Sayfa 259 / 896 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
7,741 ile 7,770 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Erci09 View Post
    Tamam kardeşim benim demek istediğim kadroya girmiş bir arkadaş chelsea formalı resmine photoshop o chelsea'nın 25 kişilik kadrosuna bile girememiş demişti bende onu belirtmek istedim chelsea de 4 maça çıkmış.
    iğneleme yapmıştı arkadasımız

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Gecen sene Mehmet Topuz bu sene Stoch hayirli olsun Fenerbahce sonrada 17 ye bir diye sizlanmasin 1 milyon tane yabanci icinde gidip bu adamin alinmmasi hemde 9m euro ya ilginc tabiki.

Fenerbahce taraftarlarinin umrunda olucak bir durum degil buonlar takiminin oyununa bakarlar ama sonrada kimse Fenerbahce neden boyle antipatik diye sormasin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Gecen sene Mehmet Topuz bu sene Stoch hayirli olsun Fenerbahce sonrada 17 ye bir diye sizlanmasin 1 milyon tane yabanci icinde gidip bu adamin alinmmasi hemde 9m euro ya ilginc tabiki.

Fenerbahce taraftarlarinin umrunda olucak bir durum degil buonlar takiminin oyununa bakarlar ama sonrada kimse Fenerbahce neden boyle antipatik diye sormasin
    http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=7755

Bununla ilgili size cevap yazmıştı Serkan abi.Ayrıca 3 milyon'a alındığı söyleniyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

9 milyon değil, açıklanan tek rakam var 3 milyon, başka açıklama olursa, o zaman 3 değil deriz ama şu anda açıklanan rakam 3 milyon.

Aykut Kocaman'In oluşturduğu transfer listesini biliyor muyuz? Hayır. O zaman Galatasaray'ın istediği oyuncu demek doğru mudur, basında yazdıysa Galatasaray illa ki bu oyuncuyu alacak mı yani?

Fenerbahçe'nin ilk tercihi Krasiç'ti ama olmadı, ikna edilemedi ve diğer tercihlere geçildi, ilk tercih Stoch olsaydı ve 10 gün önce anlaşılsaydı değişen ne olacaktı? Sonuçta bu oyuncuyu Fenerbahçe biliyor, Twente ile olan maçlar sebebiyle defalarca izlenen bir oyuncu. Hiç bilmezler de, Galatasaray gündeme getirdi, Fenerbahçe gördü aldı gibi bir durum yok.

Sadece Stoch değil, 4 oyuncu ile görüşülmeye gidildi, anlaşanlar olursa onlar da duyurulur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Saike View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=7755

Bununla ilgili size cevap yazmıştı Serkan abi.Ayrıca 3 milyon'a alındığı söyleniyor.
    Mesajını görmemiştim Şemsi yazarken, yeniden vereyim, arada okunmadan geçebiliyor, böyle çok mesaj atıldığında konulara.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    9 milyon değil, açıklanan tek rakam var 3 milyon, başka açıklama olursa, o zaman 3 değil deriz ama şu anda açıklanan rakam 3 milyon.

Aykut Kocaman'In oluşturduğu transfer listesini biliyor muyuz? Hayır. O zaman Galatasaray'ın istediği oyuncu demek doğru mudur, basında yazdıysa Galatasaray illa ki bu oyuncuyu alacak mı yani?

Fenerbahçe'nin ilk tercihi Krasiç'ti ama olmadı, ikna edilemedi ve diğer tercihlere geçildi, ilk tercih Stoch olsaydı ve 10 gün önce anlaşılsaydı değişen ne olacaktı? Sonuçta bu oyuncuyu Fenerbahçe biliyor, Twente ile olan maçlar sebebiyle defalarca izlenen bir oyuncu. Hiç bilmezler de, Galatasaray gündeme getirdi, Fenerbahçe gördü aldı gibi bir durum yok.

Sadece Stoch değil, 4 oyuncu ile görüşülmeye gidildi, anlaşanlar olursa onlar da duyurulur.
    Serkan benim yazdiklarim Fener taraftarlarinin pekde umrunda olmasi gereken birsey degil esasinda ben olsam kendi takimima byle iyi bir oyuncu alinsa pekde umrunda olmaz acikcasi diger taraftarlarin ne dedigi ama gecen sene olan Topuz olayindan sonra yine bir etik olmayan davranis Fenerbahce'den benim tek demek istedigim bu tarz seyler Fenerbahce'yi boyle antipatik kiliyor ha bu sizi ilgilendirirmi cok bilmiyorum sadece bunu soylemek istedim

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

İspanyollara göre Pellegrini Fener'e yakın

Real Madrid'deki görevine son verilen Şilili teknik adamın Fenerbahçe'ye gideceği iddia edildi...

