Sayfa 260 / 436 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
7,771 ile 7,800 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vay be Alex bugunleride gorecekti darisi Aykut Kocaman ve Aziz Yildirimin basina

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alex'in gidişi bile hayırlı olacak inşallah Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın gidişine zemin hazırlayıp gitmiş olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@lubeayar
    fenerbahçliler bu tuhaf ruh halinden sıyrılamazlarsa, tek kaybedilen alex olmaz.. bence bunu bi düşünün..

Çok doğru yazmış.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

2.Sorumlu Alex olayı çözülü geriye kaldı 1.sorumlu aziz yıldırım ve 3.sorumlu aykut kocaman ama 3 sene daha burdayız diyor adam inş alırlar içeri ozaman kurtuluruz ha 2.sorun çözüldü takım normale dönecekmi göreceğiz.

Kaptanlık Volkanın hakkıdır ne kaytı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazır böyle çalkantılı bir dönemden geçiyorken hafta sonu Feneri evire çevire yenmek lazım.

Bu arada yeni kaptan Volkan Demirel'den başkası olmaz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hazır böyle çalkantılı bir dönemden geçiyorken hafta sonu Feneri evire çevire yenmek lazım.

Bu arada yeni kaptan Volkan Demirel'den başkası olmaz.
    Volkan Demirel ile Gökhan Gönül kaptan zaten üçüncü kaptan olarak Kuyt'ın olabileceği söyleniyordu televizyonda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Volkan Demirel ile Gökhan Gönül kaptan zaten üçüncü kaptan olarak Kuyt'ın olabileceği söyleniyordu televizyonda.
    Kuyt geleli ne oldu ya? Ne kaptanı Allah aşkına? Kim diyordu bunu?

Bence; Volkan, Semih ve G.Gönül takımın kaptanları olmalı. 4. kaptan da yabancılardan biri olacaksa eğer, Yobo olabilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kuyt geleli ne oldu ya? Ne kaptanı Allah aşkına? Kim diyordu bunu?

Bence; Volkan, Semih ve G.Gönül takımın kaptanları olmalı. 4. kaptan da yabancılardan biri olacaksa eğer, Yobo olabilir.
    Trtspor'da konuşuyorlardı. Aykut Kocaman onun tecrübesinden yararlanmak istemiş, yani öyle söylüyorlardı ama Volkan ve Gökhan sahadayken Kuyt'ın kaptan olarak sahaya çıkacağını düşünmüyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@rasant

aziz yildirimi iceri mi alsinlar, anlamadim o kismi. hani davamizda hakliydik, is nerelere geldi. cok enteresan.

[YOUTUBE="XRPW5bB3GCI"]bunu...bunu, bunu alin disari![/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @rasant

aziz yildirimi iceri mi alsinlar, anlamadim o kismi. hani davamizda hakliydik, is nerelere geldi. cok enterasan.

En en başından beri içeri alsınlar diyorum zaten,davamızda tabiki haklıyız onu şikeden değil örgütten alacaklar inş,yoksa ortada şike olmadığı için alma ihtimalleri yok,şike görünümlü örgütçü diyorum ben bu operasyona umarımda yakın zamanda bu dert biter

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nette millet Alex'mi Hagi'mi tartismasinin son raundunu oynuyor.

Herkese iyi malzeme cikarti bu karar

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Başta Aykut Kocaman'a çok laf ediyordum Alex'e hata yaptı diye ama sonra ortamı yumusatmaya calıstıkca Alex tavır aldı en son yaptıgı zaten kabul edilemez birşeydi ve beklenen olması gereken oldu.Hepsi gitse de kurtulsak.Herkes kendi egosunu tatmin etmekle ugrasıyor kimsenin Fenerbahce icin calıstıgı yok.Fenerbahce'nin başarısından önce kendi egosunu tatmin etmeye calısan adamların hepsinden kurtuluruz insallah.Ruhsuz adamları istemiyorum bu kulüte!
    Last edited by attirson : 01.Ekim.2012 at 19:22

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben beşiktaş macını merak ediyorum...yönetim istifa sesleri gelicekmii...İlk seyircili maçta...acaba GFB ...ve diğer taraftar grupları YÖNETİM İSTİFA diye bağırabilicekmi ....Biliyorsunuz ...amigo sefa..biraz aziz yıldırım'cı oldu son zamanlarda....bakalım neler olucak...Ayrıca aziz yıldırım egosu yüksektir...ve eleştiriyi tahmül edemiyen bir yapısı vardır....

Bknz:Sevmesemde fazla ? Herkesin fikrini alırım...

http://www.youtube.com/watch?v=RfZUUeggHLM

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Alex tavırlarıyla kadro dışı bırakılmayı hak etti. Yalnız 2 maç daha kayıp olursa olaylar farklı bir boyuta ulaşır. Mönchengladbach ve Beşiktaş maçları Fenerbahçe açısından çok kritik. Kadro dışı bırakılmış olabilir ama bundan sonraki maçlarda Aykut Kocaman biraz dönüp kenara bakmalı. Şans bulmayan oyuncular var kadroda ve formsuz oyuncuların yerine oynatmalı o oyuncuları. Bu oyuncuların başını GG çekiyor.

