ts-beşiktaş lig ve kupa maçları da araştırılıyor.
ts-beşiktaş lig ve kupa maçları da araştırılıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Borsa böyle bir şey![]()
Biz bu sene sike tesebbusu yapip da bu hale dustuysek Burak abi yapmasak ne olacakti merak ediyorum![]()
quote=benbenim;2035929]ts-beşiktaş lig ve kupa maçları da araştırılıyor.[/quote]
Araştırılan maçta berabere kaldık herhalde berabere kalmamız için şike yapmış olamayız![]()
Bizim hakkimizdada iddialar var, yonetimden degil ama Trabzondan biri sikeye tessebuste bulunmus , en azindan ben boyle anladim. Yonetimin herhangi bi sekilde boyle seylerle bulastigini sanmiyorum ama bisey varsa en agir cezayi cekmemizi isterim.
Herhalde içeride en çok elemanı bulunan klüp Giresunspor, toplam 14 kişi göz altında Giresunspor adı altında.
Bunun sonucu umarım iyi gider ancak, verilecek kararların bir takıma göre değil de tüm takımlara göre hepsini eşit seviyede cezalandırmak gerekiyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eğer olayda kesin suç varsa, suç neyse suçu işleyen kişi, kurum ve kuruluşlar cezasını çeksin.
fakat olay sadece soruşturma ile kısıtlı kalıp bir nevi pardon olayına döndürülürse bunun hesabını kim verecek ?
günlerce borsada değer kaybeden milyonlarca dolar
kulübün yerle bir olan prestiji
takımın sezonun başında yaşadığı kaos
ve içinde 1 tane olumlu şey olmayan yüzlerce sebep...
Last edited by RaSenGan : 05.Temmuz.2011 at 00:05
...
Bir tek bizim takımda bir şey çıkmadı.Üst sıralarda bitirsek bizim de adımız karışabilirdi belki bu işe.
bekleyip göreceğiz borsada kulüp hissesi düşecek diye savcılar görevini yapmamazlık yapmayacaklar tabiiki
tek istediğimiz adalet ama zamanında gelen adalet
biliyorsunuz geç gelen adalet adalet değildir.
Last edited by RaSenGan : 05.Temmuz.2011 at 00:06
@yolcu
ben iddiaların hiçbirine inanmıyorum ve eminimki sonuçta benim beklediğim gibi olacak , ama YETER ! çok değil bundan aylar önce dünyaca ünlü basketbolcumuz Taurusi doping yapmışmış diye medya tarafından yerin dibine sokulduk 3 hafta sonra pardon hata yapmışız diye belki de avrupa şampiyonu olacak takımı yerle bir ettiler bu ayak oyunları nereye kadar sürecek ? ne zamana kadar tepkisiz kalacaz ? Türkiye'de şuanda sporun en önemli kulübü olan bu oluşumu böyle mi durduracaklar ? yazıklar olsun.
...
Bir yetkili çıkıpta olay budur bundan ibarettir ve bu şekilde devam edicektir dese herkesin kafasında bişey şekillencek ama ortada hala en ufak bir bilgi olmayınca bilgi kirliğiliği hat safhada.
kardeş senin inanmaman bir şey ifade etmiyor umarım öyledir umarım suçsuzdurlar bizde adalet istiyoruz ama zamanında gelen adalet geç gelen bir adalet değil
basketbol faciasındaki gibi bir adalet değil
benim de gücüme gidiyor beşte beş yapan bir kulübün itibarının böyle yerlere indirgenmesi ama yapacak bir şey yok.
koskoca savcı oyun oynayacak hali yok sadece adalet istiyoruz haklıya hakkı verilsin haksızdan hakkı alınsın ne haketmişsek o ceza verilsin sadece bu.
Erman toroglunun aciklamalari yanlis anlamayin ortaligi kizistirmak degil amacim sadece paylasayim dedim
http://www.internetspor.com/video-ga...ima-cevap.html
Ben şeyi anlamadım AKP'li bir milletvekili dedi ki, "konunun üzerine gidilirse Ergenekon'un finansal tarafıyla ilgili de bişeyler çıkabilir gibi geliyor bana" Pardon? ! ne biliyorsun arkadaş? nasıl biliyorsun? nasıl bilebilirsin? Bu nasıl bağımsız yargı, bu nasıl devlet anlayışı? Biri bana bunları açıklayabilsin kurban kesicem yeminle
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bazı kişiler ve kanallar olaya istediği gibi yön vermeye çalışıyor.Emniyetin ya da başka birilerinin çıkıp olayı aydınlatması lazım.
