1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..
    Bence malesef tek taraflı .

Sezon başında hoca ne dedi alexten artık daha az verim alıcaz çok doğru bunu herkes kabul etti

Hazırlık maçlarının tamamında oynadı yanlış hatırmalıyorsam , vaslui maçlarında da oynadı sonra sportak maçında hoca yüzüne demiş spartak maçı dirençli maç seni oynatmıcam diye burda yanlış bişey varmı neyse içerdeki spartak maçında sonradan girdi sonuçta elendik

Süper finalde hoca oynattı kaybettik.

Gelelim lige ligde her maç oynadı yanlış hatırlamıyorsam ama alex ne yaptı ortada

Çıktı açıklamalar yaptı gençlere şans verilmiyo diye iyi güzel haklı ee daha sonra hocan oyundan aldı diye hocana burun kıvırdın

Tamam alex benimde efsanem benimde 10 numaram ama haksızdır yanlış yapmıştır hocasına kulübüne taraftarına gereken cezayıda almıştır

Benim düşüncelerim bu yönde sen efsanesin tamam ama hocan senden daha efsane kimse kusura bakmasın

Aykut Kocaman > Alexsandro De Souza

Mesaj Yetkileri