Götzeyi tekrar alman güzel olmuş yalnız Falcaonun yerini umarım doldurabilirsin![]()
Mario Suarez'in profilini ve performansını bilmiyorum ama sağlam bir DMC iyi olur.
Hücumda Falcao'yu kaybetmen güç kaybı olacaktır..Direk Fierro'ya güvenme derim..1 kaliteli adam daha alıp ikisini kullansan daha iyi edersin..
Pato zaten istemiyorsun ama satamadığından kadroda olucak...
Hocam patoyu istemiyorsan bana verebilirsin![]()
2 kulvarda da devleri devirmişsin, tebrikler. transferlerin devamını merakla bekliyoruz. ölümcül hücum hattının yanında defans biraz sönük kalıyor. defansada bi takviye yapsan fena olmaz kafalar rahat olur![]()
Teşekkürler , Hazard olmayınca , biraz genç transferine yöneldim açıkçası, stoperde genç bir oyuncum var geçen sezon gayet iyi maçlar çıkardı . bu sezon ona daha çok şans vermeyi düşünüyorum, bulursak bir genç stoper daha alırım ama şuan defansa çok ciddi bir para verme lüksümüz yok , çünkü kadroda orta saha ve ileri üçlüye alterantifler gerekiyor.
hocam reus nasıl hazard gibi değildir ama belki beğenirsin.
Reus-Götze kanatları uçurur resmen..Süper hamle..
Genç oyuncu ise 2 sene için bir yıldız olur...
Sonunda istediğim kadroyu oluşturdum ya her ne kadar Hazard FM 2013 'de içimde kanayan bir yara olsada bu kadroda süper oldu 1 bombam daha var ona geçmeden önce geçen sezon fierro'nun takımından aldığım oyuncunun profilinide gösteriyim , muhtemelen bu yıl iki genç stoperi direk oynatıcam
![]()
Dünya Çapında bir takımız artık.
![]()
Kale artık Emin ellerde.
![]()
Kadromuz Transfere artık gerek yok gibi zaten deli gibi para harcadık .
![]()
Şimdi farkettim kadroda İspanya'yı temsilen birtek koke var , birleşmiş milletler olmuşuz resmen![]()
Hocam o ne kadro olmuş öyle ve hulk çok istiyorduk ama kapatmışız transferi o hulk buraya geleceeek![]()