Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 24 / 24 İlkİlk ... 14222324
691 ile 720 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Bu Engin o kadar kısa mesafede bu Cüneyt Çakır'a ne tür bir küfür etmişte hemen direk kırmızı vermiş anlamadım. Engin kırmızıyı yemek için bi dengesizlik mutlaka yaptı ama 2.sarı da değil direk kırmızı verdi. Orda ne dediğini çok merak ettim.

Ama bir yandan da diyorum Türkiye'de öyle hakemler var ki, bu Engin'in yaptığı fiziksel müdahaleyi hak eden. Engin terbiyesiz o ayrı. Ben 8-10 maç ceza bekliyorum da. Adam bir yerde patladı artık demekki.

Küfür etti galiba ama ne dediğini çok merak ediyorum.
    Bosver ne dedigini. Engin zaten kirmizi karti cebinde dolasan bir oyuncu degil mi?

Sezon sonu sozlesmesi bitiyor. Buyuk ihtimalle ligin 1/3'unu cezali gecirecek. Kulubune borclu oyuncu yararlidir.

Abdullah Avci'nin onu son milli takima almamasina cok sevindim. Darisi Caner'in basina. Umarim Kerim Frei tutar da, Caner sacmasapan hatalar yapmayi birakana kadar milli takima alinmaz. Sol bek icin yedek ariyorsan da bence Hakan Balta'nin oyun bilgisine erisebilen Turk sol bek yok hala. Gereksiz fauller/penaltilar yapmak, hizli rakip oyuncu tarafindan gecilmekten cok daha zararli.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Disiplin Talimatnamesi'nin 45. maddesinin 1. bendine göre müsabaka görevlilerine saldırıda bulunan futbolculara beş ile on müsabakadan men cezası verilmesi öngörülüyor.

TFF'nin ilgili maddesinde; "TFF mensuplarına, müsabaka görevlilerine, yöneticilere veya diğer kişilere saldırıda bulunan futbolculara beş ila on müsabakadan men cezası verilir" ifadesi kullanılıyor.

TFF'nin 42. maddesinin c bendinde; "Fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası verilir" ifadesi kullanılıyor.

Bu arada sözleşmesindeki özel bir madde gereği yönetimin Engin Baytar’a bu kırmızı kart nedeniyle 100 bin Euro ceza vermesi bekleniyor.
    http://www.medyaspor.com/haber/en-az-4-mac-ceza-3087016
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bülent ataman yillar önce cüneyt cakirin formasindan tutmustu 20 mac yedi enginede en az 20 mac verilmeli ama 4-5 macla yirtar büyük ihtimal..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Direk kırmızıdan 2-3 maç en az çünkü sebebi küfür muhtemelen. Sonrasında hakeme yönelik hareketlerinden ötürü 5-10 maç ve son olarak saha kenarına gelirken ki tavırlarından da 1-2 maç almalı. En kötü ihtimal 8 max 15 maç bekliyorum. Daha da fazlası olursa üzülmem, ben Galatasaray formasıyla maça çıkmasını istemiyorum artık. Yetti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada omzu çıkan Volkan'a çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce düzelir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray açısından;

artılar:
    - 10 kişi kaldıktan sonra bile hücumu düşünüp rakipten çok pozisyona girmek
    - Ön libero eksikliğine karşın yediğimiz goller dahil rakibe net pozisyon vermemek
    - Sezon başı olmasına rağmen ön bölgede inanılmaz bir hücum pres yapıp rakibi hataya zorlamak

eksiler:
    - Hamit'in formsuzluğu
    - Dany'nin pozisyon alma, topu karşılama ve Semih'le uyumu gayet iyi olmasına karşın fizik gücü yüksek rakiplerine karşı ikili mücadeleleri kaybetmesi
    - Takıma Burak katıldığı zaman Umut'un muhtemelen daha etkisiz kalacağı sağ kanada çekilecek olması hatta belki de yedek kalma ihtimali

Sonuç olarak bu kupanın fazla bir önemi yoktu bence. Takımlar açısından sezon başı durumlarını görme şansı sunan bir test maçıydı daha çok. Fenerbahçe açısından daha hayırlı oldu diyebilirim. Çok önemli Spartak maçları öncesinde eksiklerini görme ve orta sahaya şart olan transfer hamlesini yapmaları açısından önemli bir uyarı oldu. Kuyt konusunda kafamda soru işaretleri vardı ama halen çok diri ve güçlü olduğunu gösterdi. İkili mücadelelerde omzuyla dokunduğu 2-3 metre savruluyor, maşallahı var. Birde Aykut Kocaman'ın Stoch'u oyuna almayıp takıma daha yeni katılan Krasiç'i sahaya sürmesi Stoch açısından oldukça moral bozucu olmuştur diye tahmin ediyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Galatasaray açısından;

artılar:
    - 10 kişi kaldıktan sonra bile hücumu düşünüp rakipten çok pozisyona girmek
    - Ön libero eksikliğine karşın yediğimiz goller dahil rakibe net pozisyon vermemek
    - Sezon başı olmasına rağmen ön bölgede inanılmaz bir hücum pres yapıp rakibi hataya zorlamak

eksiler:
    - Hamit'in formsuzluğu
    - Dany'nin pozisyon alma, topu karşılama ve Semih'le uyumu gayet iyi olmasına karşın fizik gücü yüksek rakiplerine karşı ikili mücadeleleri kaybetmesi
    - Takıma Burak katıldığı zaman Umut'un muhtemelen daha etkisiz kalacağı sağ kanada çekilecek olması hatta belki de yedek kalma ihtimali

Sonuç olarak bu kupanın fazla bir önemi yoktu bence. Takımlar açısından sezon başı durumlarını görme şansı sunan bir test maçıydı daha çok. Fenerbahçe açısından daha hayırlı oldu diyebilirim. Çok önemli Spartak maçları öncesinde eksiklerini görme ve orta sahaya şart olan transfer hamlesini yapmaları açısından önemli bir uyarı oldu. Kuyt konusunda kafamda soru işaretleri vardı ama halen çok diri ve güçlü olduğunu gösterdi. İkili mücadelelerde omzuyla dokunduğu 2-3 metre savruluyor, maşallahı var. Birde Aykut Kocaman'ın Stoch'u oyuna almayıp takıma daha yeni katılan Krasiç'i sahaya sürmesi Stoch açısından oldukça moral bozucu olmuştur diye tahmin ediyorum.

dany nin ikili pozisyonlardaki başarıszlığın nedeni fizki değil, aksine fizik olarak canavar gibi bir adam, hem çok atletik hızlı çevik hem de çok güçlü. oradaki problem pozisyon içinde ne yapacağına dair verdiği kararların mental yönü eksik bir futbolcu gibi olması. yani evet dany nin futbola dair mental olarak öğrenmesi gereken çok şey var daha.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Markajı iyi değil bence Dany'nin Kuyt'u da öyle kaçırdı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

geçildikten sonra birçok pozisyonda yine rakibine yetişip müdahale ediyor fakat bana pek güven vermedi. İyi bir yedek

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yine Semih ile Ujfalusi oynar Şampiyonlar Ligindede

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Dünki maçta şunu anladık ki .2 ezeli rakip ortasaha oyuncuları:
    Selçuk > Cristian + Topal + Yaşlı Alex

Selçuk tek kalmasına karşın hala üstteki 3 oyuncudan daha verimli bir grafik çizdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama herkes Dany' nin futbol bilgisini ve yeteneğini konuşuyor. Kimse Semih' den bahsetmiyorum.

Birkez daha helal olsun Semih Kaya! Tartışılmaya bile gerek görülmüyor arık
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meşale ve tribün olaylarından acaba ceza alırmıyız?Büyük ihtimal Arena'daki ilk maçı seyircisiz açarız.Yazık olacak.Kendini bilmezler yüzünden kulüp ceza alacak.

Engine ettiyse küfürden ve hakeme saldırmadan ceza verirler iki ceza birden alır yaklaşık bi 10 maç oynamaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir insanı kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur. Fatih hoca Engin için bunu söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bir insanı kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur. Fatih hoca Engin için bunu söyledi
    Allah hepimize sabırlar versin o zaman...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

geçen sene sivas maçindada yapmisti hoca demisti engine 3 hak tanidik 1 tanesi doldu tarzinda solemisti hakki doldugunda kontratini fesh ederiz tarzi birseyler hatirliyorum sanki

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mekani cennet olsun 12 yasindaki genç taraftar arkadisimiz vefat etmis.

http://haber.gazetevatan.com/kalbi-m...473593/7/Yasam

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Güzel bir yazı:

Aykut oynamadıklarını kabul ediyor bu güzel ama hakeme laf atması için önce futbol oynamaları gerek bunuda söylemeli. Kendisiyle çelişiyor zaten.

Aykut gibi bir adamın bunun penaltı bunun faul olduğunu bilmesi gerek. Aykut gibi bir adamın kendi oyuncusunun gidişinden penaltı geleceğini bilmesi gerek.
    ...

Gs'nin 2. golünden önce Kuyt'a faul itirazı varmış! Pozisyon nerede? Gs ceza sahası ününde! tamam faul olsun hadi birde kırmızı kartlık olsun ama Kuyt'un gerisinde 10 tane fenerli var. 10 tane oyuncudan 1i çıkıpda o pası o koşuyu engelleyemiyorsa kimse hakeme söz söylemesin.

Fenerbahce orta sahası armut topluyor. ama en suçlu Galatasaraydır. Sen bu feneri böyle yakaladın mı atacaksın 7 8 tane. Atamaz mıydı? çok rahat... Spartak'ın forvetleri Galatasaray'ınkilerden daha iyi bitirici. Ben söyleyim,siz yorumlayın...

(Alıntıdır)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

öncelikle kazanan tarafı tebrik ediyorum. bizden iyi oynadılar kazanadılar.

Bizim takıma gelince. Eziyetli bi yolculuk sonucu vardır geldik sana bi güzel futbol oyna bi kupa hediye et bize bari. Ama yinede helali hoş olsun çektiğimiz çilelere canları sağolsun. Aykut Hoca sana can feda ama şöylede bişey var son 3 sezondur ne oynadığımızı ben bilmiyorum bi 20 maçlık seri hariç. barcelona gibi pas oyunu muhabbeti yapmaya çalışıyorsak bunu ortasahanın gerisinde iyi yapıyoruzda malesefki bunu ileride yapınca bi anlamı oluyor. Emre varken bile bi ortasaha aranıyorken Emre gittikten sonra adam almamanın bi açıklaması olamaz. Koy Salihi oynasın bari toçu kazanırız elimizde bi kazanç var deriz ama oda yok olmaz gibide duruyor.
    Ben Topa ve Baroni ikilisine değil ortasahayı , defter,kitabımı emanet etmem. Olmaz yürümez böyle.
    Rakibin eksiği gibi bizimde eksiklerimiz vardı. Belki daha farklı olabilirdi. Volkan çıkmasaydı bile çok fark ederdi lakin olmadı nasip değilmiş.

Yazacak çok şey varda uzatmanın alemi yok. Tek diyeceğim şey şu meşale olayıdır. Hani meşale olsun olmasın demiyorumda bunu insanların üzerine atıp millete zarar vermeye çalışanları kınıyorum. O güzel atmosferie yazık ettiler. Maça herkes kol kola girdi. şimdi orda kol kola girdiğin adama meşale atmak ayıptır Allah muhafaza kötü sonuçlar doğurabilirdi.

Yine bu takıma inanıyorum ligde farkı olacaktır ama bi orta saha..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://gonulluelestirmen.com/12-agus...per-kupa-maci/

Harika bir yazı okudum bu konu ile alakalı. Sizle de paylaşayım dedim... Biraz uzun bir yazı ama değer bence...
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 takımında oyununu beğendiğimi söylersem tam anlamıyla saçmalamış olurum. İki takımda gerçekten kötü oynadı, sezonun başıdır, normaldir bu konuda bi sıkıntımız yok.

Fenerbahçeliler kusura bakmasın ama geçen sezonki gibi ekstra performanslar çıkmazsa bu sezon şampiyon olmaları çok zor. Tamam derbilerde farklı motivasyonla oynadıkları için fazla hissettirmeseler bile orta sahası güçlü olan Anadolu takımları tabiri caise Fener'i ezer geçer, bunun için tek ihtiyaçları hızlı az birazda bitirici forvet. Geçen sezon Emre olmasına rağmen orta sahada zaman zaman sıkıntı yaşayan bir takımın oraya sadece Topal'ı alarak işi geçiştirmesi düşündürücü.

Galatasaray'a gelirsek vasat bir performans sergilememize rağmen yine de üstün olan taraf bizdik oyunda. En azından şut çekiyoruz, bu da bir şey. Hamit şu sıralar koca bir sezonu boş geçirmenin sıkıntısını yaşıyor, ritim bulursa çok iyi olur. Amrabat kendisi hakkında ufak sinyaller verdi bu maçta kesinlikle işimize yarayacak, verilen bonservisi hak ettiğini gösterecektir. Emre Çolak oldukça geliştirmiş kendisini. Artık daha çok güveniyor kendisine bu da yeteneklerini göstermesini kolaylaştırıyor. Orta sahaya gelen Melo takviyesiyle bu senenin en büyük şampiyonluk adayıyız.

Hani hep diyoruz ya, ya da diyorlar ya Cüneyt Çakır Avrupa'da yönettiği gibi burda yönetemiyor. Bal gibi de yönetiyor, aynısını yönetiyor ama herkes taraftar gözüyle baktığı için asıl manzarayı göremiyor. Cüneyt Çakır burda yaptığı hataları orda da yapıyor, burda verdiği kartları orda da veriyor. ŞL maçında hata yapınca normal, bişey olmaz diyoruz buraya gelince kellesini istiyoruz. Bence Cüneyt Hoca çok iyi maç yönetti maçın skorunada etki etmedi. Penaltı pozisyonu penaltıydı, Kuyt'un pozisyonu bana göre faul değil ben hakem olsam çalmam ama faul verilebilirdi ama o hatanın golle sonuçlandığını söylemek abes kaçar pekala durdurulabilir bi ataktı.

En başından beri Aykut Kocaman'ın iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum. Bence bu şike soruşturması olmasaydı Aykut hoca çoktan kovulmuştu. Şike soruşturması sonucu oyuncuların motivasyonu, hırsı arttı, o gazla götürdüler sezonu. Bu sezonda Aziz Yıldırım'ın çıkmış olması bir gaz verir onla götürürler. Ama Aykut hoca Fenerbahçe için yeterli bir teknik direktör değil. İyi bir sportif direktör olabilir, oyuncu izleme komitesinin başında olabilir ama teknik direktör olamaz. Gerek yaptığı değişiklikler, gerek oyun içinde uygulanan varyasyonlar, öne geçince geri çekilmeler falan bunlar gerçekten olmayacak şeyler. Tamam gol atınca geri çekilirsinde bunu niye zayıf takımlara karşı yaparsın anlayamam bi türlü mesela. Bu sadece bir örnekti, örnekler çoğaltılabilir. Aykut hoca bu zamana kadar Fenerli olmasıyla, sözleriyle kotardı durumu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    2 takımında oyununu beğendiğimi söylersem tam anlamıyla saçmalamış olurum. İki takımda gerçekten kötü oynadı, sezonun başıdır, normaldir bu konuda bi sıkıntımız yok.

Fenerbahçeliler kusura bakmasın ama geçen sezonki gibi ekstra performanslar çıkmazsa bu sezon şampiyon olmaları çok zor. Tamam derbilerde farklı motivasyonla oynadıkları için fazla hissettirmeseler bile orta sahası güçlü olan Anadolu takımları tabiri caise Fener'i ezer geçer, bunun için tek ihtiyaçları hızlı az birazda bitirici forvet. Geçen sezon Emre olmasına rağmen orta sahada zaman zaman sıkıntı yaşayan bir takımın oraya sadece Topal'ı alarak işi geçiştirmesi düşündürücü.

Galatasaray'a gelirsek vasat bir performans sergilememize rağmen yine de üstün olan taraf bizdik oyunda. En azından şut çekiyoruz, bu da bir şey. Hamit şu sıralar koca bir sezonu boş geçirmenin sıkıntısını yaşıyor, ritim bulursa çok iyi olur. Amrabat kendisi hakkında ufak sinyaller verdi bu maçta kesinlikle işimize yarayacak, verilen bonservisi hak ettiğini gösterecektir. Emre Çolak oldukça geliştirmiş kendisini. Artık daha çok güveniyor kendisine bu da yeteneklerini göstermesini kolaylaştırıyor. Orta sahaya gelen Melo takviyesiyle bu senenin en büyük şampiyonluk adayıyız.

Hani hep diyoruz ya, ya da diyorlar ya Cüneyt Çakır Avrupa'da yönettiği gibi burda yönetemiyor. Bal gibi de yönetiyor, aynısını yönetiyor ama herkes taraftar gözüyle baktığı için asıl manzarayı göremiyor. Cüneyt Çakır burda yaptığı hataları orda da yapıyor, burda verdiği kartları orda da veriyor. ŞL maçında hata yapınca normal, bişey olmaz diyoruz buraya gelince kellesini istiyoruz. Bence Cüneyt Hoca çok iyi maç yönetti maçın skorunada etki etmedi. Penaltı pozisyonu penaltıydı, Kuyt'un pozisyonu bana göre faul değil ben hakem olsam çalmam ama faul verilebilirdi ama o hatanın golle sonuçlandığını söylemek abes kaçar pekala durdurulabilir bi ataktı.

En başından beri Aykut Kocaman'ın iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum. Bence bu şike soruşturması olmasaydı Aykut hoca çoktan kovulmuştu. Şike soruşturması sonucu oyuncuların motivasyonu, hırsı arttı, o gazla götürdüler sezonu. Bu sezonda Aziz Yıldırım'ın çıkmış olması bir gaz verir onla götürürler. Ama Aykut hoca Fenerbahçe için yeterli bir teknik direktör değil. İyi bir sportif direktör olabilir, oyuncu izleme komitesinin başında olabilir ama teknik direktör olamaz. Gerek yaptığı değişiklikler, gerek oyun içinde uygulanan varyasyonlar, öne geçince geri çekilmeler falan bunlar gerçekten olmayacak şeyler. Tamam gol atınca geri çekilirsinde bunu niye zayıf takımlara karşı yaparsın anlayamam bi türlü mesela. Bu sadece bir örnekti, örnekler çoğaltılabilir. Aykut hoca bu zamana kadar Fenerli olmasıyla, sözleriyle kotardı durumu.
    İlk sezon şampiyon, ikinci sezon 2. ve Türkiye Kupası sahibi olmasıyla da kotarmış olabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İlk sezon şampiyon, ikinci sezon 2. ve Türkiye Kupası sahibi olmasıyla da kotarmış olabilir mi?
    Şampiyon olduğu sezon ilk dönemki performansı ortada.Yeni Malatya'ya elenmeler falan.İkinci dönem iyi oynadı takım.O maçlar da zaten şike davasında yer alan maçlar.Fenerbahçe'nin 2.olması çok doğal bir şey.Çünkü baktığımızda özellikle sonra yıllarda Fenerbahçe hep şampiyonluğa oynuyor diğer çekiştiği rakibi değişiyor.Ve bunların çoğunda ise Fenerbahçe 2.oluyor.Galatasaray öyle değil mesela.Ya çok kötü bir sezon geçiriyoruz ya harika bi sezon.İstatistiği de paylaşmıştı birisi bugün mü dün mü ne.Biz finallerin takımıyız çünkü çok iyi oynadığımız zaman finale kalıyoruz.Sonra final maçını da kazanıyoruz.Fenerbahçe öyle değil.İyi de olsa kötü de olsa bi şekilde işi sonuna kadar götürüyor.Fenerbahçe'yi 2. yapmak bana pek başarı gibi gelmiyor o yüzden.Çünkü hangi teknik direktör olursa olsun istisnalar dışında Fenerbahçe hemen her sezon şampiyonluğa oynayan bir takım.Aykut Kocaman eski bir Fenerbahçe oyuncusu olmasa zaten buralara gelemez ve böyle bir destek alamazdı.Eminim birçok kişi kendisine olan sevgisinden,saygısından bir şey demiyor.Fenerbahçeli taraftarların şu anki durumdan,performanstan memnun olduğunu hiç sanmıyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    2. sezondaki durumunu yazıda yeterince açıkladım sanırım. İlk sezon içinse ciddi mücadele içinde olduğunuz bir tek Trabzon vardı. Fakat 82 puanı küçümseyemeyiz. Yakalanan serinin bu puanda etkisi büyüktür ama bu puanda Aykut Kocaman'ın payının çok az olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Türkiye'de şampiyon olmak için öyle süper TD falan olmak gerekmiyor. Daum gibi 14 adamla bir sezon geçiren hoca bile rahat şampiyon oluyor. Oyuncuların hırsıyla, bireysel becerileriyle şampiyonluk kazanılmış olması Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe seviyesinde bir TD olduğunu göstermez. Alex'in kaç maçı ipten aldığını veya kaç kez zora giden maçı bireysel becerileriyle açtığını saymaya kalksak matematiğimiz yetmez heralde.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Harika bir yazı okudum bu konu ile alakalı. Sizle de paylaşayım dedim... Biraz uzun bir yazı ama değer bence...
    Site benimdir arkaşdaşlar. Okumanızı tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu konu artık kapatılabilir...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 24 / 24 İlkİlk ... 14222324

Mesaj Yetkileri