Sayfa 251 / 1204 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
7,501 ile 7,530 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    İşe tek taraflı olarak bakmak yanlış,sonuçta Rijkaard'ın elinde sihirli değnek yok.Rijkaard'ın işi bu genç oyuncular arasından takımda oynamaya yeterli gördüklerine şans vermek.Futbolcu çalışmıyorsa tüm suç Rijkaard'da değil.

Ayrıca burasının bir Hollanda veya bir İspanya olmadığını Rijkaard geçirdiği bu sezon içerisinde anladı.Malesef gençlere şans verme konusunda çok sabırlı değiliz ve oyuna değil de skora endeksli yorumlar yapıyoruz futbolcular hakkında.Bu da Rijkaard'ın tavrında etkili oluyor.

Bende aynen onu demek istiyorum, Rijkaard da sihirbaz degil. Vasat bir genc oyuncu alinsa bile bazi yorumlarda hep 'Rijkaard adam eder, veya Rijkaard oynatir' deniyor, ki praktikte bu isin hic de boyle olmadigini goruyoruz, bu tur yorumlardan kacinilmali zaten. Bir antrenor anca oyuncudaki potansiyele ortaya cikarip gosterir, olmayan potansiyeli yaratamaz.....

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

MEVLÜT'TEN GERÇEK BİR PİNO YORUMU

PSG'de forma giyen milli golcü Mevlüt Erdinç, Monaco'dan tanıdığı Galatasaray'ın yeni transferi Pino'yu, değerlendirdi, "Pino, Keita'dan daha iyi. Çünkü o sadece fantastik çalım atmıyor, oyun zekâsı ve süratiyle de takımına faydalı oluyor" dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Artur Boruc sadece 2 milyon euro'ya Fiorentina'ya gitmis, GS alsaydi kaleci problemini kokten ve ucuza halletmis olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Artur Boruc sadece 2 milyon euro'ya Fiorentina'ya gitmis, GS alsaydi kaleci problemini kokten ve ucuza halletmis olurdu.
    Katılıyorum.. Ama kaleci transferi yapılmayacağı söylenmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Pino'nun FM profilini biri koyabilir mi?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kaleci kim olursa olsun defans kapı gibi olduğu sürece kalecinin kim olduğunun önemi bile yok..Kısacası defansımız sağlam olsun bize yeter..Adnan Polat 3 oyuncu daha alacağız 2'si genç oyuncu olacak demiş..O oyuncularda en geç 1-2 haftaya kadar açıklanmalı diye düşünüyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Pino'nun FM profilini biri koyabilir mi?
    Buyur abi

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Bıde ben koyayım ss Ilk Sezonun ardından tüm sezon AMR oynattım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Genç Aslanlar Kartal'da

Çağlar Birinci transferi karşılığında Denizlispor'a verilen ancak Ege ekibiyle anlaşma sağlayamayan Galatasaray'ın iki genç oyuncusu Semih Kaya ve Erhan Şentürk'ün yeni takımları belli oldu.

Sözleşmeleri fesh edilerek Denizlispor'a gönderilen ancak maddi konular nedeniyle anlaşma yapılamayan genç oyuncular daha sonra Galatasaray ile yeniden mukavele imzaladı ve ardından Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'a kiralık olarak gönderildi.

Teknik direktörlüğünü Ergün Penbe'nin yaptığı Kartalspor, Galatasaray'ın iki yetenekli genciyle kadrosunu güçlendirdi.

Haber: Hilmi SEVER
    Kaynak : Sporx.com
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Bıde ben koyayım ss Ilk Sezonun ardından tüm sezon AMR oynattım

Gücü kuvveti de yerinde, profil iyi gözüküyor ama yine de kapalı kutu tabi ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Pino ile Dia nin profilleri sanki hemen hemen ayni

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kartal diyince Beşiktaş mı diye düşündüm bir an.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    bence cok kötü profili

Last edited by hakan769 : 21.Temmuz.2010 at 19:48

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    ikisi de kapalı kutu hocam. umarım yararlı olurlar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Bende aynen onu demek istiyorum, Rijkaard da sihirbaz degil. Vasat bir genc oyuncu alinsa bile bazi yorumlarda hep 'Rijkaard adam eder, veya Rijkaard oynatir' deniyor, ki praktikte bu isin hic de boyle olmadigini goruyoruz, bu tur yorumlardan kacinilmali zaten. Bir antrenor anca oyuncudaki potansiyele ortaya cikarip gosterir, olmayan potansiyeli yaratamaz.....

açıkçası ben zaten "Rijkaard adam eder" gibi saçma yorumlara katılmıyorum ama tabi rijkaard'ın barcelona'da yaptığı müthiş altyapı ve yıldız parlatma devriminin yok sayılması saçmalığına da hiç katılamam.

şimdi şöyle bir gerçek var, türkiye'deki hiç ama hiçbir futbolcunun doğru düzgün bir altyapı eğitimi yok. kimse bunu inkar edemez. hatta şöyle diyeyim, altyapı eğitimi diye birşey yok. standart yetenekli bir türk çocuğu çıksa sokakta her gün top oynasa biraz da fitness tarzında spor yapsa en az bizim paf ligindekiler gibi olur. istisnalar hariç tabi. çünkü paftakilerin hiçbir ekstrası yok, eğitimi yok, doğru düzgün hocası yok. ya sergen'i altyapının başına getiriyorlar yani ne diyeyim... arada sırada iyi sayılabilecek hocalar çıkabiliyor, hırslı olan vs. mesela abdullah avcının çıkardığı 87-88 gs jenerasyonu hiç fena değildi. ama tabi onların da kesinlikle mental dezavantajları var, zira hiçbir profesyonel programla eğitim vermiyordu/veremezdi abdullah avcı da. o jenerasyonun en iyisi arda'Dan görebiliriz bunu. mental açıdan sakinliği dışında en ufak bir yetisi yok arda beyefendinin. topu aldı mı yarım saat düşünüyor. niye? çünkü hızlı düşünce eğitimi yok adamda. kendi kendini de geliştiremez hoca gerekir. kendi kendini geliştirebileceği tek nokta fiziksel özellikleridir. onu da yapıyor yani hakkını yemeyelim süper göbek kası var adamda.

neyse konu biraz dağıldı şöyle toparlayayım, bu bahsettiğim nedenlerle türkiye'deki hiçbir altyapı oyuncusu bir messi bir ronaldo olamaz. aslında o yetenek vardır ama yeteneği yontacak, potansiyele ulaştıracak eğitim şartları yok. bu yüzden de rijkaard gibi teknik direktörler takıma gelince bir bakıyor altyapıya 18-19 yaşlarındaki adamları çıkartıyor a takıma, sokuyor hazırlık maçına, 'bu ne ya' diyor içinden. daha top istobunu, kafayı kaldırmayı, pozisyon almayı boşa kaçmayı bilmedikleri gibi bir de rezalet fizikleri var. bir de bizim ırkımızın genel özelliği olan miskinlik de eklenince oyuncu ne bir gelişim gösteriyor ne de a takımda tutunabiliyor. arda gibi bazı istisnalar da anca zorla, zorlamayla öğreniyor. feldkamp disiplininde kendini biraz geliştirdi, o kadar. rijkaard gibi yumuşak bir hocayla geliştiremez arda ve diğer antiprofesyonel türk futbolcular. misal mehmet topal da nazi kampı gibi bir akademide, ç.dardanelspor 'da parladı. yine o da feldkamp'la geliştirdi kendini. niye? çünkü bu adamlar ancak sertlikten zorlamadan anlıyorlar. feldkamp antrenmanda bacak bacak üstüne attı diye aydın'ı yollar, rijkaard kamp olayını iptal eder. aradaki fark budur. "bakış açısı". ve türk futbolcularının huyuna en uygunu da kesinlikle ve kesinlikle feldkamp, terim gibi adamlarınkidir. ama tabi sen gidip barça'ya koyarsan terim'i veya kalli'yi o zaman da onlar orada iş yapmazlar. çünkü oradaki gençler zaten profesyonelliği öğreniyorlar altyapıda, onlara gerekli olan çok daha ileri ve elit bir eğitim. buna uygun olan da işte rijkaard gibi adamlar.

bir gün bizim altyapılarımız da gerçekten bir futbol akademilerine dönüşürse rijkaard gibi hocalar iş yapabilir klüplerimizde. ondan berisi yaman...

saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Juan Pablo Pino (d. 30 Mart, 1987) Cartagena doğumlu, Galatasaray forması giyen Kolombiyalı futbolcu. 1.75 boyundaki genç futbolcu kariyerine ülkesinin Independiente Medellin takımında başladı. 2007 yılında Fransa temsilcisi Monaco'ya transfer oldu. Monaco formasıyla ilk maçını Paris Saint Germain karşısında oynayan Pino çıktığı toplam 53 karşılaşmada 6 gol kaydetti.
    Kolombiya U-20 takımında 23 kez forma giyen Juan Pablo Pino 2 kez de A milli formayı giydi.
    19 Temmuz 2010 tarihinde 3 milyon € karşılğında AS Monaco'dan Galatasaraya transfer oldu.

Juan Pablo Pino

Kişisel bilgileri
    Tam adı
    Juan Pablo Pino Puello
    Doğum tarihi 30 Mart 1987 (1987-03-30) (23 yaşında)
    Doğum yeri Cartagena, Kolombiya
    Boyu
    175 m
    Mevkii
    Sağ kanat

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

@forcimbom

Insallah, ama burada herkesin sucu var. Genclere sabir etmeyen taraftarindan tut biraz para gorunce simaran oyuncuya, hicbir mesleki bilgisi ve tecrubesi olmayip altyapi antrenorlugu yapan adamlara kadar. Alt yapi sahada degil mentalitede ilk olarak kurulur bence.......

