Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 247 / 422 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
7,381 ile 7,410 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Default David Villa: “Kalıyorum”

Valencia’nın yıldız golcüsü David Villa, sözleşmesi bitene kadar kulübünden ayrılmayacağını ifade etti. Ekonomik olarak zor günler geçiren Valencia'nın, Villa'yı paraya çevirmek istemesine rağmen İspanyol yıldız "Kulübümden beni göndermek istediğine dair bir şey duymadım" dedi.

Valencia’nın ekonomik problemleri nedeniyle sezon sonunda satılacağı iddia edilen David Villa, 2014’te bitecek olan sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağını belirtti.

Çıkan transfer dedikodularına cevap verme gereğini duyduğunu belirten İspanyol golcü, “6 yıllık bir sözleşme imzalamıştım ve bu sürenin sonuna kadar burada kalmayı düşünüyorum. Kulübümden de beni göndermek istediklerine dair bir söz duymadım” dedi.

Valencia’nın Şampiyonlar Ligi’ne gitme ihtimali hakkında da konuşan yıldız oyuncu, “Şampiyonlar Ligi, kulüp bazında en büyük organizasyon. O arenada bulunmamak beni çok üzer. Gelecek sene de bu organizasyonu televizyondan izlemeye niyetim yok” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hopeful7 View Post
    koptum ya...
    şaka bi yana gerçekten aldığı paranın hakkını vermiş.kırık bacakla 75dk. bi yana 7,5 dk. bile oynanmaz.helal olsun.
    Hangi para yahu. Adamlar battı batıcak oyuncular para alamıyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Koskoca Servet bile ayak tarak kemiği kırıldı diye oynayamıyor bu Fernandez nasıl kırık bacakla 75 Dk. oynasın Servet duymasın hırs yapar Fenerbahçe maçına çıkar

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

adamın içindeki ruhu en iyisi ruh emiciler gelsin ve bitirsin

Del Piero_10 Misafir

Default Silva: “Transfer dedikodularından sıkıldım”

Valencia’nın başarılı oyuncusu David Silva, hakkında sürekli olarak çıkan transfer haberlerinden çok sıkıldığını belirtti.

Valencialı kanat oyuncusu David Silva, daha önce yaptığı röportajlarda da transfer olmak istemediğini dile getirmişti.
    Dün oynadıkları Sporting Gijon maçında da takımının ilk golünü atan Silva, transfer dedikodularından sıkıldığını dile getirdi.

Silva “Artık bu dedikodulara dayanamıyorum. Biliyorum ki futbolda böyle şeyler gayet normal ama artık dayanamıyorum. Bu haberlerden fazlasıyla sıkıldım. Ayrıca belirtmek isterim ki, Valencia ile olan kontratım devam ediyor ve bir terslik olmadığı sürece takımda kalmak istiyorum” diye konuştu.

Default Messi'den Vefa Örneği ..

Lionel Messi, Bella Vista tesislerinin restorasyonu için destek sağlayacağı iddialarını doğruladı. Arjantinli oyuncu ilk olarak futbolunu burada geliştirmiş ve 2000 senesine kadar da Newell’s Old Boys takımında oynamıştı.

Arjantinli yıldızın babası Jorge Messi, tesisleri kulübün menajeri Gustavo Dezotti ile birlikte gezdi ve yapılacak şeyleri inceledi:

Kulübün muhasebe uzmanı Jorge Ricobelli, La Capital’e yaptığı açıklamalarda, “Kulübün ihtiyacı olan konularda yardımcı olmak istiyor fakat spesifik bir şey kararlaştırmadık. Ama kulüple işbirliği yapma konusunda her zaman istekli davrandı” diye konuştu.

Ricobelli, Newell’s takımının kullanması için bir jimnastik salonu yapmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Kulüp yöneticilerinden Guillermo Lorente, Bella Vista tesislerinin durumunun berbat olduğunu söyledi. Newell’s Stadı ve kulüp binasının da elden geçirilmesi gerektiğine inanılıyor.

Newell's Old Boys’un son senelerde maddi açıdan büyük zorluk çekmesinden dolayı, Messi de onlara yardım elini uzattı.

Goal

Del Piero_10 Misafir

Default Real'de Sneijder şoku

Real Madrid’te dün akşam sakatlanan Hollandalı oyuncu, uzun bir süre takımdan ayrı kalacak.

Real Madrid’in dün gece Recreativo Huelva ile oynadığı maçın uzatma dakikalarında sakatlanan Wesley Sneijder’ın bir süre forma giyemeyeceği açıklandı.

62. dakikada oyuna giren Sneijder, kalçasının sol tarafından yaşadığı sakatlık sebebiyle maçın son dakikasında sahadan ayrılmak durumunda kaldı. Yapılan ilk müdahale sonucunda öğrenildiğine göre, Hollandalı oyuncu birkaç sahalardan ayı kalacak.

Teknik direktör Juande Ramos sakatlığı, “önemli bir kayıp” olarak niteledi ve henüz kesin bir bilgiye sahip olmadıklarını belirtti.

Bu arada Real Madrid’in bu maçtaki tek kaybı Sneijder olmadı. Beşinci sarı kartını gören Lassana Diarra da Getafe karşısında oynayamayacak.

Sarı kart gören bir diğer oyuncu Fabio Cannavaro için ise kulübün itirazda bulunacağı öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu.Göğsümüzü kabartıyor.Teşekkürler Nihat.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sheriff Misafir

Mükemmel bir oyuncu avrupadaki bir çok kaliteli forvetten daha iyi..

Thumbs down Real ve Barca Gourcuff’un peşinde mi?

Alınan haberlere göre ‘Yeni Zidane’ olarak nitelendirilen genç oyuncu İspanya’ya gidecek gibi görünüyor.
    Yoann Gourcuff, Barcelona ve Real Madrid’in de için olduğu birçok İspanyol kulübünün ilgisini çekiyor.
    Sport’un haberine göre Zinedine Zidane, birçok kimse tarafından kendisinin veliahtı olarak gösterilen Gourcuff’un Florentino Perez’in Real Madrid’i için çok önemli bir transfer olabileceğini dile getirdi. Henüz somut bir teklif olmasa da Gourcuff’un babası Barcelona, Sevilla ve Villarreal gibi ekiplerin Gourcuff ile ilgilendiğinin farkında.
    Halihazırda Milan ile 5 yıllık bir sözleşmesi bulunan genç oyuncu, bu sezon Bordeaux’da kiralık olarak forma giydi. Sözleşmeye göre Fransız kulübü, sezon sonunda 10 milyon avro bonservis bedeliyle genç oyuncunun bonservisini de alma opsiyonunu elinde tutuyor.
    Milan’ın genç yıldız için yaklaşık 15 milyon avro istemesi bekleniyor.

Goal

Bu Madrid için kötü oldu .

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Real Ibra'ya 70M verecegene, Nihati alsin 25-30'la..

Default Barça ve Kaçan Yıldızlar

Barça ve Kaçan Yıldızlar

Ronaldinho’nun Milan’a transferi haberleri spekülasyon olmaktan çıkıp, Seedorf’un “10 numaralı formayı vermem“, Inzaghi’nin “hoşgeldin kardeş‘ine doğru yol alırken güzel bir yorumla karşılaştım.

Herbirinin hikayesini biliyoruz ama maharet yazının sahibi Wetto gibi hepsini aynı tencerede kaynatabilmek. Aktarıyorum: Barcelona’nın yıldızları neden kaçar ya da Barça yıldızlarına karşı vefasız mıdır?

Bir numarada Maradona var elbette. 1984 yılında 58 maçta 38 gol atmıştı. Barselona’nın gece kulüplerinde her akşam yoklama verince ve villasında 30 kişilik eşrafıyla yaşayınca dönemin başkanı Nunez yol vermişti. Napoli’ye sattılar orada Tanrı oldu.2 numarada Gary Lineker. 1986 Dünya Kupası’nın gol kralı. Barça’da 2 sezon oynadı; 20 ve 16 gol attı. Cruyff göreve geldiğinde ona kanatta görev verdi. Lineker, İngiltere’ye geri döndü ve Tottenham’da 3 sezon daha oynadı. PSV’den 1996′da Ronaldo’yu almışlardı. 20 yaşındaydı Ronaldo. Bobby Robson teknik direktör, Mourinho tercüman. 49 maçta 50 gol! Daha ne istersin ki bir golcüden? 24 milyon euro karşılığında dolara Inter’e sattılar. Real Madrid’e kaçan 3 yıldız: Önce Michael Laudrup ardından Bernd Schuster ve 2000 yılında Luis Figo.

Rivaldo ile sözleşme yenilemediler, Milan’a gitti. Romario ile devam etmediler 1995 yılında. Fabregas arka kapıdan kaçmış, şimdi Ronaldinho da gidiyor. Real Madrid’in Di Stefano ile başlayan Butragueno ile devam eden ve daha geçen ay Raul‘a ömür boyu sözleşme ile ortaya koyduğu vefa galiba yok Barcelona’da. Üzerine tartışmak lazım. Sıradaki Messi mi diye?

