6 ay faydalan yahu altı üstü oyun bu![]()
6 ay faydalan yahu altı üstü oyun bu![]()
Ah Eralpcim ah ,bu soruya ilk senin düşeceğini hiç tahmin etmezdim abisi![]()
![]()
![]()
Abi ne var ne yok![]()
Alma Abi Boşver Sen Onu Değil O Seni Kaybetti Hain Morales![]()
5 maçıda kazanmmışsın abi kapat git kariyeri bırak ya zevki yok hiç yenilmiyorsun ayıp ya
Tanjant kotanjant gibi adamsın![]()
Hain Morales, bakın ben onu ne yapıyorum,sezon sonuna kadar saha içinde sürüm sürüm süründürmez miyim abisi![]()
![]()
Kendisi 1 aycık sakat da
![]()
![]()
Abisi kolay raya girdik şimdi ,zor ray son maçlara doğru ama ikinci Antep'le aramız 8 puan yani seneye direkt Avrupa'ya odaklanmak lazım, bu şekilde takımı çorba ediyorum yine kazanıyoruz ya da iyi oynuyoruz![]()
![]()
Bu arada Sinüsüm kötüdür zor nefes alıyorum çünkü
![]()
![]()
Bu arada Çağrıcım iyiyim abisi,senden ne var ne yok![]()
![]()
Nolsun abi
Sen o Morales'i alt yapıya gönder de biraz burnu sürtsün o hainin.Yoksa adam olmayacak o..Hadi formunu geçtim.Formsuz biraz bu aralar.Abi arkandan konuşuyo yaa.Dayanamadım çaktım 2 tane..1 ay o yüzden sakat o![]()
iyi yapmışsın abisi,yani İskender konuşup konuşup duruyodu ben ne zaman oynayacağım diye ,sayende diyebildik al sana forma diye![]()
![]()
görende Pele sanır,bir de reserv olarak sözleşme imzaladım ama takımı gören oynayacağım diyor
![]()
![]()
Bu arada genç kalecimiz Markovic'i Kocaelispor'a kiraladık.Pişsin biraz ama çok da yanmasın![]()
![]()
İskender iyidir abi,bizim köyün çocuğu.Arkandan falan konuşmaz.Maaşını kessen al abi iskenderim ben bişey olmaz der.Pollyannacılık var onda birazda.Takımı iyiye doğru götürür pişman olmazsın.
Kavga etti abisi İlhan'la ama İlhan'ı kadro dışı bıraktım ,onun ateşi bastı galiba son 2 maçta sıraladı golleri![]()
![]()
![]()
İlhan zaten fırlamanın teki abi
İskender'in profilinide atarmısın abi napmış kereta merak ettim![]()
Tamam abisi akşam atarım . Tecrübeli forvet statüsünde oynatıyorum o yüzden 7 ya da 8 maç oynayabildi galiba![]()
![]()
![]()
Tamam abi![]()
Vallahi bendede Keirrison gitmek istiyo ben oynatıyorum ama şu an ligin gol kralı.
Yalınızzz abii buuu taraftarlarrrrr buuu kadarrrrr başarıyaaaa rağmennnn nedennnn doldurmuyorrrrr buuuu staddıııı nedennn?![]()
Benimkide öyle abisi.Sezonuda öyle bitirecek ve güle güle diyeceğiz.![]()
![]()
Bu arada geleceğin Sheva'sı scoutun bize attığı kazık çıktı,kendisini sezon sonu postalayacağız,zaten beleşe ve düşük maaşa almıştık
![]()
![]()
Morales'in yerine bir dev ya da hızlı forvet bulmam lazım gelecek sezona,daha hangi tip olduğuna karar veremedim ve de bu Kalu'dan kurtulamıyorum,kötü oynamıyor aksine süper niye satayım ki![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupa maçlarını pek sevmiyor taraftar abisi,yoksa lig maçlarını 6700 ortalama ile oynuyoruz.![]()
![]()
Ama yine de stadımız 15 bin kişilik, bir tane heyecanlandırack isme ihtiyaç var,sırf onun için bir ismi transfer edebilirim,çünkü bizdekiler genelde takım oyuncusu
![]()
![]()
Ama geçen sene 4200 ortalama idi gelişme var.