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Sport'da yer alan haberde, geçtiğimiz sezon sonunda Real Madrid'den kovulan Şilili teknik adam Manuel Pellegrini'nin menajeri Jesus Martinez'in Fenerbahçe ile temasta olduğu belirtildi.

Haberde Fenerbahçe ile ilgili birçok konuya değinilirken, deneyimli teknik adama İtalya ve Almanya'dan da çeşitli teklifler olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe cephesinden Alman teknik adam Christoph Daum'un takımda kalıp kalmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmese de, sarı-lacivertli yönetimin Daum ile tazminat problemini çözmeye çalıştığı konuşuluyor.

56 yaşındaki Manuel Pellegrini, 2004-2009 yılları arasında Villarreal'i çalıştırmış ve daha sonra Real Madrid'in başına

GOAL.COM

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Photoshop o photoshop. Chelsea'nin 25 kişilik kadrosuna bile girememmiş ( ? ) bir oyuncu Stoch

Kendini avutmanın bir çeşidi olsa gerek bu..
    Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Yaa siz iğnelemek diye birşey bilmezmisiniz (: Biraz farklı konulara bakın. Bazı üyeler Chelsea'nin 25 kişilik kadrosuna bile giremememiş diye kendilerini avutuyolar (:

Yawww tamam Avrupa'nın en iyi kanat oyuncularından birini aldınız tamam....

Ben hiç kadroya girememiş demedim 25 kişilik kadroda düşünülmediğini anlatmaya çalıştım ama neyse Galatasaray'la adı geçtiğinde gidin bakın tüm postalara. Hiçbir zaman Stoch mükemmel oyuncudur,gelse dağıtır falan yazmadım Aksine adamı izlemedim dedim heryerde. 9 milyona alındıysa Chelsea kar etmiş dedim. 3 milyon € dediniz, o zaman iyi fiyat dedim Stoch fiyat olarak iyi rakama gelmiş. Artık geride 1 soru kaldı.Başarılı olabilecek mi olamayacak mı? olursa biz üzülürüz siz sevinirsiniz ,olamazsa biz seviniriz siz üzülürsünüz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan benim yazdiklarim Fener taraftarlarinin pekde umrunda olmasi gereken birsey degil esasinda ben olsam kendi takimima byle iyi bir oyuncu alinsa pekde umrunda olmaz acikcasi diger taraftarlarin ne dedigi ama gecen sene olan Topuz olayindan sonra yine bir etik olmayan davranis Fenerbahce'den benim tek demek istedigim bu tarz seyler Fenerbahce'yi boyle antipatik kiliyor ha bu sizi ilgilendirirmi cok bilmiyorum sadece bunu soylemek istedim
    Etik dışı olan nedir, bana açıklar mısın? Galatasaray Stoch'u transfer etmek istiyoruz diye açıklama yaptılar mı resmi olarak? Yaptılarsa kusura bakma, ben duymadığımdan soruyorum.

Basında çıkan haberlere göre, bir oyuncuyla ilgilenip, ilgilenmemeye karar verecekse kulüpler, o zaman hiç bir iş beceremezler.

Fenerbahçe bir liste yapmıştır, Krasiç üzerine yoğunlaştılar, bilemiyoruz belki de 1 hafta önce anlaştı Chelsea ile Fenerbahçe ve Krasiç olayının tamamen sonlanmasını bekledi, Krasiç işi yatınca da, Aykut Kocaman gidip son noktayı koydu. Aaa basın bu oyuncuyu GS için yazıyormuş, biz listemizdeki 3. oyuncuya geçelim der mi hiç bir kulüp? Üstelik Galatasaray'ın resmi olarak açıklaması da yokken.

Galatasaray istemiştir, şartları sunmuştur, Fenerbahçe de sunmuştur, oyuncu tercihini yapmıştır. Burada etik dışı bir durum göremiyorum ben.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Maliyeti aciklandi mi acaba Stoch transferinin?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İngiliz basınına göre 2,5 Milyon Pound (3 Milyon Euro)

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...2-5m-deal.html
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Etik dışı olan nedir, bana açıklar mısın? Galatasaray Stoch'u transfer etmek istiyoruz diye açıklama yaptılar mı resmi olarak? Yaptılarsa kusura bakma, ben duymadığımdan soruyorum.

Basında çıkan haberlere göre, bir oyuncuyla ilgilenip, ilgilenmemeye karar verecekse kulüpler, o zaman hiç bir iş beceremezler.