Tek kelime ile harika bir yazı çıkarmışlar paylaşamadan edemedim...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

yazi harika gercekten cok dogru seyler yazilmis..

Bakiniz Real Raul'un hep arkasindaydi berbat döneminde bile..o zaman bile yeniden kontrat teklif ettiler..

Fabregasi senden birsey olmaz diye yollayanda bunlar iste..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İnşallah Barça Şampiyon

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sene epey sakatlıklarla boğuştu Real için kötü bir durum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ronaldinho'nun yerine Van der Vaart!

Barcelona, sezon sonunda büyük ihtimalle Milan'a gidecek olan Ronaldinho'nun yerini dolduracak oyuncuyu buldu: Rafael Van der Vaart.

Barcelona, Ronaldinho'nun veliahtını Almanya'da buldu. Milan'dan Ronaldinho transferini Şampiyonlar Ligi maçları bitene kadar bekletmesini rica eden Barça, Ronnie'nin gitmesinin ardından Rafael Van der Vaart'ı transfer edecek.

Ronaldinho'nun gidişiyle finansal olarak rahatlayacak olan Barça'nın, Van der Vaart'ın menajeri Bayram Tutumlu'yla görüşmelere başladığı öğrenildi.

Hamburg'da forma giyen yıldız futbolcunun adı, Real Madrid'le sıkça anılıyordu.

Kaynak:goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Ronaldinho kadro dışı kalmasa ve eski performansında olsa ben bu habere gülerdim. Ancak şu anda, Rafael'in Barca için çok faydalı olacağına inanıyorum. Gerçekten çok çok kaliteli bir futbolcu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vaart'ın BaRca gibi büyük bir klübü kaldırabileceğine inanmıyorum. Aynı sözlerim Diego içinde geçerli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eski formundaki bir Ronaldinhonun yerini kimse tutamazdı.Ama şu anda Vaart giderse kaldırabilir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

van der vaart'ın menejeri türk mü?çok şaşırdım cidden.ayrıca haberde ronaldihno'nun gitmesiyle mali açıdan rahatlayacak olan barça demiş buna güldüm bayaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ronaldinhonun milan gitmesi kadar saçma bile bilimoyrum ya. ne yani ronaldinho'yu kanata mı koyacaklar? gerçekten yazık. Milan'ın eski gücü kalmayacak ben bunu bilir bunu sölerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barca'nın oynadığı bu sistem Ronaldinho'nun yerini dolduramazki ancak Deco'nun boşluğunu doldurabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Euro 2008de en büyük kozumuz Nihat umarım aksi bir sakatlık geçirmez övgüyü kesinlikle hak ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Nihat Kahveci ne yaparsa yapsın bir Hakan Şükür kadar değer görmeyecek. Avrupa onun performansını konuşurken Türkiye'de hiç gündeme oturamıyor , hakettiği değeri bir türlü vermedi ona Türk medyası.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Oha..! Bu Bayram Tutumluda herkesin menajerimis...

o mevkide basarili olma ihtimali yok..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Nihat Kahveci ne yaparsa yapsın bir Hakan Şükür kadar değer görmeyecek. Avrupa onun performansını konuşurken Türkiye'de hiç gündeme oturamıyor , hakettiği değeri bir türlü vermedi ona Türk medyası.
    Senin de bu Hakan Sükür takintini bir türlü anlamiyorum,basindan ne gibi olay gecti merak ettim.
    Hakan Sükür Türkiyede övüldügü kadar elestirilen bir isim,Nihatin ben 1 kere bile elestrildigini duymadim,hep övgü,hep övgü(haketmiyor da degil).
    Ama simdi söyle birsey var Hakan Sükürün kariyeri Nihatin kariyerini 10 ile carpar,10 toplar !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Barcelona elindeki isimlerle R10'nun (Gio Dos Santos,Krkic) yerini doldurabilir.Ekstra bir transfere gerek yok bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Katalan insanın bir özelliği galiba Ronaldinho olayında Barca klübünün hatası az bence Barca klübü suçlanacaksa Ronaldo olayı yüzünden Real Madrid suçlanmalı adam 150 kiloya çıktı Real forması giyerken

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İşte Barca vefalı kulüp
    Ronaldo İnter'de yaşadığı sakatlıkta vurulan yanlış iğne sonucu şişmanlamaya başladı Real'le alakası ne anlamadım tek fark Real'e gelince kiloların daha fazla artması oldu buna rağmen gollerine devam etti gol kralı oldu

Mesaj Yetkileri