Sayfa 233 / 896 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
6,961 ile 6,990 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    6+4 gibi saçma bir kural gelmez inşallah, ben 6+2'yi saçma bulurken, yedek oturacak 4 yabancı yapıyorlar. Ne yapacak 4 yabancı yedek oturacağına Türkler yedek otursun, umarım böyle bir uygulama gelmez, tamamen serbest bırakmaktan dahabeter darbe vurur futbolumuza bu +4 olayı.
    Bence de +4 saçma olur. Ya yabancı serbest bırakılsın ya da arttırılsın. Böylece oyuncularımız hem Anadolu kulülerine gider hem de Avrupaya gider. Hem ligin kalitesi artar hem de Avrupadaki oyuncularımız kendilerini daha çok geliştirirler. Kim istemez ki Semih ayarındaki Türk oyunculaın Bursa, Kayseri ve Eskişehirde oynamasını..
    Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    + sayısı arttırılmasın. Başındaki rakam arttırılsın.Ya da 11'e de yaklaştı zaten.Serbest bıraksınlar en iyisi.

Rıdvan Dilmen gelsin takımın başına.NTV ile sözleşmesi de bitiyormuş galiba bu yıl.Futbolu biliyor. Aykut Kocaman'la da iyi anlaşır.Kulübün içinden hem. Camia da seviyor. Bi adamın göreve gelmesi için daha ne şartlar gerekiyor ki.
    Rıdvanın sözleşmesi uzatıldı. Ligtv ye gideceği söylendiği için çok büyük paraya yeni sözleşme imzalandığı haberini okumustum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Gece gece acayip duyum geldi Antuda. Düşünülen transferler:Hamit,Krasic,Fabiano ve Dzsudzsak. Krasic ve Dzsudzsak bonservisleri tamam. Oyunculara süre verilmiş. Krasic için acayip fedakarlıklar yapılmış. Bilica ve Baroni seneye mutlaka takımda kalıyor. Daum işini Şekip Mosturoğlu görüşmüş. Daumun tazminatı 8 m euro falan. Hoca işi yaş deniyor. Lucescu ile kesin görüşme olmamış. Güiza ya Rusya ve İspanyadan 2 teklif varmış. Deivid kesin gitmiş. Semih, Vederson, Ali Bilgin ve Deniz Barısa kulüpten yollanacağı haberleri verilmiş. Kesinlikle alınacak yabancı sayısı 3. Sol açık, sağ açık ve forvet. Henry ve Mutudan vazgeçilmiş.Ayrıca Türk olarak Kayseriden bir defans, Kasımpaşalı Yekta ve Ncati de alınabilir. En önemlisi de şu. En iyi Fenerbahce transfer dönemi geçecek deniyor. Hiçbir fedakarlıktan kaçılmayacakmış.

Bayağı karışık oldu ama gecenin 3 ünde bu kadar oluyor. Kusura bakmayın İyi geceler.

Kusura bakmayin arkadaslar, ama duyumla olsaydi su an FB'de 20 yabanci olurdu ve hepsi dunya yildizi olurdu. Krasic'in pesinde Premier Lig'in yarisi var, FB'nin arti olacak verebilecegi sey para, ama henuz bunu dusunecek yasa (30+) gelmedi Krasic. Keza Fabiano Sevilla'nin en gozde oyuncularindan biri ve Brezilya milli takiminin banko forveti, pesinde Liverpool, Milan, Man Utd gibi takimlar vardi. Dzudszak PSV'nin en onemli oyuncusu ve Avrupa kulupleri ilgileniyor. Bu listede olabilecek sadece Hamit var, o da anca senelik 4-5 milyon euroluk cazip bir teklif olursa. Sadece FB icin soylemiyorum, Turkiye'ye gelecek oyuncular ya B/C seviyesinde olan oyuncular (Baros, Ferrari, Appiah, Linderoth, Ernst), ya ciddi dusus yasayan oyuncular (Kleberson, Quaresma, Anelka, Kewell) ya da 30+ yasinda oyuncular (R.Carlos, Ailton, van Hooijdonk). Kariyerinin baharinda olan ve Avrupa kuluplerinin ciddi sekilde ilgilendigi oyuncularin gelmesi cok cok zor, o yuzden Krasic ve Fabiano (hatta Forlan ve Dzudszak) imkansizdir. FB'li arkadaslara (ve Quaresma ile ilgili BJKlilere) tavsiyem fazla sartlanmayin, sonra Xabi Alonso yerine Josico, Poulsen yerine Baroni, L.Fabiano/Kanoute yerine Guiza gelince daha da buyuk husran oluyor.....