Fenerbahçe bir liste yapmıştır, Krasiç üzerine yoğunlaştılar, bilemiyoruz belki de 1 hafta önce anlaştı Chelsea ile Fenerbahçe ve Krasiç olayının tamamen sonlanmasını bekledi, Krasiç işi yatınca da, Aykut Kocaman gidip son noktayı koydu. Aaa basın bu oyuncuyu GS için yazıyormuş, biz listemizdeki 3. oyuncuya geçelim der mi hiç bir kulüp? Üstelik Galatasaray'ın resmi olarak açıklaması da yokken.

Galatasaray istemiştir, şartları sunmuştur, Fenerbahçe de sunmuştur, oyuncu tercihini yapmıştır. Burada etik dışı bir durum göremiyorum ben.

yahu etik olsa ne olur olmasa ne olur? Elin gavuru için hiç gerek yok. Sanki Messi'yi falan mı çaldı FB yönetimi elimizden Zamanında gemiyle oyuncu da kaçırılmış bu ülkede... Ben etik falan tanımam arkadaş. 1 Stoch gider, 1500 Stoch kalır Avrupa'da Gidip başkasını alsın bizimkilerde... Durduk yere geçen sene Beşiktaş'ın yaptıgı gibi cıngar çıkarsak daha mı iyi olacaktı? Bence hiç üzerinde konuşulmadan diğer görüşmelere geçsin bizimkiler. Çok da büyük bir olay ya da etik dışı bir davranış değil bence bu transfer...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

3 M avro demis Serkan, yeni gordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juventus'ta etik dışı harekette bulundu, biz 5-7 civarına kapatacakken, onlar geldi fiyat 15'den aşağı düşmüyor.

Stoch için en güzel değerlendirmeyi bulabileceğimiz blog, flying dutchman
    http://vliegendenederlander.blogspot...transferi.html

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kendisine de 4 yilligina 9 M avro vereceklermis. Fena degil ama aldigi rakama bakilirsa takimda yildiz statusunde olacak. Beklentiden dolayi sacmalamaz umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu etik olsa ne olur olmasa ne olur? Elin gavuru için hiç gerek yok. Sanki Messi'yi falan mı çaldı FB yönetimi elimizden Zamanında gemiyle oyuncu da kaçırılmış bu ülkede... Ben etik falan tanımam arkadaş. 1 Stoch gider, 1500 Stoch kalır Avrupa'da Gidip başkasını alsın bizimkilerde... Durduk yere geçen sene Beşiktaş'ın yaptıgı gibi cıngar çıkarsak daha mı iyi olacaktı? :) Bence hiç üzerinde konuşulmadan diğer görüşmelere geçsin bizimkiler. Çok da büyük bir olay ya da etik dışı bir davranış değil bence bu transfer...
    Ne çıngarı çıkardık biz sadece oyuncunun yaptığından bahsettik.

Konuşmak konular hakkında çıngar çıkarmak değil abi kusra bakma.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söylenen 9 MN€ doğru fakat oyuncunun tüm maliyeti bu kadar. 4 Yıllık alacağı ve bonservis ücreti...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Kendisine de 4 yilligina 9 M avro vereceklermis. Fena degil ama aldigi rakama bakilirsa takimda yildiz statusunde olacak. Beklentiden dolayi sacmalamaz umarim.
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Söylenen 9 MN€ doğru fakat oyuncunun tüm maliyeti bu kadar. 4 Yıllık alacağı ve bonservis ücreti...
    her kafadan bi ses çıkıyor resmi bi açıklama gelsede rahatlasak

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Ne çıngarı çıkardık biz sadece oyuncunun yaptığından bahsettik.

Konuşmak konular hakkında çıngar çıkarmak değil abi kusra bakma.
    öyle murat da işte bir şekilde 2-3 hafta yok mehmet beşiktaşı istiyor,yok kulüp fenerle anlaştı, mehmeti biz aldık topuzu beşiktaşa kaldı diye falan manşetler düştü nete hatırlamıyormusunuz şimdi de GS-FB arasında olmasın yani.

Fenerbahçeliler remzi'yi yanlış anlamışsınız sanırım. sonra ligde neden 17'ye 1 oluyoruz.Herkes birleşti, kutsal ittifak yapıldı falan diyorsunuz. geçen sene BJK'nin ilgilendiği oyuncuyu aldı Fb. Bu sene de GS'nin Geçen sene BJK yönetimi baya laf saydı ama açıkcası ben Stoch işinden çok da rahatsızlık duymadım.Ama illaki duyanlar olmuştur. antipatik kulüp olmaya devam edeceğiz diyor FB yönetimi açıktan açığa... benim açımdan yine bir sorun yok zaten günahım kadar sevmiyorum Ama işte ligde biz olmasak FB,FB olmasa biz olmayız...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yawww tamam Avrupa'nın en iyi kanat oyuncularından birini aldınız tamam....

