Neden olay basitlemiş olsun ki. 3 Temmuz'dan beri itirafçı aranmıyor muydu işte itirafçı. Ama tabi itirafçının itiraf içeriği de siparişle oluyorsa ona bir şey diyemem.
Neden olay basitlemiş olsun ki. 3 Temmuz'dan beri itirafçı aranmıyor muydu işte itirafçı. Ama tabi itirafçının itiraf içeriği de siparişle oluyorsa ona bir şey diyemem.
Bir Dost
Hellbells
Her gece alem yapan adam Bulent, simdi agliyor. 1 saat fazla ara olmus daha tahliye cikacakmi diye bekliyenler var ?
İtiraf olarak demiyorum.
Bir hoca dönüyor ama hocayı gören yok, İbrahim Toraman forma yolladı dönüyor kimse İbrahim Toraman'a sormuyor, Mecnun Odyakmaz bu mevzuyu daha öncede dillendirmişti. Mahkeme de uzatmadı ve direk çağırın, sorun dedi. Bu ana kadar kimse Mehmet Yıldız'a Trabzonspor'un böyle bir teklifi varmıydı diye sormadı. Artık bu kritik iddiaların ortaya dökülmesi ve içinde bulunan kişilerce tartışılması lazım.
Alem yapması ile ağlamasının ne gibi bir bağlantısı var. Alem yapan ağlayamıyor mu?
Karisinin yuzunden agladigini dusunuyorum. Yanilmiyorsam ayrildilar tapelerden sonra.
Yoksa alem yaparsin, ama evliyken yapmasi ilerde boyle pismanliklara yol acabilir.
Ve yine yanlis hatirlamiyorsam, emniyette Mehmet Yildiza bu konu sorulmustu.
Last edited by Bordo61Mavi : 24.Şubat.2012 at 21:56 Reason: Eklenti
Mecnun Otyakmaz: Şikeye tenezzül etseydim ya da öyle bir meziyetim olsaydı, Sivasspor'u şampiyon yapardım.
Şu anda FB'li yüzlerce taraftar, Çağlayan Adliyesi çevresinde çıkacak güzel haberleri bekliyor... Çağlayan'ı Kadıköy'e çevirmiş durumdalar..
https://twitter.com/#!/fanatikcomtr/...13042983325697
ÇAĞLAYAN’A SIĞMADIK
Çağlayan Adliye Sarayı’nda devam eden tarihi duruşmanın son gününde taraftarlarımız adliye sarayı önündeki meydanı öğle sonrası hınca hınç doldurdu. Ellerindeki pankartlar, meşaleler ve yaptıkları tezahüratlarla Başkanımız ve yöneticilerimiz lehinde çeşitli gösteriler yapan taraftarlarımız "El salla başkan el salla" tezahüratıyla meydanı inletiyorlar. Gece geç saatlerde mahkeme heyetinin tutuksuz yargılanma konusunda vereceği karar açıklanıncaya kadar Çağlayan’dan ayrılmayacaklarını ifade eden taraftarlarımız "Adil bir karar bekliyoruz, evlerimize başkanımız ve yöneticilerimizle dönmek istiyoruz" diyorlar. İlerleyen saatlerde meydanda emniyet güçlerinin çoğaldığı gözlemleniyor..
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=28086
Bülent Uygun gerçekleri söyleyince belaltı vurmalar özel hayat ortaya dökülmeye başlamışGerçelerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır demişti en son Aykut Kocaman.
UEFA duymasın Türkiye milli takımını ve kulupleri 8 yıl men eder değil mi ?!?!?
Fenebahçe şike yapmıştır diye ilk günden beri hiçbir delil olmadan inanlar bence Trabzon'un bu teklifine inanmak zorundadırlar...
Sevmediği insanı suçlu ilan eden bir biz varız heralde renk farketmeden.
Sanıklar yaptıkları savunmalarla iddianamenin birçok çürük yerini ortaya çıkardılar. Gerek savcının zorlama örgüt iddiası, gerek Aziz Yıldırım'ı bu operasyona dahil etme nedeninin aslında hiç de normal ve adil bir operasyon olmadığına dair kanıtlardı. Tahliye kararı çıkarsa, -ki aslında çoktan çıkması gerekirdi- bizim için her şey çok daha güzel olacak.
Çağlayan'a gidip yöneticilerimize destek veren taraftarımıza da helal olsun.
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bülent Uygun: "Sedat Peker'le çocukluktan tanışırız, ayrıca depremdeki yardımlarından ötürü sevgim arttı... Güzel bir bakış açım vardır..."
