Bizimkiler genelde anlaştıkları ve imza aşamasına geldikleri oyuncuları borsaya bildiriyorlar ama bakalım.
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=157644
Hayırlı olsn Pektemek.
Beşiktaş bir adım önde demek oluyor bu yapılan bildirimle, gerçekleşirse çok iyi transfer. 4 milyon euro deniyor bonservis için bence makul bir fiyat. Açıkçası Galatasaray'da görmek istediğim bir oyuncuydu, üzülmedim değil.
TRANSFER Mustafa Pektemek, 4M€ bonservis karsiliginda Besiktas'a transfer oldu.
Hayırlı uğurlu olsun. Gelecek vaadeden kaliteli bir yerli oyuncu fiyatı da makul. İyi oldu bu transfer de.
pektemek gol demek, sabah 8de okula giderken bi arkadaşla pektemek gol demek diye kaynatıyorduk.hatta bugün gelirse bizim sayemizde gelir çok andık diye şakalaşıyorduk eve gelince bi baktım borsaya bildirilmiş.borsaya bildirilip gelmeyen 2 oyuncu var nuri ve topuz.nuri kendi gelmek istemedi, topuz olayınıda hepimiz biliyoruz cip faciasıeğer gelmeyecek olsa orhanlada görüşmelere başladık diye borsaya bildirirlerdi.
eto'o bitmiş.
"mustafa pektemek gol demek" hayırlı olsun. çok yarar sağlayacaktır.
Dün Aziz Yıldırım canlı yayında açıklayınca, demek ki bu transferi %90 bitirdiler diye düşünmüştüm. Demek ki Beşiktaş'ta daha önceden ilgileniyordu. Çok acayip bir transfer sezonu oluyor, mayıs sonunda bitecek herhalde bütün transferler.![]()
Hoşuma gitti bu laf ya Pektemek gol demek![]()
alkaralar maçtan önce ve pektemek gollerinden sonra böyle selamlıyorlardı mustafayı artık biz devralırız![]()
eto'o bitmiş.
şuan için 7.5 kazandı zeci satarsa avrupaya bide oradan para gelir ama başka satılacak adam yok satın alınacak adam çok![]()
eto'o bitmiş.
Mustafa Pektemek hayırLı oLsun. Gerçekten çok kaLiteLi yerLi bir forvet oyuncusu aLdık. KanatLarda oynayabiLiyor oLması da ayrı bir avantaj bizim adımıza. GeLecek yıL çift forvet oynarsak ForLan ya da ALmeida iLe iyi bir ikiLi oLabiLir, tek forvette oynasak kanatLarda çok etkiLi oLabiLecek bir oyuncu. Bu sezon gerçekten çok kaLiteLi işLer çıkarıyoruz. Sadece Ersan ve ForLan da geLdimi tamamdır. Başka oyuncuya ihtiyacımız yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
forlan gelicekse diğer iki uzunumuz gidebilir benceersan ve bosingwa lazım bize bence forlan değil gelse hayır demem orası ayrı
![]()
eto'o bitmiş.
ALmeida gitmiyor. KaLacağını açıkLadı zaten. Bobo da %99 gitti gözü iLe bakabiLiriz. Önümüzde ki haftada ForLan transferi %99 sonuçLanacak, oLumLu - ya da oLumsuz oLarak. Büyük ihtimaL ForLan da geLicek. Tabi 3-4 gün içinde bir takım çıkıp kendisine istediği 4,5 miLyon Euro yu tekLif etmezse. ForLan konusunda takımı iLe bonserviste anLamış durumdayız sadece ForLan ın yıLLık 3,5 miLyon Euro ya evet demesi bekLeniyor.
cavcav ntvsporda şuan.ali küçikte gitmiş cavcav onların bucada oynayacan ali küçik adında birini takas yoluyla aldık diyor![]()
eto'o bitmiş.
2 sene sonra iyi paraya satar Ali'yi Cavcav, adam işi biliyor yine yaptı yapacağını.
aliyi baya baya izledik pek hazır değildi pek beğenmemiştim ben. pek demişken PEKTEMEK GOL DEMEK![]()
eto'o bitmiş.
Ali Kuçik konusuna kafam takılmadı değil açıkçası. İyi gelişebilecek bir oyuncuydu açıkçası. Ama karşılığında Mustafa'yı almış olmak konuyu kapatıyor![]()
alinin hızı dışında bi artısını göremedim ben malesef son vuruş pozisyon alma filan biraz düşüktü alide izlediğim kadarıyla.
eto'o bitmiş.
Cavcav karlı bir transfer yaptı. O kadar paranın üstüne Ali Kuçik gibi bir adamıda aldı. Hayırlı olsun...
ne aliymiş arkadaşbi beğenmiyorum heralde
zaten cavcavda tanımıyormuş aliyi
![]()
eto'o bitmiş.
Kuçik'i Dünya yıldızı yaptınız hemen.
ALi kuçik in pişmesini bekLeyip, ondan verim aLmaya uğraşana kadar Pektemek gibi kendisini kanıtLamış ve potansiyeLi daha fazLa oLan bir oyuncuyu kadroya katmak daha mantıkLı bir iş oLmuş bence.
Hayır G.Birliği takımında Ali Kuçik belli bir süre oynarsa yeneteklerini ortaya çıkarır o yüzden Cavcav'ın hesabına göre karlı bir transfer. Hem para hem genç bir oyuncu.