Ben hiç kadroya girememiş demedim 25 kişilik kadroda düşünülmediğini anlatmaya çalıştım ama neyse Galatasaray'la adı geçtiğinde gidin bakın tüm postalara. Hiçbir zaman Stoch mükemmel oyuncudur,gelse dağıtır falan yazmadım Aksine adamı izlemedim dedim heryerde. 9 milyona alındıysa Chelsea kar etmiş dedim. 3 milyon € dediniz, o zaman iyi fiyat dedim Stoch fiyat olarak iyi rakama gelmiş. Artık geride 1 soru kaldı.Başarılı olabilecek mi olamayacak mı? olursa biz üzülürüz siz sevinirsiniz ,olamazsa biz seviniriz siz üzülürsünüz
    by Cechandessien Thu Jun 10‚ 2010 2:37 pm

This is a nightmare for me. I still can´t believe it. If it´s real‚ I swear I will no longer follow Chelsea transferts. Go to Hell Chelsea Board.
    Cechandessien
    Rising Star

Chelsea taraftarları çıldırdı siz daha neler diyorsunuz
    Adamlar Joe Cole gittikten sonra onun yerinde oynaması gereken bir oyuncuyu nasıl satarsınız diye yönetime veryansın ediyorlar siz yok öyle yok böyle...
    Geçiniz bunları...
    Kedi ulaşamadığı ciğere tabii mundar der...
    Galatasaray alsaydı bu oyuncuyu hele hele 3 milyon'a alsaydı yazılacakları hepimiz biliyoruz. O sebeple birbirimizi kandırmayalım...
    NOT:Yazım sadece size yönelik değil yanlış anlaşılma olmasın.Genel olarak yazdım
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Haziran.2010 at 03:00

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Adnan Polat icerleyen bi kac laf etmis konu hakkinda. Ilerki gunlerde bu transfer hikayesi kizisabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by vuque View Post
    by Cechandessien Thu Jun 10‚ 2010 2:37 pm

This is a nightmare for me. I still can´t believe it. If it´s real‚ I swear I will no longer follow Chelsea transferts. Go to Hell Chelsea Board.
    Cechandessien
    Rising Star

Chelsea taraftarları çıldırdı siz daha neler diyorsunuz
    Adamlar Joe Cole gittikten sonra onun yerinde oynaması gereken bir oyuncuyu nasıl satarsınız diye yönetime veryansın ediyorlar siz yok öyle yok böyle...
    Geçiniz bunları...
    Kedi ulaşamadığı ciğere tabii mundar der...
    Galatasaray alsaydı bu oyuncuyu hele hele 3 milyon'a alsaydı yazılacakları hepimiz biliyoruz. O sebeple birbirimizi kandırmayalım...
    NOT:Yazım sadece size yönelik değil yanlış anlaşılma olmasın.Genel olarak yazdım
    Bu iletiyi yazan incisozluk ekibinden olmasin
    gecen hafta basmislardi chelsea forumunu
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Haziran.2010 at 03:00

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bir de açıkcası lige eğer kalite adam geldiyse seyri açısındans evinirim.Zamanında Beşiktaş'ta Amokachi'yi, Fener'de Okocha'yı izlemekten sıkılmazdım. İnşallah yeni Hagi'ler , Okocha'lar,Revivo'lar gelir de lig TV aldığımıza pişman olmayız her sene...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

"F. Bahçe centilmenliğe aykırı davrandı"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe'nin uzun bir süredir ilgilendikleri Slovak futbolcu Miroslav Stoch'u transfer ederek, aralarındaki centilmenlik anlaşmasına aykırı davrandığını söyledi.

Polat, Lig Tv'de katıldığı programda, Stoch için epey zamandır uğraş verdiklerini belirterek, "Üzgün, kırgın ya da kızgın değilim. Prensip olarak biz rakiplerimizin yurt dışı hatta yurt içi transferleriyle hiç ilgilenmedik. İşlerini bozmamak için biz bu işlere hep uzak durduk. Ama Stoch ile ilgili Fenerbahçe'nin dün akşam Chelsea ile görüştüğünü biliyorduk. Anlaşmışlar, hayırlı olsun. Biz bu transferde tıkanmadık. Kendi dengelerimiz var, maliyetlerimiz var. UEFA'nın 2012 kriterlerini düşünerek, bütçe prensiplerine uyma kararı aldık. Ne olursa olsun biz transferi yapalım, diye bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe Kulübü büyük bir zafer kazanmış gibi teklifleri ikiye katlayarak futbolcuyu aldı, olabilir. Bundan sonra demek ki rakiplerimizle ilgili düşünceleri gözden geçirip, tavrımızı ona göre belirleyeceğiz" diye konuştu.