Nesil
    2006

Bursaspor maçı da zor bana göre. Fenerbahçe ve Aykut Hoca için 3 kritik maç var ki bunların 2'si çok zorlandığımız deplasmanda oynanacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

takimin alexin kadro disi kalmasiyla düzelecegini sananlar yaniliyor.. sorun sanki alexte gibi lanse ediliyor insanlara.. sorunun kendisi aykut kocaman ayni sekilde aziz yildirimda sirf zarar su takima ciksin diye bekleyip durduk ama adam bir cikti takimin altini üstüne getirdi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yazık tek sorumlu Alex durumu oluştu benim gözümde bir efsane böyle ayrılmamalıydı.

Şimdi herşey düzelecek mi ? Sınıftaki tek tembel Alex mi ?

Hayır, şimdi yine aynı tas aynı hamam olacak çünkü tek oynamayan Alex değil.Tek tembel Alex değil..

Aslında en büyük isteğim Rıdvan Dilmen takıma abi olarak gelmesi idi.Takımın yardımcı antrenörü gibi oyuncularla konuşarak anlaşması idi.Çünkü hocamız maalesef takıma yakın birisi değil özellikle maçlarda çok dikkat çekiyor bu kenarda durmak değildir herşey oradan gaz vermek önemlidir..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

SON DAKİKA | Kadro dışı bırakılan Alex de Souza, takım arkadaşları ile vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

Böyle vedayı kimse istemezdi ama kendi davranışların getirdi olayları buraya kadar hep uzattın uzattıkca uzattın.Bu taraftar seni unutmaz unutmamalıda devre arasında KRALEX ismini yakışan bi şekilde veda olur

Nesil
    2006

Alex halay çekerse!

Fenerbahçe'nin tartışılan ismi Alex de Souza düğünde halay çekti...

Futbolizm programının haberine göre Erdal Aldırmaz ile hayatını birleştiren Alex'in eşinin kuzenin düğününde de Souza ailesinini keyfi yerindeydi. Sezon başından beri tartışılan isim olan Alex'in bu düğündeki neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Brezilyalı yıldız düğünde ısrarları kıramayarak halay bile çekti.

Kaynak

Yıldırım: Gerekirse PAF’la ÇIKARIM

Maç sonu takımı “Ayağınızı denk alın. Ben de hoca da 3 yıl daha burada” diye uyaran Yıldırım “İstikrar politikamız Kocaman’la hayata geçmeye devam edecektir” sözleriyle desteğini sürdürdü

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, Kasımpaşa maçı sonrasında Aykut Kocaman’ı istifadan döndürürken, soyunma odasında yaşananlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Maç sonrası takımın yanına inen Yıldırım’ı soyunma odasına adımını atar atmaz “Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Böyle devam ederseniz PAF takımı ile çıkarım. Ben 3 sene daha buradayım. Aykut hoca da bu süre boyunca burada. Ayağınızı denk alın” diyerek oyuncuları haşladığı ifade edildi.

AZİZ Yıldırım F.Bahçe Dergisi’nin ekim sayısında yer alan yazısında da Kocaman’a verdiği desteği resmen açıkladı:

AYKUT Kocaman’la ilk sezon şampiyon olduk, 2. sezonda Türkiye Kupası’nı kazandık. Derbilerde üstünlük sağlayıp, yarım puanla şampiyonluğu kaçırdık. Bunları hatırlatıyorum çünkü bu başarılarda imzası olan teknik heyetimiz ve takımımız içeriden dışarıdan acımasızca, iz ve izan tanımaksızın yerilmektedir.

‘İSTİKRAR KULÜBÜYÜZ’
    F.BAHÇE’DE artık başarısızlık üzerinden yapılan iktidar savaşları dönemleri geride kalmıştır. F.Bahçe artık istikrar ve devamlılık kulübüdür. Futbol şubemizde kısa dönemli başarılardan ziyade (ki o başarıları da kazanmış olmamıza rağmen) orta ve uzun dönemli planlamaları esas alan bir zihniyet hakimdir. Bu kararlılığımız, bu politikamız sportif direktörümüz ve teknik sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman önderliğinde hayata geçmeye devam edecektir.”
    Kaynak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

istikrar kulübüyüz diyor kac tane td degistirdi bu zamana kadar biraksin bu laflari...

