yilda 1-2 defa hatasi olur çok gorme![]()
yilda 1-2 defa hatasi olur çok gorme![]()
Engin'i anca psikoloklar tedavi eder anlatıklarına göre dışarıda çok iyi bir insnamış. Sinirlerine hakim olamıyor psikolojik yardım alması lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Valla sinirli her insan yapabilir Engin gibi bu hareketleri ben şahsen çabuk sinirleniyorum Engin yerinde olsaydım ben de yapardım aynı hareketi...Zaten ceza almasada Amrabat hazır olduktan sonra yedeğe çekilecekti çok sorun olmaz 11 maç olmaması...
Sizlere tavsiyem GSStore'de ki resmi baskılı olan ürünlerden uzak durmanız, en düşük derecede yıkanmasına rağmen 2 t-shirt'üm de yalan oldu. Belki de benim şanssızlığımdır bilemicem ama.![]()
2 kere şampiyonuz bence doğru bi söz Play-off zamanında tepkimizi ortaya koymuştuk Play-off'a gönderme o...Aydınlıkta doğru diyebiliriz niye ışıklar açılmadı Saraçoğlunda ?
Taraftar için bu tip ürünlerin çıkarılması gayet güzel bence.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yani Fenerbahçe'ye tahrik var bence. Maçlarda olay yaşanmasın diyoruz ama biz zaten bu tip hareketlerle körüklüyoruz bana göre. Doğru değil yani.
Ben Bursa'da yaşayan, Bursaspor'un şampiyonluğunu görmüş, burdaki coşkuyu yaşamış bir insanım; ama Galatasaray taraftarıyım. Resmimde Ertuğrul Sağlam'ın olması sadece ona beslediğim saygı ve sevgiden geliyor.
2 tarafta birbirine kızgın zaten. Önceden de kızgındı sonra da kızgın olacak. 1 Tişört ne arttırır ne de azaltır. Fazla takılmamak lazım![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ezeli rekabette bu tür kinayeler her zaman olmuştur. Mesela Vaslui maçında Saraçoğlu reklam panoları'nda 6-0 tarifesi vardı. Aradan 10 sene geçmiş ama hala 6-0 tarifesi diye reklam panolarında ilanlar dolanıyor. Bunların hepsi pazarlama amaçlı.
Bu tarz göndermeler rekabetin doğasında olan bir şey.Herkes de yapıyor zaten."Aydınlıkta kupa almak bir başka oluyormuş" pek başarılı bir gönderme olmamış ama.Sanki Galatasaray hayatında 2.defa kupa kaldırmış izlenimi veriyor.Daha başarılı bir gönderme olabilirdi.
So what?
Saike
Yeri geldiğinde bu tür açıklamalar abez kaçmamalı. Sonuçta bundan 2-3 ay önce Kadıköy'de kupayı nasıl ve ne şekilde kaldırdığımızın muhabbeti gündemden düşmemişti. Ezeli rakip Fenerbahçe karşısında galip gelip, kupa kaldırmanın rahatlığıyla masum bi gönderme bence gayet normal.![]()
Kazım ilk maçında gol attı Blackburn'de![]()
Bu sakatlık muhabbetinden sonra gördüm şimdi, geçen fio maçında attığımız gol anında kaleci sakatlanmıştı hatırlarsanız. Elmander santra sırasında rakibe İsterseniz kendi kalemize gol atalım" demiş. Sen ne büyüksün be Elmander.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Bizce basarili![]()
sampiyonlar ligi kuralari hangi gun çekiliyor
Semih Kaya hızla iyileşiyormuş, Beşiktaş maçında sahada olacaktır Melo ile beraber.
Galatasaray üzerine, nefis bir yazı;
http://tr.eurosport.com/taktik-tahta...postfull.shtml
Yiğit'in yeni stili
![]()
Allah sahibine bağışlasın![]()
Yok artık Rober Hatemo![]()
Yiğit Türkü bar mı satın almış ne lan o tip![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern