Mehmet Ali Aydınlar'ın bugün delilleri inceleyeceği söylendi TRT'de.
Mehmet Ali Aydınlar'ın bugün delilleri inceleyeceği söylendi TRT'de.
Emniyet bunlarin yuzunden almadi ki onlari iceri. Ellerindeki delillerle aldi. İsterse Sezer-Umit hic oynamasin ama ortada bir sike varsa cezalarini cekecekler.
VideoLar feLan ortaya çıkmaya başLadı, ciddi anLamda sağLam ses kayıtLarının da oLduğu net bir şekiLde beLirtiLiyor. Sanırım bu 3 takımın kurtuLması zor gibi ama burası Türkiye, her an herşey oLabiLir. O yüzden sabır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eğer Fenerbahçe Spor kulübü bu olaydan sonra "şikeci" damgası yerse bunun sebebi ne yargı ne de bu soruşturmadır.Bunun tek sorumlusu konu hakkında yasa çıkıp yürürlüğe girmesine rağmen kanuna ters davranış sergileyerek Fenerbahçe Spor kulübünün bu soruşturmaya dahil edilmesine sebep olacak suçların işlenmesinde başrol oynayan isimler olacaktır. Eğer suçlu bulunursa Aziz Yıldırım yıllardır gözle görünür şekilde yaptığı güzel şeylerin tümünü tuvalete atıp sifonu çekmiş olur ve Fenerbahçe tarihinde kara bir lekenin baş mimarı ilan edilir.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu sene Avrupa kupaları falan olmaz. almaz UEFA bu ür soruşturma kapsamındaki takımları.Bursa'da birşey yoksa bir onlar katılır işteFB yerine biz gidelim bari yaww
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Avrupa kupaları olacak. TFF'nin kararına göre ligdeki sıralama değişecek. Burda iddalara göre Fenerbahçe'yi kesin olarak saf dışı bırakırsak, Trabzon'un da bazı şeylerden sorumlu tutulması durumunda şampiyon Bursa ilan edilecek. Arkasındaki takımlar da 2 sıra yükselecek. Tabi bu iddaalar gerçekse.
TariboWest
Fenere şikeci deme olayı yeni olan birşey değil ki. Kimse kusura bakmasın ama sokaktaki 10 yaşındaki çocukta 50 yaşındaki adamda Fenerbahçe diyince şikeci yakıştırmasını yapabilliyor. Benim en erken hatırladığım olaylar Ali Aydın'a ait. Belki daha önceden de böyledir. Şike yapıldı demiyorum. Ama böyle bir yakıştırma zaten vardı Fenerin üstünde. Benim birçok Fenerli arkadaşım, abilerim "Paramız var yapıyoruz kardeşim" diyerek dalgaya bile vuruyordu. Yani bugün olan yada yarın olacak birşey değil bu. Gerçi bu söylediğim bizim ülke içinde. Şimdi bu olayla birlikte dünya çapına taşındı. Bana öyle geliyorki nasıl İnter, Milan, Juventus şikeci takım olarak görülüyorsa bu olaylardan sonra Fenerbahçe'de böyle görülecek gibi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
nouma gerekli cevabı vermiş.Aynı kafadan bir sürü insanın düşüncelerini çoğunluğun düşüncesi sayan berbat bir mantık.Galatasaray için de aynı şeyleri düşünmek mümkün.Galatasaraylı olmayan herkese Zalad ve Denizli dersek kimsenin içi rahat olmaz.Peki bunlar dendi diye hiç bir şey kanıtlanmadan Galatasaray şikeci mi oluyor ? Daha dün millet akıl veriyordun yönetici gibi şimdi kalkmış herkes Fenerbahçe'nin şikeci olduğunu biliyor diyorsun bunu yaparken de arkasına sığındığın şeyler çok komik.
Okuduğun şeyi anlamaya çalışsan böyle yüklenmeyeceksin bana. Benim kimseye yönetici gibi akıl felan verdiğim yok. Niye yönetici kılığına bürüneyim ? Ortam yatıştırmak sadece yöneticilerin işi mi ?
Fenerin şikeci olduğunu herkes biliyor demedim. Fener şikeci de demedim. Ama siz şuanda farklı bir psikoloji içerisinde olduğunuz için anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Ya da ben yanlış anlattım.
Bir daha diyeyim. Bu olaydan sonra Fenere şikeci damgası vurulacak diyenler vardı. Bende bu denilene katılıyorum ama bu damga sadece bugün yoktu diyorum. Bu olaylardan önce de vardı diyorum. Az ya da çok. Buraya kadar yanlış olan birşey var mı ? Siz farklı bir noktadan bakıp "Galatsaray içinde bu deniliyordu" diyorsunuz. Bu benim dediğimi değiştirmez ki. Ben Galatasaraya denilmiyordu demiyorum.
G.Saray'dan Fener'e jest!
Türkiye'nin 1 numaralı gündem maddesi olan şike soruşturması hakkında Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan Galatasaraylılara çağrı geldi! Bu konu hakkında ne GSTV ne de diğer yayın organlarında hiç haber yapmayacaklarını açıklayan Aysal, "Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim" dedi.
Fenerbahçe Kulübü'nün hassasiyetini göz önünde tuttuklarını belirten Aysal, yaptığı açıklamada "Galatasaray TV başta olmak üzere hiçbir yayın mecrarımızda konuyla ilgili program ve haber yapmayacağız" dedi.
Ünal Aysal, aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından gösterileceğine emin olduğunu da vurgulayarak taraftara çağrıda bulundu.
Aysal'ın açıklaması şöyle: "Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim."
Haluk Ulusoy döneminde neler olduğunuda herkes çok iyi biliyor. Kimin kollandığını kimin senede 20 penaltı attığını herkes çok iyi biliyor. Ama gel gör ki Nisan'dan öncekilerin günahı yok.
Neyse şike yaptıkysak düşürelim. Kural neyse uygulansın. Bank Asya'da da destekleriz takımımızı. Ama ben inanmıyorum. İnanmak istemediğim için değil.. Bu sene ki 34 maçın 34 ünü de 90 dakika izlemiş biri olarak inanmam mümkün değil.
her şey sonuçlanmış, düşürülmüşüz kimin avrupaya gideceği tartışılıyor. tövbe tövbe..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sidik yarışı başlamış.
Şu olay Allah'ın izniyle bir sonuçlansada kim düşüyor görsek.
@nannar Hocam Hindistan'dan Taiwan'a Vietnam'a kadar bütün basınlarda geçti bu olay. Bunlar hiçbirşey.
Artık sonuçlanmasını beklememiz lazım, konu konuşuldukça karmaşıklaşıyor. Henüz kanıtlanmış birşey yok. Bekleyip görelim.
Tarih 15 Mart olarak gözüküyor. Şiddet yasası 16 Nisan'da mı ne çıktı. İhbar mektubu bu olamaz bence.
Bu konuya yorum yazmayacaktım ama boşluğuma geldi yazdım, hata yaptım. Zaten ortam gergin.
Ben zaten arkadaşın dediğinin gereksizliğinden dolayı o olayı yazdım , ceza aldığınızı ve olayın ne olduğunu biliyorum , diğer arkadaşlar kusura bakmasın
Elimizde belge yok ama dünyayı tanıyoruz, işlerin nasıl olabileceğini biliyoruz.
Galatasaray'ın da bu tarz konulara girdiğini, ihtiyaç olduğu takdirde en küçük mahalle takımının bile bu tarz işleri yapacağını biliyoruz. Kimse kendi takımının böyle birşey yapmadığını söyleyemez. Çünkü işin içinde acayip paralar dönüyor. Takımlar 70 milyon euroları kazanacakken 30-40 euro'yu gözden çıkarmaktan çekinmez. Fırsatını buluncada hepsi yapar.
Peki bu yapılanlar bilinmiyormuydu. Cevabı hemen veriyorlar. Bilinse de yasa yoktu. Yasa olsa bile bazı şeylerin yapıldığı dönemler vardır. Senelerce suç örgütünün varolduğu bilinir ama nedense Polis Teşkilatının kurulma dönemine yakın onlarca suç örgütü çökertilir.
Ligdeki hemen hemen tüm takımların ne işler çevirdiği biliniyordu. Bugünde birisi düğmeye basmak istediği için bu soruşturma başlatıldı. Tabi birisi düğmeye bastı diye gözaltına alınan kişiler masumdur diyemeyiz. Tabi şuan suçludur da diyemiyoruz.