sen bu şl grubunu yersin![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
sen bu şl grubunu yersin![]()
Hocam Dzagoev'in Profilini Ve Gecmişini Koyarmısın
Ve vagner Love'nin
Ve Keirrison un![]()
ve Oleg HusyevCok seymi İstedim Yaf
Hepsinin Profilini Ve Gecmişlerini iStiyorum
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
O Grupta ilk 2'ye rahat girersin sen tabi 2009 şartılarına göre![]()
kolay grup kolay... çıkarsın inşallah... olm turgay sen de ! adam kaç senesinde ,senin isteğine bakkendin oynaya oynaya oraya kadar gel de bak o oyunculara
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Serkan abi nasıl küfür etmiyor anlamış değilim![]()
SS isteriz ara mı vermiştin yoksa sen
hadi SS!!!
2 forvet ve bir kanat alarak kapatacaktım transferi, yönetim sağolsun, işime karıştılar, mecburen bende güzel transferler yapmak zorunda kaldım.
Hedeflediğim başarılara daha ulaşamadım, bırakıp gitmek olmaz.
İnşallah.
Love futbolu bırakmış, Oleg Husyev futbolu bırakmış. Diğer ikisi;
Bu grup için şartlar aynı, Inter en güçlüsü grubun, diğerlerini rahat geçerim.
Sağol abi. Evet oynayın çok merak ediyorsanız kendiniz bakın.
Evlere servisimiz başlayınca artık.
Ediyorum da buraya yansıtmıyorum.
Hayır ara vermedim ama bu aralar başka işlerde yoğunluğum va, gelişmeler gelecek az sonra.
"YÜCE ATATÜRK"
Husyev ve wagner love futbolu mu bırakmış![]()
gelişmeleri bekliyoruz
Evet bırakmışlar, sene 2023.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Daha başlamadı mı evlere servis![]()
.SSler nerde Serkan abi
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Serkan yeni ssleri bekliyorum. Daha ne kadar oynamayı düsünüyorsun. Yakında sahada macı robotlar oynar![]()
TariboWest
Hocam Tşk Ederim.Aldıgım Adamların Kalitesine Bakınca Gözlerim Doluyo
![]()
Premier Lig 3.Hafta
Zayıf rakibimizi deplasmanda rahat geçiyoruz. Sato takımdan ayrılmak istiyor ve bu nedenle huzursuzluk çıkarıyor. Her ayrılmak isteyene izin verdiğimden bazı oyuncularım disiplin eksikliğim olduğunu düşünüyorlar. Bu nedenle hem Sato’nun gitmesine izin vermiyorum hem de yedek kulübesinde tutuyorum.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 1.Maç
40 milyonluk forvetimiz Casini sonunda gol atabildi. Sağ kanat oyuncumuz Carpio da çok iyi gelişme kaydetti ve milli takımada seçilmeye başladı.
Premier Lig 4.Hafta
Golsüz sona erdi maç. Taraftarımızın önünde kötü futbol oynadık, özür diliyoruz.
Lig Kupası 3.Tur
Yerel kupalarda daha az forma şansı verdiğim oyuncuları kullanacağım. 1-0 geriye düştüğümüz maçı Kanta’nın 2 golüyle kazandık. Bu kadar iyi gelişme kaydedeceğini bilsem 2 forvet almazdım ve ona şans verirdim.
Premier Lig 5.Hafta
2 stoperimin aynı anda sakatlanması bizi sıkıntıya soksa da maçı kazanmasını bildik. Kupa maçında gözüme giren Kanta’yı bu maçta da oyuna soktum ve galibiyet golünü kazandırdı bize.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 2.Maç
Sadece 6 tane atılır mı be, diyorum.Kaptanımızı 2 maçta 5 gol attı, forvette beni de unutma diyor.
Premier Lig 6.Hafta
Zor geçmesi beklenen deplasmandan kolay bir 3 puan alarak dönüyoruz. 2. devre açılış golü Casini’den, kapanış golü de Jesus’tan geliyor. Jesus’u da artık ciddi ciddi 11’e yerleştirmeye başladım.
Premier Lig 7.Hafta
Üst üste oynadığımız 4 deplasman maçının 4’ünü de kazandık ama taraftarımızın önünde yine puan kaybı yaşadık. İçeride hiç beklemediğim kayıplar yaşıyorum.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.Maç
İçeride yine kaybettik, rakibin Inter olması ise hafifletici neden.
Premier Lig 8.Hafta
Taraftarımız önünde bu galibiyete ve Casini’nin de bu gollere ihtiyacı vardı.
Premier Lig 9.Hafta
İkinci devre oyuna giren Kanta bize 3 puanı kazandırıyor yine. Deplasmanlarda iyiyiz.
Premier Lig 10.Hafta
Gel de çıldırma, içeride yine çok saçma bir kayıp yaşadık. Rakip attı ve üstüne yattı.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.Maç
Tam bir deplasman takımı olduk çıktık. Zorlu deplasmandan 1 puanla döndük.
Premier Lig 11.Hafta
ManU’ya sevgim her geçen sezon artıyor.İlk devre 4-0 olmuştu bile skor, stadı taraftarın yarısı terk etmiş, kalan yarısı da bizi desteklemeye başlamıştı. Daha fazla rencide etmemek için başka gol atmadık. Rakibin şeref sayısı da duraklama dakikalarında geldi.
Lig Kupası 4.Tur
3-1 geriye düştükten sonra forvetlerimizin gol atmak akıllarına geldi ve maçın 90 dakikası 3-3 sona erdi. Öncelikle hatalı goller yiyen yedek kalecimi değiştirdim maçın penaltılara gitme ihtimalini de düşünerek. Diğer 2 değişiklik de kanat oyuncularımda oldu. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara kaldı. Kurtardığı 1 penaltı ile turu geçmemizi sağlayan Pope oldu.
Premier Lig 12.Hafta
3 gün önce 120 dakika mücadele ettiğimiz rakibimizle şimdi ligde karşılaşıyoruz. Yedekleri kullandığımdan o maçta, şimdi yorgun oyuncum yok. Çok üstün bir oyunla sahadan 2-0 galip ayrılıyoruz.
Maçtan sonra rakip takımın teknik direktörü de duygularını paylaşıyor;
Puan Durumu
Ligde 1 maçımız eksik, onu kazanırsak liderlik koltuğuna oturmuş olacağız. Daha ligde hiç lider olamamıştım ama şimdi emin adımlarla ilerliyoruz. İçeride yaşadığımız sürpriz kayıplar olmasa farkı bile açmıştık diyebilirim.
Şimdi uzun süre evimizde oynayamayacağız. 5 deplasman maçımız var, bakalım bu zorlu dönemde nasıl sonuçlar alacağız?
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam. Süper Baslamıssın SezonaSürpriz Diye Bir sey Yok İngilterede.
![]()
Vaybe, tek kelime ile istikrar abidesi. Helal olsun diyorum baska birsey demiyorum. Kariyerin uzunlugu bir yana ayni takimla gitmek bambaska birsey. Fazla soze gerek yok.
Umarim bu yil siler supurursun ama CL de pek parlak gitmiyorsun.
5 deplasman fazlaymış ama geçersin mutlaka 5 maçtan 13 puan alsan güzel sonuçtur bence
ss bekliyoruz
Ayrıca..
Arsen Wenger'i geçtin herhalde![]()
Şampiyonuz artık.Abi bi Ali Helvacı profili rica etsem
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Teşekkürler, sürprizlere yer yok.
Arada başlığı değiştirirken 1 sezon atlamışım, saydım ben aslında 15. sezona girmişim.![]()
Teşekkürler, ŞL bence de zor gözüküyor, ilk Inter maçı bu kupada zorlanırım hissi verdi bana da.
Hedefim Ferguson'u geçmek.
Yok artık size profil falan.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla millet buldu 2000 bilmem kaçı profil isteyip duruyor ayıp ayıp..
Bende Obertan istesem..![]()
![]()
![]()
Nalet olsun, çok iyiyim ya.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Para yetmedi yoksa Obertan'ı alacaktım isabet olmuş fazla gelişmiyor bu adam..![]()
bu sezon şampiyonluk gelecek gibi duruyor Serkan Abi ?
Şampiyonluk istiyoruz bu sezon hiç mütevazi açıklamalarda bulunma bu konuda Sir Serkan![]()
Serkan abi yukardaki yorum karşısında senden bir açıklama bekliyor taraftar![]()
Büyük lokma ye büyük laf söyleme demiş atalarımız, ben şimdi nasıl iddialı açıklamalarda bulunayım.
Ama devre arası iyi takviyeler yapabilirsek neden olmasın, sağ kanatta alternatif oyuncumuz yok, buraya bir transfer düşünüyorum, eğer para bulabilirsem sağ beke de iyi bir isim alabilirim.
"YÜCE ATATÜRK"
Premier Lig 13.Hafta
1 penaltı kaçırdığımız maçı 2-0 kazanarak galibiyetlere devam ediyoruz.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.Maç
Yine 2-0 kazanıp gruptan çıkmayı garantiliyoruz.
Premier Lig 14.Hafta
Biz kazanıyoruz City’de kaybetmeyince bir türlü yakalayamadık.
Lig Kupası Çeyrek Final
Sonuç böyle olmamalıydı, yedekler çok da iyi oynadı ama sonuca gidemedik ve elendik.
Premier Lig 15.Hafta
Zorlu deplasmanda 1 puan iyi ama 2 forvetimiz sakatlandı, Kanta da lig maçında sakatlanmıştı, 5. forvetime sıra geldi.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.Maç
5. forvetim de bu maçta sakatlandı, elimde kaldı tek forvet.Gruptan Inter’in ardından ikinci olarak çıkıyoruz.
Ve sonraki turda rakibimiz Lyon oldu.
Premier Lig 16.Hafta
Gollerin geç gelmesinin sıkıntısı haricinde başka sorun olmadı ve 3 puanı aldık.
Premier Lig 17.Hafta
Kazanıp lider olmak istiyorduk ama olmadı. Sakatların yokluğunu çok hissettik.
Premier Lig 18.Hafta
İlk yarıda bulduğumuz goller 3 puana yetti.
Premier Lig 19.Hafta
Taraftarımızdan özür diliyorum, nasıl bu sonuç ortaya çıktı anlamadım. Farklı yenilgiyi beklemiyordum.
Puan Durumu
City’nin bir maçı eksik, City maçına da azkaldı, üstelik deplasmanda oynayacağız, o maçı kazanabilirsek çok iyi olacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Lyon nasıl bir takım ki![]()
Eğer aynı Lyonsa elersin![]()
Hocam ipswich macı haric güzel gidiyosun![]()