Last edited by Melekovic : 15.Eylül.2009 at 18:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gignac'ı al hocam ben kefilim o adama![]()
Kankacım kelimeleri bitirdik yazacak bir şey bulamıyoruz bir kaç maç kaybette değişik yorumlar yapalım![]()
Hocam Bende Takımı Bıraktın Sanıyodum Daha Bırakmadınmı Abicim YavBoşver Hocam Emekli Ol Artık Galibiyetler Sarmıyor Yav Zevki Kaçtı
Biz Senle Şöyle Bodruma Falan Gidelim Orda Bodrumspor Var Abi Onun Başına Geç Adamları Amatörden Zirveye Taşıyalım
Benide Asistan Al Yanına
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şampiyonlar Liginde başarı gelmeden taraftarın boynunu bükük bırakma Kaan abi![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Abicim maç kaybetmessen yorum yok sana![]()
6 sezon daha burdayız abisi.Kariyer başındaki kontratımız öyle![]()
![]()
Aslında öylesi süper olurdu abisi ama ucunda Avrupa var işte,onu aldıktan sonra düşünebilirim![]()
![]()
Kaybetmiyor ki inekler, taraftarda alıştı nasılsa kazanır bunlar diye gelmiyolar![]()
![]()
Ama ilginçtir hala sahamda 2.30 la falan favori oluyorum
![]()
![]()
Beleşe ya da 6 milyon euroya kadar gelirse alabilirz abisi![]()
![]()
O zaman Trabzon çeyrek final deplasmanında maçı satayım ki Porto'ya yenilene kadar konuşulacak bi şeyler olsun abisi çünkü ligde en az 10 hafta ya kolay takım ya da deplasmanlarından puanla döndüğümüz takımlarla oynayacağız![]()
![]()
![]()
Bu kariyeri SI Games'e gönderelim hocam![]()
abicim ayıp ya maç satmak felan sana yakışmıyor ya. Yenilemiyorsan çık yenilemiyorum o kadar kapasitem yok de ya. Maç satmayla olmaz bu işler. Yetenek lazımO zaman Trabzon çeyrek final deplasmanında maçı satayım ki Porto'ya yenilene kadar konuşulacak bi şeyler olsun abisi çünkü ligde en az 10 hafta ya kolay takım ya da deplasmanlarından puanla döndüğümüz takımlarla oynayacağız![]()
![]()
![]()
![]()
Diyelim hocam![]()
Zeytinburnuspor bi kere..Adı bile ne güzel..İnsanın iştahını açıyor hocam![]()
Naptın Hocam Ya 6 Yıl Kontratmı İmzalanır Başkan Seni Kandırmış Ömrünü Çalmış Hocam SendenO Hataya Nasıl Düştün Abicim Yav 6 Yıl Sana Borçda İmzalatmışlardır Şimdi
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
istifa etmek bedava nasıl olsa![]()
Yani yesin bir yandan desin ben ne yaptım![]()
![]()
Zaten Teknik direktör adımı görünce krize girer
![]()
![]()
Hafta 200 Euro yerine sözleşmemi iyileştirdiler,şimdi 6500 Euro kazanıyorum abisi![]()
![]()
Geri kalan her şey için master card diyesi geliyor insanın abisi![]()
![]()
![]()
abi şimdi o parayla neler yapılır yaniHafta 200 Euro yerine sözleşmemi iyileştirdiler,şimdi 6500 Euro kazanıyorum abisi![]()
![]()
![]()
Çikolata aromalı max çubuklu dondurma 1 lira, yuvarlak normal boyutta fırın simidi 1 lira, 1 ekmek 50 kuruşGeri kalan her şey için master card diyesi geliyor insanın abisi![]()
![]()
![]()
Kulübünle sözleşme yenilemenin değeri paha biçilemez![]()