Sayfa 23 / 30 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Futbol , kaçıranların oyunu degil , atanların oyunu
    O zaman biz çıkalım siz oynayın, boş kaleye 200 tane falan atardınız. Gerçi yok, rakip olmadığı için ilk golden sonra oyun başlayamazdı doğru.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    O zaman biz çıkalım siz oynayın, boş kaleye 200 tane falan atardınız. Gerçi yok, rakip olmadığı için ilk golden sonra oyun başlayamazdı doğru.
    1-0 olsun bizim olsun. Şu penbe nicklerde gelse artık

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O değilde bi pembe nik muhabbeti vardı.O ne oldu acaba?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tabi merakla bekliyoruz, sırf rakip takımı pembe nickle görmek için canımı dişime takıp koştum ! çok koştum ! öyle böyle değil !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    tabi merakla bekliyoruz, sırf rakip takımı pembe nickle görmek için canımı dişime takıp koştum ! çok koştum ! öyle böyle değil !
    Aslında sende bi 5 dk rakip takımda oynadın sanada 1 günlüğüne falan penbe nick verilmeli..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Keşke kalede kalsaydın fark atardık diyenler oluyor zaten maç dengede gitsin diye ikinci yarı kaleden cıktım diyorum tartısmalara nokta koyuyorum

yalnız ikinci fotoda herkesi alana kadar anam ağladı

dipnotu:fotoğrafları ben çektim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Aslında maça gelsek daha iyi olacaktı düğünde rezil oldum bu arada Düğünde otele girerken millet bana garip garip bakarken olayı çözemedim ama içeri girince farkettim koskoca salonda herkes papyon falan gelmiş ben kotla daldım içeri benden başka öyle gelen sazan yoktu Ben tedaştan geliyorum elektik saatine bakıp çıkacam diyerek dönesim geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Organizasyon son derece güzeldi. Emeği geçen, uzaktan yakından teşrif eden herkese teşekkürler. Maç da güzeldi. Bana kısa geldi. Arkadaşlar bitirelim dedi ben gaza geldim az daha oynayalım dedim

Rakip takımın defansı sağlamdı. Özellikle Alican'a rakibi sıkı marke eder ppm' si eklenmeli . Serhat' a yannışlıkla dirsek attığım doğrudur. 2 Defe fröşataya kalkmaya ıdenedim ilkinde bozdu ikincide yaptım. Popomu yere çarpmaktan başka bir şey elde edemedim ama sipektaküler bir hareket kattım sankim

Burak kalede gerçekten iyiydi. Bizim kalecimiz Eren de sürekli rakip forvetlerle karşı karşıya kalmasına rağmen hatırı sayılır kurtarışlara imzasını attı.

Eren, Rıdvan ve Anıl ön plana çıkan isimlerdi. Emrah da soğukkanlı hareketleri ve toplara basışıyla göz doldurdu. Ben kötüydüm. Kendimi hiç beğenmedim. Özellikle duran topları iyi kullanan kimliğim bu maç yoktu. 2 korneri rakibe atınca, Anilton' a olm şu kornerşleri sen at karizma marizma kalmadı dedim

Mustafa ve Tarık' a da güzel muhabbetleri için çok teşekkür ediyorum.

Sözün özü eğer defansta iki kişi kalsaydı bu maçı kaznırdık. Bir 10 dakka ben kaldım defansta farkı kapadık. Baktım kimse durmuyor ben de ver elini rakip ceza sahası yapınca yenildik :

Önemli olan kardeşlerimizle kaynaşmaktı. Hepsi 10 numara adamlar. Hepsine teşşekkür ediyorum...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ya iki süper golüm kameralara yansımamış. Eğer o iki gol kamera çekimlerinde olsaydı Burak haftanın eleştirileni olacaktı ama iyi kurtardı paçayı doğrusu. Birinde uzaktan köşeye vurdum, Burak güzel uçtu aslında bir ara kanadı olduğunu düşünsem de golü yemekten kurtulamadı. Diğerinde de sanırım Rıdvan'ın ortasıydı, gelişine uzak direğin dibine kafa vuruşunu yaptım, süper gol oldu ama o da çekilmemiş malesef. Tabi ani gelişen şutlardı. Pek kaleye vurmadım aslında 4 gol/6 şut gibi bir istatistiğim var. Daha çok yardımlaşmayı tercih ettim. Ama gerçekten güzel oynadık, tamam kaybettik de...

Ayrıca ilk tanıştığımızda Şemsi ile Mehmet'i karıştırdım, olur böyle şeyler. Diğer arkadaşlarımdan bazılarıyla forumdan dahi tanışmışlığım yoktu, çok iyi oldu bu organizasyon.

Evet fotoğraf çektirirken Burak denize düşecekti neredeyse bizi kareye almak için.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim bacaklar hala ağrı sızı içerisinde. 1-2 güne anca geçer gibi gözüküyor..Ama değdi valla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kulağımı da çınlatmışsınız bol bol Bir dahakine geliyim de görün Oldukça keyifli ve renkli bir buluşma olmuş.Üzüntüm bir kat daha arttı.Umarım bir dahakine gelirim bir aksilik çıkmaz.Eren abi sen de her zamanki gibi satış yaptı demişsin çok kırıldım Nickim de aslanlar gibi siyah duruyo öyle

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kaan Abi var mı bu son fotolarda?

Birde king theodor baksana birde elde sigara saklamaya çalışmış çocuklara kötü örnek oluyor tüüüüü.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kaan Abi var mı bu son fotolarda?

Birde king theodor baksana birde elde sigara saklamaya çalışmış çocuklara kötü örnek oluyor tüüüüü.

Sağdaki Kaan abi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kaan abiyle Serkan abi zaten halüsinasyon gibi bişeydi bikaç saniye gördük ve kayboldular.Hatta onların hayalet olma ihtimali oldukça fazla..Aha tüylerim diken diken oldu ama yinede açıklayayım.Bunlar bilgisayar başında takılırken başlarına bişey geldi ve öldüler.Ama bilgisayardaki işleri yarım kalınca gözleri açık gitti öbür tarafa..Bu sebepten dolayı onlara internete girme hakkı verildi ve TTNet'e abone olarak internete girmeyi başardılar.Sonra işlerini tamamlarken turksportala girdiler, arkadaşlıklar edindiler vs. ardından buluşma yapılacak denilince bunlar öbür taraftan özel izin alarak 1 saatliğine bizim tarafımıza geçtiler ve buluşmaya katıldılar.Bence durum böyle ve aksi bir düşünceye kesinlikle inanmayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Kaan abiyle Serkan abi zaten halüsinasyon gibi bişeydi bikaç saniye gördük ve kayboldular.Hatta onların hayalet olma ihtimali oldukça fazla..Aha tüylerim diken diken oldu ama yinede açıklayayım.Bunlar bilgisayar başında takılırken başlarına bişey geldi ve öldüler.Ama bilgisayardaki işleri yarım kalınca gözleri açık gitti öbür tarafa..Bu sebepten dolayı onlara internete girme hakkı verildi ve TTNet'e abone olarak internete girmeyi başardılar.Sonra işlerini tamamlarken turksportala girdiler, arkadaşlıklar edindiler vs. ardından buluşma yapılacak denilince bunlar öbür taraftan özel izin alarak 1 saatliğine bizim tarafımıza geçtiler ve buluşmaya katıldılar.Bence durum böyle ve aksi bir düşünceye kesinlikle inanmayacağım.
    Yazar olsana

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yazar olsana
    2 tane film senaryom, 1 tanede komedi gösterim var yazılmış.Yazılmış derken %100 bitmiş degil ama senaryolardaki ana hatlar yaşanacak olaylar vs genel olarak belli fakat henüz ince ayrıntıları girmiş degilim.3-5 seneye anca biter hepsi..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Emrah abi valla o iki topu çıkartmam çok çok zordu birinde zaten sasırtıp diğer köşeye vurdun,diğerinde ise Alex gibi yan ağlara onları çıkartmak çok zor..

Zaten eski sakatlığım nüksetti cuma günü sınıf maçımız var napcam bilmiyorum

aynen yahu o fotoları çekerken ya Kadıköyde boğanın boynuzlarına mahsur kalacaktım ya da denize düşecektim

Serhat süpersin,Halit Ziya nın akıcılığı,Yakup Kadri nin gözlemleri,Balzac ın yaratıcılığı CMYLZ nin esprileri var sanki sende

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İyi oynadık kazandık, Serhat ile kurduğumuz psişik iletişim çok işe yaradı. Hatasız oynadık. İkinci yarı ben kaleye geçince Serhat ve Alican yalnız kaldılar. Ama yinede hatasızdılar.

