Tayfur geLene kadar takımın başında Koch oLacak.
Tayfur geLene kadar takımın başında Koch oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aslında ben bikaç gün önceden bu haberi vermiştim twitter'dan ama...
İşte formaların satış tarihi!
01 Ağustos 2011 Pazartesi 15:14
Beşiktaş taraftarının merakla beklediği yeni sezon formaları bu hafta satışa çıkıyor.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre yeni sezonunun ilk forması olan beyaz formanın 3 ya da 4 Ağustos 2011 tarihinde Kartalyuvası mağazaları'nda satışa sunulacağı öğrenildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Geçen sene ki formadan bi farkını göremedim malesef ama illaki alırız 2 tane.Geçen sene Guti ve Q7 almıştım bu sene Simao ve Pektemek veya Necip alırım.
eto'o bitmiş.
Tek fark Toyota yani bu forma mı olacak bu sene onu anlamadım![]()
eto'o bitmiş.
Aman diyim bi tanıtsalarda görsek artık.
eto'o bitmiş.
Ben de çok merak ediyorum formalarımızı , almayı düşünüyorum bu sene. Geçen sene alamamıştık.
A Bola'nin son dakika haberine gore Besiktas'in yeni hocasi Carvalhall.
@tribündergi.
Kimdir bu adam bilgisi olan var mı ?
Yönetim kurulu toplantısından yeni bir antrenör kararı çıktı.
Yeni hocanın Portekizli Carvalhal olduğu ve az sonra resmi internet sitesinden konu hakkında açıklama yapılacağı öğrenildi.
Tayfur Havutçu'nun tutukluluk süresi tamamlanana kadar takımı Carvalhal'ın çalıştıracağı, Tayfur Havutçu'nun görevinin başına döndüğünde de Carvalhal'ın yardımcı antrenör olacağı öğrenildi
Haber 1903
Geçenlerde Mourinho önermis diye haberler vardi
Bjk TV'den de yayınlama yapılmış. Tayfur Hoca dönene kadar Carlos Carlavhall'e emanetiz..
Daum'un gelmesinden iyidir. Daum gelince eğer tayfur aklanırsa Daum'a sen yardımcı ol diyemezdik.
Bilal Meşe olaya açıklık getirdi. Zaten bu olaylar çıkmadan önce de geçen ay Carvalhal'ın antrenör olarak getirilmesi kararlaştırılmış fakat böyle birşey olunca bu kadar sarkmış ve geçici teknik direktörlüğe getirilmiş. Tayfur Hoca dönünce takım tekrardan ona emanet olacak.
*Yalnız yönetimimizin bu süreçte Tayfur'a sürekli destek olması,tavrı çok iyi,mutluluk verici.
Tayfur hoca dönünce carvalhall yardımcı olacak koch gençleremi bakıcak ?
Sözleşmesinde bile yardımcı antrenör yazacak diyorlar tivitırda.
eto'o bitmiş.
Resmi açiklama geldi
Yönetim Kurulumuz'un 02.08.2011 tarihinde yaptığı toplantı neticesinde Futbol A Takımımız'ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu ve ekibinin görevine devam etmesi oy birliği ile karar altına almıştır.
Ancak hocamızın fiilen görevine devam etmesinin henüz mümkün olmadığı göz önüne alınarak, Futbol A Takımımız'ın Avusturya kampı sırasında kampa katılan, hocamız ile görüşüp yardımcı hoca olarak görev tanımı belirlenmiş, hocamız tarafından teknik ekip içinde yer alması talep edilmiş, A Takımımız'ın kamp bitiminde İstanbul’a dönüşü kendisinin göreve başlama tarihi olarak saptanmış, bununla birlikte kamuoyu tarafından takip edilen ve bilinen sebeplerle gelişi bir süre ertelenmiş olan Sayın Carlos Carvalhal‘ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu’nun yeniden görevine döneceği tarihe kadar, teknik direktör yetkileriyle göreve başlamasına oybirliği ile karar verilmiştir.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
Portekizlilerin ve Jorge Mendes'in etkisi var bence Carvalhal'ın gelmesinde. Geçiş dönemi için bir hoca şarttı. Hayırlı olsun. Tayfur hocamızı bekliyoruz artık bir an önce.
Umarım hayırlı olur bizim için.
Çok mantıkLı bir hamLe. BöyLece oLası bir Portekiz huzursuzLaşması da engeLLenmiş oLacak ve ayrıca Tayfur hoca çıkınca takımın başına geri dönecek.
Hocanın arkasında durmak adına alınmış bir karar.Tayfur hoca mahkemeden aklanınca (en az 6 ay deniyor) hemen görevinin başına geçebilecek mi acaba? (psikolojik sebeplerden dolayı) Carvalhal,Portekiz'in gezici hocalarından.13 senede 12 takım çalıştırmış.Geçmişi pek parlak değil yani.Tayfur hocanın yerine acaba iyi bir hoca ile anlaşsaydık daha mı iyi olurdu? Zaten Tayfur hocanın başarılı olup olamayacağı konusunda soru işaretleri çok fazlaydı. Açıkcası kafam karışmış durumda biraz.İnşallah bizim için hayırlı olur bu karar.
So what?
Saike
2004-2005 sezonu başında Belenenses'in 8 maçta aldığı 5 yenilgi sonucu Lizbon ekibinden kovulmuştur.
Portekiz'de Marítimo'nun başına geçmiş, takım 11 maçta 1 galibiyet alınca kovulmuştur.
Beşiktaş'ın işi zor![]()
Portekizin Yılmaz Vural'ını getirdik.Başarısızlıklarını yukarda Aygün saymış zaten ama başarılarıda var Vitória de Setúbal ile 2 yılda Liga Sagres'e çıkartıyor takımı 5.yapıyor ve Portekiz Kupasını da kazanıyor.
eto'o bitmiş.
Bana göre böyle bir adam getireceklerine Yılmaz Vural'ı getirselerdi daha iyiydi. En azından yerli avantajı olurdu... Aralarında fark yok çünkü...
Jose Mourinho ya yakın bir isim ve bizim yöneticiLerde sürekLi Mourinho iLe temas kuruyorLar zaten. Mourinho da bu isime onay vermişti ve bize önermişti. CarvaLhaL Mourinho iLe fikir aLışverişinde buLunabiLir ayrıca geçici süre iLe görevde oLacağı için çokta probLem yok. Portekiz Li oyuncuLar ve BreziLyaLı oyuncuLar iLe de aynı diLi konuşacak oLması da büyük artı bence. Yönetim doğru bir yoL izLedi.
Mourinho'nun en yakın arkadaşlarından biriymiş.Bencede çok akıllıca bi iş yaptı yönetim.Bizdeki Vuralı getirselerdi 1 ay içinde takımı dağıtır geri giderdi![]()
Last edited by kalemci : 02.Ağustos.2011 at 20:07
eto'o bitmiş.
Schuster gibi olmaz umarm.
İlk formamız BeşiktaşTv'de açıklanmış.Diğerleri de 13 ve 23 Ağustos'ta açıklanacakmış.
![]()
So what?
Saike
ben sanki bu formaları yorumlamıştım ya
neyse güzel forma, çok klasik ama güzel. altına siyah şort iyi giderbi farklılık yaparlar umarım diğer formalarda.