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

katılıyorum, fazla kaptırmamak gerek. ama bu isimlerle ilgilenmemiz ve teklif vermemiz bazı şeylerin değiştiğini gösteriyor. bunlar fenerbahçe'ye gelebilecek isimler ama fenerbahçe türkiye süper liginde değil de premier ligde olsaydı koşa koşa gelirlerdi, karar için süre istemezlerdi. katılmamak elde değil.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu isimlere şartlanmamak gerek, ben de katılıyorum. Ancak imkansız diye de birşey yoktur Fenerbahçe için transferde. İmkansız diyip kestirip atılmamalı. Bu isimleri getirebilir Fenerbahçe.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu isimler imkansizdir. Getirebilir diyorsun, peki daha once bu seviyede hangi oyuncuyu getirdi FB? Sakin Anelka, Ortega, R.Carlos falan demeyin, onlarin kalitesinin, o gunku kariyer noktalari ve form durumunu hepimiz biliyoruz. Avrupa'nin dev kuluplerinin pesinden kostugu, henuz 30 yasina ulasmamis, buyuk liglere gidebilecek adamlar Turkiye'ye gelmez maalesef arkadaslar, kabullenin artik. Bizim medyamiz iste anca Avrupa'nin artiklarini bize dunya yildizi diye yutturuyor iste....

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu futbolcuların transferi çok zor olabilir. ama her şeye gebe bir fenerbahçe var. transferler için, özellikle de krasic için araya umulmadık insanlar sokulmuş.

bekliyoruz efenim.

ayrıca 15 hazirana kadar transfer falan beklemiyorum.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Zaten biz transferin gerçekleşmesini beklemiyoruzki. Sadece girişim olduğunu söylüyoruz. Her yönden Krasice fedakarlıklar yapılmış. Gelir gelmez kendisi bilir. Ama ilgilenilen isimler doğru isimler. Aziz Başkan bu başarısızlığın üstüne bu yıldızlarla gönlümüzü alır mı ben inanıyorum yapar bişeyler..
    TariboWest

Bence Krasic'in bile gelmesi imkansız değil. Ancak maddi imkanları sonuna kadar zorlamak gerekir ki muhtemelen yeni bir transfer rekorundan söz ediyor oluruz. Bence Krasic için dahi değmez. Senin kadron Krasiç kalitesindeki oyunculardan kuruludur, gidip bir 20-30 milyon euro da ona verir eksiğini tamamlarsın. Yarın yine stoperde Bekirle, Önderle, Bilicayla maça çıkacaksanız, Kazımla Güizadan gol bekleyecekseniz 20-25 milyon euro bonservisle, yıllık 4 milyon euro maaşla kanat oyuncusu almaya ne lüzum var? Ha Fenerbahçe dediği gibi o kalitede 4-5 oyuncu birden alacaksa olur. Ama bu güne kadar bir dönemde 50-60 milyon euro harcamış kulübümüz olmadı hiç.

