Sayfa 259 / 436 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
7,741 ile 7,770 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İyi oldu. Olay patlak verdiğinden beri Alex'in tavırları hoşuma gitmiyordu. Doğru karar verildi bence. Çok sıktı bu muhabbet.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Sen oyuncunun heykelini dik açılışını yap sonra kadro dışı bırak gerçekten inanılmaz.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Sen oyuncunun heykelini dik açılışını yap sonra kadro dışı bırak gerçekten inanılmaz.
    Quote Originally Posted by Tyrion View Post
    Adamın heykelini dikiyorsun sonrada kadro dışı bırakıyorsun ayıp ayıp.

Oyuncunun heykelini diken taraftardı, kulüp değil. Taraftarın gözünde Alex'in yeri her zaman farklı olacak. O konuda da sıkıntı yok.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aykut hoca torene katilip alexe zeytin dali uzatmistir
    Alex ne yapmistir tavrini degistirmeyip kendini aykut hocadan hatta takimdan buyuk gormustur
    Buda alexin sonu olmustur
    Ha sen alexe bayilan birisi misin sanmiyorum fnye giydireyim de nasil olursa olsun
    Boyle spor yorumu olmaz biraz dusunup yorum yapmak iyidir

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Aykut hoca torene katilip alexe zeytin dali uzatmistir
    Alex ne yapmistir tavrini degistirmeyip kendini aykut hocadan hatta takimdan buyuk gormustur
    Buda alexin sonu olmustur
    Ha sen alexe bayilan birisi misin sanmiyorum fnye giydireyim de nasil olursa olsun
    Boyle spor yorumu olmaz biraz dusunup yorum yapmak iyidir
    ben yanlış bişey sölemedim sadece görüneni söylüyorum görünen köy kılavuz istemez
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben yanlış bişey sölemedim sadece görüneni söylüyorum görünen köy kılavuz istemez
    Yanlış bir şey söylememişsin ancak taraftar açtı heykeli. Bunca yıllık emeklerine karşılık açtılar. Bir süredir olan tavırlarına karşılık da kadro dışı bırakıldı. Bir gariplik görünmüyor yani.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Heykel dikilmesi taraftarın işi. O gün Aykut Kocaman oraya gitmese ona da laf edilecekti ondan gitti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ne alaka ?? Heykeli taraftar dikti ve sonuna kadar haketti onu. Şimdiki tavırları kabul edilemez bu ayrı birşey.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hak ediyor valla Alex. Olması gereken olmuş gibi görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu karardan herkesin haberi vardı, demek ki sızdıran birisi var. Onu bulmaları lazım bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elbet herkesin bir sonu olacaktı.Ama bu son hoş değil.Son derece terbiyesizce.Tabi Alex'in tavırları da önemli.Eğer kadro dışı kalmasını sağlayacak bir hareket yaptıysa bilemem.Ancak ne olursa olsun Alex'in bu şekilde kulüple ilişkisinin kesilmesi son derece yakışıksız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O kisi Semih .. Ama yönetim bir onu elleyemiyor. Yazık...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yasir kaya ‏@yasirkaya Alex kadro disi birakildi,gelismeler birazdan canli FBTV'de
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

16. Default

Eğer dediğim dedik kararlar ile takımın akıbeti düzene gircekse eyvallah Alex kadro dışıda kalsın diyebilmeli Fenerbahçeliler. Net ve kesin kararlar ile gün yüzüne çıkmak lazım. Artık tartışmaya bile mahal verilmeden yaptırımlar olmalı. Umarım ardı ardası kesilmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cristian , Stoch ve Semih'e de gelirse o zaman rahatlarım . Alex yanlışlar yapıyor ama sadece onunla bu is bitmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hayırlısı olsun.Aykut hoca bu karardan sonra da takımı oynatamaz ise güzellik ile o da bıraksın bu işi.Aykut hocayı bu Alex olayında hep destekledim bu kararda da destekliyorum.İnşallah takım futbol oynamaya başlar

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Stoch ve Cristian ' a para cezası verilmesi kararlaştırılmış... Ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex A2 takımıyla çalışacakmış, Stoch ve Cristian'a para cezası.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Alex A2 takımı ile çalışacakmış. Stoch ve Cristian'a para cezası verilecekmiş. Ntvspor'da altyazıda yazdı az önce.

