Sayfa 264 / 436 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
7,891 ile 7,920 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aziz yıldırım futbolcuları inşaat işcisi olarak görmeye devam ederse ...fenerbahce hiç ilereye gidemez..Oyuncu aldığı paraya bakar..aziz yıldırım cok sevdikleri için başkan demiyorlar...Parasını verdikleri için başkan diyorlar (BKNZ:EGEMEN KORKMAZ) ..Kafasına göre teknik direktör getirir götürür...İstikrar sağlamaz.. bir hocayı..getirir şampiyon yapamaz kovar gönderir..(BKNZ: DAUM,ZİCO) ....Hep günü düşünür ileriyi düşünmez..3 temmuz sürecinde aldığı destekle takımı artık kendisinin malı görmeye başlamıştır...Aykut Kocaman ısrarını halen anlam veremiyorum...Futbol oynamıyoruz...İki pas yapamıyoruz..Fizik olarak cok kötüyüz..Ruhsuzuz..."ALEX" Takımı kötü yönde etkiliyormuş....Bu oyuncular profesyonel aldıkları paraya bakarlar...Oyuncuya bakmazlar...Takım içinde otorite,elinde değil..başkanın gelip konuşmadan oyuncuların seni dinlemiyor bile.. ? Budamı Alex suçu ? Daum zamanında..herkes işine bakardı ...Herkes oyununu oynardı...Başkan soyunma odasına inmezdi...Bile kolay kolay samandıra'ya bile gitmezdi...Ama otorite eksikliği var...Bunu biletini ALEX kesti..AYKUT-AZİZ..İkilisi...Fenerbahce...almanya'daki maçı kazanamasın..birde içerde koşan pas yapan beşiktaşa yenilirse...Alex suçu olur ? AYKUT KOCAMAN "ALEX YAPTIĞI ACIKLAMALAR,BİZİ COK ETKİLEDİ 3 TEMMUZ SÜRECİ DEVAM EDİYOR,EGEMEN PERFROMASINDAN MEMNUN DEĞİL,KOL BOZUKTU,RUZGAR ESTİ,HAKEM COK KÖTÜYDÜ,ZEMİN KÖTÜYDÜ"..

Aykut Kocaman "KOŞAN BİR TAKIM YAPAMAYA CALIŞIYORUZ,BU DOĞRULTUDA OLİMPİYATLARDA 100 METRE FİNALİNE KATILAN BÜTÜN "ATLETLERİ" TRANSFER ETMEK İSTİYORUZ"...

Aykut Kocaman "PAS YAPAN BİR TAKIM YAPMAK İSTİYORUZ,BARCA'YLA GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR,BÜTÜN KULUBÜ BİZE "HİBE" ETMESİNİ BEKLİYORUZ"...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Komik resim galerisinde daha çok ilgi görecektir
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Eğer yönetim uygun görürse daha taşınsın o zaman
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

trt sporun amaci ne anlamadim. her boslukta alexle ilgili videolar donuyor, bilerek mi yapiyorlar bunu, damara basma oluyor bu biraz. biraz zaman gecsin de bari oyle koy bunlari, daha kirki cikmadan derler ya. zaten durum gergin, sadece FBde ikilik yaratmak icin diye dusunuyorum. taraftarin damarina basiyorlar bile bile. ben de seviyorum alexi, izlemesi hos ama arkasinda art niyet var. uzuluyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    trt sporun amaci ne anlamadim. her boslukta alexle ilgili videolar donuyor, bilerek mi yapiyorlar bunu, damara basma oluyor bu biraz. biraz zaman gecsin de bari oyle koy bunlari, daha kirki cikmadan derler ya. zaten durum gergin, sadece FBde ikilik yaratmak icin diye dusunuyorum. taraftarin damarina basiyorlar bile bile. ben de seviyorum alexi, izlemesi hos ama arkasinda art niyet var. uzuluyorum.
    TRT Spor Şike sürecinde ilk günlerde bizim maçlarımızı Fenerbahçe'nin şike yaptığı maçlar adı altında 10'larca kez özet görüntü göstermiş bir kanal. Söylediklerini takip etmedim. Düşündüğün olabilir. Çünkü artık biraz özel kanal havası var. Ve bazı şeylerin bilerek yapıldığına inanıyorum.