Nesil
    2006

Alex takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza olarak kadro dışı bırakıldı. Alex de Souza bu kararın ardından takım arkadaşlarıyla vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

Sarı lacivertli takımın sembol isimlerinden biri olan ve kısa süre önce heykeli dikilen Alex, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı problemlerin faturasını kadro dışı kalarak ödedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Alex de Souza'nın kadro dışı bırakıldığı belirtilerek, "Bugün, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00’de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplantıda, futbolcumuz Alex de Souza’nın kadro dışı kaldığı kararı, kendisine tebliğ edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Alex bu kararın ardından takım arkadaşlarıyla vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

A2 TAKIMI İLE ÇALIŞACAK

Kadro dışı bırakılan Alex de Souza, bundon sonra Fenerbahçe A2 takımı ile birlikte antrenman yapacak.

BARONİ VE STOCH'A PARA CEZASI

Öte yandan Baroni ve Stoch'a da para cezası verildi.

AYKUT KOCAMAN'A TAM DESTEK

Kasımpaşa maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a ise Başkan Aziz Yıldırım ve futbolculardan tam destek geldi.

Aziz Yıldırım ile takım kaptanları Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, Aykut Kocaman’ın göreve devam etmesini istediler.

Kasımpaşa maçında alınan yenilginin ardından soyunma odasına giren Aykut Kocaman, oyuncularla duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Kocaman, iyi bir kadro ve yetenekli oyunculara sahip olduklarını ama istenilen futbol ile başarıyı bir türlü yakalayamadıklarını ifade etti.

Problemin kendisinde olduğunu ifade eden Aykut Kocaman, tüm sorumluluğu üzerine alarak gereğini yapacağını dile getirdi.

Sözlerinin ardından soyunma odasından çıkmak üzere kapıya yönelen Kocaman'ı Volkan Demirel ve Selçuk Şahin engellemek istedi.

Yaşanan problemlerin sorumluluğunun takımca kendilerinde olduğunu söyleyen oyuncular, Aykut Kocaman'ı sakin olmaya davet ettiler ve göreve devam etmesi yönünde tavır sergilediler.

Yaşanan bu diyaloğun ardından soyunma odasından çıkan Aykut Kocaman koridorda başkan Aziz Yıldırım ile karşılaştı.

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'a görevde kalmasını söylerken kendisine duyduğu güveni iletti. Yıldırım, Kocaman'a istifa etmesi halinde bunu kabul etmeyeciğini de belirtti.

Futbolcular arasında başlayan diyalog takımın tesislere dönmesi ile birlikte Samandıra'da da devam etti. Gece geç saatlere kadar durum değerlendirmesi yapan oyuncular sabah antrenmanında adeta birbirlerine terapi uyguladılar. Takım kaptanları Volkan Demirel ve Selçuk Şahin oyuncularla sık sık toplantılar yaptı.

Yaşanan tüm bu olumsuz gelişmeler sarı lacivertlilerin yeni transferi Dirk Kuyt'ı da oldukça etkiledi.

Maç sonrası gece geç saatlere kadar uyuyamadığını söyleyen Kuyt, yardımcısı aracılığı ile Aykut Kocaman'ı aradı. Kuyt, Kocaman'a kesinlikle görevde kalması gerektiğini söyledi ve bundan sonra iyi oynamak için gerekli eforu sarfedeciğini ifade etti.
    Kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Alex tesislerden ayrıldı. SON DAKİKA
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Selcuk ,Aykut Kocaman giderse hic oynayamam diye dusundugu icin gitmesin istemistir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..
    Bence malesef tek taraflı .

Sezon başında hoca ne dedi alexten artık daha az verim alıcaz çok doğru bunu herkes kabul etti

Hazırlık maçlarının tamamında oynadı yanlış hatırmalıyorsam , vaslui maçlarında da oynadı sonra sportak maçında hoca yüzüne demiş spartak maçı dirençli maç seni oynatmıcam diye burda yanlış bişey varmı neyse içerdeki spartak maçında sonradan girdi sonuçta elendik

Süper finalde hoca oynattı kaybettik.

Gelelim lige ligde her maç oynadı yanlış hatırlamıyorsam ama alex ne yaptı ortada

Çıktı açıklamalar yaptı gençlere şans verilmiyo diye iyi güzel haklı ee daha sonra hocan oyundan aldı diye hocana burun kıvırdın

Tamam alex benimde efsanem benimde 10 numaram ama haksızdır yanlış yapmıştır hocasına kulübüne taraftarına gereken cezayıda almıştır

Benim düşüncelerim bu yönde sen efsanesin tamam ama hocan senden daha efsane kimse kusura bakmasın

Aykut Kocaman > Alexsandro De Souza

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynı vedayı aziz yıldırmdanda bekliyoruz sonrasında aykut kocaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@AlexI0combr
    Ben kadro disi kalmadim. Kadro alex disi kaldi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @AlexI0combr
    Ben kadro disi kalmadim. Kadro alex disi kaldi.
    O çakma hesap değil mi ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fake hesap.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hahahahaha bende yarım saattir okuyorum ne saçma sapan şeyler yazmış diyorum Epic fail oldum
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri