Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..
Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bence malesef tek taraflı .
Sezon başında hoca ne dedi alexten artık daha az verim alıcaz çok doğru bunu herkes kabul etti
Hazırlık maçlarının tamamında oynadı yanlış hatırmalıyorsam , vaslui maçlarında da oynadı sonra sportak maçında hoca yüzüne demiş spartak maçı dirençli maç seni oynatmıcam diye burda yanlış bişey varmı neyse içerdeki spartak maçında sonradan girdi sonuçta elendik
Süper finalde hoca oynattı kaybettik.
Gelelim lige ligde her maç oynadı yanlış hatırlamıyorsam ama alex ne yaptı ortada
Çıktı açıklamalar yaptı gençlere şans verilmiyo diye iyi güzel haklı ee daha sonra hocan oyundan aldı diye hocana burun kıvırdın
Tamam alex benimde efsanem benimde 10 numaram ama haksızdır yanlış yapmıştır hocasına kulübüne taraftarına gereken cezayıda almıştır
Benim düşüncelerim bu yönde sen efsanesin tamam ama hocan senden daha efsane kimse kusura bakmasın
Aykut Kocaman > Alexsandro De Souza