anderson benim favorim 18 yasında manyak bır oyuncu portoda ama biraz tuzlu 8 mlyn ero
anderson benim favorim 18 yasında manyak bır oyuncu portoda ama biraz tuzlu 8 mlyn ero
Giovanni dos Santos
Barcelona altyapısından MANU ya aldım sağa Cristiano Ronaldo sola da O nu koydum şhow yapıyorlar karşılıklı 15 milyon $ mal oldu ama Cristiano Ronaldo dan farksız orta sahanın sağında solunda ilerisinde gerisinde heryerde süper şutları hele öf şu an 15.haftadayım ortalama puan ı 8,75 olması lazım...Varın gerisini siz düşünün...![]()
![]()
![]()
önce emeğine sağlık dostum. bence vanden borre süper bi adam daha sonra wonderkid oluyo zaten. chelsea den morten nilsen var. ön libero da tom taiwo süper oluyo. zamanla yazcam ...
fm 06 da zigic
2004 robinho(en sevdiği menejerdim)
Bende Andriy shevchenko Ve Beckham ın Eşlerini keşfettim biri iyi frikik atar biri iyi fotograf cekilmek icin poz alır 20 bu gücü snracima cazibe gücleri var kmse gecemiyo onlerine giden gol atiyo fotomodel hesabıBnlarıda ben keşfettim cok zordu fm taş devrin de de bi mağra adam ları habunga - dilebunga maçında hungabundadagalunga yı ben keşfettim !
bende sonradan mi cikti yoksa varmiydi bilmiyorum ama sezon basinda (2008/09) Polat Genc diye bir adam aldim (18 yasinda, DRC) potansiyeli cok yüksek suanda yavas yavas ilk 11e monte ediyorum
celsinho o kdar i deil ama dha 18 yasinda 20 de fln supper olr
rene mihelic 17 yasinda AMLC asiri ucuz.alip 3-4 mac oynattiktan sonra milli oluyor. andre duarte 16 yasinda FC mukemmel bi oyuncu 200 macta 178 golu olcak kadar iyi. nikita andreev 17 yasinda FC cok ucuz 2 seneye kalmaz rus milli takiminin yildizi oluyor.. birde david bunderla var FC cok ucuz ve kaliteli..bu adamlari deneyin arkadaslar..
cicero super bir futbolcu ve super bir genc yetenekk
hocam bu oyuncular liste halinde atabilirmisiniz
fm 2005 de robinho yu kesfetmistim ama gercek bu spor haberlerinde gormustum robinho milli takimda die o zamanlar real madrid de diildi fener e almistim .D
bende adrıano yu bulmustum o zmanlar daa 17 yasında am/f c oynuodu![]()
arkadaslar orta sahaya lucas adlı genc oyuncuyu alın mükemmel oynuoyor
kostadinov ST
carlos elias AM/FC
nathan sturgis drlc/dm
thomas mangani dlc/dm
yury petrakov aml
carlos saez
dalle valle lauri
jafar al harbi st
henri saivet st
cristian molner mc
jamie white amrl/st
didier digard dc/dm
aaron niguez am/fc
wang dalei gk
paulo de marcos d/wbr
doudin st
ben bunlari kesfettim diyebilirim en pahalisi 40000pound dur en dusuk pa lisida 172dir an yuksek pa li adam da 199 pa ya sahptir oyun acildiinda hepsi 20 yasin altinda ve buyuk cogunlugu serbest durumdadir tavsiye ederim hepsini ama oynatmaniz gerek iki 3 sezon icinde muhtesem oluyorlar
ßen cm 4 tu sanırım arJen robbenı aLırdım hep takımLarımı o zmanLar bıLe ıyı bı soL kanat oyuncusuydu daha John carew romadaydıhangı cm tam hatırLamıorum ama sanırsam cm4 tu
size süper genc striker nicolas millan colo coloda alın ihya olun ama gelişmesi icin biraz bekleyeceksiniz sadece 2-3ay sonnasını görün
Sherman Cardénas..Adam Kolombiyalı 16 yaşında hayvan gibi güçleri war.Alın bi deneyin!!!
Sherman Cardénas..Bakın, fazla söze gerek yoq
carlos vela gonzalo higuain cem sultan
nuri şahin mc
serge gakpe amrc
goran slavkovski st
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gyan asamoah amr,st
andrea pisani dc
schumacher st
arkadaşa katılıyorum bende hugo viana ingilterede ikinci sezonumuzdayız adam müthiş ilk sezon 15asist 13 gol(8frikik),2.sezonsa 8 asit ve 5golü var daha 18. haftadayım birde mc olarak manuel fernandezi şiddetle tavsiye ederim![]()
Ben Fenerbahceye Lakovenkoyu almıştım.. 1 ay içinde bursaya bedava bırakmıştım..
eddie jonhson almayanin aklindan supe ederim
Danny Szetala 250 bin dolar MLS columbus oyuncusu. Orta saha sağ sol her yerde oynuyor. 19 yaşında. Şiddetle tavsiye edilir.![]()
Teşekkürler. Jose Luis Silva'yı kendim keşfettiğimi sanmıştım.
Chico"yu kesinlikle tavsiye ederim.700 de bulmuştum.Yozgatspor ile Süper Lig"deyken harikalar yaratıyordu.
bendede tam tersi oldu 2013 yılında real madrid teyim zaragoza 22m€ verip hugo vianayı aldı 1 ay sonra medyada bu transferi eleştirmeyen kalmadı:S
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende sonradan çıkan oyuncuların potansiyellerinde acayip yükseliş var oyunda ilerlediyseniz sonradan öıkan oyunculara el atmanızı tavsiye ederim...
marcelo(D\WBL), eduardo ratinho(D\WBR), younes kaboul(DC\DM), cesar arzo(DC\DM), gago(DM), carlos vela(AM\FC), debuchy(AMRL), higuain(AM\FC), anderson(AM\FC), enyeama(GK), craig gardner(MC), taye Taiwo(D\WBL) bu oyuncular hem ucuz hem iyi