Nesil
    2006
    Yer

@forcimbom

Insallah, ama burada herkesin sucu var. Genclere sabir etmeyen taraftarindan tut biraz para gorunce simaran oyuncuya, hicbir mesleki bilgisi ve tecrubesi olmayip altyapi antrenorlugu yapan adamlara kadar. Alt yapi sahada degil mentalitede ilk olarak kurulur bence.......
    aynen öyle, katılıyorum. herkesin suçu var. tepeden tırnağa...

.
    .
    .
    .
    .
    bu arada çift yönlü orta saha oyuncusu transferi baya gecikecekmiş sanırım. bu çok kötü haber. takım içi uyuma belki de en çok ihtiyaç duyacak mevkide oynayacak adamın bu gecikmesi kötü olacaktır. ama diğer konuda da yazdım, ilk 4-5 haftanın fikstürü zor gözüküyor, muhtemelen korktuğumuz başımıza gelecek ve erken bir fiyasko yaşayabiliriz. bence bu iyi. tehlikenin farkına ne kadar erken varılırsa o kadar iyi olur. ama rijkaard için geç olur mu onu bilemem. inşallah bari yerinde transferler olur da uyum süreci atlatıldıktan sonra bari bu ceremelere değer...

semih ve erhanın kartala gelmesine çok sevindim gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    aynen öyle, katılıyorum. herkesin suçu var. tepeden tırnağa...

.
    .
    .
    .
    .
    bu arada çift yönlü orta saha oyuncusu transferi baya gecikecekmiş sanırım. bu çok kötü haber. takım içi uyuma belki de en çok ihtiyaç duyacak mevkide oynayacak adamın bu gecikmesi kötü olacaktır. ama diğer konuda da yazdım, ilk 4-5 haftanın fikstürü zor gözüküyor, muhtemelen korktuğumuz başımıza gelecek ve erken bir fiyasko yaşayabiliriz. bence bu iyi. tehlikenin farkına ne kadar erken varılırsa o kadar iyi olur. ama rijkaard için geç olur mu onu bilemem. inşallah bari yerinde transferler olur da uyum süreci atlatıldıktan sonra bari bu ceremelere değer...
    Eğer bu gerçekleşirse çok çok kötü bir olay umarım fiyasko transfer yaşamayız gerekirse transferin son günü gelsin o adam Musa yerine oynar onun.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Eğer bu gerçekleşirse çok çok kötü bir olay umarım fiyasko transfer yaşamayız gerekirse transferin son günü gelsin o adam Musa yerine oynar onun.
    asıl fiyasko o zaman olur zaten, transferin son günü ilk 11'lik adam alınırsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal da transferin son günü gelmişti olmaz birşey

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Mehmet Topal da transferin son günü gelmişti olmaz birşey
    o çok ayrı bu çok ayrı.

neyse , bu akşam biryerlerden link vs. bulabilirsem maçı seyretmeyi düşünüyorum ve lorik'i özellikle takip edeceğim. bence takımdaki mücadele ruhu konusunda büyük katkıları olacak bize. saha içinde topsuz alanda arkadaşlarını falan çok uyarıyormuş onu çok merak ediyorum açıkçası. tam hayalimdeki "lider" oyuncu tipi bu. hadi bakalım göreceğiz artık inşallah ...

benim oyunda pino beşiktaşta 10/11 sezonuda 1.5 mil euroya aldılar. 5gol 11asistle oynamış ilk sezon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada bu maç gösterdi ki forvete ve ortasahaya gerçekten ihtiyacımız var.. Bence Cumhur, Mustafa Sarp'ı keser. Kütük de değil

Mustafa Sarp'i izleyeceksek orta sahada isimiz zor.Yani yakismiyor takima.Lorik Cana ön libero mu degil mi ben mi yanlis biliyorum? Orta sahaya 1-2 oyuncu sart bir de forvete lazim yoksa ne gol atariz ne güzel futbol.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    bence cok kötü profili

kötü değil.
    bir kanat oyuncusundan beklenti dribbling yapması, çabuk olması, orta yapması, topa hakim olması.

mental özellikler zayıf kalmış biraz, genç oyuncularda çabuk gelişir.

eksik fiziksel özelliklerinde, çelimsiz.

fm datası için büyük oyuncusu olmasa da iş yapar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

keita'nin boslugunu pino dolduramaz kötü transfer demiyorum daha maca felan cikmadi fakat Keita gibi bir adami gönderip Pino gibi bir adami almak cok sacma geliyor bana kaldi ki Keita öyle yüksek bir meblayada satilmadi. Takimda tutsalar ne olurdu anlamiyorum..

Keitayi göndermelerinin nedeni yapilacak transferler icin kaynak yaratmak büyük ihtimalle.Yoksa Keitayi satmak akil kari degil.

Mesaj Yetkileri