Muslera'ya cakmak atildi ayrice Fenerbahce tribunlerinden.
Muslera'ya cakmak atildi ayrice Fenerbahce tribunlerinden.
Kulübün bilet satmasından belliydi zaten ceza gelmeyeceği.
Engin cezası düşer çok büyük ihtimal, 7-8 maç idealdir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Engin Baytar'ın cezası belli oldu.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı Engin Baytar'a Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 11 maç ceza verdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Emekli olur artık bu sene Engin![]()
FM Gazetesi
kendilerine gelince hatirlamiyorlar zaten kose vuruslarinda selcuga atilan yabanci maddelerde yaninda cabasi.
federasyon gerçekten çok adaletli davranıyo keşke diger cezalarda da bu kadar cesur olsaydı neyse sonuç olarak engin baytardan kurtulduk rahatız 11 maç![]()
Öylemiymiş?
Ben de hakeme hakaret nedeniyle ceza aldığını sanıyodum.. Yanılmışım..Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e, Trabzonspor maçında müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verdi.
soylencek cok sey var ama iste anliyana bu ulke emrenin yaptiklarinida unutmadi emreye verilen az cezalarida.
komik duruma düşüyorsunuz. tartışılmaz sizinle. takılın siz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Elmalar armutlar sağlam karıştı. Cezayı kendi içinde veya alakalı örneklerle kıyaslayarak değerlendirmek lazım. Bir de empati yapmak tabii ki.
Eski mevzuları açan olmadı mı daha? Performansta düşme var beyler![]()
2 kere maç durduran saha olaylarına gelen ceza para cezası olmamalıydı.
Görmemisim Oğuzhanyahu ben bize ceza verilmesin demiyorum ki elbette Galatasaraylı taraftarlar o kadar şey yapınca onlar da boş geçmemiştir. Ama iki takım taraftarının yaptıkları çok farklı. Es tutmamak gerekir. Galatasaray'a mac cezası ver , fenerbahce ye de olayların şiddetine gore para cezası ya da gerekiyorsa saha kapatma ver. Fenerbahceye bir şey verilmedi bize para cezası verildi ve adalet sağlandı demek yanlış.
Ben de seyircisiz bekliyordum 1 maç ama para vermişler. Benim için iyi oldu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Doğruyu söylemek gerekirse 2 golüde attıktan sonra bizim tribünlerden yoğun şekilde meşaleler atıldı.Bunun yanı sıra emniyet ve tribünde de bazı olaylar yaşandı.Para cezasıyla yırtmamız sürpriz oldu.
18 Kasım Karabük maçına kadar cezalı Engin. Arada 1-2 TR kupası maçı oynarsak Mersin veya İBB maçına yetişir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ya benim fikrimce akıllanma olayı falan hikaye ya bu tarz oyuncular için 11 maç değil sezonu kapattırsan bu adama yine aynı.Ne değişebilirki en fazla bi dahasına hakemin yakasına yapışmaz ama kırmızı kartını küfür eder bişey yapar yine görür.Böyle maç cezasıyla olacak iş değil bu adam akıllı başka bi yöntem ile bu adam düzeltilebilir o da belki
11 mac az bile bülent ataman ayni hareket yüzünden 20 mac yemisti adamin kariyeri bitmisti.. zaten tahkime gidilecekmis 5 maca iner iste.. sevinin bence bu kadar ucuz yirtmasina..
Selçuk Dereli @selcuk_dereli
Peki şimdi disiplin k. başk. soruyorum;geçen sezon ırkçılık yaptığını kabul eden oyuncuya iki maç ceza verirken hiç mı vicdanınız sızlamadı?
Kendi yorumum. İsterlerse ömür boyu men versinler Engin' e farketmez.
Biz sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severiz. Ancak Engin' de bunlardan sadece 1 tanesi var.
Football is simple,but Football Manager is not
Engin forma bulamadığı sürede iyi çalışmalı ve kesinlikle psikolojik destek almalı.