Aynı şeyler Beşiktaşı Quaresma transferi için de geçerli, öbür kanatta yine zorla Yusufu, Ekremi oynatacaksanız bir kanadımız Quaresma olsa ne olur? Ancak Quaresma şu an böyle Krasic gibi revaçta değil ve neredeyse bir İsmail Köybaşı, Tabata, Topuz parasına bitirilebilecek durumda. Bu biraz daha tolere edilebilir bir durum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

adı geçen oyuncular için imkansız transfer denemez. krasic sanki ronaldo, dzudszak'da messi mübarek. luis fabiano ve forlan zor görünüyor bence. güiza'yı bir takasla kakalayabilirsek bunlar da kolay. mehmet topuz'dan pek bir artısı olmayan hamit'in alınmasına hala karşıyım.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Siz Avrupa futbolunu takip etmiyorsunuz demek ki, onu anladim ben.....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lucescu'ya teklif götürülmemiş.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72897
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    6+4 gibi saçma bir kural gelmez inşallah, ben 6+2'yi saçma bulurken, yedek oturacak 4 yabancı yapıyorlar. Ne yapacak 4 yabancı yedek oturacağına Türkler yedek otursun, umarım böyle bir uygulama gelmez, tamamen serbest bırakmaktan dahabeter darbe vurur futbolumuza bu +4 olayı.
    6+2+2 olacakmış. 4 yedek oturmayacak kulübede.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tribüne oturtmak tamamen saçmalık o zaman, ne mantıkla böyle bir uygulama yapıyorlar yahu, ya tamamen serbest bırak ya da 6 yap, artısı eksisi olmasın, takımlar da yabancılarını ona göre iyi seçsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

7+3 de konuşuluyormuş galiba yani kuluplerin istediği 3 ününde yedek olması.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kulüpler ister tabi, başarızı yabancı transferleri, yabancı kontenjanını bahane edip, yedekte oturtacaklar. Tabi bunun sezon başından belli olması gerekirken, şimdi belirlenecek olması da ülkemize has bir durum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bu isimler imkansizdir. Getirebilir diyorsun, peki daha once bu seviyede hangi oyuncuyu getirdi FB? Sakin Anelka, Ortega, R.Carlos falan demeyin, onlarin kalitesinin, o gunku kariyer noktalari ve form durumunu hepimiz biliyoruz. Avrupa'nin dev kuluplerinin pesinden kostugu, henuz 30 yasina ulasmamis, buyuk liglere gidebilecek adamlar Turkiye'ye gelmez maalesef arkadaslar, kabullenin artik. Bizim medyamiz iste anca Avrupa'nin artiklarini bize dunya yildizi diye yutturuyor iste....
    Neden imkansız?
    Anelka'nın kalitesi düşük müydü Fenerbahçe transfer ettiğinde? Premier Lig'de 2,5 sezonda oynadığı 89 maçta 37 gol atmış bir oyuncu, dünyanın en pahalı transferleri listesinin üst sıralarında 2 farklı transferler yer almış bir oyuncu Manchester City'den ayrılmak istese kimse almazdı, Fenerbahçe'ye gelmeye mecbur mu kaldı? Ortega sönmüş bir yıldız olabilir alındığında. Ancak Roberto Carlos bile ne kadar yaşlı olursa olsun Fenerbahçe'ye gelmek yerine başka bir takımda oynayabilirdi. Kazanacağı para yüksek olmasa gelmez diyebilirsiniz, para da transferlerin en önemli etkenidir siz de takdir edersiniz. Bunların bilincinde olduğumuz için Fenerbahçe için transferde imkansız yoktur diyebiliyoruz.

Ayrıca ben Avrupa futbolunu da takip ederim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ortega Fenerbahçe'ye geldiği yaz Arjantin ile Dünya Kupası'nda forma giyiyordu...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Neden imkansız?
    A
    nelka'nın kalitesi düşük müydü Fenerbahçe transfer ettiğinde? Premier Lig'de 2,5 sezonda oynadığı 89 maçta 37 gol atmış bir oyuncu, dünyanın en pahalı transferleri listesinin üst sıralarında 2 farklı transferler yer almış bir oyuncu Manchester City'den ayrılmak istese kimse almazdı, Fenerbahçe'ye gelmeye mecbur mu kaldı? Ortega sönmüş bir yıldız olabilir alındığında. Ancak Roberto Carlos bile ne kadar yaşlı olursa olsun Fenerbahçe'ye gelmek yerine başka bir takımda oynayabilirdi. Kazanacağı para yüksek olmasa gelmez diyebilirsiniz, para da transferlerin en önemli etkenidir siz de takdir edersiniz. Bunların bilincinde olduğumuz için Fenerbahçe için transferde imkansız yoktur diyebiliyoruz.

Ayrıca ben Avrupa futbolunu da takip ederim.

Anelka dunya kulupleri seviyesini gecmisti, Premier Lig vasatlarinda dolasiyordu o senelerde, kariyeri ciddi dusus icerisindeydi. Ortega ise Avrupa'da surekli basarisiz olmus ve istenmeyen adamdi, R.Carlos keza FB disinda kimseden teklif almadi, belki Katar'dan vs almistir, ama ona yillik 3.5 milyon euro verecek kadar zengin kulupler yok, ya da bizim kulupler kadar zengin (!) degiller. Bahsettigimzi Krasic su an dunyanin en iyi kulupleri tarafindan takip ediliyor, kariyeri inanilmaz cikista ve futbol yasaminin baharinda. FB Krasic'i anca 5 sene sonra, 30'unu gectikten sonra alir, ayni sey Fabiano icin de gecerli. Gorecegiz bakalim kim gelecek, ama sonra Josico, Guiza, Maldonado, Baroni gelince bu yorumlari hatirlatirim yanliz.....
    Last edited by DisCo : 26.Mayıs.2010 at 23:42

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Anelka dunya kulupleri seviyesini gecmisti, Premier Lig vasatlarinda dolasiyordu o senelerde, kariyeri ciddi dusus icerisindeydi. Ortega ise Avrupa'da surekli basarisiz olmus ve istenmeyen adamdi, R.Carlos keza FB disinda kimseden teklif almadi, belki Katar'dan vs almistir, ama ona yillik 3.5 milyon euro verecek kadar zengin kulupler yok, ya da bizim kulupler kadar zengin (!) degiller. Bahsettigimzi Krasic su an dunyanin en iyi kulupleri tarafindan takip ediliyor, kariyeri inanilmaz cikista ve futbol yasaminin baharinda. FB Krasic'i anca 5 sene sonra, 30'unu gectikten sonra alir, ayni sey Fabiano icin de gecerli. Gorecegiz bakalim kim gelecek, ama sonra Josico, Guiza, Maldonado, Baroni gelince bu yorumlari hatirlatirim yanliz.....
    Hatırlatmanıza gerek yok. Ben daha önce ki mesajlarımda da bu isimlere şartlanılmaması gerektiğini yazdım. Bunları yazmamın nedeni Fenerbahçe transfer etmek isterse bir oyuncuyu, imkansız demek yanlış olur. Özellikle ismi geçen oyuncular konusunda. Krasic'in Lugano'dan farkı nedir? Lugano'da birçok kulüp tarafından takip ediliyordu. Ve yaşı da 30 üstü değildi. Appiah transferi de öyle.

Roberto Carlos'a teklif edilen miktar kerizlik değildir. Fenerbahçe bu transferde verdiği ücretin büyük bir kısmını reklam, ürün satışı gibi gelir kaynaklarıyla karşılamıştır. Peki Ukrayna ve Rus takımları nasıl bu kadar yıldız ya da yıldız adayı oyuncu alabiliyorlar? Jo, Wagner Love, Elano, falan neden CSKA'yı Shaktar'ı tercih ettiler? Para önemli bir etken olduğu için değil mi? Hem para kazanacaklar, hem de Avrupa'da mücadele edecekler. Bu şartlar Fenerbahçe için de geçerli değilmidir? Kim düşünürdü Kewell, Baros, Neill, Elano, Jo, Gio'nun özellikle de Rijkaard'ın Türkiye'ye geleceğini. Türkiye artık eski Türkiye, Türk futbolu da eski Türk futbolu değil. Çok aşama kaydedildi.

Konuyu da daha fazla uzatmak istemiyorum. İsmi geçen oyuncular alınamayabilir belki ama transfer edilmeleri de imkansız değildir.
    Last edited by DisCo : 26.Mayıs.2010 at 23:42

Yahu bu kadar tartışmaya hiç gerek yok. Buradaki kimse zaten krasiç olayı bitti, şu yıldızla imzaladık fela demiyor. Krasiç olursa çok iyi olur deniliyor. Ama neden başkaları o kesin fenerbahçe'ye gelmez, sizin ona gücünüz yetmez felan diyor anlayamıyorum. Doğrudur normal şartlarda fenerbahçe krasiç'i alamaz. Ancak şartlar anormalleşirse (ki bu bir ihtimal) o zaman alınır.

Buradaki yorum yapan arkadaşlar krasiç işi bitti demiyor sadece olursa süper bir transfer diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bay e-ko View Post
    Yahu bu kadar tartışmaya hiç gerek yok. Buradaki kimse zaten krasiç olayı bitti, şu yıldızla imzaladık fela demiyor. Krasiç olursa çok iyi olur deniliyor. Ama neden başkaları o kesin fenerbahçe'ye gelmez, sizin ona gücünüz yetmez felan diyor anlayamıyorum. Doğrudur normal şartlarda fenerbahçe krasiç'i alamaz. Ancak şartlar anormalleşirse (ki bu bir ihtimal) o zaman alınır.

Buradaki yorum yapan arkadaşlar krasiç işi bitti demiyor sadece olursa süper bir transfer diyor.
    Aynen olay budur. Görüşülüyor ama zor transferler. İmkansız değil. Gelmezse B ve C planları devreye konur. Yine birileri alınır. Yani konu burda Fenerbahcenin gücünün yetip yetmemesi değil. Ne yıldızlar geldi. Ben yine inanıyorum. Düşünün geçen senelerde Eto, Xabi Alonso ve Ronaldinho ile de görüşülmüştü ama olmamıştı. En iyisi beklemek..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hatırlatmanıza gerek yok. Ben daha önce ki mesajlarımda da bu isimlere şartlanılmaması gerektiğini yazdım. Bunları yazmamın nedeni Fenerbahçe transfer etmek isterse bir oyuncuyu, imkansız demek yanlış olur. Özellikle ismi geçen oyuncular konusunda. Krasic'in Lugano'dan farkı nedir? Lugano'da birçok kulüp tarafından takip ediliyordu. Ve yaşı da 30 üstü değildi. Appiah transferi de öyle.

Roberto Carlos'a teklif edilen miktar kerizlik değildir. Fenerbahçe bu transferde verdiği ücretin büyük bir kısmını reklam, ürün satışı gibi gelir kaynaklarıyla karşılamıştır. Peki Ukrayna ve Rus takımları nasıl bu kadar yıldız ya da yıldız adayı oyuncu alabiliyorlar? Jo, Wagner Love, Elano, falan neden CSKA'yı Shaktar'ı tercih ettiler? Para önemli bir etken olduğu için değil mi? Hem para kazanacaklar, hem de Avrupa'da mücadele edecekler. Bu şartlar Fenerbahçe için de geçerli değilmidir? Kim düşünürdü Kewell, Baros, Neill, Elano, Jo, Gio'nun özellikle de Rijkaard'ın Türkiye'ye geleceğini. Türkiye artık eski Türkiye, Türk futbolu da eski Türk futbolu değil. Çok aşama kaydedildi.

