O değilde bi pembe nik muhabbeti vardı.O ne oldu acaba?![]()
So what?
Saike
tabi merakla bekliyoruz, sırf rakip takımı pembe nickle görmek için canımı dişime takıp koştum ! çok koştum ! öyle böyle değil !![]()
Keşke kalede kalsaydın fark atardık diyenler oluyor zaten maç dengede gitsin diye ikinci yarı kaleden cıktım diyorum tartısmalara nokta koyuyorum
yalnız ikinci fotoda herkesi alana kadar anam ağladı
dipnotu:fotoğrafları ben çektim![]()
Aslında maça gelsek daha iyi olacaktı düğünde rezil oldum bu aradaDüğünde otele girerken millet bana garip garip bakarken olayı çözemedim ama içeri girince farkettim koskoca salonda herkes papyon falan gelmiş ben kotla daldım içeri benden başka öyle gelen sazan yoktu
Ben tedaştan geliyorum elektik saatine bakıp çıkacam diyerek dönesim geldi
![]()
Organizasyon son derece güzeldi. Emeği geçen, uzaktan yakından teşrif eden herkese teşekkürler. Maç da güzeldi. Bana kısa geldi. Arkadaşlar bitirelim dedi ben gaza geldim az daha oynayalım dedim![]()
Rakip takımın defansı sağlamdı. Özellikle Alican'a rakibi sıkı marke eder ppm' si eklenmeli. Serhat' a yannışlıkla dirsek attığım doğrudur. 2 Defe fröşataya kalkmaya ıdenedim ilkinde bozdu ikincide yaptım. Popomu yere çarpmaktan başka bir şey elde edemedim ama sipektaküler bir hareket kattım sankim
Burak kalede gerçekten iyiydi. Bizim kalecimiz Eren de sürekli rakip forvetlerle karşı karşıya kalmasına rağmen hatırı sayılır kurtarışlara imzasını attı.
Eren, Rıdvan ve Anıl ön plana çıkan isimlerdi. Emrah da soğukkanlı hareketleri ve toplara basışıyla göz doldurdu. Ben kötüydüm. Kendimi hiç beğenmedim. Özellikle duran topları iyi kullanan kimliğim bu maç yoktu. 2 korneri rakibe atınca, Anilton' a olm şu kornerşleri sen at karizma marizma kalmadı dedim
Mustafa ve Tarık' a da güzel muhabbetleri için çok teşekkür ediyorum.
Sözün özü eğer defansta iki kişi kalsaydı bu maçı kaznırdık. Bir 10 dakka ben kaldım defansta farkı kapadık. Baktım kimse durmuyor ben de ver elini rakip ceza sahası yapınca yenildik:
Önemli olan kardeşlerimizle kaynaşmaktı. Hepsi 10 numara adamlar. Hepsine teşşekkür ediyorum...
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Ya iki süper golüm kameralara yansımamış.Eğer o iki gol kamera çekimlerinde olsaydı Burak haftanın eleştirileni olacaktı ama iyi kurtardı paçayı doğrusu.
Birinde uzaktan köşeye vurdum, Burak güzel uçtu aslında bir ara kanadı olduğunu düşünsem de golü yemekten kurtulamadı. Diğerinde de sanırım Rıdvan'ın ortasıydı, gelişine uzak direğin dibine kafa vuruşunu yaptım, süper gol oldu ama o da çekilmemiş malesef. Tabi ani gelişen şutlardı.
Pek kaleye vurmadım aslında 4 gol/6 şut gibi bir istatistiğim var. Daha çok yardımlaşmayı tercih ettim. Ama gerçekten güzel oynadık, tamam kaybettik de...
Ayrıca ilk tanıştığımızda Şemsi ile Mehmet'i karıştırdım, olur böyle şeyler.Diğer arkadaşlarımdan bazılarıyla forumdan dahi tanışmışlığım yoktu, çok iyi oldu bu organizasyon.
Evet fotoğraf çektirirken Burak denize düşecekti neredeyse bizi kareye almak için.![]()
Benim bacaklar hala ağrı sızı içerisinde.1-2 güne anca geçer gibi gözüküyor..Ama değdi valla..
![]()
So what?
Saike
Kulağımı da çınlatmışsınız bol bolBir dahakine geliyim de görün
Oldukça keyifli ve renkli bir buluşma olmuş.Üzüntüm bir kat daha arttı.Umarım bir dahakine gelirim bir aksilik çıkmaz.Eren abi sen de her zamanki gibi satış yaptı demişsin çok kırıldım
Nickim de aslanlar gibi siyah duruyo öyle
![]()
Kaan Abi var mı bu son fotolarda?
Birde king theodor baksana birde elde sigara saklamaya çalışmış çocuklara kötü örnek oluyor tüüüüü.
Kaan abiyle Serkan abi zaten halüsinasyon gibi bişeydi bikaç saniye gördük ve kayboldular.Hatta onların hayalet olma ihtimali oldukça fazla..Aha tüylerim diken diken oldu ama yinede açıklayayım.Bunlar bilgisayar başında takılırken başlarına bişey geldi ve öldüler.Ama bilgisayardaki işleri yarım kalınca gözleri açık gitti öbür tarafa..Bu sebepten dolayı onlara internete girme hakkı verildi ve TTNet'e abone olarak internete girmeyi başardılar.Sonra işlerini tamamlarken turksportala girdiler, arkadaşlıklar edindiler vs. ardından buluşma yapılacak denilince bunlar öbür taraftan özel izin alarak 1 saatliğine bizim tarafımıza geçtiler ve buluşmaya katıldılar.Bence durum böyle ve aksi bir düşünceye kesinlikle inanmayacağım.
Emrah abi valla o iki topu çıkartmam çok çok zordu birinde zaten sasırtıp diğer köşeye vurdun,diğerinde ise Alex gibi yan ağlara onları çıkartmak çok zor..
Zaten eski sakatlığım nüksetti cuma günü sınıf maçımız var napcam bilmiyorum
aynen yahu o fotoları çekerken ya Kadıköyde boğanın boynuzlarına mahsur kalacaktım ya da denize düşecektim
Serhat süpersin,Halit Ziya nın akıcılığı,Yakup Kadri nin gözlemleri,Balzac ın yaratıcılığı CMYLZ nin esprileri var sanki sende![]()
İyi oynadık kazandık, Serhat ile kurduğumuz psişik iletişim çok işe yaradı. Hatasız oynadık. İkinci yarı ben kaleye geçince Serhat ve Alican yalnız kaldılar. Ama yinede hatasızdılar.
Ayrıca yaptığım iki güzel kurtarışı ve ben yerdeyken atılan golden kimse söz etmiyor.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Maç boyunca herkes beni kovaladı zaten..Kaleci Anıl bile bir kaç kez kendisini geçmeye teşşebbüs ederken kovaladıydı..
Takım dayanışmanız sıfırdı savunmada.Boş bırakırsanız kovalarsınız tabii..
![]()
So what?
Saike
Seni durduramayınca Ferrari'den ders almaya başladım ne yapayım. Baktım olmayacak. Şimdi kankam Wollsburg karşısında iyi oynuyor, maçtan önce aradı Emrahcığım sen iste gol yedirmeyeyim dedi. Dedim bırak gülüm iki tane atsınlar, siz 3 atarsınız olur biter. Dedi eyvallah abi.. Sonra kapattı telefonu Denizli gelince.. Bu senin için genç kartal..
![]()
Mustafa abi hep bizim kalenin orada çekim yapınca bende fazla geriye dönmediğim için haliyle kameraya çıkmıyordum.Kamerada bende çıkayım derken aklıma bu geldi..
Bir dahaki maça kadar bir şeyler kaparsan işim zor abi..
Hayrettin abi bizim takımda olsaydın tam senlik maçmış o zaman.Tam senin istediğin pozisyonlar vardı maçta..
So what?
Saike
Maçtan önce sahanın geniş olmasının benim için bir yönden iyi olduğunu,çünkü hızlı olduğumu söylemiştim.Zaten saha geniş.Birde siz o kadar boş bırakınca savunmayı bende at gibi koştum haliyle..![]()
So what?
Saike
Biz 2.yarıda savunmanın bel kemiği Oğuz abiyi kaleye geçirip hücum ağırlıklı oynayan Burak abiyi oyuna aldık.Bunuda göz önüne almak lazım.Aynı defans anlayışı olsa o farkı hayatta kapatamazdınız ki zaten baktık farkı kapatıyorsunuz oyuna ağırlımızı koyup tekrar az da olsa açtık farkı..![]()
So what?
Saike
onu kayda almadım merak etme
dikkatimi çekti halı sahanın içinde bir sürü sigara izmariti var oğuz abi sen mi içtin bunları
ben bu arada çok heyecanlandım diyem bir abi vardı röpartajlarda yorumlarında aynı fatih terime benziyordu![]()
Last edited by LifeYourself : 20.Ekim.2009 at 18:50
valla organizasyon çok güzeldi ilk defa böyle bir güzel organizasyan erene çok teşekkür ederimsesini fatih terime çok benzettim orda abi
![]()
5. vidyo kaydının sesiyle görüntüsü arasında bir uyumsuzluk var, acaba orjinali de mi böyle? Eğer değilse düzgün halini istiyoruz dimi beyler?![]()