Bülent Uygun: Kıratlı bana TS'nin 1 milyon+bir araba teklif yaptığı duyumu aldığını söyledi... Ama ona böyle bir şeyin olmadığını söyledim..
"Erman Toroğlu'nun zaten sevilecek yanı yok!"
Bülent Uygun: "Fenerbahçe 2 kez şampiyonluğu kaybettiğinden şike-teşviği engelleme çabasındaydı diye düşünüyorum... Olay buralara geldi"
iddianame gümledi.
adalet varsa, tecelli etsinler de görelim...
(/s)
iki çevik kuvvet'in konuşmasına tanık olan taraftarın tweeti...
Iki cevik kuvvet kendi aralarinda konusuyor: "bu fenerbahceliler canim feda olsun sana diye bagiriyorlar ya, bence saka yapmiyorlar"
![]()
(/s)
Stv'nin reytingler tavan yapmistir suanda, sonucu herzaman onlar ilk biliyorya![]()
Herkesin heyecanla beklediği kararların 02:00-03:00 gibi verileceği tahmin ediliyor...
https://twitter.com/#!/fanatikcomtr/...54558250455041
Ben olayları kaçırdım sanırım. Bu gece tam olarak ne belli olacak ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sadece tutuklu-tutuksuz yargılanmaları belirlenecek yani. Teşekkürler![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Savcı Şekip Mosturoğlu, Mehmet Yenice ve Coşkun Çalık için tahliye talebinde bulunmuş, diğerleri tanıklar daha dinlenmediği için tutuklu şekilde devam etsinler demiş. Mahkeme heyeti 3 saatlik ara vermiş. 3 saat sonra tüm talepler karara bağlanacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Pazartesi günü sabahı 08.30'dan 12'ye kadar oradaydım. Az ama ateşli bir taraftar grubu vardı. Adliye önü oldukça geniş bir yer ve taraftar sayısının çok fazla olmaması umudumu kırmıştı. Bu akşam imkan el vermediği için gidemedim. Ama işte budur! diyorum. gerek kalabalık gerek verilen mesajlar gerek o coşku, aziz yıldırıma yakışır bir topluluk var orada. hepsine helal olsun, hepsine binlerce kez teşekkürler. iyi ki varlar!
Şike Davası Son Dakika|Savcı, Şekip Mostoroğlu ve Mehmet Yenice disinda diger saniklarin tutuklulugunun devamini istedi.
aynen kaldırdı ntvspor son dakikayı.
(/s)
İddia makamının, iddianamede 'suç örgütü'nün 3 numarası olarak gösterilen Şekip Mosturoğlu'nun tahliyesini istemesi sanırım bu soruşturmadaki örgüt olayının da çökmesi anlamına gelir. Örgüt yoksa, tutuklu yargılamada olmaz. Şike ve teşvik suçlamasıyla tutuklu yargılananlar daha önce serbest bırakılmışlardı. Bu durumda şu an tutuklu yargılananlar da serbest bırakılmalı. Kıt hukuk bilgimle böyle düşünüyorum. Daha iyi bilenler aydınlatabilirse sevinirim.
Ama bence tahliye çıkmayacak birçoğuna. Özellikle de Aziz Yıldırım'a. Suçlamaların hepsine belgelerle cevaplar verilmiş, iddianame çürütülmüş, iddianamedeki çifte standart ortaya koyulmuş. Varsın yatsın biraz daha Aziz Yıldırım. Şu an Çağlayan'da bekleyenler de var. Hani bir Fenerbahçe medyası var ya dillerden düşmeyen; Çağlayan'da binlerce taraftarın toplanması hakkında tek bir haber vermiyor o Fenerbahçe medyası. Soğuğa rağmen saatlerce orada bekliyorlar. Çevik Kuvvet tacizine maruz bırakılıyorlar, muhtemelen birazdan da müdahale edilir kendilerine. Gerekçesiz ve gereksiz yere.
İlhan Ekşioğlu'nun kızı Tuana, "Stresten agliyorum lutfen ya ben eve babamla gidip kardeslerimi babam geldi diye uyandirmak istiyorum 8 ay gecti yeter artik" diye bekler; Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu, bu sene gireceği üniversite sınavına Metris'te, Çağlayan'da babasının yanına gidip gelmeden arta kalan zamanda çalışır, küçük kızını ise yeni başladığı ilkokula babası uğurlamamıştır hiç. Bütün bunların hesabını verebilecekler mi? Herşey kupa, şampiyonluk değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ciddi şekilde polis yığımı oluyormış Çağlayan'a.. sonucu beklemeye gerek yok.