Gitmesin Berbatov ben onu Tottenham forması altında görmek istiyorum..
Gitmesin Berbatov ben onu Tottenham forması altında görmek istiyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
gerrard mukemmmmmmmmel bir gol atti iste premier lig buuu
İnanılmaz bir gol attı Gerrard iğne deliğinden soktu topu.
Gerard insan mısın ?O ne goldü yav..
Yalnız bu spiker beni öldürcek, katlediyor maçı resmen.. İşkence gibi yahu..
gerrard benden öğrendi frikik atmayı )))))
millet maçı cafede konuşalm burda msj kirliliği olmasn hem
City en akıllı işi yaparak çok iyi menajer getirdi daha sonra başarı kaçınılmaz oluyor zaten ligde bu sene çok iş yaparlar
Daha ilk maç ilerleyen haftalarda ne olur bilinmez.Orta sıralarda kalır diye düşünüyorum çünkü premier lig gibi bir ligde örnek verirsem newcastle kadrosu genelde ilk dördü zorlayacak kapasitede ama son yıllarda orta sıralardan kurtulamadılar. Kesin başarılı olur diyemeyiz.
Premier Lig sabit başlığına yazabilirdin ayrıca konu açmayalım...
Man City ve ManU luyum bu sene.![]()
arkadaslar yaw yanlış yere mi açtım ya yanlış yere açtıysam pardon
gerrard'ın golünün videosunu bulan varsa koyabilirmi?![]()
Manu'ya gitsin giderse gol kralı olabilir 11 de şans bulduğu sürece.
Santa Cruz ne yaptı yahu adam süper...![]()
Yahu maçlar süper Tuncay'da![]()
Maçın ilk yarısını izledim fakat yayın yüzünden 2. yarıya bakmadım bile..
Man. City iyi başladı ve böylede giderler..
Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone, Arsenal Futbol Kulübü’nü satın almak istediğini açıkladı.
Formula 1’in, serveti 2.2 milyar Sterlin'i bulan baş yöneticisi Bernie Ecclestone’nun, Nisan ayında Arsenal yönetiminden ayrılan David Dein’ın yakın arkadaşı olduğu biliniyordu. Ecclestone, İngiliz gazetesi Times’a konu hakkında şu açıklamaları yaptı:
“David’in söylediğine göre Arsenal yöneticileri kulübü satmak istemiyorlar ve bir yıllık anlaşmaları bulunduğundan dolayı isteseler de satamazlar. Bu yüzden beklememiz gerekecek.”
Arsenal’in şu anki piyasa değerinin 432 milyon Sterlin olduğu söyleniyor. Takımın %45 hissesinin sahibi olan Dein, Ecclestone’un bahsettiği anlaşmayı imzalamış ve takımın gelecek Nisan’a kadar herhangi birine satılmasını engellemişti.
Ecclestone, “O zamana kadar her şey değişebilir. Hâlâ takım ile ilgileniyorum. Engele rağmen Arsenal’i almak istiyorum, tabii ki aldıktan sonra ben yöneteceksem,” diye konuştu.
Ecclestone’un yanı sıra Amerikan işadamı ve Arsenal’in %12.2lik hisse sahibi Koenke de takımı almak isteyenlerin arasında yer alıyor.
İyi bir başlangıç yaptık.Mutluyum.
So what?
Saike
Elektrikler gittiği için izleyemedim.
So what?
Saike
Eskiden olsa basar parayı alırdı.Şimdi öyle değil.Ama yinede Alves'i alacaklardır.
So what?
Saike
o kadar transfer yaptılar fiyasko olmaz umarım . gerçi ramos varken zor ama . . .
Müthiş bir kadroları var.Hocalarıda çok iyi.Bu sene ilk 4'ü baya zorlayacaklar gibi gözüküyor.
Premier Lig'den notlar
Premier Lig 11 Ağustos'ta start alırken, Premier Lig'e yeni çıkan takımlar sezona galibiyetle başladılar.
Alınan bu galibiyetlerin ardından yeni takımlar üst üste 3 sezona da galibiyetle başlamış oldu. Geçtiğimiz sezon ilk maçta Reading, M'Boro'yu 3-2, West Ham da Blackburn Rovers'ı 3-1 mağlup etmişti.
Cumartesi günü yapılan karşılaşmada Sunderland, uzatmalarda bulduğu golle Tottenham Hotspur'u 1-0 mağlup ederken, yeni çıkıp galibiyet elde eden 10. kulüp oldu.
Daha önce Premier Lig'e yükselip, açılış maçını kazanan 9 takımdan 2'si sezonu düşme potasının içinde tamamlamış ve sezona veda etmişti.
11.08.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Bu sezon premier ligde Sunderland'ten büyük sürpriz bekliyorum açıkçası.