Juventusun Elanoyu bu kadar almak istiyorsa Sissokko da bize gelicek , ama ben sissokko nun gelmeyi kabul edicegini dusunmuyorum o yuzden 9 - 10 arasi gider buyuk ihtimalle elano
Alıntı yaptığın ilk mesajın sonunda da "" var abi.Alican abi sormuş kaynak nedir sağlam mı diye.Ben de İDBŞ yazdım.Yani İçime Doğan Bir Şey
Sonra birden LigTv %99.9 transfer bitti diyince bugün açıklanır umuduyla alıntı yaptığın ikinci mesajı yazdım.Sonra yine gün içerisinde gelir umuduyla o mesajı yazdım.Herkes bir duyum aldım diyordu ben de bir şeyler sallayayım dedim.Ben de çok gördüm şu tarihte şu oyuncu kesin İstanbul'da diyenleri vs. Bu duyum alma konusunda makara yapmıştım daha önce ve benim bu mesajlarımda bir ciddiyet bir gerçekçilik yoktu.Baktım herkes duyum alıyor ben de alayım dedim.Az daha tutuyordu ama olmadı
![]()
Pino'da sona doğru yaklaşılıyor.İnşallah Kalström ve Pino'yu bitiririz.
Pino geldi
Baptista sırada
Beklenen transfer yapıldı.Lorik Cana’dan sonra; dik kafalı, pervasız, disipline gelmez, serazat Keita gitti yerine Monaco’dan Kolombialı Juan Pablo Pino geldi.
AS Roma’dan Baptista’nın gelmesi an meselesi. İşte bu transfer de patlarsa geriye sadece orta sahaya Lorik Cana gibi bir tabanca daha gerekecek.
Leo istenmiyor ama Galatasaray’ın bu konuda kovdum onu diyecek hali yok ki… Derse adam değerden düşer. Nitekim Leo, Zaragozsa’yla anlaştı gidiyor. Mühim olan Galatasaray aradaki farkı üstlenmesin. Gayret ve uzama onun için… Çünkü Leo Galatasaray’dan iyi para alıyor.
Kewell ile yollar zaten ayrıldı. Sözleşme bitti, Galatasaray da uzatmadı. Hal böyleyken Kewell geri dönmek istiyor. Kewell geri dönemez. Galatasaray onu istemez.
Ancak;
Yıllık alacağında önemli bir indirim yaparsa iyi bir yedek olarak kenarda oturur.
Osman Tanburacı'nın yazısından bazı kısımlar.Tamamını okumanızı öneririm.Baptista gelirse harika olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tanburacı'ya güvenirim.Pino bitti zaten büyük ihtimal.Baptista'da gelirse hem forvet,hemde ofansif orta saha için iyi bir alternatifimiz olucak.Kalström'de gelirse tadından yenmez.
Cana-Kalström
Arda-Baptista-Pino
--Baros--
Baptista yı çok beğenirim umarım gelir![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Pino yu kadroya koymussun da , o adamin ilk 11 icin alindigini sanmiyorum , ki eger oyleyse Keita satilip Pino'yu alip oynatmak attan inip essege binmek olur
Pinoyla Baptista alınırsa %100 Elano satılacak..Nereden bulucağız o kadar parayı .Sizin dediğiniz adamlar gelirse Elano satılır .
Pino gelirse bir maç S.Özkan oynar bir maç Pino oynar falan değişir durur onlar ikisinden de fayda sağlamış oluruz.Baptista gelirse Elano satılır.Elano satılırken takasla bir de orta saha alırsak o zaman Kallström işi suya düşebilir gibi geliyor bana.Umarım Kallström katılır takıma.
![]()
istikrarsız ve disiplinsiz keita satılıp istikrar abidesi ve alman disipliniyle futbol oynayan baptista alınırsa bu transferi ayakta alkışlarım . hatta şapka çıkarırım !
Bence yine süpriz bir isim gelecek, basında adı çıkan oyuncu almama durumu devam edecek.
bence de sürpriz isim gelecek gibi ama bilmiyorum. yani sürpriz dediğim hiç ismi geçmeyen değil ama kesinleşmeden 1 gün önce yazılacak bir isim olacak.... Lorik Cana öyle oldu mesela
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
şu şartlarda baptista'nın alınması için adnan polat'ın gerçekten sapıtmış olması lazım. yok öyle bir ihtimal ...
Baptista gelirse ve Elano gitmezse Elanonun veriminin artacağına eminim.
Baptista gelirse Elano kesinlikle gönderilir ve Baptista'nın Elano'dan daha çok katkı yapacağına eminim. Fizik olarak da çok güçlü bir oyuncu Elano'ya kıyasla. Umarım bu transfer gerçekleşir. Pino işi bitti gibi gözüküyor. Keşke Kallström gelse her gece dua ediyorum artık Kallström gelsin diye yahuCana-Kallström-Baptista inanılmaz bir ortasaha olur.
Sissokko gelirse cok iyi olucak ama ben ihtimale vermiyorum bu transfere
Cissokho mu geliyor sissokko mu ? Kafam karıştı![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Kim uydurdu bu Batista oLayını ?