bende de demo yüklüydü 1.4 iniyor.
...
Kutulu oyun alanlar beklesin bizim gibi![]()
Araldan alıp da full yapan var mı
ben d&r dan oyunu aldım steamden indiremezmiyim orjinalini en azından editoru indirsem oda olur
Grafik paketleri ne zaman eklenir acaba siteye ya? logosuz ve yüz paketsiz oynanmıyor
Araldan alanlar beklesin kutunun gelmesini![]()
kim bilir ne zaman gelir bu kutular keşke steamden alsaydım ucuz diye kutu aldım
şu an hazırlık maçlarındaki golleri seyrediyorum açılan ortalara yapılan vuruşlar mükemmel tek kelimeyle.
uzaktan gollerde de bariz bir artış gördüm.
Kutulu alanlar keriz gibi bekliyecezmi yani ?![]()
ben aldığım siteye mail attım ürün kodunu yollasınlar steamden etkinleştireyim diye umarım yollarlar
Allah kahretsin daha ilk maçımda olanlari anlatiyorum
Markaji 19 , ilk kontrolü 16 olan defans oyuncum üzerine yavaşça üzerüne gelen topu ayağının altından kacirdi 0-1
Serbest vuruşta direkten döndü top, kalecinin 2-3 metre ilerine düştü 2 adım atsa alabileceği topa haraketlenmedi 3 saniye falan böyle haraketsiz durdu taa ceza sahası dışından gareth bale depari atarak gelen adam ( baktım hızı 10 hızlanması 8 ), hiçbir müdahale olmadan , vurdu gol atti 0-2
2014'te 15-20 saniyede save yaparken burda save yapmak 1 dakikakaya yakın sürüyor.
Cok cok cok ağır söverek maç motorune ve miles denen herife kapattım oyunu, giden 60 lirama yanıyorum başka birşeye değil, bedava verseler giden dakikalarima üzülürdüm.
Cm fm rekabeti varken iyiydi , şimdi bu alın bizim size vereceğimiz bu beğeniyorsaniz oynayin tavrinda.
Yıl 2014 ya, 2014 teknolojisi ile bir tane düzgün işleyen maç motoru yapmak cok mu zor , sırf karışık, ayrıntılı diye fifa manager tutmadi, asıl menejerlik oyunu oydu onun üzerine gitseydik keşke ah ah.
Last edited by ReaList : 07.Kasım.2014 at 03:47 Reason: Sakin
Beyler yeni kariyer oyunu açmak istedim ancak 15.0.0 gözüküyo sürüm ? sağ alt köşede 15.1.1 ama veritabanı seçiminde 15.0.0 ?
Ucuz bulduk diye kutulu aldık kargocunun keyfini bekliycez şimdi.![]()
Ben de hala güncellemedi
Bir buton var üstünde kuyruğa geç var?
ADANA DEMİRSPOR
Sakatlıklar başladı yine..
Arkadaşlar ianis hagi gelmiş mi bi bakabilir misiniz. benim için çok mühim bir mesele![]()
oyundaki saçmalıklardan bir tanesi takip listesi. Takip listesini seçiyorsunuz sizin takımızın tüm oyuncularını gösteriyor. Kendi takımındaki oyuncuları gösterme seçeneğini eklememişler. Sizde de böyle mi kontrol edermisiniz. Nasıl bunu unuturlar anlayamıyorum.
Bu oyun şimdiden yanıllttı bizi iyici saçmalamışlar nedir bu
Veritabanı güncellemesi olmamış sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
di canio oyun 15.1.1 olarak gösteriyor. şimdi kontrol ettim betadaki kayıtlı oyunumda var gösteriyor. ama şimdi yeni güncellemeden sonra 15.1.1 de göstermiyro anlaamdım gitti. Yeni bir oyun açacağım şimdi bi daha kontrol edeceğim
Şuanda steam üzerinden indiriyorum. Daha önce oyunu BETA olarak yüklemiştim ve 15.0.3'e getirmiştim. Bu nedenden dolayı sanırım şimdi sadece 66.2 MB iniyor..
Yeni sezon için tüm transferleri yaptım, oyuncuları sattım her şeyi tamamladım. Crash dump hatası gitti her şey. Gel de kafayı yeme...