Miguel gayet iyi transfer, 2-3 yıl iyi iş yapar..
Miguel gayet iyi transfer, 2-3 yıl iyi iş yapar..
Miguel, Mersin'e gelirse yılın transfer olaylarından biri olur. Bonservisi de yok. Gayet olumlu bir transfer. Erhan Güven'in yerine Miguel. Vay bee!![]()
Bobo filanda diyorlardı ne kadar dogru bilmiyorum.![]()
Bobo'yla anlaşmış MİY.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ282774SXQ
Nurullah Sağlam : '' Culio'yu bizimle beraber en az 10 kulüp istiyor . Fatih Terim ile görüştüm ve Gs kulübü bırakmayı pek de düşünmüyor . Culio pek mümkün bir transfer değil . ''
Otman Bakkal %99 Mersin'de.Ali Başkan Ntvspor'da dün gece açıkladı.
Bu sene ümitliyim Mersinden.Bir kaç iyi transferle Avrupa ligini zorlarız.Nurullah hoca ve muhteşem taraftarımız yeter![]()
İsmi geçen oyuncular Mersin'in hedeflerini yükseltebilecek oyuncular. Kesinleşen transfer var mı peki?
Mersin İdman Yurdu, Bursaspor'dan Stepanov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Güzel transfer.Yararlı olacaktır.
Bu akşam kulüp başkanı Ali Kahramanlı , Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık ve Hasan Üçüncü Istanbul'da Yattara ile bir araya gelecek.Yattaranin bu görüşme sonrası imza atması bekleniyor.
Yattara, Mersin'e yararlı olacaktır. Bu arada Miguel transferi ne oldu?
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...tik?utm_source
Mersin vazgeçmiş Yattara'dan.Büyük ihtimal Bursa alacak.
Ahmet Saglam Almanyadan gelmisti gecen sene. 3.ligde cok kez kullanmistik ama bu sene 5-6 mac falan oynamistir. Bank Asya icin yetersiz kalir. Oncesinde Eskisehir tecrubesi var mi bilmiyorum. Ama zaten genc biri, o baskasiydi sanirim.
Bu arada Gozgoz Kingson ile de anlasti haberleri var. Pek mantikli degil aslinda. Simdiden yetenekli genc bi Turk kaleciyle baslasalar gelecege yatirim olur. Umarim olmaz bu transfer.
Last edited by meddah : 10.Haziran.2011 at 14:37
Ahmet almanyadan gelmedi ama yinede yanlış biliyor olabilirim.Kıngston transferi yalan haberGültiken hem tecrübeli hem ileriye dönük transferler istiyor kingstonı napıcak.
Ahmet Sağlam Almanya'dan bize geldi. Tam hatırlamıyorum ama Uerdingen'den gelmiş olabilir. Sonrasında bizden Göztepe'ye gitti.
I'm back...
Leverkusen altyapısından Beylerbeyi, Eyüpspor sonra Eskişehirspor'a transfer olmuş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Konyaspor'a tarihi ceza
28 Mayıs 2011 23:36 | NTV Spor ve Ajanslar
FIFA, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonunda Konyaspor forması giyen Milos Mihajlov'a alacağını ödemeyen yeşil-beyazlı kulübe 2 yıl transfer yasağı getirdi.
![]()
FIFA, Konyaspor'a 2007-2008 sezonunda transfer olan ve 1,5 yıl yeşil-beyazlı ekibin formasını giyen Milos Mihajlov'a geçmişe dönük alacaklarının ödemediği gerekçesiyle 2 yıl transfer yasağı
getirdi.
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, kararın bugün önce Türkiye Futbol Federasyonuna sonra da kendilerine iletildiğini belirtti.
FIFA Hukuk Kurulunun bugün mail yoluyla kendilerine tebliğ ettiği karara göre, oyuncuları Milos'a alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Konyaspor'a 2 yıl transfer yasağı geldiğini dile getiren Karapınar, tebligatta, Milos'un faiziyle birlikte alacağı olan 500 bin Avro'nun da ödenmesinin istendiğini ifade etti.
Karapınar, kararın sadece Konyaspor'u değil, Türkiye Futbol Federasyonunu da yakından ilgilendirdiğini vurgulayarak, salı günü Konyaspor ve Federasyondan hukukçuların FIFA ile görüşmelere başlayacağını bildirdi.
Konyaspor yönetiminin cezanın kaldırılması için girişimlere başladığına işaret eden Karapınar, ''Türk futbol tarihinde görülmemiş bir cezayla karşı karşıyayız. Hem futbolcunun alacaklarını ödememiz isteniyor hem de 2 yıl transfer yasağı getiriliyor. Biz cezayı ödemeye razıyız ancak transfer yasağını kaldırmak için girişimlerde bulunacağız. Gerekirse konuyu CAS'a taşıyacağız. Transfer yasağının kaldırılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' dedi.
Sırp futbolcu Mihajlov, 2007-2008 sezonunun ikinci yarısında transfer olduğu Konyaspor'da 1,5 yıl forma giymişti.
Boluspor'un futbolcusu Erdem Özgenç ile Bursaspor,Gençlerbirliği ve Göztepe ciddi bir şekilde ilgileniyormuş,kendisi açıkladı.
Beşiktaş'ın ise menajerler aracılığıyla kendisini sordurduğunu söyledi
Konyaspor'un oyuncuları takımdan ayrılırsa işleri çok zor. 2 senede 3. lige kadar giderler...
I'm back...
Ali Gültiken ;
Gültiken, Bank Asya 1. Lig'in yapı itibarıyla direnci yüksek şehir takımlarından kurulu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''Ligde mücadele eden her takımın bir iddiası var. Buradaki takımların imkanları da var. Transfer sürecinde ortaya attığımız bir oyuncunun takipçisi ortaya çıkacaktır. Transferde de bir rekabet ortamı var. Bizim talep ettiğimiz oyuncuları diğer takımlar da talep edebiliyor. Örneğin yabancı transferler konusunda İspanya'ya gittim, geldim. Arkasından Reha hoca gitmiş, benim gittiğim insanları bulmuş. Oradan aradılar, bunu bir rekabeti göstermesi açısından söylüyorum.
@Aşk-ı Şehir
Abdullah Halman nasıl oyuncu ? sizden gitmiş gaziantep belediyeye huyu falan nasıldır![]()
Orduspor transfer haberleri...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bana göre çıkan takımlardan ORduspor'un daha çok transfere ihtiyacı var,ligde tutunmak için.
15-20 futbolcu ayrılır, 15-20 futbolcu transfer edilir takıma artık.
Orduspor'un ligde kalması çok zor bence. Gerçi transferleri beklemek lazım ama bu saatten sonra kolay transfer yapmak zor...
I'm back...