[YOUTUBE="5Hu7uK6_HG8"]Aziz Yıldırım - Samet[/YOUTUBE]

Çok iyi ya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bakalım alex neler söyleyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Alex: "Kocaman'a bir oyuncu 3 sene kendini gelistiremiyorsa verimli olamaz dedim. Antrenmanlarla oyuncu gelisir dedim."

Alex: "Kocaman bana burasi Türkiye, burada antrenmanlarla oyuncu gelismez diye bir yanit verdi."

Abov.

Alex: "MTK macindaki o golden sonra yedek kulubesindeki Kocaman'in haline bakilirsa o golu kendi kaleme atmis gibiydim."

Adam haklı sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=G0A052M6Ybc
    Last edited by Suicider : 08.Ekim.2012 at 15:34

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Alex: "Kocaman'a bir oyuncu 3 sene kendini gelistiremiyorsa verimli olamaz dedim. Antrenmanlarla oyuncu gelisir dedim."

Alex: "Kocaman bana burasi Türkiye, burada antrenmanlarla oyuncu gelismez diye bir yanit verdi."

Abov.

Alex: "MTK macindaki o golden sonra yedek kulubesindeki Kocaman'in haline bakilirsa o golu kendi kaleme atmis gibiydim."

Adam haklı sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=G0A052M6Ybc
    Gerçekten haklı duruşu ve imajında büyük bir değişim var Kocaman'ın bu son 2 maçta ve ben bu durumdan oldukça rahatsızım.

Ne oldu o sevinmeyen donuk hallerine ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sadece kendini iyi gösteren bir çok şey söylüyor tamam da bir lafına çok takıldım,

"Young Boys maçından sonra başkan beni çağırıp "kulüple ilişkini kes" dedi."

"Samandıra'ya gidip eşyalarımı toplamaya başladım, o sırada Aykut Kocaman beni çağırdı."

"O gün benim kulüpte kalmamı sağlayan kişi Aykut Kocaman'dı, o gün için teşekkür ederim."
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Sadece kendini iyi gösteren bir çok şey söylüyor tamam da bir lafına çok takıldım,

"Young Boys maçından sonra başkan beni çağırıp "kulüple ilişkini kes" dedi."

"Samandıra'ya gidip eşyalarımı toplamaya başladım, o sırada Aykut Kocaman beni çağırdı."

"O gün benim kulüpte kalmamı sağlayan kişi Aykut Kocaman'dı, o gün için teşekkür ederim."
    İşte burda da Aykut hocanın yaptığı iyiliği söylemiş.Yani sadece toplantıda herkese sallayıp 'tek iyi benim herkes kötü' açıklamaları yapmadı.Herkesin yaptığı hataları da iyi yanlarını da söyledi.Böyle bir şeyi de anca Alex gibi zeki bir adam yapardı.Ben dürüst olduğuna %100 inanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    İşte burda da Aykut hocanın yaptığı iyiliği söylemiş.Yani sadece toplantıda herkese sallayıp 'tek iyi benim herkes kötü' açıklamaları yapmadı.Herkesin yaptığı hataları da iyi yanlarını da söyledi.Böyle bir şeyi de anca Alex gibi zeki bir adam yapardı.Ben dürüst olduğuna %100 inanıyorum.
    Yok ben fikir belirtmedim, Alex'in bugün genel olarak doğruları söylediğini de biliyorum zaten.Tamamen masum olmadığını da biliyorum maalesef. Çok yanlış kişilere bu konuları anlattığını falan. Neyse konumuz bu değil.

Benim fikrim değişmedi bugün yaptığı konuşmayla. Hala aynı düşüncedeyim, Alex görüldüğü kadar masum değil, hoca için sarfettiği kıskanç kelimesi ne kadar doğru olursa olsun dile getirme şekli ve yeri yanlış.Aykut Kocaman da hocalık otoritesini kuramadığı için masum değil benim gözümde.Sonuç olarak da gönderilme kararı doğru, şekli yanlış. Zaten ilk gönderildiğinde de fikrim buydu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yok ben fikir belirtmedim, Alex'in bugün genel olarak doğruları söylediğini de biliyorum zaten.Tamamen masum olmadığını da biliyorum maalesef. Çok yanlış kişilere bu konuları anlattığını falan. Neyse konumuz bu değil.

Benim fikrim değişmedi bugün yaptığı konuşmayla. Hala aynı düşüncedeyim, Alex görüldüğü kadar masum değil, hoca için sarfettiği kıskanç kelimesi ne kadar doğru olursa olsun dile getirme şekli ve yeri yanlış.Aykut Kocaman da hocalık otoritesini kuramadığı için masum değil benim gözümde.Sonuç olarak da gönderilme kararı doğru, şekli yanlış. Zaten ilk gönderildiğinde de fikrim buydu.
    Ama bunu ryan giggs'de "BENİ KISKANIYOR" demiştir Alex ferguson'a söylemişti..ama futbol oynamaya devam ediyor..Bir oyuncuyu idare edemiyip yollarsan..bu senin idarenle alakalı bir konudur...Alex savunmuyorum..tarafsız olmaya calışıyorum...

"SOYUNMA ODASINDE KUTSAL BİR YERDİR,BAŞKANLARIN YÖNETİCELERİN İŞİ OLAMAZ,ONLAR İDARECİDİR"..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türk futbol'unu özetliyor..Ben fm bile..taktik,teknik,savunma,hcuum antrenörleri getiriyorum..zannederdim ki..Ülkemiz'de işler böyle yürüyor ama nerde..bu sözü duyunca..neden ülkemizde kaliteli futbol oynanmadığını öğrendim..

Bu arada içerde neler dönüyormuş ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Alex: Soyunma odası futbolla ilgili olanların bulunması gereken yerdir. Başkan futbolla ilgili değildir, idari bir makamdır.

Alex: "Bir gun TD olursam sunu soylebilirim: Soyunma odasi futbola ilgili olanlar icin kutsal yerdir. Baskan'larin girecegi yer degildir."

Çok önemli bu söyledikleri.Katılmamak elde değil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yukarıda yazdım @petrol_fb12 ; Aykut Kocaman da hocalık otoritesini kuramadığı için masum değil benim gözümde.

Ben ikisini de savunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Alex Türkçe bilmiyor mu? Sorulan soruları bile çeviriyor çevirmen. Nasıl iş anlamadım ben.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu Alex Türkçe bilmiyor mu? Sorulan soruları bile çeviriyor çevirmen. Nasıl iş anlamadım ben.
    Çok iyi olmasa da biliyor , anlıyor ve konuşuyor. Ancak herşeyi anlayamıyor ve anlatamıyor. Alex'in esprisi geldi aklıma, ben Türkçe konuşursam Samet işsiz kalır.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Emin olmak istiyor yanlış birşey söylemekten kaçınıyor.Doğrusu da bu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"ŞİMDİ,ZİCO'YU ALEX Mİ GÖNDERDİ ? AZİZ YILDIRIMI ?" Al sana yeni bir tartışma daha..

Alex toplantısıyla bir kez daha anladık ki öyle futbol 4-4-2yle iyi oyuncu kötü oyuncuyla yani kısacası dışardan atıp tutmakla olmuyormuş. İnsan bunlar insan. Kimbilir daha neler yaşandı Alex haricinde de biz bilmiyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Halılar klasik türk halısı

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Halılar klasik türk halısı

aziz baskanin karsisinda da boyle oturuyomus alex

ben simdiden ozlemeye basladim alexi, cok ilginc. sanki sonsuza kadar fenerbahcede oynayacakmis gibi geliyordu. huzunlendim bak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

elinde tiwit

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Foto şop dil dimi samet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'a inceden gönderme var sanki.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende gönderme var diye düşündüm
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Krasiç milli takıma çağrılmasına rağmen hocasından hazır olmadığı için izin isteyip İstanbul'da kalmış.Takım izindeyken bile antrenman yapmış.Helal olsun , inşallah tam hazır hale gelir o zaman bu sistemde fırtına gibi eser işte

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Krasiç sahada ruh gibi dolaşıyordu. Milli maç arası ona iyi gelir umarım

Mesaj Yetkileri