten. Mourinho da bu isime onay vermişti ve bize önermişti. CarvaLhaL Mourinho iLe fikir aLışverişinde buLunabiLir ayrıca geçici süre iLe görevde oLacağı için çokta probLem yok. Portekiz Li oyuncuLar ve BreziLyaLı oyuncuLar iLe de aynı diLi konuşacak oLması da büyük artı bence. Yönetim doğru bir yoL izLedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mourinho'nun en yakın arkadaşlarından biriymiş.Bencede çok akıllıca bi iş yaptı yönetim.Bizdeki Vuralı getirselerdi 1 ay içinde takımı dağıtır geri giderdi
    Last edited by kalemci : 02.Ağustos.2011 at 20:07
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bana göre böyle bir adam getireceklerine Yılmaz Vural'ı getirselerdi daha iyiydi. En azından yerli avantajı olurdu... Aralarında fark yok çünkü...
    Yılmaz Vural bu takımı yerle bir eder 1
    Bütün yıldızlarla sürtüşür 2
    Tayfur aklandığında Yılmaz hoca sen Tayfur'a yardımcı ol diyemeyiz 3.

Neden Yılmaz Vural gelmedi sorunsalına 3 sebep.

Schuster gibi olmaz umarm.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk formamız BeşiktaşTv'de açıklanmış.Diğerleri de 13 ve 23 Ağustos'ta açıklanacakmış.

So what?
    Saike

ben sanki bu formaları yorumlamıştım ya

neyse güzel forma, çok klasik ama güzel. altına siyah şort iyi gider bi farklılık yaparlar umarım diğer formalarda.

Mesaj Yetkileri