Sayfa 263 / 578 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
7,861 ile 7,890 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muslera'ya cakmak atildi ayrice Fenerbahce tribunlerinden.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Fenerbahçe taraftarı da torpil attı sahaya,ceza gelmedi abi ?
    hatırlamıyorum onu. ama sizin taraftar 2 kez uyarılmadı mı ? sahanın ne hale geldiğini gördük. oyun kaç dakika durdu. ve sadece para cezası..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    İyide o konuda bir ceza verilecekse iki takımada eşit bedelde bir ceza verilmeli.

Aynı şeyi Fenerbahçe taraftarıda yaptı. İzliyorduk işte maçı görmediniz mi ?
    eşit mi ? aynı şeyleri mi yaptı 2 takım taraftarı ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kulübün bilet satmasından belliydi zaten ceza gelmeyeceği.

Engin cezası düşer çok büyük ihtimal, 7-8 maç idealdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    eşit mi ? aynı şeyleri mi yaptı 2 takım taraftarı ?
    Farklı olan nedir ? Ben maçı izlerken gollerden sonra her iki takım taraftarının da sahaya meşaleler attığını yada başka ıvır zıvır attığını gördüm. Yapılan şeylerin ikiside aynı .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

hatırlamıyorum onu. ama sizin taraftar 2 kez uyarılmadı mı ? sahanın ne hale geldiğini gördük. oyun kaç dakika durdu. ve sadece para cezası..
    Biz almayalım demedim abi hatta 1 maç seyircisiz bekliyordum aynı şeyin benzerini Fenerbahçe taraftarı da yapınca demek ki bize saha kapama gelecekti para cezası geldi Fener'e para cezası gelecekti ceza gelmedi ve benim açımdan adalet sağlandı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Biz almayalım demedim abi hatta 1 maç seyircisiz bekliyordum aynı şeyin benzerini Fenerbahçe taraftarı da yapınca demek ki bize saha kapama gelecekti para cezası geldi Fener'e para cezası gelecekti ceza gelmedi ve benim açımdan adalet sağlandı.
    Oğuzhan bizim yaptığımız varsa bize de gelsin. ama ben Galatasaray taraftarının o kadar şey yapmasının karşılığı para cezası değildir diyorum.

bir de lütfen o maçtaki iki takım taraftarlarını bir tutmayın, komik oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Default Engin'in cezası belli oldu!

Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Engin Baytar'ın cezası belli oldu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı Engin Baytar'a Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 11 maç ceza verdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oğuzhan bizim yaptığımız varsa bize de gelsin. ama ben Galatasaray taraftarının o kadar şey yapmasının karşılığı para cezası değildir diyorum.

O torpillerden biri Muslera'nın dibinde patlasa ne olurdu abi ? Komik mi olurdu ? Çünkü bildiğin Muslera'ya attılar o torpilleri.Fenerbahçe de ceza alsaydı ve bizim kulüp yine para cezası alsaydı ben de karşı çıkardım para cezasına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emekli olur artık bu sene Engin
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

FT açıklama yapacağım dediği için 3 maç ceza aldı, A.kocaman FT'im yapacağım deyipde yapamadığı şeyi yaptığı için para cezası? Biz birşey diyoz mu?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kendilerine gelince hatirlamiyorlar zaten kose vuruslarinda selcuga atilan yabanci maddelerde yaninda cabasi.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

federasyon gerçekten çok adaletli davranıyo keşke diger cezalarda da bu kadar cesur olsaydı neyse sonuç olarak engin baytardan kurtulduk rahatız 11 maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    FT açıklama yapacağım dediği için 3 maç ceza aldı, A.kocaman FT'im yapacağım deyipde yapamadığı şeyi yaptığı için para cezası? Biz birşey diyoz mu?
    Öylemiymiş?

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e, Trabzonspor maçında müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verdi.
    Ben de hakeme hakaret nedeniyle ceza aldığını sanıyodum.. Yanılmışım..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

soylencek cok sey var ama iste anliyana bu ulke emrenin yaptiklarinida unutmadi emreye verilen az cezalarida.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

komik duruma düşüyorsunuz. tartışılmaz sizinle. takılın siz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmalar armutlar sağlam karıştı. Cezayı kendi içinde veya alakalı örneklerle kıyaslayarak değerlendirmek lazım. Bir de empati yapmak tabii ki.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

komik duruma düşüyorsunuz. tartışılmaz sizinle. takılın siz.
    Ben cevabımı alabilirmiyim abi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence yerinde bi ceza

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Eski mevzuları açan olmadı mı daha? Performansta düşme var beyler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 kere maç durduran saha olaylarına gelen ceza para cezası olmamalıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O torpillerden biri Muslera'nın dibinde patlasa ne olurdu abi ? Komik mi olurdu ? Çünkü bildiğin Muslera'ya attılar o torpilleri.Fenerbahçe de ceza alsaydı ve bizim kulüp yine para cezası alsaydı ben de karşı çıkardım para cezasına.
    Görmemisim Oğuzhan yahu ben bize ceza verilmesin demiyorum ki elbette Galatasaraylı taraftarlar o kadar şey yapınca onlar da boş geçmemiştir. Ama iki takım taraftarının yaptıkları çok farklı. Es tutmamak gerekir. Galatasaray'a mac cezası ver , fenerbahce ye de olayların şiddetine gore para cezası ya da gerekiyorsa saha kapatma ver. Fenerbahceye bir şey verilmedi bize para cezası verildi ve adalet sağlandı demek yanlış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben de seyircisiz bekliyordum 1 maç ama para vermişler. Benim için iyi oldu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğruyu söylemek gerekirse 2 golüde attıktan sonra bizim tribünlerden yoğun şekilde meşaleler atıldı.Bunun yanı sıra emniyet ve tribünde de bazı olaylar yaşandı.Para cezasıyla yırtmamız sürpriz oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

18 Kasım Karabük maçına kadar cezalı Engin. Arada 1-2 TR kupası maçı oynarsak Mersin veya İBB maçına yetişir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ya benim fikrimce akıllanma olayı falan hikaye ya bu tarz oyuncular için 11 maç değil sezonu kapattırsan bu adama yine aynı.Ne değişebilirki en fazla bi dahasına hakemin yakasına yapışmaz ama kırmızı kartını küfür eder bişey yapar yine görür.Böyle maç cezasıyla olacak iş değil bu adam akıllı başka bi yöntem ile bu adam düzeltilebilir o da belki

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

11 mac az bile bülent ataman ayni hareket yüzünden 20 mac yemisti adamin kariyeri bitmisti.. zaten tahkime gidilecekmis 5 maca iner iste.. sevinin bence bu kadar ucuz yirtmasina..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Selçuk Dereli ‏@selcuk_dereli
    Peki şimdi disiplin k. başk. soruyorum;geçen sezon ırkçılık yaptığını kabul eden oyuncuya iki maç ceza verirken hiç mı vicdanınız sızlamadı?

Kendi yorumum. İsterlerse ömür boyu men versinler Engin' e farketmez.

Biz sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severiz. Ancak Engin' de bunlardan sadece 1 tanesi var.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Engin forma bulamadığı sürede iyi çalışmalı ve kesinlikle psikolojik destek almalı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    11 mac az bile bülent ataman ayni hareket yüzünden 20 mac yemisti adamin kariyeri bitmisti.. zaten tahkime gidilecekmis 5 maca iner iste.. sevinin bence bu kadar ucuz yirtmasina..
    Neyine sevinmemiz gerekiyo pardon.Şimdi Engin 11 maç oynamasa şampiyon mu olamayacağız acaba Engin ister sezonu kapasın isterse cezasını sıfırlasınlar sevinmem bi Engin yok Galatasaray'da gitti diye ağlayıp geldi diye havalara uçmamızda gerekmiyo

Mesaj Yetkileri