Konuyu da daha fazla uzatmak istemiyorum. İsmi geçen oyuncular alınamayabilir belki ama transfer edilmeleri de imkansız değildir.
    Yapmayin yahu, kim istiyordu Lugano'yu? Daha bu yaz bonservissizdi ve kapi kapi dolasti, kimse almadi adami, Lazio disinda ilgilenen bile olmadi....
    O Rus kulupleri adamlari yanliz Brezilya'dan aliyor, Avrupa'dan yildiz almiyor. Brezilya'dan Robinho kalitesinde olmadigi surece yetenekli oyuncu almak zor degil, FB mesela parayi basarsa Dentinho'yu alir, cok da zor degil. Ama Dentinho'yu bir Krasic veya Fabiano ile kiyaslamamak lazim. Turk futbolunun cok fazla asama kaydettigi dogru, ama o saydigin oyuncularin hepsi ya B kalitesinde oyuncular, ya da kariyeri dususte idi. A kalitesinde bir oyuncu genc iken Turkiye'ye maalesef gelmez, daha ulke olarak ve kulup bazinda o seviyede degiliz henuz.....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by bay e-ko View Post

Olamayacak birsey uzerinde konusmanin manasi nedir? Ben simdi BJK topicinde Messi gelse, defansa Ferdinand alinsa, Forza'da duyum aldim antrenorluge Mourinho gelmis falan desem herhangi bir katki saglamis olurmuyum?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Aynen olay budur. Görüşülüyor ama zor transferler. İmkansız değil. Gelmezse B ve C planları devreye konur. Yine birileri alınır. Yani konu burda Fenerbahcenin gücünün yetip yetmemesi değil. Ne yıldızlar geldi. Ben yine inanıyorum. Düşünün geçen senelerde Eto, Xabi Alonso ve Ronaldinho ile de görüşülmüştü ama olmamıştı. En iyisi beklemek..

Birader her sene gorusuluyor zaten, ama her sene konusulup yine ne idugu belirsiz Brezilyalilar veya Josico, Guiza gibi adamlar geliyorsa bunlari konusmanin pek manasi yok degil mi? Ben de isterim BJK Quaresma yerine Krasic'i alsin, Deco yerine Dzagoev ile ilgilensin, ama burada konustugumuzla kalir, yani bos konusmus olurum....

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Krasic, Dzagoev, Hamit, Dsuzdzak A kalitesi oluyor ama Jo, Elano, Lugano, Appiah, Anelka düşüşte olan oyuncular öyle mi? Lugano'nun Fenerbahçe'ye geldiği dönemde de mi kimse istemiyordu Lugano'yu? Krasic'i hangi takımlar takip ediyor? 26 yaşında olmasına rağmen hala parlayamamış ama A kalite oyuncu mu? Önce ki mesajımda yazdığım Rus ve Ukrayna takımları hakkında haklısınız. Genelde kaynağından genç oyuncular alıyorlar, yıldız almıyorlar. Ancak o noktada önemli olan para durumuydu. Para varsa gelirler. Zaten ülkemizde ki vergi sistemi de çok cazip.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Krasic, Dzagoev, Hamit, Dsuzdzak A kalitesi oluyor ama Jo, Elano, Lugano, Appiah, Anelka düşüşte olan oyuncular öyle mi? Lugano'nun Fenerbahçe'ye geldiği dönemde de mi kimse istemiyordu Lugano'yu? Krasic'i hangi takımlar takip ediyor? 26 yaşında olmasına rağmen hala parlayamamış ama A kalite oyuncu mu? Önce ki mesajımda yazdığım Rus ve Ukrayna takımları hakkında haklısınız. Genelde kaynağından genç oyuncular alıyorlar, yıldız almıyorlar. Ancak o noktada önemli olan para durumuydu. Para varsa gelirler. Zaten ülkemizde ki vergi sistemi de çok cazip.