Şu an CNN'de olayın şike kapsamında değil suç örgütü kapsamında olduğu söyleniyor. Bu yüzden de dava Beşiktaş'ta görüşülüyormuş. Ergenekon'un spor ayağı diyorlar. Askeri ihaleler falan varmış Aziz Yıldırım ile ilgili. Savcılığa yollandığı zaman gözaltındakiler herşey netleşecek galiba. Biraz daha sabretmek lazım. Çarşamba-Perşembe günü bazı şeyler netleşecek gibi geliyor bana...
Antu'da da son olaylarla ilgili yeterince sahip çıkılmadığı için çoğu kişi hesabını kapatıyor. Yeni bir site hazırlanacakmış galiba. Antu da karışmış durumda...
TariboWest
Aziz Yıldırım'ın bir sürü askeri ihale kazandığını biliyorum hatta buradaki Hava İkmal Komutanlığına sürekli gelir gider iş sebebiyle...
I'm back...
Bülent Uygun'unda bi ara bu konuda ifadesine başvurulmuştu yanlış hatırlamıyosam...
I'm back...
Liseden mezun olurken felsefe öğretmenim bir söz söylemişti gerçekten hoşuma gitmişti
"bir suçtan en çok kim kar ediyorsa suçlu odur"
katılırsınız katılmazsınız ama bu konuda kayde değer bi söz
CNN'de şu anda Bursa'nın nasıl küme düştüğü anlatılıyor. Hatta Milliyette bunu açıklayan gazeteci Lube Ayar bu nasıl adalettir diyor. Yasa şimdi çıkıyor ve yargılama da şimdi yapılıyor diyor. Bu olay açıklandıktan sonra Bursalılara nasıl hesap vereceksiniz diyor. Sorulan en önemli soru da şu. Neden şimdi?
TariboWest
Lube Ayar Ekrem Açıkel'e de ayarı verdi bu arada.
Peki Sezer , Emenike , Korcan niye alındı ? Aziz Yıldırım'ın avukatı şike ile alakalı dedi. Acaba Aziz Yıldırım 2 ayrı suçtan mı göz altına alındı.
Cnn dağıttı iyice. Nerden reyting yakalayacığını şaşırdı. Bende inadına izlemiyorum.
Bazıları emniyetten bir açıklama bekliyor, 200 kişi içeri alınacak deniyor, daha 150 si dışardayken emniyet açıklama mı yapsın? daha adamların yüzüne suçları okunmadan, savunmaları alınmadan medyaya mı verilsin suçlamalar? Sizce hangisinin sonuçları daha kötü olur? ayrıca bu açıklamaları sanık avukatları yapar, onlarda da tık yok. Medyanın bu işte bir esprisi yok, dünya medyası böyle zaten.. koskoca imf başkanı tecavüzden yargılanıyor, onla ilgili net bir açıklama duydunuz mu? sadece duyumlar, hem de bütün duyumlar çelişiyor, biri çıkıyor komplo diyor vs.vs.
ayrıca bu olayı şak diye kendi yaşıyormuşcasına emin bir şekilde siyasi diye itham etmek de yanlış. eğer bu olay ergenekon içinde soruşturulmasa böyle düşünülmeyebilir. bencede soru işaretleri var. misal iddaaların en sonuncusu dahi mayıs sonunda gerçekleşmesine rağmen neden seçim sonuna kadar bekleniyor gözaltılar için? gibi..
ama dün erman toroğlu güzel birşey dedi. 'kimse suçu ispat edilene kadar suçlu sayılmaz, ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz, ve bu olay öyle insanları içeri tıkıpta 2 yıl sonra 'pardon' denecek mesele değil, sonucu çok ağır olur. demekki ellerinde bazı belgeler var'
antep haftaya avrupa maçlarına başlıyor, 25 inde de bizim, bütün klüpler çalışmaları başladı. sıkıntı içindeki yargının hızlı bir şekilde sonuca ulaşmasını beklemekten başka şansımız yok..
Ekrem Açıkel şu adamın kardeşidir. Videoyu sonuna kadar izlerseniz hararet ve heyecanının esinlendiği kaynağı görürsünüz:
http://www.youtube.com/watch?v=ktI5mFd8lDk