Yazılmış daha önce.

----

Sistem değişikliğine gidilmeli bu durumda. 4-3-3 istiyordu hoca uzun zamandır ama yıllardır en beğendiğim sistem olan 4-4-2 oynarız umarım. Forvet hattımızda sıkıntı olsa da denenmeli.
    Last edited by di canio : 01.Ekim.2012 at 13:02 Reason: Yazılmış daha önce.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kadro kışı bırak tamam da A2 takımı olayı ayıp olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Kadro kışı bırak tamam da A2 takımı olayı ayıp olmuş.
    Kadro dışı kalan herkes oraya gidiyor zaten haliyle veya Quaresma gibi tek başına çalışıyor.

Bu konuda; içerde neler yaşandığını bilmeden yorumda bulunmak yanlış bence. Fakat, gözümüzle gördüğümüz şeylere bakarak konuşursam, Alex tavırlarıyla bu durumu hak etti bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Adamin heykeli dikiliyor 2 hafta sonra a2 takimina yollaniyor.Tamda bizde yasanacak bi durum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Keskenpaf takimiyla calissa bari cocuklar bisiy kapar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Keskenpaf takimiyla calissa bari cocuklar bisiy kapar
    paf diye birşey kalmadı ki zaten. a2 oldu o.
    (/s)

Doğru karar verilmiş.Alex bu saatten sonra 18e bile giremez

Yeni kaptanda kayt olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence...Aziz Yıldırım,Aykut Kocaman'nıda paf takıma yollıyalım bu iş çözülsün...Ya mesele kaybetmesi değil....fenerbahce'ce cok ruhsuz top oynuyor...cristian neden para cezazı... anlam veremiyorum ? mersin macında maçı kurtardı ddiyemi ?Bu kadar saçma bir şey olmaz....stoch para cezazı ? madem bu adamları istemiyordun neden tutuyorsun takımda ? yolla gitsin...cok mu zor fes et sözleşmesini .....tamamdır....sen kimleri kovmadın..bu 3 futbolcuyu yollayamıyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Efsane'ye yakışmadı bu olay.Umarım bir an önce çözüme kavuşur.Yoksa bu olay üzerinden Fenerbahçe daha çok yara alır.Hele bir de önümüzde ki 2 maçta kötü sonuç alırsa.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sırada Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman var.
    Çok net şekilde bu ikisi de buradan ayrılmadan düzlüğe çıkmamız mümkün değil.
    Aykut Kocaman'ın disiplinini itibarını kendisi değil Aziz Yıldırım koruyor oyuncuyu o azarlıyor ediyor.
    Resmen utanç verici bir olay ben olsam ayrılırım.Ama zaten bunlara uyduğu için o takımın başında.
    Hani hocam senin antrenör takımın, başkanın emir erisin.
    Zico bu takımdan Ali Yıldırım'ı soyunma odasına almadığı için gönderildi bütün takım oyuncularının en sevdiği hoca iken üstelik.

Geçici bir şekilde takım form tutsa dahi bu ikiliden artık hiç umudum yok.
    Primler, azarlamalar takımın tepesinden inmemeler ancak bir yıllık bir form getirirse getirir.

Aziz Yıldırım ın son çırpınışları, 14 yılda 13 teknik direktör geçti elinden.Üstelik 4 yıl Daum bu yılı da sayarsak 3 yıl Aykut Kocaman.
    Bu sebebten Aykut Kocaman'ın arkasında duruyor gittiği zaman artık tepkinin bitmeyeceğini sıranın kendisine geleceğini bildiği için bir de her ne isterse hocanın karşı cıkmayıp uyguladığı için.

Umarım en geç bu yıl sonunda her ikisi de ayrılır yoksa daha karanlık bir döneme girmiş oluruz.

Alex ise Aykut Kocaman'dan da Aziz Yıldırım dan daha değerli benim için.
    Şuanki durum kadro dışı kalmasını gerektirdi ama çok emin ki o Saraçoğlu I LOVE YOU ALEX diye çok inleyecek bu yıl.

Bu süreç en başından düzgün yönetilebilirdi insan ilişkilerinden anlayan ve oyuncuların saygısını kazanabilen bir hoca olsaydı başta.

Mesaj Yetkileri