Hamit ve Dzudszak icin A kalite demedim zaten, dikkatli okursan gorursun. Krasic'i hangi takimlar takip ediyor bilmiyorsaniz o zaman gercekten de Avrupa futbolunu takip etmiyorsunuzdur, demek ki o konuda hakliymisin.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hamit ve Dzudszak icin A kalite demedim zaten, dikkatli okursan gorursun. Krasic'i hangi takimlar takip ediyor bilmiyorsaniz o zaman gercekten de Avrupa futbolunu takip etmiyorsunuzdur, demek ki o konuda hakliymisin.

Krasic'i kimse takip etmiyor anlamında olmayacaktı o yazdığım. Yazıyı düzenlerken atlamışım bazı yerleri aceleyle.
    Doğrusu; Krasic'i hangi takımlar takip ediyor? Bu takımların isimleri de duyumlardan, haberlerden ibaret. Tıpkı Lugano Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ki gibi. Lugano Fenerbahçe'ye geldiğinde bir sürü haberler çıktı, o takım istiyor, bu takım istiyor diye. Birçoğuna itibar etmesek bile Avrupa'dan talipleri olduğu biliniyordu. Lugano bu sezon başında kimse tarafından istenmiyor değil, talep ettiği ücret yüksek bulunuyordu. O yüzden transfer olamadı.

Neyse uzadıkca uzuyor tartışma. Gereksiz bir hal aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Krasic'i kimse takip etmiyor anlamında olmayacaktı o yazdığım. Yazıyı düzenlerken atlamışım bazı yerleri aceleyle.
    Doğrusu; Krasic'i hangi takımlar takip ediyor? Bu takımların isimleri de duyumlardan, haberlerden ibaret. Tıpkı Lugano Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ki gibi. Lugano Fenerbahçe'ye geldiğinde bir sürü haberler çıktı, o takım istiyor, bu takım istiyor diye. Birçoğuna itibar etmesek bile Avrupa'dan talipleri olduğu biliniyordu. Lugano bu sezon başında kimse tarafından istenmiyor değil, talep ettiği ücret yüksek bulunuyordu. O yüzden transfer olamadı.

Neyse uzadıkca uzuyor tartışma. Gereksiz bir hal aldı.

Bence de uzadi, birkac hafta sonra gorecegiz bakalim kimler gelecek, kim hakli cikti. Ama tekrardan soyluyorum, Forlan, Fabiano, Krasic'ten biri veya bunlarin statusunde biri gelirse buradaki herkesten ozur dilerim ve hakli oldugunuzu belirtirim, ayni davranisi da sizden beklerim....

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bence de uzadi, birkac hafta sonra gorecegiz bakalim kimler gelecek, kim hakli cikti. Ama tekrardan soyluyorum, Forlan, Fabiano, Krasic'ten biri veya bunlarin statusunde biri gelirse buradaki herkesten ozur dilerim ve hakli oldugunuzu belirtirim, ayni davranisi da sizden beklerim....
    Benim yazdıklarımı yanlış yorumlamışsın sanırım. Ben bu oyuncular ya da kalitesinde ki oyuncular transfer edilecek demedim. Transfer edilmesi sizin dediğiniz gibi imkansız değil dedim. Ve hatta bu isimlerin transferine şartlanılmaması gerektiğini de söyledim. Sonuç olarak transfer edilseler de edilmeseler de özür dilememi gerektiren bir durum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galiba Sırbistan'ın basın toplantısında Krasic-Fenerbahçe meselesi geçmiş. Krasic evet teklif var ama batıyı düşünüyorum demiş. Muhtemelen bizim QTM elemanları Krasic'e Fenerbahçe forması tutturmak istemiş ama gülerek reddetmiş. Eğer formayı tutsaydı yarın fotomaç başlık: Krasic seve seve Fener'e gelirim dedi. İnanmazsanız resme bakın. :} Fotospor için forma tutturmak gibi bir sorun yok, onlar ps ile hallediyorlar işlerini.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri