1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu tarz göndermeler rekabetin doğasında olan bir şey.Herkes de yapıyor zaten."Aydınlıkta kupa almak bir başka oluyormuş" pek başarılı bir gönderme olmamış ama.Sanki Galatasaray hayatında 2.defa kupa kaldırmış izlenimi veriyor.Daha başarılı bir gönderme olabilirdi.
    Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kupa törenlerine değiniliyor.

Kadıköyde karanlıkta kaldırmıştık, Erzurumda aydınlıkta kaldırmak başka oluyormuş deniyor.

Bu gidişle daha çok hatıra tişörtü basarız, kupa Galatasaray'ın işidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kupa törenlerine değiniliyor.

Kadıköyde karanlıkta kaldırmıştık, Erzurumda aydınlıkta kaldırmak başka oluyormuş deniyor.

Bu gidişle daha çok hatıra tişörtü basarız, kupa Galatasaray'ın işidir.
    Evet biliyorum da,Galatasaray daha önce aydınlıkta hiç kupa kaldırmadı mı sanki? En azından oluyormuş yerine oluyor denilseydi daha anlamlı olabilirdi ki yine de başarılı bir gönderme olmadığını düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Evet biliyorum da,Galatasaray daha önce aydınlıkta hiç kupa kaldırmadı mı sanki? En azından oluyormuş yerine oluyor denilseydi daha anlamlı olabilirdi ki yine de başarılı bir gönderme olmadığını düşünüyorum.
    Yeri geldiğinde bu tür açıklamalar abez kaçmamalı. Sonuçta bundan 2-3 ay önce Kadıköy'de kupayı nasıl ve ne şekilde kaldırdığımızın muhabbeti gündemden düşmemişti. Ezeli rakip Fenerbahçe karşısında galip gelip, kupa kaldırmanın rahatlığıyla masum bi gönderme bence gayet normal.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Yeri geldiğinde bu tür açıklamalar abez kaçmamalı. Sonuçta bundan 2-3 ay önce Kadıköy'de kupayı nasıl ve ne şekilde kaldırdığımızın muhabbeti gündemden düşmemişti. Ezeli rakip Fenerbahçe karşısında galip gelip, kupa kaldırmanın rahatlığıyla masum bi gönderme bence gayet normal.
    O konuda bir itirazım yok zaten.O muhabbet üzerine daha başarılı bir gönderme yapılabilirdi diyorum.Neyse çok da önemli bir konu değil.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri