Özet görüntüler için 12:00 ve 19:03 bültenlerini kaçırmayın derim. BJK TV!..
İnternete düşer kesin.![]()
So what?
Saike
Son iki hazırlık maçımızın özet görüntüleri
http://www.facebook.com/video/video....11963&comments
http://www.facebook.com/video/video....11963&comments
So what?
Saike
Diğer formalarımızın böyle olacağını söyleniyor.
![]()
So what?
Saike
OfffKırmızı forma çıkarsa almayan...
Toyota reklamı çok sırıtmış.
Gayet güzel olmuş bence.Hele klasik çubuklu yine güzel yine güzel arkadaş.
eto'o bitmiş.
Beşiktaşlı olsam her türlü siyah alırdım![]()
Olmasan da al.Alın verin ekonomiye can verin![]()
eto'o bitmiş.
Çubuklu gerçekten çok iyi ama çıkarsa kırmızı alınırr
Hepsi birbirinden güzel olmuş...Ancak toyota reklamı biraz daha aşagıya alınmalı zaten kesin değilmiş...
Toyota reklamını biraz daha üste koysalarmış arma altta Toyota üstte olacakmış.Kırmızı forma çok güzel olmuş bu arada.
HoLLanda da ki son hazırLık maçımızı 5-1 kazandık. Takımın goLLerini Guti,Q7 ( 2 ), Simao ve VeLi attı.
Bu arada U-21 miLLi takımında ki maçta sakatLanan BEBE nin de durumunun ciddi oLduğu söyLeniyor. Yarın ki MR dan sonra durumu tam oLarak netLeşicekmiş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bebe'nin durumu ciddi değildir umarım. Bu arada Toyota yazısının biraz daha göbeğe yakın olması bence de çok iyi olurdu aslında. Böyle çok yukarda kalmış
Bu sakatlıklar bu sezon da peşimizi bırakmayacak gibi.İnşallah ciddi bir sakatlık değildir.Ayrıca Toyota yazısı siz söyleyene kadar hiç dikkatimi çekmemişti.Bence bir sıkıntı oluşturmuyor görsel olarak.
So what?
Saike
bugünkü maç'a gidemedim ama duyduguma göre Hilbert ve Aurelio kötü oynamis. Tanju sol bekte çok iyimis adam geçirmemis. Toraman ikinci yari sag bekte görev yapti ve iyi de oynamis. Guti istekliymis güzel ara paslar vermis geriye gelip top almis. Fernandes ile bu sezon duran toplar ile çok gol atacagizve ayrica Mehmet Akyüzden yedekten baska birsey olmaz. Kampta Muhammed daha fazla gol atti
![]()
Carvalhal çok cana yakin biri ve hemen Türkçe'de ögrenmeye baslamis
Last edited by besiktas1903 : 10.Ağustos.2011 at 04:06
Formaları ilk kez görüyorum.2010daki faciadan sonra 2 yıldır çok iyi formalar yapılıyor.Param olsa alırdım kesin.![]()
Formalar böyle olursa süper bu sene Türkiye'ye gittigimde alirim kesin. siyah ve kirmiziyi kesin alirim.
Bebe'nin sakatligi ciddi degildir umarim. Bu arada Burak Kaplan umit milli takimin 2-0 dan 3-2 yendigi maçta 2 gol atmis diger golu Orhan Gülle atti
umit milli takimin maçini izleyen arkadas Necip sahanin yildiziydi diyor ve Burak'da iyi oynamis.
Bebe'den kötü haber: Portekizli 6 ay yok
Portekiz Ümit Milli Takımı'nın, Slovakya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Bebe'nin, çekilen MR'ı sonucunda sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ve sahalara dönmesinin 6 ayı bulacağı bildirildi.
Beşiktaş Kulübü Doktoru Devrim Urgun, Portekiz Milli Takımı doktorlarıyla görüştüğünü belirterek, ''Ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini bize bildirdiler. Oyuncumuzun ameliyat olması gerekiyor.
BEŞİKTAŞ İLE MANU AMELİYAT İÇİN ORTAK KARAR VERECEK
Kendisi bizde kiralık oynadığı için kulübü Manchester United yetkilileriyle de irtibata geçtik. Ameliyatın nerede yapılacağı konusunda ortak karar vereceğiz'' diye konuştu.
Kaynak: ntvspor.net
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Hadi be gerçekten üzüldüm. Çok yazık...
Football is simple,but Football Manager is not
gecmis olsun onemli bir kayip galiba manchester ole gorusup ortak bir konuda anlascaklarmis gazetelerde oyle yaziyordu
Bu kadarı da şanssızlık be abi diyecek birşey yok..
Capraz baglar pesini birakmiyor Besiktas'in. Gecmis olsun, cok kotu bir bolge sakatlik icin.
Bıktım artık bu çapraz bağ sakatLığını duymaktan. Nedir bu bağLardan çektiğimiz yahu. Pff.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...