Ayrıca yaptığım iki güzel kurtarışı ve ben yerdeyken atılan golden kimse söz etmiyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç boyunca herkes beni kovaladı zaten.. Kaleci Anıl bile bir kaç kez kendisini geçmeye teşşebbüs ederken kovaladıydı.. Takım dayanışmanız sıfırdı savunmada.Boş bırakırsanız kovalarsınız tabii..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maç boyunca herkes beni kovaladı zaten.. Kaleci Anıl bile bir kaç kez kendisini geçmeye teşşebbüs ederken kovaladıydı.. Takım dayanışmanız sıfırdı savunmada.Boş bırakırsanız kovalarsınız tabii..
    Sanki ayağında top yok gibiydi yoksa o kadar hızlı koşamazdın.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Seni durduramayınca Ferrari'den ders almaya başladım ne yapayım. Baktım olmayacak. Şimdi kankam Wollsburg karşısında iyi oynuyor, maçtan önce aradı Emrahcığım sen iste gol yedirmeyeyim dedi. Dedim bırak gülüm iki tane atsınlar, siz 3 atarsınız olur biter. Dedi eyvallah abi.. Sonra kapattı telefonu Denizli gelince.. Bu senin için genç kartal..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Tsi Üyelerinden GeNç KaRTaL: ''50 Milyon Dolar verselerde başka sitede oynamam dedi.''
    Burada koptum Şemsi Abi
    Mustafa abi hep bizim kalenin orada çekim yapınca bende fazla geriye dönmediğim için haliyle kameraya çıkmıyordum.Kamerada bende çıkayım derken aklıma bu geldi..

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Seni durduramayınca Ferrari'den ders almaya başladım ne yapayım. Baktım olmayacak. Şimdi kankam Wollsburg karşısında iyi oynuyor, maçtan önce aradı Emrahcığım sen iste gol yedirmeyeyim dedi. Dedim bırak gülüm iki tane atsınlar, siz 3 atarsınız olur biter. Dedi eyvallah abi.. Sonra kapattı telefonu Denizli gelince.. Bu senin için genç kartal..

Bir dahaki maça kadar bir şeyler kaparsan işim zor abi..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Abi Serkan`a sor beni.

Bizim maçta 10 goL 10 asist sözü vermiştim Bursa da ki maçta, 12 goL 11 asist iLe oynadım.
    Yani bizde atma, tutma oLayı yok, fazLası var, azı yok. Ne dersek o
    Hayrettin abi bizim takımda olsaydın tam senlik maçmış o zaman.Tam senin istediğin pozisyonlar vardı maçta..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçtan önce sahanın geniş olmasının benim için bir yönden iyi olduğunu,çünkü hızlı olduğumu söylemiştim.Zaten saha geniş.Birde siz o kadar boş bırakınca savunmayı bende at gibi koştum haliyle..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Maçtan önce sahanın geniş olmasının benim için bir yönden iyi olduğunu,çünkü hızlı olduğumu söylemiştim.Zaten saha geniş.Birde siz o kadar boş bırakınca savunmayı bende at gibi koştum haliyle..
    Takım olarak hücum yaptık... Gene üç farklı yendildik, bana göre bu sizin hücumda ki eksikliğinizi gösterir. Düşün ben o üç güzelim pozisyonu atsaydım şuan durum ne olurdu?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Takım olarak hücum yaptık... Gene üç farklı yendildik, bana göre bu sizin hücumda ki eksikliğinizi gösterir. Düşün ben o üç güzelim pozisyonu atsaydım şuan durum ne olurdu?
    Biz 2.yarıda savunmanın bel kemiği Oğuz abiyi kaleye geçirip hücum ağırlıklı oynayan Burak abiyi oyuna aldık.Bunuda göz önüne almak lazım.Aynı defans anlayışı olsa o farkı hayatta kapatamazdınız ki zaten baktık farkı kapatıyorsunuz oyuna ağırlımızı koyup tekrar az da olsa açtık farkı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

onu kayda almadım merak etme
    dikkatimi çekti halı sahanın içinde bir sürü sigara izmariti var oğuz abi sen mi içtin bunları
    ben bu arada çok heyecanlandım diyem bir abi vardı röpartajlarda yorumlarında aynı fatih terime benziyordu
    Last edited by LifeYourself : 20.Ekim.2009 at 18:50

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    1- onu kayda almadım merak etme
    dikkatimi çekti halı sahanın içinde bir sürü sigara izmariti var oğuz abi sen mi içtin bunları
    2-ben bu arada çok heyecanlandım diyem bir abi vardı röpartajlarda yorumlarında aynı fatih terime benziyordu
    1- Benim düştügüm anı kastetti , çekmemiş Allah'tan

2- EL-HadJi , burak abi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    onu kayda almadım merak etme
    ben bu arada çok heyecanlandım diyem bir abi vardı röpartajlarda yorumlarında aynı fatih terime benziyordu

Muhaaaa fatih terim mi. Yardın beni gülmekten Ne alaka yav
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

valla organizasyon çok güzeldi ilk defa böyle bir güzel organizasyan erene çok teşekkür ederim sesini fatih terime çok benzettim orda abi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

5. vidyo kaydının sesiyle görüntüsü arasında bir uyumsuzluk var, acaba orjinali de mi böyle? Eğer değilse düzgün halini istiyoruz dimi beyler?

Sayfa 23 / 30 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon

Mesaj Yetkileri