Büyük kulüplerle aralarında yazılı olmayan prensiplerin olduğunu belirten Polat, şunları kaydetti:

"Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın talip olduğu futbolcuların fiyatını yükseltmenin Türk futbolcu açısından da çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Onun için biz prensip olarak girmiyorduk. Ama demek ki bizim ortaya koyduğumuz bu centilmenlik yaklaşımı, kimsenin umurunda değil. Bundan sonra bu kurala uymayacağımızı söyleyebilirim. Muhakkak ki başkanlarının bilgisi doğrultusunda o heyet oraya gitmiştir. Böyle bir yaklaşımda bulunuyorlarsa en azından biz etrafımızdaki insanların düşünce yapısını, zihniyetlerini anlamış olduk. Zamanı gelince bizim de yapacağız şeyler olacaktır."

ADNAN POLAT.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bu iletiyi yazan incisozluk ekibinden olmasin
    gecen hafta basmislardi chelsea forumunu
    Pek sanmıyorum...
    Genel olarak Chelsea taraftarlarının görüşü bu yönde...
    Joe Cole gidince onun yerine Stoch'u düşünüyorlardı haklı olarak ama teknik direktörleri kanat oyunu benimsemeyen bir yapıyla oynayacaklarını söyleyip satılmasını istemiş...
    O şekilde aldık zaten...
    Yoksa Chelsea oynatacağı oyuncuyu zaten satmaz ama...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Chelsea taraftari aglayadursun, sag tarafa da gozden cikardiklari joe cole' u alacagiz

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe'nin uzun bir süredir ilgilendikleri Slovak futbolcu Miroslav Stoch'u transfer ederek, aralarındaki centilmenlik anlaşmasına aykırı davrandığını söyledi.

Polat, Lig Tv'de katıldığı programda, Stoch için epey zamandır uğraş verdiklerini belirterek, "Üzgün, kırgın ya da kızgın değilim. Prensip olarak biz rakiplerimizin yurt dışı hatta yurt içi transferleriyle hiç ilgilenmedik. İşlerini bozmamak için biz bu işlere hep uzak durduk. Ama Stoch ile ilgili Fenerbahçe'nin dün akşam Chelsea ile görüştüğünü biliyorduk. Anlaşmışlar, hayırlı olsun. Biz bu transferde tıkanmadık. Kendi dengelerimiz var, maliyetlerimiz var. UEFA'nın 2012 kriterlerini düşünerek, bütçe prensiplerine uyma kararı aldık. Ne olursa olsun biz transferi yapalım, diye bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe Kulübü büyük bir zafer kazanmış gibi teklifleri ikiye katlayarak futbolcuyu aldı, olabilir. Bundan sonra demek ki rakiplerimizle ilgili düşünceleri gözden geçirip, tavrımızı ona göre belirleyeceğiz" diye konuştu.

Büyük kulüplerle aralarında yazılı olmayan prensiplerin olduğunu belirten Polat, şunları kaydetti:

"Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın talip olduğu futbolcuların fiyatını yükseltmenin Türk futbolcu açısından da çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Onun için biz prensip olarak girmiyorduk. Ama demek ki bizim ortaya koyduğumuz bu centilmenlik yaklaşımı, kimsenin umurunda değil. Bundan sonra bu kurala uymayacağımızı söyleyebilirim. Muhakkak ki başkanlarının bilgisi doğrultusunda o heyet oraya gitmiştir. Böyle bir yaklaşımda bulunuyorlarsa en azından biz etrafımızdaki insanların düşünce yapısını, zihniyetlerini anlamış olduk. Zamanı gelince bizim de yapacağız şeyler olacaktır."

ADNAN POLAT.
    Sanki birde Fenerbahçe ile fiyatta yarışabileceklermiş gibi konuşmamış mı adnan başkan...
    Bir savaş olacaksa kaybeden taraf Fenerbahçe olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ADNAN POLAT.
    Başkan noktayı koymuş zaten... Fazlasına da gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yahu çok istiyordun da neden almadın adnan polat?

kendi başarısızlığını fenerbahçe'ye mal etme lütfen.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Mesaj Yetkileri