İyi oldu. Olay patlak verdiğinden beri Alex'in tavırları hoşuma gitmiyordu. Doğru karar verildi bence. Çok sıktı bu muhabbet.
İyi oldu. Olay patlak verdiğinden beri Alex'in tavırları hoşuma gitmiyordu. Doğru karar verildi bence. Çok sıktı bu muhabbet.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sen oyuncunun heykelini dik açılışını yap sonra kadro dışı bırak gerçekten inanılmaz.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Adamın heykelini dikiyorsun sonrada kadro dışı bırakıyorsun ayıp ayıp.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Aykut hoca torene katilip alexe zeytin dali uzatmistir
Alex ne yapmistir tavrini degistirmeyip kendini aykut hocadan hatta takimdan buyuk gormustur
Buda alexin sonu olmustur
Ha sen alexe bayilan birisi misin sanmiyorum fnye giydireyim de nasil olursa olsun
Boyle spor yorumu olmaz biraz dusunup yorum yapmak iyidir
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Heykel dikilmesi taraftarın işi. O gün Aykut Kocaman oraya gitmese ona da laf edilecekti ondan gitti.
Ne alaka ?? Heykeli taraftar dikti ve sonuna kadar haketti onu. Şimdiki tavırları kabul edilemez bu ayrı birşey.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hak ediyor valla Alex. Olması gereken olmuş gibi görünüyor.
Bu karardan herkesin haberi vardı, demek ki sızdıran birisi var. Onu bulmaları lazım bence.
Elbet herkesin bir sonu olacaktı.Ama bu son hoş değil.Son derece terbiyesizce.Tabi Alex'in tavırları da önemli.Eğer kadro dışı kalmasını sağlayacak bir hareket yaptıysa bilemem.Ancak ne olursa olsun Alex'in bu şekilde kulüple ilişkisinin kesilmesi son derece yakışıksız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O kisi Semih .. Ama yönetim bir onu elleyemiyor. Yazık...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer dediğim dedik kararlar ile takımın akıbeti düzene gircekse eyvallah Alex kadro dışıda kalsın diyebilmeli Fenerbahçeliler. Net ve kesin kararlar ile gün yüzüne çıkmak lazım. Artık tartışmaya bile mahal verilmeden yaptırımlar olmalı. Umarım ardı ardası kesilmez.
Cristian , Stoch ve Semih'e de gelirse o zaman rahatlarım . Alex yanlışlar yapıyor ama sadece onunla bu is bitmez.
Hayırlısı olsun.Aykut hoca bu karardan sonra da takımı oynatamaz ise güzellik ile o da bıraksın bu işi.Aykut hocayı bu Alex olayında hep destekledim bu kararda da destekliyorum.İnşallah takım futbol oynamaya başlar
Stoch ve Cristian ' a para cezası verilmesi kararlaştırılmış... Ntvspor
Alex A2 takımıyla çalışacakmış, Stoch ve Cristian'a para cezası.
Alex A2 takımı ile çalışacakmış. Stoch ve Cristian'a para cezası verilecekmiş. Ntvspor'da altyazıda yazdı az önce.
Yazılmış daha önce.
----
Sistem değişikliğine gidilmeli bu durumda. 4-3-3 istiyordu hoca uzun zamandır ama yıllardır en beğendiğim sistem olan 4-4-2 oynarız umarım. Forvet hattımızda sıkıntı olsa da denenmeli.
Last edited by di canio : 01.Ekim.2012 at 13:02 Reason: Yazılmış daha önce.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kadro kışı bırak tamam da A2 takımı olayı ayıp olmuş.
Adamin heykeli dikiliyor 2 hafta sonra a2 takimina yollaniyor.Tamda bizde yasanacak bi durum.
Doğru karar verilmiş.Alex bu saatten sonra 18e bile giremez
Yeni kaptanda kayt olsun.
Bence...Aziz Yıldırım,Aykut Kocaman'nıda paf takıma yollıyalım bu iş çözülsün...Ya mesele kaybetmesi değil....fenerbahce'ce cok ruhsuz top oynuyor...cristian neden para cezazı... anlam veremiyorum ? mersin macında maçı kurtardı ddiyemi ?Bu kadar saçma bir şey olmaz....stoch para cezazı ? madem bu adamları istemiyordun neden tutuyorsun takımda ? yolla gitsin...cok mu zor fes et sözleşmesini .....tamamdır....sen kimleri kovmadın..bu 3 futbolcuyu yollayamıyorsun ?
Efsane'ye yakışmadı bu olay.Umarım bir an önce çözüme kavuşur.Yoksa bu olay üzerinden Fenerbahçe daha çok yara alır.Hele bir de önümüzde ki 2 maçta kötü sonuç alırsa.
Sırada Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman var.
Çok net şekilde bu ikisi de buradan ayrılmadan düzlüğe çıkmamız mümkün değil.
Aykut Kocaman'ın disiplinini itibarını kendisi değil Aziz Yıldırım koruyor oyuncuyu o azarlıyor ediyor.
Resmen utanç verici bir olay ben olsam ayrılırım.Ama zaten bunlara uyduğu için o takımın başında.
Hani hocam senin antrenör takımın, başkanın emir erisin.
Zico bu takımdan Ali Yıldırım'ı soyunma odasına almadığı için gönderildi bütün takım oyuncularının en sevdiği hoca iken üstelik.
Geçici bir şekilde takım form tutsa dahi bu ikiliden artık hiç umudum yok.
Primler, azarlamalar takımın tepesinden inmemeler ancak bir yıllık bir form getirirse getirir.
Aziz Yıldırım ın son çırpınışları, 14 yılda 13 teknik direktör geçti elinden.Üstelik 4 yıl Daum bu yılı da sayarsak 3 yıl Aykut Kocaman.
Bu sebebten Aykut Kocaman'ın arkasında duruyor gittiği zaman artık tepkinin bitmeyeceğini sıranın kendisine geleceğini bildiği için bir de her ne isterse hocanın karşı cıkmayıp uyguladığı için.
Umarım en geç bu yıl sonunda her ikisi de ayrılır yoksa daha karanlık bir döneme girmiş oluruz.
Alex ise Aykut Kocaman'dan da Aziz Yıldırım dan daha değerli benim için.
Şuanki durum kadro dışı kalmasını gerektirdi ama çok emin ki o Saraçoğlu I LOVE YOU ALEX diye çok inleyecek bu yıl.
Bu süreç en başından düzgün yönetilebilirdi insan ilişkilerinden anlayan ve oyuncuların saygısını kazanabilen bir hoca olsaydı başta.